Biotiek

Contactgegevens Biotiek: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Biotiek: address, phone, fax, email, website, opening hours

Biotiek

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Ten Hoflaan 22; 2980; Zoersel, België

Telefoon (phone): 03 312 24 38 (+32-03 312 24 38) 03 312 24 38 (+32-03 312 24 38)

Fax (fax): 03 312 59 14 (+32-03 312 59 14) 03 312 59 14 (+32-03 312 59 14)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Biotiek: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Biotiek"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Biotiek"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Biotiek, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Biotiek. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Biotiek, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Biotiek. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Biotiek
Products information Biotiek

BTW identificatienummer (tax): BE03525207519
Ondernemingsnummer: 3238189697
Hoofdstad (capital): 927,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 229,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Dietary,health & biological food - Mfg. & Whol.; Wines & spirits - Mfg & Whol.

Product categorie (product category): Wines and spirits - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Biotiek
(Get full report from official database of BE for Biotiek)

Aanvulling soorten activiteiten voor Biotiek
Addition kinds of activities for Biotiek

01390202. Zoete Aardappelboerderij | Sweet potato farm
16290503. Olieraffinaderijbouw | Oil refinery construction
28739901. Meststoffen: natuurlijk (organisch), behalve compost | Fertilizers: natural (organic), except compost
38290508. Personeel dosimetrie apparaten | Personnel dosimetry devices
51491103. Natte maalmolenproducten | Wet corn milling products
59619923. Vrouwenkleding, postorder | Women's apparel, mail order
79991412. Zwembad, niet-lidmaatschap | Swimming pool, non-membership

Werken bij Biotiek: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Biotiek: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Biotiek. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Biotiek. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemewerkers voor konijnen-slachterij (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Q Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant gelegen in Temse zijn wij opzoek naar  slachtmedewerkers die helpen in het slachtproces (ontvellen, ontdarmen, ...) Je werkt tussen 6u en 15u (38u/week) Ervaring is een pluspunt Bereid om, indien nodig, in te springen in afdeling versnijding/productie.

  • Koeltechnieker (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is op zoek naar koeltechnieker met ervaring bij een industrieel klantenbestand. Met veiligheid als prioriteit zorg jij bij hun klanten voor de installatie het onderhoud en het uitvoeren van herstellingen aan koelinstallaties met oog voor kwaliteit. Je maakt deel uit van een serviceteam dat instaat voor het onderhouden en afregelen van koelinstallaties. Na een inwerkperiode sta je zelfstandig in voor foutanalyse herstellingen, regelingen en opstarten van koelinstallaties. Je draait mee in een wachtsysteem.

  • Personeelsmedewerker (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: GO4JOBS MELSELE VG.2050/U.

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je ondersteunt de HR manager in verschillende HR processen: - Payroll - Opvolgen van ziekte, vakantie aanvragen,tijdregistratie, overurenopvolging,  ... - Werving en selectie : eerste screening van de CV's, contact met de uitzendkantoren, afspraken inplannen,  ... - Aanspreekpunt van de werknemers aangaande allerhande personeelszaken

  • Arbeider metaal 2-ploegen M:V (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: ADECCO ROESELARE INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent op zoek naar een job als arbeider en wil graag werken in het metaal regio Ardooie? Dit mag in 2-ploegen, dan hebben wij de job voor jou! Voor een metaalbewerkingsbedrijf gelegen in regio Ardooie / Tielt zoeken we een arbeider metaal in 2-ploegen. Je komt terecht binnen een team van 20 arbeiders in de productie. Productie van zeer specifieke producten waarbij een interne opleiding van toch 1 maand voorzien is. Als arbeider metaal bestaat je takenpakket uit: aanbrengen , installeren van onderdelen van de machine om de productie te starten bijstellen van de machine ( meten , controleren ) opleggen , afnemen van stukken - kwaliteitscontrole algemene netheid en orde van de machines Je hebt telkens een productfiche bij de hand; hiervoor is technisch inzicht en een plan kunnen interpreteren belangrijk. Je bent niet bang van computers maar houdt ook zeer sterk van een zeer afwisselende job en van bediening / bewerking aan kleine metaalbewerkingsmachines.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Wilrijk – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Tielt (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Medewerker Klantendienst (student) (AVERBODE)

    Regio: AVERBODE

    Bedrijf: XTRA INTERIM GEEL

    Type: Studentenjob

    Jij bent het aanspreekpunt voor de klanten: -je noteert de bestellingen van de klanten (telefoon, fax, mail of website) en geeft deze in in het order management systeem. -je assisteert de klanten bij eventuele vragen. -je voert diverse administratieve taken uit. -je behandelt de klachten van klanten.

  • Customer Service Medewerker Franse markt (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: Konvert Office Brugge

    Type: Vaste Job

    Om de enorme groei te kunnen opvangen, is onze klant op zoek naar een nieuwe medewerker voor de Customer Service en meer bepaald om de orderadministratie van de Franse klanten onder zijn/haar hoede te nemen. Als Customer Service Medewerker Franse Markt (m/v) krijg je onder meer volgende taken: - je verzorgt alle inkomende communicatie op zeer klantvriendelijke en professionele wijze - je beheert de volledige orderverwerking voor jouw klantenportefeuille: je voert de orders in die binnen komen (een deel van de orders komt binnen via EDI), je maakt leveringsnota's op en stelt facturen op - je volgt de transportplanning op - je fungeert ook als medewerker dienst na verkoop; behandelen en oplossen van klachten alsook debiteurenbeheer - je werkt hierbij steeds aanvullend op de buitendienstmedewerkers van de Franse markt - je springt bij bij de andere customer service medewerkers wanneer de nood zich voordoet

  • Service Technician - foreign experience - Just graduated (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: LGA Engineering

    Type: Vaste Job

    Voor een grote klant, wereldwijd actief binnen de plaatbewerking, zijn wij op zoek naar een ambitieuze service technieker. Heb jij passie voor montage? Ben je bereid voor regelmatig buitenlandse verplaatsingen te doen onder andere naar Australië? En ben je probleemoplossend? Dan is deze opportuniteit zeker iets voor jou. Taken Service verlenen bij de klant achter installatie van de machines Opleidingen geven Complexe en technische problemen oplossen

  • Schoonheidsspecialiste (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: NRGcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Team NRG, zoekt een collega om in een paramedisch centrum hun team te versterken! Je komt terecht in een reeds bestaand team van Podologe, Psychologe, Diëtiste. Het team kan naast logopedist ook uitgebreid worden door volgende functies: Seksuoloog, Vroedvrouw, Osteopaat, Kinesitherapie, Jobcoach, Schoonheidsspecialiste, Kapster,... Praktijkruimte in paramedisch centrumbeschikt over gemeenschappelijk sanitair, kitchenette, wachtzaal, vergaderzaal, ... Ruime parking. Mooie dorpskern. Ideaal voor vrij beroep zelfstandig verpleegsters, kinesist, vroedvrouw, logopedie, psycholoog, jobcoach, ergotherapeut, andere therapeuten, ... Het Wit Gele Kruis is ook aanwezig in dezelfde gebouwen.

  • G2 Recruitment Solutions - .NET Developer (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    .NET developer needed on extendable mission of 3 months in the Antwerp Region My client based in the Antwerp region are looking for a .NET developer to join their team on a extendable freelance mission of 3 months, to start in the next few weeks. Role 2 years - .NET developer C# / Xamarin is a bonus Basic Networking Knowledge Good communicator Dutch is essential, English is a bonus Details Location: Antwerp Duration: 3 month extendable freelance mission Start Date: 2 to 4 weeks Half Days: Possible 2 half days a week If you wish to be considered for the position available, please APPLY with an up to date CV with a contact number via the button below.

  • Onderhoudsmedewerker Sportoase Elshout (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: GROEP SPORTOASE

    Type: Werfreserve

    • Je staat in voor de schoonmaak van heel het sportcomplex • Opvolgen van een goed stockbeheer. • Schoonmaakmateriaal onderhouden • Het correct opvolgen van poetsschema’s

Zoek naar antwoorden van Biotiek in sociale netwerken
Look for responds of Biotiek in social networks

Lees alle opmerkingen voor Biotiek. Laat een reactie achter voor Biotiek. Biotiek bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Biotiek. Leave a respond for Biotiek. Biotiek on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Biotiek op de google maps. Adres en contacten Biotiek
Location of Biotiek on the google maps. Address and contacts of Biotiek

Andere gerelateerde bedrijven als come Biotiek Biotiek: RENAULT LODELINSART SA | K.S.V. BLANKENBERGE | CAPIAU COMPUTERS | MUTUALITE NEUTRE | FRITUUR SNACK DE SMELLER

Other related companies as Biotiek: RENAULT LODELINSART SA | K.S.V. BLANKENBERGE | CAPIAU COMPUTERS | MUTUALITE NEUTRE | FRITUUR SNACK DE SMELLER

Biotiek is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Biotiek, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03525207519. Het bedrijf Biotiek bevindt zich op het adres: Ten Hoflaan 22; 2980; Zoersel. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 927,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 229,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Wines and spirits - Retail. Lijst met producten zijn Dietary,health & biological food - Mfg. & Whol.; Wines & spirits - Mfg & Whol..
De hoofdactiviteit van Biotiek is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Biotiek is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Biotiek, openstaande posities, locatie van Biotiek op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Biotiek is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is Biotiek, company assigned to the tax number BE03525207519. The company Biotiek is located at the address: Ten Hoflaan 22; 2980; Zoersel. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 927,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 229,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Wines and spirits - Retail. List of products are Dietary,health & biological food - Mfg. & Whol.; Wines & spirits - Mfg & Whol..
The main activity of Biotiek is Social Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Biotiek is not available. You also can look at reviews of Biotiek, open positions, location of Biotiek on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Biotiek, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Biotiek, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Biotiek, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Biotiek, employees, financial statistics.