DESCAMPS & VANDOORNE

Particuliere bedrijvenLegale diensten • DESCAMPS & VANDOORNE
Private companiesLegal Services • DESCAMPS & VANDOORNE

Contactgegevens DESCAMPS & VANDOORNE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DESCAMPS & VANDOORNE: address, phone, fax, email, website, opening hours

DESCAMPS & VANDOORNE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SINT ELOOIS-WINKELSTRAAT 35; 8880; LEDE, België

Telefoon (phone): 56509995 (+32-56509995) 56509995 (+32-56509995)

Fax (fax): +32 (61) 753-47-71 +32 (61) 753-47-71

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DESCAMPS & VANDOORNE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DESCAMPS & VANDOORNE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DESCAMPS & VANDOORNE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DESCAMPS & VANDOORNE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DESCAMPS & VANDOORNE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DESCAMPS & VANDOORNE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DESCAMPS & VANDOORNE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DESCAMPS & VANDOORNE
Products information DESCAMPS & VANDOORNE

BTW identificatienummer (tax): BE02026672363
Ondernemingsnummer: 6011138916
Hoofdstad (capital): 786,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 865,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in DESCAMPS & VANDOORNE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Winkelinrichting and handelsuitrusting Gh

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DESCAMPS & VANDOORNE
(Get full report from official database of BE for DESCAMPS & VANDOORNE)

Aanvulling soorten activiteiten voor DESCAMPS & VANDOORNE
Addition kinds of activities for DESCAMPS & VANDOORNE

142300. Gebroken en gebroken graniet | Crushed and broken granite
234101. Dameskleding en kinderkleding | Women's and children's nightwear
356401. Zuiverings- en stofinzamelapparatuur | Purification and dust collection equipment
01829901. Vruchten, onder dekking gegroeid | Fruits, grown under cover
34310103. Douches, metaal | Shower stalls, metal
34460402. Lintels, lichtmetaalstaal | Lintels, light gauge steel

Werken bij DESCAMPS & VANDOORNE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DESCAMPS & VANDOORNE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DESCAMPS & VANDOORNE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DESCAMPS & VANDOORNE. Looking for open vacancies in other companies

  • Dakwerker - Platte Daken (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: ASAP Kempen Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Balen zijn wij dringend op zoek naar een dakwerker voor de platte daken. Je plaatst en brandt roofing. Je plaatst isolatiematerialen.

  • Spoelmeester (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Voor een klant van ons in de haven zijn we op zoek naar een spoelmeester. Je staat in voor het reinigen en het onderhouden van de Tanks. Geen ervaring? Geen probleem! Ze geven je op het bedrijf een uitgebreide opleiding.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Hoegaarden/Meldert (Regio Tienen)

    Regio: Regio Tienen

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Verkopers (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    Je bent vlot in de omgang, wil je handen uit de mouwen steken en op verschillende locaties in Antwerpen een superieur reinigingsproduct voor velgen demonstreren en verkopen. Kies zelf je dagen en locatie uit. We voorzien een standje en banden waarop je je volledig kan uitleven. TV shopping en Tel Sell zijn lang achterhaald. Een persoonlijke aanpak en duidelijke oplossing wordt hoog in het vaandel gedragen. Hierdoor vliegt het product van de schappen. Je wordt ondersteund op elk mogelijk vlak zodat je de beste verkoper in jezelf naar boven kan brengen. Twijfel niet om contact op te nemen voor deze flexibele en sociale vacature! perfect polish en wash - Jij biedt de oplossing

  • Jobstudent supermarkt met wagen (HUMBEEK)

    Regio: HUMBEEK

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Voor onze supermarkt gelegen in regio Grimbergen zoeken we studenten voor de verschillende afdelingen: Kassamedewerker op zondag die kan starten om 6u30 Groenten en Fruit-medewerkers die kunnen starten om 6u 's ochtends op zondag Groenten en Fruit-medewerkers die kunnen starten om 6u 's ochtends op zaterdag

  • Elektrotechnieker (in daguren) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Talentus Sint-Niklaas

    Type: Vaste Job

    Je staat mee in voor de uitvoering van diverse installatie- en onderhoudsopdrachten. Je tekent elektrische schema’s uit, volgt de nieuwe en bestaande projecten mee op en stuurt op termijn  personen aan. Bovendien sta je in voor de nutsvoorzieningen, spoor je fouten op in verschillende netwerksystemen en beheer je mee de PLC sturingen. Je gebruikt bij het uitvoeren van je opdrachten jouw kennis van kortsluitstromen en AREI-wetgeving. Je zal meewerken aan de installatie en het onderhoud van netwerkbekabeling en verlichting, support van het camerapark, bewaking van de inbraakbeveiliging en brandcontrole en het ontstoren van het automatische magazijn. Daarnaast zal je bijdragen bij het beheer van de brandcentrales, HVAC-installaties, het compressorenpark en zal je kabelberekeningen maken. Tot je takenpakket behoren ook het maken van PLC-sturingen, uittekenen van elektrische schema’s en het samenstellen van elektrische kasten. In deze functie zal ongeveer 75% bureauwerk zijn en 25% hands-on, operationeel werk. Bedrijfsprofiel: Dit gezonde familiebedrijf is partner van de meubelindustrie.

  • Werkvoorbereider (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: NOHAU

    Type: Vaste Job

    Afwerken van administratieve taken op gebied van de wettelijke regelgeving; Opstellen van de volledige projectplanning samen met het projectteam; Opvolgen van de budgetten van de uitgevoerde werken; Maken van de planning – korte en lange termijn - op van het project; Nauw samenwerken met de werfcoördinator en de projectleider; Communiceren met jouw collega’s en leveranciers voor eventuele tekorten bij bestellingen; Mede ervoor zorgen dat de juiste kwaliteit wordt opgeleverd; Bezoeken van de werven en bekijken of de nodige materialen aanwezig zijn; Rapporteren aan de Projectleider.

  • POLYVALENT ADMINISTRATIEF BEDIENDE M/V (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: INTELECT

    Type: Vaste Job

    Als Polyvalent Bediende met goede talenkennis Nederlands en Frans werk je in een dynamische, jonge en internationale werkomgeving. Met je sterke talenkennis ondersteun je de collega's van Import en Exportmet administratieve taken en telefonische klantopvolging in de 2 talen Je bent o.a. verantwoordelijk voor volgende taken: - het opvolgen van inkomende orders en bestellingen via mail/telefoon/fax - orderverwerking in het systeem + opvolging van stock en leveringen - Speciale transporten regelen - facturatie - klantbeheer en klantenbinding van bestaande klanten met als doel meer opportuniteiten te benutten en de klanttevredenheid te vergroten.

  • Meewerkend werkplaatsverantwoordelijke (MELSELE)

    Regio: MELSELE

    Bedrijf: N.E.N.S. POWER

    Type: Vaste Job

    Je assisteert mee de dagelijkse leiding van de werkplaats en doet (planning van onderhoud en) herstellingen. Je lost (complexe) technische storingen en pannes (zowel mechanisch als elektrisch) snel & efficiënt op, zowel in onze werkplaats als indien nodig op locatie. Je staat in voor het uitvoeren van preventief onderhoud. Je geeft ondersteuning aan technici mbt hun vragen of problemen bij storingen, pannes en onderhoud. Je verzorgt mee het klaarzetten van materiaal voor verhuur.

  • Beauty Advisor Social Media - Extra inkomen van thuis uit (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: BERT BEUSEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je houdt van make-up? Je geeft graag advies? Je werkt graag met sociale media? Je vindt het leuk om selfies te maken? Je maakt graag tutorials via video of Facebook live? Wij zijn partner van de grootste network-marketing-onderneming in Duitsland en één van de meest succesvolle directverkoopondernemingen in Europa op gebied van Health & Beauty. Momenteel willen wij via sociale media ons doelpubliek uitbreiden. Daarvoor zoeken we vlotte, spontane, dynamische en ondernemende gebruikers van Facebook en/of Instagram die een business van thuis uit willen opbouwen.

  • zelfstandig verkoper social media (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: WEBCLIX

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze nieuwe software tool en ons IT bedrijf zijn wij opzoek naar een gedreven sales representatieve. Cold calling en klantenbezoeken afleggen is op jou lijf geschreven. Klanten hun probleem analyseren en een oplossing aanbieden is daarom ook een van je specialiteiten. Ons IT-bedrijf geleden te Bonheiden (Mechelen) & Antwerpen heeft een software ontwikkeld omtrend het sociale media beheer van bedrijven. Daarnaast focussen we op toekomst producten zoals chatbots, leadpages en lead magnets. Websites, Seo, Sea horen tegenwoordig tot de klassiekers maar daarom niet onbelangrijk. Heb jij een problemsolving attitude? Wil je een topverkoper zijn of ben je er al een? Doorgroeien in een bedrijf dat in volle ontwikkeling staat maar al jaren een vaste waarde is op de markt. Dan is deze job zeker en vast iets voor jou. Wij zullen er zeker en vast alles aan doen doormiddel van interne opleidingen om je te voorzien van een aantrekkelijk variabel salaris zonder enige plafond.

  • Kok/chef kok bedrijfskeukens (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: KITCHENSTAFF

    Type: Werfreserve

    Voor bedrijfs/ directie keukens zijn wij opzoek naar Chefs & koks. * Je staat in voor de mep en bereiding van de maaltijden * aansturen van het keukenteam * bestellingen * kennis HACCP is heel belangrijk * werkuren van maandag tot vrijdag van 7u tot 15u

Zoek naar antwoorden van DESCAMPS & VANDOORNE in sociale netwerken
Look for responds of DESCAMPS & VANDOORNE in social networks

Lees alle opmerkingen voor DESCAMPS & VANDOORNE. Laat een reactie achter voor DESCAMPS & VANDOORNE. DESCAMPS & VANDOORNE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DESCAMPS & VANDOORNE. Leave a respond for DESCAMPS & VANDOORNE. DESCAMPS & VANDOORNE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DESCAMPS & VANDOORNE op de google maps. Adres en contacten DESCAMPS & VANDOORNE
Location of DESCAMPS & VANDOORNE on the google maps. Address and contacts of DESCAMPS & VANDOORNE

Andere gerelateerde bedrijven als come DESCAMPS & VANDOORNE DESCAMPS & VANDOORNE: Agua Con Gas | Smets & Co Accountants BVBA | J. SPOIDEN | RONNY FEYEN | Burg

Other related companies as DESCAMPS & VANDOORNE: Agua Con Gas | Smets & Co Accountants BVBA | J. SPOIDEN | RONNY FEYEN | Burg

DESCAMPS & VANDOORNE is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DESCAMPS & VANDOORNE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02026672363. Het bedrijf DESCAMPS & VANDOORNE bevindt zich op het adres: SINT ELOOIS-WINKELSTRAAT 35; 8880; LEDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 786,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 865,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Winkelinrichting and handelsuitrusting Gh. Producten gemaakt in DESCAMPS & VANDOORNE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DESCAMPS & VANDOORNE is Legale diensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DESCAMPS & VANDOORNE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DESCAMPS & VANDOORNE, openstaande posities, locatie van DESCAMPS & VANDOORNE op de kaart.

DESCAMPS & VANDOORNE is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is DESCAMPS & VANDOORNE, company assigned to the tax number BE02026672363. The company DESCAMPS & VANDOORNE is located at the address: SINT ELOOIS-WINKELSTRAAT 35; 8880; LEDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 786,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 865,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Winkelinrichting and handelsuitrusting Gh. Products created in DESCAMPS & VANDOORNE were not found.
The main activity of DESCAMPS & VANDOORNE is Legal Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of DESCAMPS & VANDOORNE is not available. You also can look at reviews of DESCAMPS & VANDOORNE, open positions, location of DESCAMPS & VANDOORNE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DESCAMPS & VANDOORNE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DESCAMPS & VANDOORNE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DESCAMPS & VANDOORNE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DESCAMPS & VANDOORNE, employees, financial statistics.