Kroonkurk (De)

Contactgegevens Kroonkurk (De): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Kroonkurk (De): address, phone, fax, email, website, opening hours

Kroonkurk (De)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Patriottenstraat 77; 2300; Turnhout, België

Telefoon (phone): 014 41 25 50 (+32-014 41 25 50) 014 41 25 50 (+32-014 41 25 50)

Fax (fax): 014 43 61 82 (+32-014 43 61 82) 014 43 61 82 (+32-014 43 61 82)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Kroonkurk (De): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Kroonkurk (De)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Kroonkurk (De)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Kroonkurk (De), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Kroonkurk (De). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Kroonkurk (De), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Kroonkurk (De). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Kroonkurk (De)
Products information Kroonkurk (De)

BTW identificatienummer (tax): BE06292388916
Ondernemingsnummer: 4356323242
Hoofdstad (capital): 876,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 642,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Beer & ale - Dealers; Coffee - Retail

Product categorie (product category): Wines and spirits - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Kroonkurk (De)
(Get full report from official database of BE for Kroonkurk (De))

Aanvulling soorten activiteiten voor Kroonkurk (De)
Addition kinds of activities for Kroonkurk (De)

017200. druiven | Grapes
20460206. Saladeolie, maïs | Salad oil, corn
32720709. Panelen en afdelingen, prefab beton | Panels and sections, prefabricated concrete
38260502. Gaschromatografische instrumenten | Gas chromatographic instruments
59990302. Decals | Decals

Werken bij Kroonkurk (De): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Kroonkurk (De): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Kroonkurk (De). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Kroonkurk (De). Looking for open vacancies in other companies

  • Machinebediener (MOORSLEDE)

    Regio: MOORSLEDE

    Bedrijf: t-interim Ieper

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Machinebediener productie staat in voor het persen, omlopen en ontvormen van de aangeboden wrongelblokken op een hygiënische, gestandaardiseerde wijze zodat de gevormde kazen in ideale omstandigheden qua vorm en structuur aan hun verdere verwerking kunnen starten. Jouw takenpakket is zeer gevarieerd: voorbereiden productieinstallaties voor opstart correct opvolgen van het vooropgestelde persprogramma (ngl de kaassoort) hulp bieden bij diverse posten op de productielijn correcte en efficiënte communicatie naar jouw collega operatoren opdat het productieproces optimaal kan verlopen

  • Magazijnier (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Jobmatch

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als magazijnier sta je in voor de goede ontvangst en controle van de geleverde goederen in onze vestiging te Bornem. Je beheert de goederenstroom in ons datasysteem.

  • Technisch magazijnier (HAMONT)

    Regio: HAMONT

    Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant actief in de metaalsector zijn we op zoek naar magazijnier. Je zal instaan voor het bevoorraden van de productielijn, het klaarleggen van materiaal alsook het afboeken van goederen in het computerprogramma Navision. Je rijdt dagelijks met de hef en reachtruck.

  • HUISHOUDHULP VOOR DRONGEN (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Drongen.

  • tweetalige jobstudent 8u / week (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Je zal 8 uur per week offertes telefonisch opvolgen in het Nederlands en Frans. Dit kan je doen in 1 dag of verspreid over meerdere dagen.

  • Student - bakkerij Blankenberge (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: ADECCO ZEEBRUGGE

    Type: Studentenjob

    Dag student! Op zoek naar een leuke job voor tijdens het schooljaar en schoolvakanties? Voor een bakkerij in Blankenberge zijn we op zoek naar verschillende studenten. Je taken als winkelbediende: Klanten bedienen Taarten en brood aanvullen De winkel proper houden Bestellingen klaar zetten Afwassen

  • Jobstudent bouw 1 dag per week (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: JURI

    Type: Studentenjob

    Zin om je handen uit de mouwen te steken? Wij zoeken enkele jobstudenten om ons bij te staan voor het opkuisen van onze werven in Aalter. Eigen vervoer naar de werven in Aalter is een must Bij voorkeur 1 dag per week, dag is samen te bepalen

  • Hulpelectricien (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Hulpelektriciens gezocht die snel willen doorgroeien naar volwaardige werfelektricien! Je staat in voor de elektrische montage op werven; Je helpt de meer gespecialiseerde arbeider bij de uitvoering van zijn taken; Je leest en begrijpt werkinstructies en montage-instructies; Je plaatst de bekabeling in diverse types installaties.

  • Account Manager (Farmaceutische industrie) (BONHEIDEN)

    Regio: BONHEIDEN

    Bedrijf: VISTALINK

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het verder ontwikkelen van de farmaceutische markt en rapporteert wekelijks aan de Sales Manager. Je werkt mee aan de versterking van de marktpositie en bent verantwoordelijk voor de volledige verkoop, lokaal in België. Je bent sterk resultaatgedreven en werkt samen met je technische collega’s aan het behalen van de vooropgestelde groeidoelstellingen binnen de specifieke doelmarkt. Je wil mee je schouders zetten onder het volgende groeiplan! Je bent vertrouwd met de automatiseringswereld en de specifieke eigenheden van een KMO in een industriële B2B omgeving. Je kent de automatiseringswereld met zijn specifieke concurrenten, marktevoluties naar robotisatie, Industrie 4.0 etc. Vanuit je technische kennis kan je meedenken met je klant maar ook samenwerken met je eigen R&D team. Je bent vertrouwd met het verkopen en verdedigen van inhoudelijke complexe en zeer technische aanbiedingen met een ROI karakter en een terugverdientijd. Prospectie maakt deel uit van je wekelijkse bezigheden en je beheert en managet je offerteportefeuille tot in alle details. Als gedreven technische (verkoops)consultant weet je de vragen van je klanten te behandelen in samenwerking met onze R&D afdeling en de ondersteunende Inside Sales afdeling, naar winnende offertes en later gerealiseerde projecten met een duidelijke meerwaarde voor onze klanten. Trefwoorden: Resultaten behalen en groei realiseren, uitstekende commerciële feeling, automatisatie & technologie binnen industriële productieomgevingen (farma, automobiel, voeding, …)

  • Schrijnwerker Waals Brabant (Regio Nivelles)

    Regio: Regio Nivelles

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Bedelers gezocht voor de huis-aan-huisbedeling in de regio KWAREMONT (KWAREMONT)

    Regio: KWAREMONT

    Bedrijf: BD MYSHOPI

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken gemotiveerde mensen die zich enkele uren per week kunnen vrijmaken om in bijberoep de huis-aan-huisbedeling te verzorgen in jullie streek.

  • JUNIOR BUYER (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1671367-inline.html?cid=Partner_VDAB Junior Buyer Zelfstandig Indirecte aankoop Samen met onze klant, een klinkende naam in de voedingswereld regio Aalst, zijn wij vanuit HAYS Purchasing & Logistics Gent op zoek naar een Junior Buyer. Onze klant omschrijft zich als een cultuur waar klantgerichtheid, integriteit en teamspirit centraal staan. Als Junior Buyer ben je verantwoordelijk voor de indirecte aankoop voor onder andere HR, IT, marketing, enz. Je staat in voor de input van purchase orders, supplier data en facturen. Je verzorgt de opvolging van de facturen waarbij je de verschillende departementen te woord staat bij vragen zoals supplier data, opmaak van facturen, enz. Daarnaast waak je over de betaling van de facturen. Inzake aankoop sta je samen met de Category Buyer in voor de supplier analyse, denk je mee in het kader van centralisatie of partnerships, onderhandel je de beste prijs en beslis je zelfstandig over een bepaald budget. Je rapporteert rechtstreeks aan de Purchase Manager.

Zoek naar antwoorden van Kroonkurk (De) in sociale netwerken
Look for responds of Kroonkurk (De) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Kroonkurk (De). Laat een reactie achter voor Kroonkurk (De). Kroonkurk (De) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Kroonkurk (De). Leave a respond for Kroonkurk (De). Kroonkurk (De) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Kroonkurk (De) op de google maps. Adres en contacten Kroonkurk (De)
Location of Kroonkurk (De) on the google maps. Address and contacts of Kroonkurk (De)

Andere gerelateerde bedrijven als come Kroonkurk (De) Kroonkurk (De): Maréchal V | Seghers P | Strandpark (Strandmotel) | VRIJE BASISSCHOOL | HUGO SCHROVEN

Other related companies as Kroonkurk (De): Maréchal V | Seghers P | Strandpark (Strandmotel) | VRIJE BASISSCHOOL | HUGO SCHROVEN

Kroonkurk (De) is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Kroonkurk (De), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06292388916. Het bedrijf Kroonkurk (De) bevindt zich op het adres: Patriottenstraat 77; 2300; Turnhout. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 876,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 642,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Wines and spirits - Retail. Lijst met producten zijn Beer & ale - Dealers; Coffee - Retail.
De hoofdactiviteit van Kroonkurk (De) is Mijnbouw en Steengroeven van Nonmetallic Minerals, met uitzondering van brandstoffen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Kroonkurk (De) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Kroonkurk (De), openstaande posities, locatie van Kroonkurk (De) op de kaart.

Kroonkurk (De) is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is Kroonkurk (De), company assigned to the tax number BE06292388916. The company Kroonkurk (De) is located at the address: Patriottenstraat 77; 2300; Turnhout. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 876,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 642,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Wines and spirits - Retail. List of products are Beer & ale - Dealers; Coffee - Retail.
The main activity of Kroonkurk (De) is Mining and Quarrying of Nonmetallic Minerals, Except Fuels, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Kroonkurk (De) is not available. You also can look at reviews of Kroonkurk (De), open positions, location of Kroonkurk (De) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Kroonkurk (De), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Kroonkurk (De), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Kroonkurk (De), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Kroonkurk (De), employees, financial statistics.