De Graeve & Degreef

Contactgegevens De Graeve & Degreef: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Graeve & Degreef: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Graeve & Degreef

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Dendermondesteenweg 530; 9070; Destelbergen, België

Telefoon (phone): 09 229 11 97 (+32-09 229 11 97) 09 229 11 97 (+32-09 229 11 97)

Fax (fax): 09 229 11 97 (+32-09 229 11 97) 09 229 11 97 (+32-09 229 11 97)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Graeve & Degreef: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Graeve & Degreef"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Graeve & Degreef"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Graeve & Degreef, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Graeve & Degreef. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Graeve & Degreef, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Graeve & Degreef. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Graeve & Degreef
Products information De Graeve & Degreef

BTW identificatienummer (tax): BE07739288330
Ondernemingsnummer: 3961914062
Hoofdstad (capital): 927,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 303,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Wines & spirits - Mfg & Whol.

Product categorie (product category): Wines and spirits - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Graeve & Degreef
(Get full report from official database of BE for De Graeve & Degreef)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Graeve & Degreef
Addition kinds of activities for De Graeve & Degreef

369500. Magnetische en optische opname media | Magnetic and optical recording media
13829901. Luchtgeofysische verkenning, olie en gas | Aerial geophysical exploration, oil and gas
24310402. Rolgordijnen (luiken), hout | Blinds (shutters), wood
25179902. Radio kasten en kasten, hout | Radio cabinets and cases, wood
33120701. Pantserplaat | Armor plate
38419902. Bedrijfstabellen | Operating tables

Werken bij De Graeve & Degreef: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Graeve & Degreef: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Graeve & Degreef. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Graeve & Degreef. Looking for open vacancies in other companies

  • HR verantwoordelijke Neder-Over-Heembeek (NEDER-OVER-HEEMBEEK)

    Regio: NEDER-OVER-HEEMBEEK

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar HR verantwoordelijke (M/V) voor een bedrijf in de regio rond Neder-Over-Heembeek. Onze klant is actief in de metaalindustrie. Als HR verantwoordelijke heb je de volgende verantwoordelijkheden: Je bent het centraal aanspreekpunt voor werknemers en staat hen bij met raad en daad (vragen betreffende ziekte, verlof, verloning, etc.); Je beheert de HR administratie en doet o.a. de loonaangiftes in samenwerking met een extern bureau; Je volgt personeelsdossiers zelfstandig op; Regelmatig rapporteer je aan het hoofdkantoor; Je bent mee verantwoordelijk voor de werving en selectie. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Industrieel Mecanicien regio Antwerpern M/V (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SPIE BELGIUM

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Gespecialiseerd in elektriciteit, mechanica, HVAC, energie, piping, communicatienetwerken en infrastructure, helpt SPIE Belgium zijn klanten bij het ontwerpen en realiseren van hun technische uitrusting en bij de exploitatie en het onderhoud van hun installaties Als allround Onderhoudsmecanicien bij SPIE ben je verantwoordelijk voor mechanisch onderhoud en herstellingen aan apparaten, machines en installaties. In deze functie word je tewerkgesteld in een productieomgeving of een procesinstallatie bij één van onze klanten regio Antwerpen. Tot je takenpakket behoort o.a. : -Monteren, demonteren en vervangen van apparaten -In- en uitbouwen van pompen -Herstellingen (mechanisch) aan pompen, kleppen, reductiekasten en andere mechanische onderdelen. -Herstellingen en vervanging van allerlei mechanische constructies

  • Flexibele verkoopmedewerker (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Go4Jobs Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je luistert naar de wensen van de klant en verkoopt de producten uit de toonbank. Je zorgt ervoor dat de winkel er net uitziet en dat de producten op een aantrekkelijke manier worden gepresenteerd.

  • Bediende boekhouding (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is wereldleider in de productie van industriële zeefmachines en filters. Om het team te versterken zijn we op zoek naar een boekhoudkundig-administratief medewerker voor het uitvoeren van dagelijkse boekhoudkundige taken en voor het verlenen van administratieve ondersteuning aan Finance Manager. Ben jij gemotiveerd om te leren 'on the job'? Heb je een goed begrip van de algemene boekhoudprincipes en- praktijken? Sta je te popelen om je kennis met het team te delen? Dan willen wij jou graag ontmoeten! Je hebt een afwisselend takenpakket dat bestaat uit: -Assisteren van jouw collega's in het team bij verzending van goederen, de facturatie, certificaten, transportprijzen,... -Opmaken/inboeken van specifieke verkoopfacturen -Toezicht over de uitgaande creditnota's -Controle verkoopfacturen -Je maakt deel uit van het ERP-implementatieteam -Inboeken van alle AR facturen, opvolging crediteurenbeheer -Voorbereiding en opvolging van uitgaande betalingen -Maandelijkse voorbereiding BTW aangifte en Intrastat aangifte -Routine-journaalboekingen naar het grootboek bij afsluiting van de boekhouding en bedrijfsrapportering -Assistentie bij de jaarlijkse eindejaarsafsluiting en -verrichtingen, fiscale jaarrekening -Assistentie bij externe audits -Administratieve ondersteuning en rapportering aan de Finance & Admin. Manager

  • ASSISTENT PLOEGCHEF PRODUCTIE VASTE NACHT 6467993 / 48 C (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: MANPOWER BELGIUM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een toonaangevend voedingsbedrijf, gevestigd te Nazareth, zijn we dringend op zoek naar een hulpploegchef productie. Ben je klaar om nieuwe stap te zetten in jouw carrière? Lees dan zeker deze vacature! Je bent verantwoordelijk voor het aansturen van twee geautomatiseerde productielijnen. Takenpakket: Je bent verantwoordelijk voor het opstarten van de lijn. Daarnaast sta je ook in voor het afregelen van de verschillende machines.Ombouw en reinigen van de verschillende lijnen behoort ook tot uw takenpakket. Aanvullen en afvoeren van verschillende grondstoffen met de heftruck zal ook tot uw takenpakket behoren. Als laatste ook het luik kwaliteitscontrole.

  • Service Technieker (GLABBEEK-ZUURBEMDE)

    Regio: GLABBEEK-ZUURBEMDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als service technieker sta je in voor: Het installeren en onderhouden van fruitsorteermachines in België en sporadisch in het buitenland. Installeren en onderhouden van de sorteermachines Pannes herstellen bij klanten. Elektrische of mechanische storingen opsporen en herstellen Je doel is om een oplossing te bieden voor je klant zodat hij terug de productie kan opstarten! Je krijgt daarvoor een interne opleiding en telefonische ondersteuning van het bedrijf zelf.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Hulshout – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HULSHOUT)

    Regio: HULSHOUT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Teamleader Expeditie DV00545 (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor volgend takenpakket: Kijkt toe op planning, kwaliteit en veiligheid van het werk en verzekert op deze manier een vlot verloop van de laadactiviteiten. Vertalen van de transportplanning naar de vloer en ervoor zorgen dat de transporten volgens planning geladen worden met een minimum aan wachttijden. Rechtstreeks contact onderhouden met de transportplanning om de laatste minuut wijzigingen in goede banen te leiden. Kijkt toe op het naleven van de richtlijnen, de kwaliteitsnormen, de systemen en de procedures binnen het team van heftruckchauffeurs om de doelstellingen van de afdeling te behalen. Kijkt toe op het correct functioneren van het volautomatische hoogstapelmagazijn. Is verantwoordelijk voor het uitvoeren van administratieve taken (verlofplanning, 5S) verbonden met de logistieke activiteiten of het team van heftruckchauffeurs.

  • Adviseur/verkoper/consultent M/V (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: JULIE AND HER JEWELS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij opzoek naar een bijkomend lucratief inkomen ? Je hebt al een fulltime / parttime job en zoekt naar een extra ? Een extra die rekening houd met uw agenda en zonder investering? Dit is mogelijk! Wij zijn op zoek naar een adviseur/verkoper/consultentM/V, die een bijkomend lucratief inkomen wenst te verdienen! Wij zijn een gerenommeerde en prestigieuze juweelfabrikant van kwaliteitsjuwelen aan scherpe prijzen. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een vertegenwoordiger/consultent in jouw regio. Als vertegenwoordiger/consultent bestaat uw takenpakket uit : -Onthaal en advies van klanten. -De klanten adviseren en inspireren. -De bestellingen opnemen bij verkoop. -Het imago vertegenwoordigen bij het cliënteel. -Een kwaliteitsvolle dienst na verkoop te bieden. -U werkt mee aan commerciële acties conform de vooropgestelde organisatie. -Het leuke aan het werk is dat je zelf je doelstellingen bepaalt (je bent je eigen baas) -Administratieve opvolging van A tot Z en rapportering aan de zaakvoerder. -Beurzen en happeningskunnen, indien gewenst, deel uitmaken van de functie. -Doel klanten te fideliseren

  • logopediste deeltijds/voltijds (TREMELO)

    Regio: TREMELO

    Bedrijf: 2SENSE

    Type: Zelfstandige activiteit

    2 Sense is op zoek naar een enthousiaste, gemotiveerde logopedist om samen met het huidige team de praktijk verder uit te bouwen. Momenteel bestaat het team uit twee audiologen en drie logopedisten, maar gezien het grote aantal aanmeldingen hebben we dringend versterking nodig. Als zelfstandige logopedist(e) behandel je voornamelijk kinderen met spraak-, taal-, leerstoornissen. Je werkt zowel op school in daguren als op de praktijk (dag- en avonduren). Je werkt in een nieuwe praktijk en je hebt een eigen praktijkruimte ter beschikking. Verder is alles van onderzoeks- en therapiemateriaal voorhanden. Om gemakkelijk je therapiesessies te kunnen voorbereiden beschik je over een groot kopieertoestel, lamineermachine, enz. Op administratief vlak is ondersteuning mogelijk. Uiteraard vinden wij de sfeer in het team belangrijk, en kan je bij je collega’s terecht met mogelijke vragen of problemen. Eénmaal per week is er een overleg gepland, om bepaalde zaken te bespreken (om advies te vragen, afspraken te maken, enz...). Dit overleg verloopt steeds in gemoedelijke sfeer en geeft ons tijd onder collega's. We werken nauw samen met scholen, CLB en andere hulpverleners om de beste dienstverlening te kunnen geven. Ondersteuning op verschillende vlakken is mogelijk indien gewenst. Bijdrage wordt jaarlijks aangepast.

  • Face to face Interviewer-Limburg (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Ipsos

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ipsos is op zoek naar enquêteurs die vol enthousiasme willen starten op een project over de media in België. Om ons team van interviewers te versterken zoeken we zelfstandige enquêteurs die minimum 2 dagen per week tewerkgesteld worden. Door een neutrale houding aan te nemen en de nodige discretie aan de dag te leggen ben je in staat jouw studies/interviews professioneel volledig zelfstandig af te werken. Je geeft op een consistente basis feedback over het verloop van de studies waarvoor je aan de slag bent. Je geeft ook feedback aan de fieldverantwoordelijken en signaleert onmiddellijk eventuele problemen

  • Flexijobs events najaar (regio Brugge) (ASSEBROEK)

    Regio: ASSEBROEK

    Bedrijf: SERVE IT

    Type: Flexijob

    Heb je een job, maar wil je graag voordelig bijverdienen tijdens het weekend of de week, 's avonds of overdag in de horeca? Dan is een flexijob bij MIRA wellicht iets voor jou! MIRA - Event Support is een dynamisch West-Vlaams bedrijf dat garant staat voor een vlotte service op tal van evenementen in de ruime regio West-Vlaanderen. We zoeken geregeld flexi's om ons team te versterken.

Zoek naar antwoorden van De Graeve & Degreef in sociale netwerken
Look for responds of De Graeve & Degreef in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Graeve & Degreef. Laat een reactie achter voor De Graeve & Degreef. De Graeve & Degreef bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Graeve & Degreef. Leave a respond for De Graeve & Degreef. De Graeve & Degreef on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Graeve & Degreef op de google maps. Adres en contacten De Graeve & Degreef
Location of De Graeve & Degreef on the google maps. Address and contacts of De Graeve & Degreef

Andere gerelateerde bedrijven als come De Graeve & Degreef De Graeve & Degreef: T.C. TROIS CH?NES | WINIT SCRL | MARIO DI PROSPERO | AUTOBEDRIJF MONZA | POLICE F?D?RALE

Other related companies as De Graeve & Degreef: T.C. TROIS CH?NES | WINIT SCRL | MARIO DI PROSPERO | AUTOBEDRIJF MONZA | POLICE F?D?RALE

De Graeve & Degreef is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Graeve & Degreef, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07739288330. Het bedrijf De Graeve & Degreef bevindt zich op het adres: Dendermondesteenweg 530; 9070; Destelbergen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 927,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 303,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Wines and spirits - Retail. Lijst met producten zijn Wines & spirits - Mfg & Whol..
De hoofdactiviteit van De Graeve & Degreef is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Graeve & Degreef is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Graeve & Degreef, openstaande posities, locatie van De Graeve & Degreef op de kaart.

De Graeve & Degreef is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Graeve & Degreef, company assigned to the tax number BE07739288330. The company De Graeve & Degreef is located at the address: Dendermondesteenweg 530; 9070; Destelbergen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 927,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 303,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Wines and spirits - Retail. List of products are Wines & spirits - Mfg & Whol..
The main activity of De Graeve & Degreef is Justice, Public Order and Safety, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of De Graeve & Degreef is not available. You also can look at reviews of De Graeve & Degreef, open positions, location of De Graeve & Degreef on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Graeve & Degreef, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Graeve & Degreef, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Graeve & Degreef, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Graeve & Degreef, employees, financial statistics.