ENTREPRISES GUISSE&FILS SA

Particuliere bedrijvenChemicaliën en Geallieerde Producten • ENTREPRISES GUISSE&FILS SA
Private companiesChemicals and Allied Products • ENTREPRISES GUISSE&FILS SA

Contactgegevens ENTREPRISES GUISSE&FILS SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ENTREPRISES GUISSE&FILS SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

ENTREPRISES GUISSE&FILS SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de Waremme 48; 4530; Villers-le-Bouillet, België

Telefoon (phone): +32 (53) 308-56-53 +32 (53) 308-56-53

Fax (fax): +32 (51) 745-17-39 +32 (51) 745-17-39

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ENTREPRISES GUISSE&FILS SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ENTREPRISES GUISSE&FILS SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ENTREPRISES GUISSE&FILS SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ENTREPRISES GUISSE&FILS SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ENTREPRISES GUISSE&FILS SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ENTREPRISES GUISSE&FILS SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ENTREPRISES GUISSE&FILS SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ENTREPRISES GUISSE&FILS SA
Products information ENTREPRISES GUISSE&FILS SA

BTW identificatienummer (tax): BE05873260498
Ondernemingsnummer: 1258728027
Hoofdstad (capital): 682,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 747,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Fences; Access-control (Systems for); Alarm systems - Installation

Product categorie (product category): Wire - Netting,metal,cloth and screens

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ENTREPRISES GUISSE&FILS SA
(Get full report from official database of BE for ENTREPRISES GUISSE&FILS SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor ENTREPRISES GUISSE&FILS SA
Addition kinds of activities for ENTREPRISES GUISSE&FILS SA

122102. Bitumineuze kolen en bruinkool laden en bereiden | Bituminous coal and lignite loading and preparation
24499902. Containers, multiplex en fineerhout | Containers, plywood and veneer wood
28999914. Gedistilleerd water | Distilled water
35470210. Rechte machines (machines voor walsbouwmachines) | Straightening machinery (rolling mill equipment)
36210111. Rotary converters (elektrische apparatuur) | Rotary converters (electrical equipment)
36710211. Lichtmetende en emitterende buizen | Light sensing and emitting tubes
39310405. Trombones en delen | Trombones and parts
73750000. Informatie retrieval diensten | Information retrieval services

Werken bij ENTREPRISES GUISSE&FILS SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ENTREPRISES GUISSE&FILS SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ENTREPRISES GUISSE&FILS SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ENTREPRISES GUISSE&FILS SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Lasser (M/V) (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Halfautomaat lasser - lasnaad leggen

  • Deeltijds Commercieel Bediende | Dynamisch bedrijf te Wommelgem (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Commercieel Bediende sta je in voor de administratieve ondersteuning van de category manager Zuivel & Bakkerij. Je bent het aanspreekpunt voor commerciële vragen en problemen van de winkels, alsook van de leveranciers. Je probeert deze zelfstandig op te lossen of escaleert waar nodig. Je contacteert leveranciers om de correcte informatie betreffende de folder te bekomen. Je staat in voor een correcte folderadministratie. Je controleert de correctheid van de acties, doet een review van de folderproef,… Je bereidt de analyse van de promo’s en folders van concurrenten voor en verzamelt hiervoor de nodige gegevens. Dit om de Category Manager in staat te stellen een correct prijsbeleid te voeren en sterk te staan in onderhandelingen met de leveranciers. Je doet het voorbereidend werk voor de assortimentsherzieningen. Je zorgt voor de praktische organisatie en opvolging van promoties en animaties in de winkels. Je bereidt leveranciersbezoeken, uitmonsteringen en verschillende evenementen voor.

  • Productiemedewerker drainagebuizen - Dagwerk - Izegem (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor het instellen van de machine , controleren van de parameters, onderhoud van de machine en het opvolgen van het productieproces.

  • Lijnoperator 2 ploegen (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je beheert minstens 3 afvullijnen: je bent verantwoordelijk voor het afwerken van de productieplanning volgens kwaliteits- en productie KPI's. Dankzij jou loopt het productieproces op wieltjes. Tot jouw takenpakket behoren ook nog oa deze taken: - verpakken en ompakken van het afgewerkt product - kwaliteitscontrole uitvoeren - kwaliteitsdocumenten invullen - labels inline + aan backup printer afdrukken - labels manueel stickeren en/of recht hangen - etiketrollen op labelaars verwisselen - afgewerkte producten correct op pallet stapelen - verpakking en grondstoffen bijhalen en invoeren in de productielijnen - palletten aanmelden in het computersysteem -...

  • Monteur hoogspanning (klimmer) (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als monteur hoogspanning (klimmer) regio Diest zijn we op zoek naar een gemotiveerde kandidaat met zin om er in te vliegen. Je zal verschillende werkzaamheden uitvoeren waaronder: het oprichten en in elkaar zetten van hoogspanningsmasten; het plaatsen en vervangen van uitrustingen van hoogspanningslijnen en van sferische bakens; het afrollen en vervangen van hoogspanningslijnen (volgens de klassieke methode/helikopter/trekrobot/?); diverse werken in de hoogte die professionele alpinisten vereisen (pylonen/grote stellingen/antennes/klimwerken); het werken op hoogtes tot wel 120 meter.

  • Jobstudenten zorg te Wemmel (WEMMEL)

    Regio: WEMMEL

    Bedrijf: Armonea

    Type: Studentenjob

    Onze groep is voor woonzorgcentrum Hestia te Wemmel op zoek naar een enthousiaste jobstudent verzorgende die zich thuis voelt in onze innovatieve en dynamische werkomgeving. Als verzorgende sta je garant voor een stipte en deskundige zorgverlening, rekening houdend met de noden van de bewoners: je zorgt voor hun hygiëne, voeding, beweging, rust, … Daarbij geef je de bewoner zoveel mogelijk een thuisgevoel; je werkt nauw samen met de verpleegkundigen en verzorgenden

  • Regiocoördinator Recyclageparken (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: IGEAN

    Type: Vaste Job

    Het team recyclageparken bestaat uit een 70-tal recyclageparkwachters, 4 regiocoördinatoren en een centraal team. Elke werkdag helpen ze samen de bezoekers van de 24 recyclageparken op een vlotte en klantvriendelijke manier met het lossen en sorteren van hun afval. Elke regiocoördinator neemt een aantal parken en parkwachters onder zijn of haar hoede. Regiocoördinatoren en teamleider overleggen wekelijks. Wat doe je? · Samen met je collega’s zorg je voor een vlotte uitbating van de recyclageparken. Je helpt op het park waar nodig en zorgt voor de noodzakelijke bevoorrading van klein materiaal. · Je ondersteunt en coacht de parkwachters en stuurt bij waar nodig. · In geval van aanrijdingen, pannes van het diftarsysteem en ongevallen verleen je bijstand en zorg je voor een vlotte opvolging. · Je leidt nieuwe parkwachters op en begeleidt hen zodat ze zo snel mogelijk als volwaardige collega’s kunnen meewerken. · Je regelt je eigen werk en geeft input voor het opmaken van de wekelijkse werkplanning. · Je werkt ook op zaterdag. Meer over IGEAN: IGEAN is een boeiende intergemeentelijke vereniging die een verrassend veelzijdig pakket aan diensten verzorgt voor 30 aangesloten gemeenten rond Antwerpen op vlak van afval, milieu- en woonbeleid, arbeidsveiligheid en streekontwikkeling. Ons motto: wat we samen doen, doen we beter! Samen zijn we met een 225-tal IGEAN-collega’s. IGEAN werkt vanuit maar liefst 29 locaties in de regio die zich uitstrekt van Essen tot Boom en van Malle tot Zwijndrecht: een hoofdkantoor in Wommelgem vlakbij de E313, twee overslag- en verwerkingseenheden voor gft+ en groenafval in Brecht en Edegem, een zwembad in Pulderbos, een ophaaldienst in Brasschaat en 24 recyclageparken. Nog meer ontdekken over IGEAN? Kijk snel op www.igean.be. Solliciteer voor 23 september via de link.

  • ASSISTENT MANAGER Quick Berchem (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: QUICK BERCHEM

    Type: Vaste Job

    Je zoekt een afwisselende en actieve job met heel wat verantwoordelijkheid? Je steekt met plezier de handen uit de mouwen en geeft graag het goede voorbeeld? Dan is de job als assistant manager bij Quick Berchem je op het lijf geschreven. Als assistant manager bij Quick is geen dag dezelfde. Samen met je team zorg je dag na dag voor de beste ervaring van onze klanten. Je werkt actief mee in het restaurant en staat de manager bij in de administratieve en leidinggevende taken. Jouw job : Jouw team kan op elk moment op je rekenen. Je staat altijd klaar om ze te helpen aan de kassa en de grill. Je volgt je team ook op de voet en geeft hen tips of stuurt bij waar nodig. Door je eigen inzet in het restaurant geef je elke dag opnieuw het goede voorbeeld. Samen met de manager beheer je de inventaris en volg je bestellingen en leveringen op de voet. Het financieel beheer van het restaurant neem je heel serieus. Je kunt zowel ingeschakeld worden in onze filialen gelegen in Kontich, Lier, Berchem en Borsbeek. Wij garanderen 1 weekend op 2 vrij, wat uitzonderlijk is in de horeca

  • LOGISTIEK ARBEIDER - MAGAZIJNIER (KOZEN)

    Regio: KOZEN

    Bedrijf: VANBRABANT

    Type: Vaste Job

    Wij zijn een toeleveringsbedrijf voor de fruitteelt met hieraan gekoppeld een tuin- en hobbycenter . Je staat voornamelijk in voor de dienstverlening aan onze fruittelers: Uitwegen van voedings-, meststoffen en zaden Je helpt onze klanten met het inladen van hun producten Laden en lossen van bestel- en vrachtwagens Je staat in om alles netjes te stockeren en te ordenen (zakken, bulkgoederen, ...) Uiteraard hou je ook je werkplek en magazijn proper en netjes Daarnaast kan je op rustigere momenten aan de slag in onze winkel: Winkelrekken vullen Klanten informeren Magazijnstock aanvullen Ook help je onze klanten door: Kleine leveringen uit te voeren Afhalingen te doen met een bestelwagen Om je taak lichter te maken krijg je een heftruck en verreiker ter beschikking!

  • PHP Developers (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACCUMEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een klant uit het Gentse (burelen in de Ghelamco Arena) zijn we dringend (lees: onmiddellijk beschikbaar) op zoek naar PHP Developers. Het project: Fantopy, een "Fantasy Football Game". Fantopy is een online fantasy game waar spelers een eigen viruteel voetbalteam kunnen creëren en coachen. Na registratie creërt elke online speler een eigen team door echte voetballers te selecteren. Deze spelers in het team scoren punten gebaseerd op hun prestaties in matchen in de echte competitie.

  • Zelfstandig psycholoog (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: WINANDY HÉLÈNE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Psychologische begeleiding en therapie aan (jong)volwassenen in een privépraktijk.

  • flexijob bakkerij verkoop (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Flexijob

    Opnemen van bestellingen Verder helpen van klanten Orde en netheid van de winkel Telefonische bestellingen voorbereiden Bedrijfsprofiel: Bakkerij Zottegem Toffe werksfeer

Zoek naar antwoorden van ENTREPRISES GUISSE&FILS SA in sociale netwerken
Look for responds of ENTREPRISES GUISSE&FILS SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor ENTREPRISES GUISSE&FILS SA. Laat een reactie achter voor ENTREPRISES GUISSE&FILS SA. ENTREPRISES GUISSE&FILS SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ENTREPRISES GUISSE&FILS SA. Leave a respond for ENTREPRISES GUISSE&FILS SA. ENTREPRISES GUISSE&FILS SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ENTREPRISES GUISSE&FILS SA op de google maps. Adres en contacten ENTREPRISES GUISSE&FILS SA
Location of ENTREPRISES GUISSE&FILS SA on the google maps. Address and contacts of ENTREPRISES GUISSE&FILS SA

Andere gerelateerde bedrijven als come ENTREPRISES GUISSE&FILS SA ENTREPRISES GUISSE&FILS SA: FLDENOLF W | DESIRE GILLES | COIFFURE GEORGES | VBC Z GO PASS ZELLIK | Gandae Handling Atelier

Other related companies as ENTREPRISES GUISSE&FILS SA: FLDENOLF W | DESIRE GILLES | COIFFURE GEORGES | VBC Z GO PASS ZELLIK | Gandae Handling Atelier

ENTREPRISES GUISSE&FILS SA is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ENTREPRISES GUISSE&FILS SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05873260498. Het bedrijf ENTREPRISES GUISSE&FILS SA bevindt zich op het adres: Rue de Waremme 48; 4530; Villers-le-Bouillet. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 682,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 747,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Wire - Netting,metal,cloth and screens. Lijst met producten zijn Fences; Access-control (Systems for); Alarm systems - Installation.
De hoofdactiviteit van ENTREPRISES GUISSE&FILS SA is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ENTREPRISES GUISSE&FILS SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ENTREPRISES GUISSE&FILS SA, openstaande posities, locatie van ENTREPRISES GUISSE&FILS SA op de kaart.

ENTREPRISES GUISSE&FILS SA is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is ENTREPRISES GUISSE&FILS SA, company assigned to the tax number BE05873260498. The company ENTREPRISES GUISSE&FILS SA is located at the address: Rue de Waremme 48; 4530; Villers-le-Bouillet. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 682,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 747,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Wire - Netting,metal,cloth and screens. List of products are Fences; Access-control (Systems for); Alarm systems - Installation.
The main activity of ENTREPRISES GUISSE&FILS SA is Chemicals and Allied Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ENTREPRISES GUISSE&FILS SA is not available. You also can look at reviews of ENTREPRISES GUISSE&FILS SA, open positions, location of ENTREPRISES GUISSE&FILS SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ENTREPRISES GUISSE&FILS SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ENTREPRISES GUISSE&FILS SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ENTREPRISES GUISSE&FILS SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ENTREPRISES GUISSE&FILS SA, employees, financial statistics.