De Kroon BVBA

Contactgegevens De Kroon BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Kroon BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Kroon BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Turnhoutsebaan 448; 2110; Wijnegem, België

Telefoon (phone): 03 353 61 01 (+32-03 353 61 01) 03 353 61 01 (+32-03 353 61 01)

Fax (fax): 03 353 75 52 (+32-03 353 75 52) 03 353 75 52 (+32-03 353 75 52)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Kroon BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Kroon BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Kroon BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Kroon BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Kroon BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Kroon BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Kroon BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Kroon BVBA
Products information De Kroon BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE09856628417
Ondernemingsnummer: 3992950439
Hoofdstad (capital): 624,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 121,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Beer & ale - Dealers

Product categorie (product category): Wines and spirits - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Kroon BVBA
(Get full report from official database of BE for De Kroon BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Kroon BVBA
Addition kinds of activities for De Kroon BVBA

321100. Vlakglas | Flat glass
357700. Apparatuur voor perifere computerapparatuur, nec | Computer peripheral equipment, nec
22610101. Plisse druk van katoenen breedgeweven stoffen | Plisse printing of cotton broadwoven fabrics
51490603. Natuurlijk en biologisch voedsel | Natural and organic foods
57139905. Vinyl vloerbedekking | Vinyl floor covering

Werken bij De Kroon BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Kroon BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Kroon BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Kroon BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Aanvuller vaste avondploeg MAKRO Eke (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als aanvuller sta je in voor het aanvullen van de rekken, plaatsen van prijzen, datum- en kwaliteitscontrole, onderhoud van de rayons, hulp aan klanten, ...

  • Sales Advisor Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ASAP HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent de persoonlijke adviseur van de klant doorheen het hele verkoopsproces: Een professioneel en vriendelijk onthaal, een efficiënte behoefteanalyse, een vakkundig begeleiding tot aankoop, continue opvolging van klanten, het aanbieden en organiseren van testritten, het afleveren van de wagen aan de klant, het actief prospecteren en het verzorgen van de bijhorende administratie behoren tot jouw takenpakket.

  • Operator 1ste extrusielijn (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Merksem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je start als 2° man ( hulp operator) om de werkomgeving en gebruikte extrusie technologie te leren kennen. Je hebt een natuurlijke aanleg voor afregeltechniek en hebt oog voor kwaliteit en efficiëntie. Daarbij lever je telkens opnieuw kwaliteitswerk af volgens de vastgelegde procedures, specificaties en planningen. Stilstanden in de productie help je zo veel mogelijk te voorkomen door tijdig naar herstellingen of onderhoud te vragen. Bovendien houd je de werkposten, materialen en machines in optimale en nette staat. Tijdens je shift vul je de documenten voor registratie, rapportering en product labeling correct in en voer je tests en metingen uit. Ten slotte garandeer je een vlotte werkoverdracht aan je collega als je shift erop zit.

  • Souschef (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in de regio Beernem zijn wij op zoek naar een Sous-chef: werkt samen met de rest van het keukenteam onder leiding van de chef verzorgen mise en place starten omstreeks 10u meedenkt in ideeën voor suggesties bereiden van warme en koude gerechten opkuisen van de keuken behoort ook tot het takenpakket

  • Ambachtelijke bakker (OVERMERE)

    Regio: OVERMERE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een familiale, ambachtelijke bakkerij zoeken wij versterking voor het team. Als hulpbakker ben je de rechterhand van de bakker en ben je mede verantwoordelijk voor de bereiding en afwerking van de producten. Dit alles uiteraard op een stressbestendige en hygiënisch verantwoorde manier.

  • Huishoudhulp in Marke-Heule (MARKE)

    Regio: MARKE

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Huishoudhulp regio Zwevegem (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: ZORGGROEP H. HART

    Type: Dienstenchequebaan

    Dienstencheques H.Hart valt onder de Woon en Zorggroep H.Hart en is reeds jarenlang actief in de zorg en -welzijnsector. Dit jaar vieren we ons 15-jarig bestaan!!! Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een huishoudhulp voor bij klanten aan huis voor volgende taken: -licht huishoudelijk werk: afstoffen, dweilen, stofzuigen, ramen wassen -maaltijden bereiden -boodschappen doen -was en -strijkwerk. U werkt hoofdzakelijk bij zorgbehoevenden, bejaarden en grote gezinnen in de regio Kortrijk. Bezoek gerust onze website voor enkele sfeerbeelden www.h-hart.be

  • Student telefonie (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Randstad NV

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf regio Zele zijn we op zoek naar een student gedurende 1 week ( of enkele opeenvolgende dagen naargelang beschikbaarheid ) om telefonische prospectie en opvolging te doen. Database aanleggen en juiste contactpersonen kunnen detecteren Telefonisch het bedrijf voorstellen Specifieke actie voorstellen Afspraak maken / voorstellingsmail doorsturen / cataloog opsturen Gemaakte afspraken opvolgen Offertes opmaken en doorsturen

  • Elektrisch- tekenaar / werkvoorbereider (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VENTILEC

    Type: Vaste Job

    We bieden een zeer brede en gevarieerde job aan : Je takenpakket ziet er als volgt uit : opmaak en ontwerpen van electrische installaties en borden in E-Plan en AUTOCAD opmaak technische offertes op basis van mondelinge of schriftelijke informatie opmaak en ontwerpen van software voor complete installaties ( beperkt ) opmaak P&ID en instrumentatielijsten contacten met klanten en leveranciers , opmaak van bestellingen voorbereidend werk voor de bordenbouwers , desgevallend meewerken voorbereidend werk en begeleiding van de (service) monteurs op de werf , desgevallend mee interveniëren organiseren keuringen opmaak technische documentatie naar het electrische aspect toe indien kennis en interesse : IT verantwoordelijke ( opzet nieuwe software of nieuwe PC's )

  • STORINGSTECHNIEKER (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: NV TerBeke Pluma

    Type: Vaste Job

    Je zal instaan voor het uitvoeren van mechanische en elektrische onderhoudswerkzaamheden aan machines teneinde de werkzekerheid van deze machines mee te kunnen verzekeren. Uitvoeren van preventief en curatief onderhoud. Uitvoeren van werkbons volgens planning teneinde technische storingen op een adequate en vlotte wijze te kunnen verhelpen. Voorbereiden van en meehelpen aan een groot periodiek onderhoud teneinde de operationele werkzekerheid van de machines mee te kunnen verzekeren.

  • Trainer Frans (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • busbegeleiding - wervingsreserve (+18j) (ASSEBROEK)

    Regio: ASSEBROEK

    Bedrijf: BUSO HAVERLO

    Type: Werfreserve

    · Je helpt leerlingen bij het in- en uitstappen. · Je bent verantwoordelijk voor het invullen van de aanwezigheidslijst van de leerlingen die gebruik maken van de schoolbus. · Je bent verantwoordelijk voor een goed verloop van de busreis. · Je staat in voor de orde en netheid in de schoolbus. · Je bent aanwezig op de schoolbus voor de eerste leerling opstapt.

Zoek naar antwoorden van De Kroon BVBA in sociale netwerken
Look for responds of De Kroon BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Kroon BVBA. Laat een reactie achter voor De Kroon BVBA. De Kroon BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Kroon BVBA. Leave a respond for De Kroon BVBA. De Kroon BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Kroon BVBA op de google maps. Adres en contacten De Kroon BVBA
Location of De Kroon BVBA on the google maps. Address and contacts of De Kroon BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come De Kroon BVBA De Kroon BVBA: FLPAPETERIES DE BROUX ET CIE SPRL | ANTOINE CALICIS | M V M BOUWMATERIALEN | Roi Soleil | Maupin & Co

Other related companies as De Kroon BVBA: FLPAPETERIES DE BROUX ET CIE SPRL | ANTOINE CALICIS | M V M BOUWMATERIALEN | Roi Soleil | Maupin & Co

De Kroon BVBA is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Kroon BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09856628417. Het bedrijf De Kroon BVBA bevindt zich op het adres: Turnhoutsebaan 448; 2110; Wijnegem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 624,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 121,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Wines and spirits - Retail. Lijst met producten zijn Beer & ale - Dealers.
De hoofdactiviteit van De Kroon BVBA is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Kroon BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Kroon BVBA, openstaande posities, locatie van De Kroon BVBA op de kaart.

De Kroon BVBA is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Kroon BVBA, company assigned to the tax number BE09856628417. The company De Kroon BVBA is located at the address: Turnhoutsebaan 448; 2110; Wijnegem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 624,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 121,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Wines and spirits - Retail. List of products are Beer & ale - Dealers.
The main activity of De Kroon BVBA is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of De Kroon BVBA is not available. You also can look at reviews of De Kroon BVBA, open positions, location of De Kroon BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Kroon BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Kroon BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Kroon BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Kroon BVBA, employees, financial statistics.