ART XL BOOKS & POSTERS

Particuliere bedrijvenPapier en geallieerde producten • ART XL BOOKS & POSTERS
Private companiesPaper and Allied Products • ART XL BOOKS & POSTERS

Contactgegevens ART XL BOOKS & POSTERS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ART XL BOOKS & POSTERS: address, phone, fax, email, website, opening hours

ART XL BOOKS & POSTERS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KUSTLAAN 112; 8380; BRUGGE, België

Telefoon (phone): 50547769 (+32-50547769) 50547769 (+32-50547769)

Fax (fax): +32 (58) 518-16-72 +32 (58) 518-16-72

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ART XL BOOKS & POSTERS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ART XL BOOKS & POSTERS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ART XL BOOKS & POSTERS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ART XL BOOKS & POSTERS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ART XL BOOKS & POSTERS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ART XL BOOKS & POSTERS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ART XL BOOKS & POSTERS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ART XL BOOKS & POSTERS
Products information ART XL BOOKS & POSTERS

BTW identificatienummer (tax): BE06605224609
Ondernemingsnummer: 1148040771
Hoofdstad (capital): 703,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 396,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in ART XL BOOKS & POSTERS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Winkelinrichting and handelsuitrusting Gh

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ART XL BOOKS & POSTERS
(Get full report from official database of BE for ART XL BOOKS & POSTERS)

Aanvulling soorten activiteiten voor ART XL BOOKS & POSTERS
Addition kinds of activities for ART XL BOOKS & POSTERS

7363. Help leveringsdiensten | Help supply services
411104. Passagierspoorvervoer | Passenger rail transportation
33560205. Zilver en zilverlegering: rollen, tekenen of extruderen | Silver and silver alloy: rolling, drawing, or extruding
34449911. Stokken en balken, plaatwerk | Studs and joists, sheet metal
34529901. Bouten, metaal | Bolts, metal
35850401. Airconditioning condensatoren en condensatie-eenheden | Air conditioning condensers and condensing units
39991202. Knoppen: rood kruis, unie, identificatie | Buttons: red cross, union, identification
50910104. Waterglijbanen (recreatiepark) | Water slides (recreation park)

Werken bij ART XL BOOKS & POSTERS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ART XL BOOKS & POSTERS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ART XL BOOKS & POSTERS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ART XL BOOKS & POSTERS. Looking for open vacancies in other companies

  • Metaalarbeider(s) (M/V) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Actief Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Zo, het is klokslag 7u. Je hebt een stevig ontbijt achter de kiezen en bent er helemaal klaar voor om erin te vliegen. Je hebt nog een half uurtje om tijdig op het werk te geraken. Gelukkig is Harelbeke helemaal niet ver. Plooien, ponsen, of hier en daar inspringen bij jouw collega's waar nodig … op de metaalafdeling zien ze je allemaal graag komen. Je hebt misschien nog geen jarenlange ervaring, maar je wil deze job echt graag leren en wil je echt bewijzen. Dan leren je collega's je graag alle knepen van het vak.

  • Deeltijds Commercieel Bediende | Dynamisch bedrijf te Wommelgem (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Commercieel Bediende sta je in voor de administratieve ondersteuning van de category manager Zuivel & Bakkerij. Je bent het aanspreekpunt voor commerciële vragen en problemen van de winkels, alsook van de leveranciers. Je probeert deze zelfstandig op te lossen of escaleert waar nodig. Je contacteert leveranciers om de correcte informatie betreffende de folder te bekomen. Je staat in voor een correcte folderadministratie. Je controleert de correctheid van de acties, doet een review van de folderproef,… Je bereidt de analyse van de promo’s en folders van concurrenten voor en verzamelt hiervoor de nodige gegevens. Dit om de Category Manager in staat te stellen een correct prijsbeleid te voeren en sterk te staan in onderhandelingen met de leveranciers. Je doet het voorbereidend werk voor de assortimentsherzieningen. Je zorgt voor de praktische organisatie en opvolging van promoties en animaties in de winkels. Je bereidt leveranciersbezoeken, uitmonsteringen en verschillende evenementen voor.

  • Inventaris kledingwinkel Kapellen (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Op 5-11-2018 organiseert een bekende kledingwinkel een inventaris. Concreet betekend dit een opkuis van de zomercollectie. Je dient de kledingstukken uit de zomercollectie te labelen, in te scannen en op een correcte manier in te pakken. De inventaris gebeurt in twee beurten op dezelfde dag. De eerste shift zal plaatsvinden van 7-15u. De tweede shift van 18u-23u. Voor de tweede shift dien je minstens 18 jaar te zijn wegens de late werkuren. Je mag dus een keuze maken tussen één van de twee shiften.

  • Marketeer (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket bestaat uit: Een marketingstrategie ontwikkelen; Marktonderzoek uitvoeren. Op basis hiervan ga je de data analyseren en zet een marketingcampagne op; Je beheert en ontwikkeld de website, maakt logo's, folders,...; Je vertegenwoordigd samen met de accountmanager en de commerciële manager het bedrijf op verschillende sector gerelateerde events.

  • HUISHOUDHULP DIENSTENCHEQUES TIELT - PITTEM - EGEM (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: ABC CLEANING

    Type: Dienstenchequebaan

    Ervaren medewerker dienstencheques voor schoonmaak bij mensen thuis. Deeltijds of voltijds. U hebt een verzorgd voorkomen en bent betrouwbaar en discreet; u kunt zelfstandig werken en hebt zin voor orde, netheid en hygiëne. U kunt zich vlot verplaatsen, bij voorkeur met bromfiets of auto. Uren en dagen overeen te komen

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Retie – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (RETIE)

    Regio: RETIE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • DevOps Engineer (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: FOREACH

    Type: Vaste Job

    We zoeken een ervaren DevOps Engineer met een voorliefde voor automatisering en testing. Je weet dat de lijn tussen development en operations dun is, en maakt deze graag nog wat dunner. Je kan uiteraard vlot overweg met Java, C#, of PHP, en hebt liefst voeling met meer dan één taal. Daarnaast speel je graag met Docker, heb je ervaring met AWS of een gelijkaardige cloud provider en is Linux voor jou een tweede thuis. Bij Foreach ondersteun je al onze developers om custom Java en .NET applicaties uit te rollen, te testen en te onderhouden. Hierbij zet je in op voortdurend stroomlijnen en automatiseren waar mogelijk. Je monitort applicaties end-to-end en zorgt voor een betrouwbaarheid die geen gelijke kent.

  • IT Business analyst (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: t-office West-Vlaanderen

    Type: Vaste Job

    Je vertaalt de functionele analyses naar technische oplossingen. Je ontwikkelt en onderhoudt de interfaces tussen verschillende applicaties.  • Nauwe samenwerking met de developers, architecten en het project-team • Je stelt een technische impactanalyse van de aangevraagde changes en/of upgrades.  • Dankzij je correcte implementatie, zorg je dat de processen perfect op elkaar afgestemd worden. Bedrijfsprofiel: Dan is dit bedrijf zeker iets voor u. Deze onderneming is een actieve speler in afvalmanagement en investeert in innovatieve milieutechnologieën. Alles draait dan ook rond duurzaamheid. Ze hebben op dit moment 12 vestigingen in België en Frankrijk waarover 550 werknemers verdeeld zijn. Ben jij de persoon die samen met hen een evenwicht zoekt tussen People, Planet en Profit?

  • Taaltrainer Nederlands (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • Flexijob keukenmedewerker restaurant en feestzaal (KALKEN)

    Regio: KALKEN

    Bedrijf: DC RESTO

    Type: Flexijob

    Keukenmedewerker / hulpchef / souschef Mis en place van de gerechten. chef ondersteunen Service meedraaien Na service alles opruimen en proper achterlaten voor de volgende shift.

  • Flexi's keuken- Pizza Hut Delivery Berchem (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Flexijob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: Je staat in voor de bereiding van de pizza’s en andere producten. Je zorgt voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

  • Zaalmedewerkers (flexijob) (BERLARE)

    Regio: BERLARE

    Bedrijf: GAVER 15

    Type: Flexijob

    Je zet de zaal klaar. Je ontvangt en bedient de klanten. Je dient op en ruimt af. Je zorgt ervoor dat de zaal na de dienst terug proper is.

Zoek naar antwoorden van ART XL BOOKS & POSTERS in sociale netwerken
Look for responds of ART XL BOOKS & POSTERS in social networks

Lees alle opmerkingen voor ART XL BOOKS & POSTERS. Laat een reactie achter voor ART XL BOOKS & POSTERS. ART XL BOOKS & POSTERS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ART XL BOOKS & POSTERS. Leave a respond for ART XL BOOKS & POSTERS. ART XL BOOKS & POSTERS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ART XL BOOKS & POSTERS op de google maps. Adres en contacten ART XL BOOKS & POSTERS
Location of ART XL BOOKS & POSTERS on the google maps. Address and contacts of ART XL BOOKS & POSTERS

Andere gerelateerde bedrijven als come ART XL BOOKS & POSTERS ART XL BOOKS & POSTERS: C.A.P.A.C | GLACIER TONY | Montjoie SPRL | Dechamps P | W.N.B. bvba SCHERRENS KRIS

Other related companies as ART XL BOOKS & POSTERS: C.A.P.A.C | GLACIER TONY | Montjoie SPRL | Dechamps P | W.N.B. bvba SCHERRENS KRIS

ART XL BOOKS & POSTERS is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ART XL BOOKS & POSTERS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06605224609. Het bedrijf ART XL BOOKS & POSTERS bevindt zich op het adres: KUSTLAAN 112; 8380; BRUGGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 703,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 396,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Winkelinrichting and handelsuitrusting Gh. Producten gemaakt in ART XL BOOKS & POSTERS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ART XL BOOKS & POSTERS is Papier en geallieerde producten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ART XL BOOKS & POSTERS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ART XL BOOKS & POSTERS, openstaande posities, locatie van ART XL BOOKS & POSTERS op de kaart.

ART XL BOOKS & POSTERS is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is ART XL BOOKS & POSTERS, company assigned to the tax number BE06605224609. The company ART XL BOOKS & POSTERS is located at the address: KUSTLAAN 112; 8380; BRUGGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 703,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 396,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Winkelinrichting and handelsuitrusting Gh. Products created in ART XL BOOKS & POSTERS were not found.
The main activity of ART XL BOOKS & POSTERS is Paper and Allied Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ART XL BOOKS & POSTERS is not available. You also can look at reviews of ART XL BOOKS & POSTERS, open positions, location of ART XL BOOKS & POSTERS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ART XL BOOKS & POSTERS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ART XL BOOKS & POSTERS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ART XL BOOKS & POSTERS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ART XL BOOKS & POSTERS, employees, financial statistics.