A & A MARKIEWICZ

Contactgegevens A & A MARKIEWICZ: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A & A MARKIEWICZ: address, phone, fax, email, website, opening hours

A & A MARKIEWICZ

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RAAFFSTRASSE 153; 4731; RAEREN, België

Telefoon (phone): 87853676 (+32-87853676) 87853676 (+32-87853676)

Fax (fax): +32 (87) 570-17-69 +32 (87) 570-17-69

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A & A MARKIEWICZ: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A & A MARKIEWICZ"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A & A MARKIEWICZ"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A & A MARKIEWICZ, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A & A MARKIEWICZ. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A & A MARKIEWICZ, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A & A MARKIEWICZ. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A & A MARKIEWICZ
Products information A & A MARKIEWICZ

BTW identificatienummer (tax): BE09800598144
Ondernemingsnummer: 2552642822
Hoofdstad (capital): 507,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 512,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in A & A MARKIEWICZ zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Woningbouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A & A MARKIEWICZ
(Get full report from official database of BE for A & A MARKIEWICZ)

Aanvulling soorten activiteiten voor A & A MARKIEWICZ
Addition kinds of activities for A & A MARKIEWICZ

2652. Stel kartonnen dozen op | Setup paperboard boxes
229799. Nonwoven stoffen, nec | Nonwoven fabrics, nec
504499. Kantooruitrusting, n.v. | Office equipment, nec
17990500. Exterieurreiniging, inclusief zandstralen | Exterior cleaning, including sandblasting
35940100. Vloeistofpompen | Fluid power pumps
86610123. Niet-kerkelijke kerk | Non-denominational church

Werken bij A & A MARKIEWICZ: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A & A MARKIEWICZ: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A & A MARKIEWICZ. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A & A MARKIEWICZ. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerkers - tijdelijk (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: ADECCO ONSITE AGC

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    AGC Glass Europe in Mol is op zoek naar productiemedewerkers voor de afdeling Kempenglas. Deze afdeling produceert beglazing voor de bouwsector. Als productiemedewerker kan je tewerkgesteld worden in verschillende functies: operator aan de automatische snijlijnen of afwerker-binderconditionering. Als operator snijlijn zal je enkel glas snijden en stapelen met een geautomatiseerde installatie, zodanig dat de bestellingen tijdig en conform de kwaliteitsvoorsschriften geproduceerd kunnen worden. Een greep uit het takenpakket: Verrichten van voorbereidende taken, Instellen en bedienen van de snij-installaties volgens snij-programma, Breken en stapelen van glas, Uitvoeren van ondersteunende werkzaamheden, Net en op orde houden van de werkplaats. Als afwerker-binder conditionering zal je bokken controleren op juistheid van aantal en kwaliteit en het vervolledigen en binden van bokken.

  • Productiearbeider voor gekend bedrijf in Kontich (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als productiearbeider zal je fysiek werk verrichten in een 3-ploegensysteem (premies!). Je voert zelfstandig werkorders uit.Volgens deze richtlijnen selecteer je poeders die je dan in een cilinder doet. Vervolgens gaan deze verder in het productieproces.

  • Polyvalente arbeider/sorteerder vaste nacht, voormiddag of namiddag (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als sorteerder sta je in voor de goeie werking in het atelier. Je zorgt dat alle paketten aan de juiste laadkaai staan zodat het laden van de bestelwagens zonder problemen verloopt.

  • Medewerker bio gas centrale (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het beheer van de dagelijkse werking van de installaties Controle van de installatie via PLC sturing Opvolging van alarmen Procesopvolging en bijsturing waar nodig Site proper houden Acceptatie afvalstromen Controle van de transportdocumenten

  • Administratief bediende (m/v) regio Meulebeke - 1289388 (MEULEBEKE)

    Regio: MEULEBEKE

    Bedrijf: Secretary Plus Management Support

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gaan wij op zoek naar een administratieve duizendpoot. Je komt terecht in een gevarieerde functie. Je staat in voor onderstaande taken: -Telefonisch en persoonlijk onthaal van klanten; -Bestellingen kantoorbenodigdheden; -Beheer infomailadres; -Controle van facturen; -Bediening weegbrug -Aanmaken nieuwe dossiers; -Opvolgen vergunningen; -Leveringsbonnen klasseren; -Aanmaak tankbadges, -…

  • Werken als huishoudhulp regio Laakdal? Kies voor Domestic Services! (LAAKDAL)

    Regio: LAAKDAL

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Waarom kies je voor ons? - een correct en eerlijk loon - werken in eigen regio - werkuren vrij te kiezen Zie aanbod voor meer voordelen! Wat verwachten wij van jou? Een betrouwbare en gemotiveerde werkkracht die correct en stipt is en respect toont voor de klant en zijn/haar woning.

  • Poetshulp Oud-Heverlee (OUD-HEVERLEE)

    Regio: OUD-HEVERLEE

    Bedrijf: PUUUR HAACHT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Huishoudhulp dienstencheques Nazareth-Eke (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Jouw taken als huishoudhulp dienstverlening: Poetsen/schoonmaken/onderhoud bij personen thuis met dienstencheques. Aangevuld met koken, wassen, strijken en verstelwerk.  

  • Verpleegkundige te Dilbeek (DILBEEK)

    Regio: DILBEEK

    Bedrijf: Armonea

    Type: Vaste Job

    Als verpleegkundige ben je verantwoordelijk voor de verpleegkundige verzorging van onze bewoners: bloedafnames, inspuitingen, wondzorg,… Je staat in heel nauw contact met onze bewoners en speelt een sleutelrol in hun beleving in het woonzorgcentrum. Onze groep is voor woonzorgcentrum Quietas te Dilbeek op zoek naar een enthousiaste verpleegkundige die zich thuis voelt in onze innovatieve en dynamische werkomgeving. Je bent een gemotiveerde verpleegkundige die een kwaliteitsvolle verzorging nastreeft waarin respect, liefdevolle zorg en begrip centraal staan Je durft je verplaatsen in de leefwereld van onze bewoners en wil bijdragen tot een waardevol en gelukkig verblijf in ons woon- en zorgcentrum Je zal instaan voor de verpleegkundige verzorging van onze bewoners: klaarzetten van medicatie, inspuitingen, bloednames, wondzorg …

  • Storemanager Mechelen 37u (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: HOLLAND & BARRETT MECHELEN

    Type: Vaste Job

    Overzicht: Als Storemanager ben je er verantwoordelijk voor dat de afgesproken resultaten behaald worden. Je motiveert, coacht en geeft leiding aan jouw team. Functiebeschrijving: Als Storemanager heb je een grote verantwoordelijkheid. In deze functie geef je leiding en motiveer/coach je jouw team. Je bent verantwoordelijk dat de afgesproken (commerciële) resultaten behaald worden. Daarbij zorg je ervoor dat de winkel draait volgens de uitgangspunten van de ‘Holland & Barrett’ formule. Tot jouw taken behoren verder: Het coachen van je medewerkers om zo je doelstellingen te kunnen behalen; Het opleiden van medewerkers en het op peil houden van het kennis- en verkoop niveau van jouw team; Het signaleren van omzetkansen voor jouw filiaal en het succesvol uitvoeren daarvan; Het behalen van de resultaten en het bewaken van filiaal-specifieke kosten; Het voeren van functionerings- en beoordelingsgesprekken met de medewerkers uit jouw team en afspraken maken met betrekking tot functioneren, opleiding en begeleiding; Het initiëren en voorzitten van een werkoverleg; Analyseren en vergelijken van de filiaal cijfers; Het juiste beheer van de geld- en goederenstroom; De klant deskundig adviseren ten aanzien van het Holland & Barrett assortiment; Je rapporteer aan de area sales manager. Kortom, een hele uitdagende functie in een snelgroeiend bedrijf.

  • BEKISTER OP DE WERF - REGIO OUDENAARDE - OPTIE VAST (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf uit Waregem zijn wij dringend op zoek naar bekisters! Samen met jouw ploeg sta je in voor het uitvoeren van bekistingswerken. Je werkt in de streek en vertrekt telkens van een centraal afspreekpunt in Leupegem of Wortegem-Petegem.

  • Schrijnwerker regio Charleroi (Regio Charleroi)

    Regio: Regio Charleroi

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

Zoek naar antwoorden van A & A MARKIEWICZ in sociale netwerken
Look for responds of A & A MARKIEWICZ in social networks

Lees alle opmerkingen voor A & A MARKIEWICZ. Laat een reactie achter voor A & A MARKIEWICZ. A & A MARKIEWICZ bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A & A MARKIEWICZ. Leave a respond for A & A MARKIEWICZ. A & A MARKIEWICZ on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A & A MARKIEWICZ op de google maps. Adres en contacten A & A MARKIEWICZ
Location of A & A MARKIEWICZ on the google maps. Address and contacts of A & A MARKIEWICZ

Andere gerelateerde bedrijven als come A & A MARKIEWICZ A & A MARKIEWICZ: INTER SUN REIZEN | COIFFURE IF | ANTWERP SUPPORT AGENCIES | Pavlic Ets | DEKKERS

Other related companies as A & A MARKIEWICZ: INTER SUN REIZEN | COIFFURE IF | ANTWERP SUPPORT AGENCIES | Pavlic Ets | DEKKERS

A & A MARKIEWICZ is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A & A MARKIEWICZ, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09800598144. Het bedrijf A & A MARKIEWICZ bevindt zich op het adres: RAAFFSTRASSE 153; 4731; RAEREN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 507,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 512,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Woningbouw. Producten gemaakt in A & A MARKIEWICZ zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A & A MARKIEWICZ is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A & A MARKIEWICZ is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A & A MARKIEWICZ, openstaande posities, locatie van A & A MARKIEWICZ op de kaart.

A & A MARKIEWICZ is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is A & A MARKIEWICZ, company assigned to the tax number BE09800598144. The company A & A MARKIEWICZ is located at the address: RAAFFSTRASSE 153; 4731; RAEREN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 507,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 512,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Woningbouw. Products created in A & A MARKIEWICZ were not found.
The main activity of A & A MARKIEWICZ is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of A & A MARKIEWICZ is not available. You also can look at reviews of A & A MARKIEWICZ, open positions, location of A & A MARKIEWICZ on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over A & A MARKIEWICZ, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A & A MARKIEWICZ, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A & A MARKIEWICZ, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A & A MARKIEWICZ, employees, financial statistics.