FRIGO-SERVICE VAASSEN

Contactgegevens FRIGO-SERVICE VAASSEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FRIGO-SERVICE VAASSEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

FRIGO-SERVICE VAASSEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE ABB? PETERS 58; 4960; MALMEDY, België

Telefoon (phone): 80771327 (+32-80771327) 80771327 (+32-80771327)

Fax (fax): +32 (67) 516-20-30 +32 (67) 516-20-30

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FRIGO-SERVICE VAASSEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FRIGO-SERVICE VAASSEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FRIGO-SERVICE VAASSEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FRIGO-SERVICE VAASSEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FRIGO-SERVICE VAASSEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FRIGO-SERVICE VAASSEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FRIGO-SERVICE VAASSEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FRIGO-SERVICE VAASSEN
Products information FRIGO-SERVICE VAASSEN

BTW identificatienummer (tax): BE09478424072
Ondernemingsnummer: 1020874023
Hoofdstad (capital): 511,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 156,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in FRIGO-SERVICE VAASSEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Winkelinrichting and handelsuitrusting Gh

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FRIGO-SERVICE VAASSEN
(Get full report from official database of BE for FRIGO-SERVICE VAASSEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor FRIGO-SERVICE VAASSEN
Addition kinds of activities for FRIGO-SERVICE VAASSEN

0173. Boom noten | Tree nuts
071199. Bodemvoorbereidende diensten, niet inbegrepen | Soil preparation services, nec
919904. Overheid, niveau van overheid | General government, level of government
35230106. Drijvers (boerderij): graan, hooi en zaad | Driers (farm): grain, hay, and seed
82310401. Boekenhuur | Book rental

Werken bij FRIGO-SERVICE VAASSEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FRIGO-SERVICE VAASSEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FRIGO-SERVICE VAASSEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FRIGO-SERVICE VAASSEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Logistiek medewerker bij Estée Lauder in Oevel (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: Start People Estee Lauder Inhouse - Geel LA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als logistiek medewerker ben je medeverantwoordelijk voor de kwaliteitscontrole op de werkvloer. Je zal afgewerkte producten controleren en narekenen. Dit zal je doen aan de hand van een scanner en een controle in SAP. Je zal hierdoor zorgen dat enkel correct verwerkte producten kunnen verzonden worden naar de klanten. Je zal je bevindingen rapporteren naar de MUV controller en dit ook verwerken in SAP. Ben je nauwkeurig, pc vaardig en administratief sterk? Dan kan jij onze nieuwe collega worden in het logistiek team! Solliciteer snel via onderstaande weg.

  • CARROSSIER (AALBEKE)

    Regio: AALBEKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt een behoorlijke kennis van het Frans je komt namelijk in een voornamelijk Franstalig team terecht. Je beschikt over een geldig rijbewijs B. Je hebt een opleiding Automechanica genoten en hebt reeds een praktijkervaring in de carrosserie opgedaan. Of je bent gelijkgesteld door ervaring in de carrosserie. Je hebt een passie voor wagens. Je zorgt voor perfect ingevulde werkfiches. Ervaring met spuiten is een voordeel geen vereiste.

  • Medewerker Alarmcentrale (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor enkele grote constructeurs op de Belgische markt zal je de oproepen en dossiers behandelen wanneer de bestuurders geïmmobiliseerd geraken in binnen- en buitenland. In België werk je nauw samen met onze dispatchers voor de pechverhelping. In het buitenland volg je het herstel op aan de wagen en organiseer je de bijstand volgens contractuele mogelijkheden. Je gebruikt je gezond verstand bij je beslissingen en bepaalt zelf jouw prioriteiten. Je bent punctueel in de opvolging van onze leveranciers. Je bent een ware ambassadeur van het merk en zorgt voor een positieve uitstraling: - Je beantwoordt de pechoproepen van deze klanten binnen Europa - De dossiers in het buitenland handel je af van A tot Z - Je contacteert onze binnen- en buitenlandse leveranciers en alarmcentrales - Je creëert meer dan tevreden klanten door je proactieve houding en oplossend vermogen

  • Huishoudhulp Retie (RETIE)

    Regio: RETIE

    Bedrijf: 'T PLANKSKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Poets je graag bij mensen thuis? Wil je toch je uren zelf kiezen? Werk je graag dicht bij huis, zelfstandig en ben je gemotiveerd? Neem dan snel contact op met ons, want dan ben jij de collega die we zoeken! Aantal uren zijn bespreekbaar.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Kalken/Laarne – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LAARNE)

    Regio: LAARNE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent Action Asse (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: t-interim Asse

    Type: Studentenjob

    Als Winkelmedewerker zorg jij samen met je collega’s dat onze klanten zich prettig voelen in een verzorgde en nette winkel en dat zij vriendelijk worden geholpen bij het afrekenen van onze artikelen Je hebt een afwisselende baan met veel verschillende werkzaamheden en vormt samen met je collega’s het hart van de winkelvloer. Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en zorgt dat zij op een klantvriendelijk manier worden geholpen. Gedurende de dag ben je verder bezig met het aanvullen van de winkel. In overleg met de (Assistent) Winkelverantwoordelijke speel je in op commerciële thema’s; slecht weer betekent bijvoorbeeld dat de regenpakken en paraplu’s extra aandacht verdienen.

  • Jobstudenten zondagwerk +18 (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een groeiende onderneming in Grobbendonk zijn wij momenteel op zoek naar jobstudenten die op zondagen en wettelijke feestdagen een centje willen bijverdienen. Je komt terecht een een groeiende logistieke onderneming waar je ingezet wordt op meerdere afdelingen. Jouw takenpakket ziet er als volgt uit: * Orderpicken van kledij met behulp van een handscanner * Inpakken van de kledij, rekening houdend met de eisen van de klant * Verplaatsen van stuks en goederen in het magazijn van positie A naar positie B * ... & nog zoveel meer! Kan je jezelf op regelmatige basis vrij maken op zondagen en feestdagen en ben je bovendien 18 jaar of ouder? Neem dan zeker contact op met ons. Solliciteren kan door je CV en een korte motivatie door te sturen naar [email protected]

  • Jobstudent ZEB 18+ (BEVERLO)

    Regio: BEVERLO

    Bedrijf: Agilitas Houthalen

    Type: Studentenjob

    Klanten verwelkomen en verder helpen Winkel netjes houden: paskamers opruimen, kleding in de winkel hangen, kleding netjes opplooien,... Kassawerk Kleding labelen

  • Studierelevante bijbaan student marketing/ HR (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Doelstelling van de opdracht: Employer branding boosten teneinde openstaande vacatures beter in te vullen en een duidelijke Groepsbranding te hebben voor sollicitanten Duidelijke employer branding definiëren voor de integratie van de 2 firma's (gezien recente overname) Professionele linked-in ontwerpen en implementeren Jobsearch op websites vernieuwen

  • Metaalbewerker - kleine fijne projecten op maat (ZONNEBEKE)

    Regio: ZONNEBEKE

    Bedrijf: vind! Ieper

    Type: Vaste Job

    Je maakt volgens plan de gevraagde stukken (fijn maatwerk). Je bewerkt het metaal zoals gevraagd: plooien, snijden, rollen, lassen, ponsen, ... .

  • Verkoopmederwerkers M/V (EKEREN)

    Regio: EKEREN

    Bedrijf: PEINEN KARINE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor de uitbouw van ons Antwerpse team zijn wij opzoek naar mensen om onze producten te verkopen en promoten en anderszijds ook aan teamopbouw willen doen .

  • Contraste Europe - Technical Support Engineer (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    For our internal projects, we are looking for a Technical Support Engineer.  Our team is located in Woluwe-Saint-Lambert, Brussels.       Your role As Technical Support Engineer you are the first contact to internal users in need of technical support for incidents or requests. You will help users all across the group.    Your tasks include Handling the intakes of incidents and requests reported to the service desk by phone, e-mail or the ticketing tool Troubleshooting incidents or analyzing requests in order to provide solutions in the shortest delay. Logging and documenting tickets for dispatching to further level of support. Performing an end-to-end monitoring of user's tickets. Participate to Continuous Improvement initiatives to reach operational excellence for yourself and your team.   Your Profile Besides the usual requirements for a Support Engineer, here are some important criteria. Knowledge/experience in: Active Directory (level = Domain Services) Os365 and/or Exchange MS Office applications Windows 10 Windows Server (any version, preferably the latest) A previous strong Support experience Nice to have (extra): Some experience with backup applications (Veam, ...), asset management (Lansweeper) SQL Server A/V Ticketing tool(s) Cloud / Azure / AWS You are fluent in Dutch and English. French is an asset.    We offer  A challenging position in a fast growing company with an international presence. A stimulating working environment with a really good team spirit maintained by lots of internal events (teambuilding, ...). A dynamic culture focused on personal development. A wide range of training and career development opportunities.

Zoek naar antwoorden van FRIGO-SERVICE VAASSEN in sociale netwerken
Look for responds of FRIGO-SERVICE VAASSEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor FRIGO-SERVICE VAASSEN. Laat een reactie achter voor FRIGO-SERVICE VAASSEN. FRIGO-SERVICE VAASSEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FRIGO-SERVICE VAASSEN. Leave a respond for FRIGO-SERVICE VAASSEN. FRIGO-SERVICE VAASSEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FRIGO-SERVICE VAASSEN op de google maps. Adres en contacten FRIGO-SERVICE VAASSEN
Location of FRIGO-SERVICE VAASSEN on the google maps. Address and contacts of FRIGO-SERVICE VAASSEN

Andere gerelateerde bedrijven als come FRIGO-SERVICE VAASSEN FRIGO-SERVICE VAASSEN: SHIVA | ERIK VANOVERBEKE | Bisi | XEROX CR?DIT | B. VAN DER SMISSEN

Other related companies as FRIGO-SERVICE VAASSEN: SHIVA | ERIK VANOVERBEKE | Bisi | XEROX CR?DIT | B. VAN DER SMISSEN

FRIGO-SERVICE VAASSEN is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FRIGO-SERVICE VAASSEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09478424072. Het bedrijf FRIGO-SERVICE VAASSEN bevindt zich op het adres: RUE ABB? PETERS 58; 4960; MALMEDY. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 511,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 156,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Winkelinrichting and handelsuitrusting Gh. Producten gemaakt in FRIGO-SERVICE VAASSEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FRIGO-SERVICE VAASSEN is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FRIGO-SERVICE VAASSEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FRIGO-SERVICE VAASSEN, openstaande posities, locatie van FRIGO-SERVICE VAASSEN op de kaart.

FRIGO-SERVICE VAASSEN is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is FRIGO-SERVICE VAASSEN, company assigned to the tax number BE09478424072. The company FRIGO-SERVICE VAASSEN is located at the address: RUE ABB? PETERS 58; 4960; MALMEDY. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 511,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 156,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Winkelinrichting and handelsuitrusting Gh. Products created in FRIGO-SERVICE VAASSEN were not found.
The main activity of FRIGO-SERVICE VAASSEN is National Security and International Affairs, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FRIGO-SERVICE VAASSEN is not available. You also can look at reviews of FRIGO-SERVICE VAASSEN, open positions, location of FRIGO-SERVICE VAASSEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FRIGO-SERVICE VAASSEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FRIGO-SERVICE VAASSEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FRIGO-SERVICE VAASSEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FRIGO-SERVICE VAASSEN, employees, financial statistics.