MERTENS-FAEMA

Contactgegevens MERTENS-FAEMA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MERTENS-FAEMA: address, phone, fax, email, website, opening hours

MERTENS-FAEMA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LOMBARDENVEST 16-18; 2000; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32319068 32319068

Fax (fax): +32 (57) 851-92-15 +32 (57) 851-92-15

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MERTENS-FAEMA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MERTENS-FAEMA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MERTENS-FAEMA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MERTENS-FAEMA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MERTENS-FAEMA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MERTENS-FAEMA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MERTENS-FAEMA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MERTENS-FAEMA
Products information MERTENS-FAEMA

BTW identificatienummer (tax): BE01709716796
Ondernemingsnummer: 3951751708
Hoofdstad (capital): 540,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 398,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in MERTENS-FAEMA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Winkelinrichting and handelsuitrusting Gh

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MERTENS-FAEMA
(Get full report from official database of BE for MERTENS-FAEMA)

Aanvulling soorten activiteiten voor MERTENS-FAEMA
Addition kinds of activities for MERTENS-FAEMA

23999901. Schorten, borst (harnas) | Aprons, breast (harness)
36940205. Ontstekingssystemen, hoge frequentie | Ignition systems, high frequency
38730000. Horloges, horloges, horloges en onderdelen | Watches, clocks, watchcases, and parts
39490900. Racket sportuitrusting | Racket sports equipment
39650103. Knoopkleur voor de handel | Button coloring for the trade
51691003. kleurstoffen | Dyestuffs

Werken bij MERTENS-FAEMA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MERTENS-FAEMA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MERTENS-FAEMA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MERTENS-FAEMA. Looking for open vacancies in other companies

 • Service Delivery Support (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: Start People Banking & Insurance Brussel

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Wat zijn uw taken : Binnen het departement “service delivery support” ben je verantwoordelijk voor de administratieve ondersteuning van de service delivery afdeling. Dit betekent dat je onder andere facturen controleert en verwerkt, levertermijnen en vervangwagens opvolgt, nieuwe wagens inschrijft en hun nummerplaten verstuurt, mailboxen beheert en verkeersovertredingen behandelt.

 • CHAUFFEUR CE NACHT (HALLE)

  Regio: HALLE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Chauffeur CE met ervaring Wonend in de regio Voor leveringen in heel Vlaanderen Kennis van het Nederlands of het Frans is een vereiste

 • metaal zager (BEERNEM)

  Regio: BEERNEM

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als metaal zager ben je verantwoordelijk voor het instellen van de conventionele zaagmachine obv de gevraagde lengte op de tekening. interpreteren van eenvoudige tekeningen is dus noodzakelijk voor het correct uitvoeren van de taken. Alsook het invullen van kwaliteitsdocumenten behoren tot het takenpakket.

 • DRINGENDE POETSHULP TE BALEGEM (BALEGEM)

  Regio: BALEGEM

  Bedrijf: AVANTI

  Type: Dienstenchequebaan

  Verrichten van huishoudelijke taken bij gezinnen te Balegem. Schoonmaken, strijken, koken bij de klanten thuis. Werken op dagen en uren die je zelf wil.

 • Gemotiveerde huishoudhulpen in de regio Niel (NIEL)

  Regio: NIEL

  Bedrijf: DIENSTENTHUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Je staat in voor de schoonmaak, het onderhoud en het opruimen van particuliere woningen. Je doet voornamelijk strijk- en poetswerk.

 • Huishoudhulp regio Tienen-Boutersem (BOUTERSEM)

  Regio: BOUTERSEM

  Bedrijf: THUISHULP BRABANT

  Type: Dienstenchequebaan

  U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Tienen-Boutersem Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

 • Teamleader Technische helpdesk (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Ausy Engineering

  Type: Vaste Job

  Je bent eindverantwoordelijke voor het organiseren van het helpdeskteam. Je gaat voor outperformance. Je plant, organiseert en runt alle interventie- en onderhoudsactiviteiten. Zo zorg je ervoor dat klanten hun bezoek aan een Q8-station veilig en aangenaam ervaren. Je respecteert de normen en procedures hierbij en werkt/denkt op een kostenefficiënte manier. Je organiseert de helpdesk en coacht de 5 medewerkers. Hierdoor creëer en behoud je een competent, gemotiveerd en efficiënt team. Jullie verwerken meer dan 1000 meldingen per maand en zorgen ervoor dat het aantal storingen en tijd tot reparaties tot een minimum herleid worden. Jullie gaan voor continue verbetering van jullie activiteiten. Je bent betrokken bij de planning van preventieve en correctieve onderhoudsactiviteiten, nodig om de operationele continuïteit en de conformiteit van het netwerk te waarborgen. Je bent, samen met je helpdeskteam, verantwoordelijk voor de 1e lijn helpdeskreparaties en gerelateerde acties/interventies. Als leidinggevende optimaliseer je de interne en externe communicatie tijdens de interventie- en onderhoudsactiviteiten om maximale efficiëntie te bereiken. Je hebt contacten met leveranciers en de ingenieurs die de stations beheren. Ook verzekeringsissues neem je op. Tot slot is het belangrijk te onthouden dat jouw team het eerste contactpunt is met de mensen in de stations en shops. En dit voor alle technische en operationele problemen die voorkomen.

 • Onderhoudstechnieker (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

  Type: Vaste Job

  Binnen onze onderhoudsdienst vorm je samen met je collega een tandem betreffende curatief en preventief onderhoud. Je werkt op basis van een planning en anticipeert op vragen vanuit verschillende afdelingen, daarnaast is er ook plaats voor eigen initiatief.

 • Onderhoudstechnieker M/V (BREE)

  Regio: BREE

  Bedrijf: LAG TRAILERS

  Type: Vaste Job

  Je voert onderhoudswerken aan installaties uit. Je kan snel en accuraat productiestoringen, zowel mechanisch als elektrisch herstellen en oplossen. Je levert een positieve bijdrage aan het verbeteringsproces. Je voert herstellingen aan de gebouwen en werkplaatsen uit. Rapporteren aan teamleader Onderhoud.

 • Buizenfitter Brugge (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: FARYS

  Type: Vaste Job

  Uitvoeren van diverse werkzaamheden zodat de aanleg en het onderhoud van de waterinfrastructuur klantgericht, tijdig, kwaliteitsvol en veilig afgewerkt wordt.

 • IT-Planet - Webmaster (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Algemene info Startdatum: Zo snel mogelijk Duurtijd: 12 maand (+ mogelijks verlenging) Tijdsbesteding: Fulltime Locatie: Brussel centrum - nabij station Noord Zowel freelance- als bediende-contract mogelijk   Functieomschrijving Je bouwt functionele en gebruiksvriendelijke websites Je optimaliseert snelheid en capaciteit Je haalt bugs uit de pagina('s) en herstelt verbroken links of afbeeldingen Je update de content van de website en herziet SEO Je monitort en analyseert de website performantie    Jouw profiel Je behaalde een Bachelor of Master diploma (of gelijkwaardig door ervaring) Je beheerst zowel de Franse, Nederlandse als Engelse taal Je hebt een goede kennis van Web analytics en SEO Je hebt ervaring met Web standards Je hebt ervaring met website management tools Met een kennis van HTML/CSS, XML heb je alvast een streepje voor Je bent communicatief Kan out-of-the-box denken en komt met creatieve ideeën   Aanbod   Bij ons word je verloond naar werk, kennis en competenties. met zorg wordt een motiverend salarispakket uitgewerkt: loon + groeps- en hospitalisatieverzekering + wagen & tankkaart + maaltijdvergoeding, ... Bovendien geeft IT-Planet je alle kansen om goed te zijn in wat je doet: extra opleidingsmogelijkheden en training zullen je helpen jouw skills verder uit te breiden of te optimaliseren! Wanneer je er klaar voor bent, staan er alweer tal van doorgroeimogelijkheden of carrièrevooruitzichten voor je klaar...   Freelancer? Ook jij kan bij ons terecht! Aarzel zeker niet om ons te contacteren voor verdere informatie!     Interesse?   Staat deze opdracht je op het lijf geschreven? Aarzel dan zeker niet langer en solliciteer via de knop hieronder.

 • Flexijob zaalmedewerker (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: BELGE

  Type: Flexijob

  Cafe Belge is op zoek naar een enthousiaste flexibele flexi medewerker voor de bar/zaal, beschikbaar tydens weekend, weekavonden is een pluspunt. Uren en dagen zijn bespreekbaar

Zoek naar antwoorden van MERTENS-FAEMA in sociale netwerken
Look for responds of MERTENS-FAEMA in social networks

Lees alle opmerkingen voor MERTENS-FAEMA. Laat een reactie achter voor MERTENS-FAEMA. MERTENS-FAEMA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MERTENS-FAEMA. Leave a respond for MERTENS-FAEMA. MERTENS-FAEMA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MERTENS-FAEMA op de google maps. Adres en contacten MERTENS-FAEMA
Location of MERTENS-FAEMA on the google maps. Address and contacts of MERTENS-FAEMA

Andere gerelateerde bedrijven als come MERTENS-FAEMA MERTENS-FAEMA: FLWEVERIJ TISSAGE VANNESTE PHILIPPE NV | ERIC CASNEUF | Guedens R | VULCANO PRESS NV | EGA Systems bvba

Other related companies as MERTENS-FAEMA: FLWEVERIJ TISSAGE VANNESTE PHILIPPE NV | ERIC CASNEUF | Guedens R | VULCANO PRESS NV | EGA Systems bvba

MERTENS-FAEMA is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MERTENS-FAEMA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01709716796. Het bedrijf MERTENS-FAEMA bevindt zich op het adres: LOMBARDENVEST 16-18; 2000; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 540,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 398,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Winkelinrichting and handelsuitrusting Gh. Producten gemaakt in MERTENS-FAEMA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MERTENS-FAEMA is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MERTENS-FAEMA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MERTENS-FAEMA, openstaande posities, locatie van MERTENS-FAEMA op de kaart.

MERTENS-FAEMA is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is MERTENS-FAEMA, company assigned to the tax number BE01709716796. The company MERTENS-FAEMA is located at the address: LOMBARDENVEST 16-18; 2000; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 540,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 398,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Winkelinrichting and handelsuitrusting Gh. Products created in MERTENS-FAEMA were not found.
The main activity of MERTENS-FAEMA is Primary Metal Industries, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of MERTENS-FAEMA is not available. You also can look at reviews of MERTENS-FAEMA, open positions, location of MERTENS-FAEMA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MERTENS-FAEMA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MERTENS-FAEMA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MERTENS-FAEMA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MERTENS-FAEMA, employees, financial statistics.