CITIBANK

Contactgegevens CITIBANK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CITIBANK: address, phone, fax, email, website, opening hours

CITIBANK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE FELLIGNIES 3; 7830; SILLY, België

Telefoon (phone): 68551440 (+32-68551440) 68551440 (+32-68551440)

Fax (fax): +32 (53) 696-84-58 +32 (53) 696-84-58

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CITIBANK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CITIBANK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CITIBANK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CITIBANK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CITIBANK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CITIBANK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CITIBANK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CITIBANK
Products information CITIBANK

BTW identificatienummer (tax): BE03367553710
Ondernemingsnummer: 6862030029
Hoofdstad (capital): 978,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 379,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Services: Banque.

Product categorie (product category): Banques and organismes de crédit

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CITIBANK
(Get full report from official database of BE for CITIBANK)

Aanvulling soorten activiteiten voor CITIBANK
Addition kinds of activities for CITIBANK

305200. Rubber- en kunststofslang en riemen | Rubber and plastics hose and beltings
31429901. Slippersokken, gemaakt van gekochte sokken | Slipper socks, made from purchased socks
32599903. Muurbehandeling, klei | Wall coping, clay
39990704. Gebladerte, kunstmatig en bewaard gebleven | Foliage, artificial and preserved
54519903. Ijs (verpakt) | Ice cream (packaged)
70110000. Hotels en motels | Hotels and motels
79991120. Sport instructies, scholen en kampen | Sports instruction, schools and camps

Werken bij CITIBANK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CITIBANK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CITIBANK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CITIBANK. Looking for open vacancies in other companies

  • ADMINISTRATIEF MEDEWERKER GARANTIES | GEEL (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Synergie Kempen Careers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een gerenomeerd bedrijf zijn we op zoek naar een Administratief Medewerker Garanties. Samen met jouw collega ben je verantwoordelijk voor de aanvraag en opvolging van garantiedossiers. Je zorgt ervoor dat de aanvragen tijdig bij de fabrikant ingediend worden. Je nauwkeurige en correcte administratieve opvolging zorgen voor een correcte opvolging zorgen een correcte afhandeling van dossiers. Je hebt rechtstreeks contact met de klanten per telefoon, mail of brief en je reageert zo snel mogelijk op de behoeften van de klant.

  • Technisch bediende orderingave (m/v) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - instaan voor administratieve verwerking van alle productieorders - verantwoordelijk voor de orderingave van projecten ter ondersteuning van projectleiders - orders beheren van A tot Z - in een op maat gemaakt programma klanten aanmaken, orders ingeven en indien nodig bestaande dossiers aanpassen. - nauwgezet orderbevestigingen aanmaken en de juistheid van de dossier bewaken - mee de omschakeling uitvoeren naar een nieuw ERP-programma

  • ERVAREN ELEKTRICIEN M/V (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: DE PILOTEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    + Door je jaren ervaring als elektricien weet je onze opdrachten in residentiële panden met vakkennis af te werken. + De werven waar je werkt zijn voor 80% in de regio Roeselare. + Je mag je camionette mee naar huis nemen.

  • Schilder/behanger (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: Konvert Construct Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Werkt oppervlakken af en versiert ze door verf, hars, vernis, … aan te brengen na manuele of mechanische voorbereiding van de ondergrond. Plaatst muurbekleding (behang, stofbehang, …). Bijkomende activiteiten kunnen zijn: vloerbekleding plaatsen (vast tapijt, linoleum, …), ramen plaatsen, …

  • HR CONSULTANT KORTRIJK OFFICE (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Levenslustig, doorzetter, people person? Check, check, … en check: jij bent wie wij zoeken. En wat wil het toeval? In ons kantoor in Kortrijk Office staat al een stoel met jouw naam erop. Grijp die kans en solliciteer meteen. Zonder overdrijven: beste team ooit! Wat AGO doet? Met veel woorden: tijdelijke arbeid, selectie & rekrutering, payrolling, testing & assessment, outplacement, … In één woord: mensenwerk. De juiste mensen matchen met de juiste job. En daarin zijn we steengoed. Omdat we luisteren naar onze klanten, praten met onze kandidaten, lachen met elkaar. Dedicated, authentic, optimistic. Daarvan wil jij toch ook deel uitmaken? Je werkdag ziet er zo uit: Telefoontje van een radeloze klant: hij heeft dringend een extra bediende nodig. Jij duikt meteen in je database. In een mum van tijd heb je een veelbelovende shortlist van kandidaten. Je belt ze allemaal even op, pikt er de beste uit en nodigt ze uit voor een babbel op kantoor. Je peilt naar hun motivatie en competenties. Tot je de perfecte match beethebt. Klant dankbaar, kandidaat blij, jij gelukkig. Als administratief talent zorg jij ervoor dat onze vacatures verschijnen op verschillende kanalen, maak je de contracten op en geef je uitzendkrachten advies rond verlof, ziekte, … En de hele tijd voel jij je bij AGO als een vis in het water. Tussen collega’s die er voluit voor gaan, blaken van optimisme, houden van een goeie mix tussen business en pleasure. Net als jij.

  • Huishoudhulpen met dienstencheques regio Moorsele (MOORSELE)

    Regio: MOORSELE

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een flexibele job waarbij je het aantal uren zelf kan kiezen? Ben je op zoek naar een tof bedrijf met leuke collega's? Ben je op zoek naar een job met heel veel voordelen? Kies dan nu voor een job als huishoudhulp met dienstencheques bij HULP IN HUIS. Jouw werk wordt gewaardeerd door ons EN door onze klanten. Altijd voldoening om klanten te laten thuis komen/voelen in een proper huis.

  • Magazijnier LiquidFloors (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: LIQUID FLOORS

    Type: Vaste Job

    Als magazijnier ben je verantwoordelijk voor de ontvangst van de goederen. Je beheert de voorraad en controleert de leveringen. Je zorgt ervoor dat alle kwaliteitseisen worden nageleefd. Je bent medeverantwoordelijk voor een ordelijk en gestructureerd magazijn. Verwacht: Je bent verantwoordelijk voor de logistieke opvolging van het magazijn en de nodige materialen. Hiervoor zal je instaan voor volgende taken: Magazijnbeheer van A tot Z Coördineren en controleren van logistieke activiteiten bij ontvangst, verzending en levering van goederen Opvolgen van terugkerende pakketten Stockbeheer Organisatie en verdeling van werkmaterialen Bestellingen plaatsen van alle nodige werfmaterialen Factuurcontrole t.o.v. bestelbon Opvolgen van herstellingen en garantie werkmaterialen Besturen van heftruck

  • Kassier(ster) m/v - Fnac Leuven (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: Fnac Belgium

    Type: Vaste Job

    Functie Je ontvangt de klanten met als doel 100% tevredenheid; Je werkt voor de verschillende diensten: kassa, lidmaatschap, onthaal, ticketverkoop; Je onthaalt de klanten en verstrekt ze vriendelijk informatie; Je verkoopt het geheel van de producten en diensten waarvoor je verantwoordelijk bent (cadeaukaarten, tickets, lidmaatschap, betaalkaarten, financiële en andere diensten); Je zorgt voor een vlotte en betrouwbare kassaverwerking en (indien nodig) facturatie van de aangekochte artikelen.   Profiel Je staat permanent garant voor het imago van onze klantenservice; Je bent stressbestendig, nauwkeurig en punctueel; Je werkt graag in teamverband en hebt ambities om de doelstellingen te verwezenlijken; Je hebt zin voor initiatief; Je hebt interesse in culturele activiteiten; Je hebt een goed gesproken kennis van beide landstalen Interesse? Overtuig ons van je passie en bezorg ons je cv met motivatiebrief.

  • Bediener Freesmachine - wegenbouw (LICHTERVELDE)

    Regio: LICHTERVELDE

    Bedrijf: MAES ADIEL

    Type: Vaste Job

    Je taken als bediener freesmachine: Je bedient de freesmachine om asfalt af te frezen. Je staat in voor het instellen van de freesmachine naar diepte & niveau. Je vertrekt dagelijks vanuit Lichtervelde naar onze werven.

  • Keukenverkoper (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Vaste Job

    Voor een meubelzaak in de omgeving van Ieper zoeken wij naar een gedreven keukenverkoper. Je bezorgt alle klanten een oprecht welkom-gevoel. Je informeert hen over het uitgebreid gamma keukens en de sterke klantenservice. Je adviseert hen professioneel, handelt uiterst klantgericht en straalt een aanstekelijk enthousiasme uit en ten slotte zorg je voor een vlotte administratieve opvolging van je bestellingen.

  • Operator / medewerker exploitatie op zelfstandige basis (m/v) (1/2 weekends) (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: BiogasTec

    Type: Zelfstandige activiteit

    Jouw belangrijkste taak is de dagelijkse werking van de installatie beheren: controle van de werking van de installatie, opvolgen van alarmen, bijsturen van processen, site proper houden en vaste afvalstromen voeden met de verreiker. Daarnaast sta je in voor de acceptatie van de afvalstromen, de staalname en de controle van de vrachtdocumenten. Je werkt in een team van 2 exploitatiemedewerkers, je ondersteunt ook in de uitvoering van specifieke en algemene onderhoudstaken. Indien er problemen zijn, signaleer je deze tijdig aan de centrale exploitatie-ondersteuning en help je zoeken naar een oplossing. Bij afwezigheid volg je de installatie op vanop afstand.

  • Ingenieur Bouwkunde (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: A.T.I.

    Type: Werfreserve

    Momenteel zoeken we een Ingenieur voor bouwkundige ( infrastructuur) studies. U zal werken op bouwkundige projecten ( landschap, milieu, wegenis en rioleringen), waar u vooral zal instaan voor de technsiche kant van het project. Indien u een bepaalde specialisatie heeft, houden we daar rekening mee. U werkt dus voor de project manager en u stuurt de tekenaars/ontwerpers aan. U maakt de voorstudies, maakt de berekeningen, laat de plannen opstellen, controleert de plannen, overlegt met de partners (intern en extern), werkt mee aan het lastenboek, volgt mee de planning op, enz... Receptie van het materieel, het controleren van de uitvoering, werfbezoeken, .... behoren tot uw taak.

Zoek naar antwoorden van CITIBANK in sociale netwerken
Look for responds of CITIBANK in social networks

Lees alle opmerkingen voor CITIBANK. Laat een reactie achter voor CITIBANK. CITIBANK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CITIBANK. Leave a respond for CITIBANK. CITIBANK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CITIBANK op de google maps. Adres en contacten CITIBANK
Location of CITIBANK on the google maps. Address and contacts of CITIBANK

Andere gerelateerde bedrijven als come CITIBANK CITIBANK: ALUTEC CONSTRUCTIONS | FA. VAN HOLDER A. & ZN | MAISON GILLARD | A A LONGIN SERVICE NV | Branske

Other related companies as CITIBANK: ALUTEC CONSTRUCTIONS | FA. VAN HOLDER A. & ZN | MAISON GILLARD | A A LONGIN SERVICE NV | Branske

CITIBANK is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CITIBANK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03367553710. Het bedrijf CITIBANK bevindt zich op het adres: RUE DE FELLIGNIES 3; 7830; SILLY. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 978,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 379,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Banques and organismes de crédit. Lijst met producten zijn Services: Banque..
De hoofdactiviteit van CITIBANK is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CITIBANK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CITIBANK, openstaande posities, locatie van CITIBANK op de kaart.

CITIBANK is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is CITIBANK, company assigned to the tax number BE03367553710. The company CITIBANK is located at the address: RUE DE FELLIGNIES 3; 7830; SILLY. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 978,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 379,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Banques and organismes de crédit. List of products are Services: Banque..
The main activity of CITIBANK is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of CITIBANK is not available. You also can look at reviews of CITIBANK, open positions, location of CITIBANK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CITIBANK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CITIBANK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CITIBANK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CITIBANK, employees, financial statistics.