@ Vinum-Bio

Contactgegevens @ Vinum-Bio: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data @ Vinum-Bio: address, phone, fax, email, website, opening hours

@ Vinum-Bio

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Vlaamse Gaaistraat 11; 2530; Boechout, België

Telefoon (phone): 03 455 57 02 (+32-03 455 57 02) 03 455 57 02 (+32-03 455 57 02)

Fax (fax): +32 (53) 699-51-32 +32 (53) 699-51-32

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) @ Vinum-Bio: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "@ Vinum-Bio"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "@ Vinum-Bio"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van @ Vinum-Bio, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen @ Vinum-Bio. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of @ Vinum-Bio, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees @ Vinum-Bio. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti @ Vinum-Bio
Products information @ Vinum-Bio

BTW identificatienummer (tax): BE01704498291
Ondernemingsnummer: 4479370117
Hoofdstad (capital): 790,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 509,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in @ Vinum-Bio zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Wines and spirits - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor @ Vinum-Bio
(Get full report from official database of BE for @ Vinum-Bio)

Aanvulling soorten activiteiten voor @ Vinum-Bio
Addition kinds of activities for @ Vinum-Bio

328199. Gesneden steen- en steenproducten, nec | Cut stone and stone products, nec
17119900. Loodgieterswerk, verwarming, air-conditioning, niet inbegrepen | Plumbing, heating, air-conditioning, nec
38430102. Autoclaven, tandheelkunde | Autoclaves, dental
72990100. Persoonlijke uitstralingsdiensten | Personal appearance services
78220401. Televisie tape distributie | Television tape distribution

Werken bij @ Vinum-Bio: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in @ Vinum-Bio: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor @ Vinum-Bio. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for @ Vinum-Bio. Looking for open vacancies in other companies

  • Kraanchauffeur CE (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een productiebedrijf in Noord-Limburg zijn we op zoek naar een gemotiveerde chauffeur voor het leveren van o.a. ramen, deuren, garagepoorten, ... naar hun vaste partners (groothandels) en in mindere mate leveren op werven. Je rijdt met een wipkar met vaste kraan op de vrachtwagen. Je doet ééndagsritten in België, Nederland en Luxemburg. Afhankelijk van de drukte kom je bij 3 à maximum 8 klanten per dag. Langdurige opdracht, optie vaste aanwerving.

  • Dakwerkers schuine en platte daken (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Itzu Jobs NV

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Beveren, een bedrijf gespecialiseerd in platte en schuine daken, zijn wij op zoek naar gemotiveerde dakwerkers. Een eerste ervaring is een vereiste. Ben je op zoek naar een stabiele en dynamische werkgever? Meld je dan nu aan !

  • (Hulp)bakker weekend OF voltijds (m/v) (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Voor onze klant in Dendermonde zoeken we een bakker / bakkershulp die voltijds wil werken OF op zoek is naar weekendwerk (nacht van vrijdag op zaterdag en nacht van zaterdag op zondag). Je staat in voor de bereidingen van brood, patisserie en koffiekoeken.

  • Kraanmachinist (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Onze spoorwegkraanmachinisten staan in voor spoorgerelateerde infra projecten. - Je werkt dagelijks mee aan het onderhoud maar vooral ook de vernieuwing van de spoorinfrastructuur in België.

  • Poetshulp (m/v) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Vol enthousiasme spring je ’s morgens met het goede been uit bed. Na een frisse douche geniet je van een stevig ontbijt, want zo’n hele dag poetsen vraagt wel wat energie. Met de fiets of je eigen wagen vertrek je van thuis uit naar jouw eigen klanten volgens de planning die je vorige week van ons doorkreeg. Bij de ene klant word je door de mensen zelf met een grote glimlach onthaald, want zij kijken al uit naar hun wekelijks babbeltje met jou, al dan niet met een kop koffie, en vooral het feit dat hun huis er na jouw bezoek weer helemaal piekfijn uit zal zien. Andere klanten zijn zelf aan het werk en hebben jou de sleutel van hun huis toevertrouwd. Je weet dan ook heel goed wat van jou verwacht wordt, zodat zij ‘s avonds, op de dag dat jij bij hen komt poetsen, extra graag naar huis komen. Het kan ook regelmatig gebeuren dat de klanten jou vragen om hen een handje te helpen bij hun strijk. Uiteraard doe jij dit ook met veel plezier, want zowel poetsen als strijken zijn taken waar jij je goed bij voelt. Jij bent immers van nature iemand die heel precies werkt en graag heeft dat alles netjes is en op zijn plaats ligt. Heb je zelf ook nood aan wat extra tijd voor jouw gezin of hobby’s? Dan kun jij zelf jouw planning in grote lijn bepalen. Jij hebt de ervaring en vooral de motivatie, wij hebben de klanten die jou met open armen zullen ontvangen.

  • huishoudhulp dienstencheques (m/v) regio Gent - Ledeberg - Gentbrugge (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: THUISHULP vzw - Regio Oost-Vlaanderen

    Type: Dienstenchequebaan

    Je bent een onmisbare schakel in het huishouden bij onze klanten thuis. Wat doe je? Je voornaamste taak bestaat uit het onderhoud van de woning. Eventueel aangevuld met strijken, koken en/of boodschappen doen.

  • Enthousiaste HUISHOUDHULP regio Middelkerke (MIDDELKERKE)

    Regio: MIDDELKERKE

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden

  • Jobstudent zaalmedewerker (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Studentenjob

    Voor een mooi restaurant in de ruime regio van Tielt zoeken bij jobstudenten die als zaalmedewerker willen werken. Hiervoor zoeken we mensen die op vrijdagavond beschikbaar zijn van 18u30 tot 23u00.

  • Technieker databekabeling (geen ervaring vereist) (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: THE LAST MILE

    Type: Studentenjob

    Ben je een échte werker en steek je graag de handen uit de mouwen? Ben je geïnteresseerd in nieuwe technologieën, heb je groot technisch inzicht en kan je out-of-the-box denken? Dan is deze vacature misschien wel een match! Je job bestaat voornamelijk uit: Leggen van glasvezelkabels op gevels Spannen van glasvezelkabels aan palen Trekken van buizen in sleuven Doorblazen van kabels in buizen Regelmatig werk je ook mee aan projecten binnen gebouwen (leggen van buizen, kabels) Af en toe dien je ook: Kleinere grondwerken uit te voeren, zoals buizen opsporen, trekputten en straatkasten plaatsen en funderen Werken uit te voeren op ons terrein ((her)ordenen van haspels, overhaspelen van kabels/buis, kleine onderhoudswerken, ...) Mee te werken aan de opbouw en inrichting van ons datacenter De glasvezeltechnieken zullen je aangeleerd worden (verwerken, afmonteren in lades en domes, lassen, ...) en afhankelijk van je enthousiasme, inzet en verworven ervaring op bepaalde vlakken kan je jobinhoud in overleg veranderen naar meer van dit laatste

  • STUDENTE - SALES AMBASSADORS OBRIGADO (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept is een leidinggevend fieldmarketingagentschap met 29 jaar ervaring. Wij staan in voor de organisatie van o.a. merkactivaties van mooie A-merken. Wil je meer weten over wat we allemaal doen ? Bekijk onze video hier Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van studenten om aan de hand van degustaties en animaties de producten van D-Drinks/Obrigado aan het grote publiek voor te stellen. De potentiële klanten krijgen de mogelijkheid om de producten te ontdekken, te proeven en te kopen. Obrigado is 100% puur kokoswater van een eigen duurzame boerderij in Bahia, Brazilië! Als je Obrigado eenmaal hebt geprobeerd, drink je nooit meer gewoon kokoswater. Obrigado wordt nooit blootgesteld aan lucht totdat je het opent en zit boordevol vitamines en mineralen.

  • Monteur (526-256) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: vanAnaarBETER.com

    Type: Vaste Job

    Ben jij een handige Harry en heb je gezonde interesse in fijne mechaniek? Dan ben jij de MONTEUR die wij zoeken! Onze klant is een engineeringbedrijf dat ook actief is in de machinebouw. Zij bouwen voornamelijk prototypes maar leveren ook stukwerk in kleine tot middelgrote oplages. Voor de groei van hun activiteiten zoeken ze vandaag een monteur. Je bent verantwoordelijk voor het mechanisch monteren van machines Je staat in voor de elektrische bekabeling van machines

  • Autotechnieker (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: DI NITTO

    Type: Vaste Job

    Autotechniek in al zijn aspecten beheersen - mechanisch als elektronisch. Onderhoud uitvoeren Diagnoses stellen Werkorders snel en nauwkeuring volgen

Zoek naar antwoorden van @ Vinum-Bio in sociale netwerken
Look for responds of @ Vinum-Bio in social networks

Lees alle opmerkingen voor @ Vinum-Bio. Laat een reactie achter voor @ Vinum-Bio. @ Vinum-Bio bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for @ Vinum-Bio. Leave a respond for @ Vinum-Bio. @ Vinum-Bio on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie @ Vinum-Bio op de google maps. Adres en contacten @ Vinum-Bio
Location of @ Vinum-Bio on the google maps. Address and contacts of @ Vinum-Bio

Andere gerelateerde bedrijven als come @ Vinum-Bio @ Vinum-Bio: FRANK JANOWSKI | CLEAN EXPERT | V.B. MODELS | COIFFURE FRAN?OIS | LES FLEURS ANNE DUCHATEAU SA

Other related companies as @ Vinum-Bio: FRANK JANOWSKI | CLEAN EXPERT | V.B. MODELS | COIFFURE FRAN?OIS | LES FLEURS ANNE DUCHATEAU SA

@ Vinum-Bio is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is @ Vinum-Bio, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01704498291. Het bedrijf @ Vinum-Bio bevindt zich op het adres: Vlaamse Gaaistraat 11; 2530; Boechout. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 790,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 509,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Wines and spirits - Retail. Producten gemaakt in @ Vinum-Bio zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van @ Vinum-Bio is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van @ Vinum-Bio is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van @ Vinum-Bio, openstaande posities, locatie van @ Vinum-Bio op de kaart.

@ Vinum-Bio is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is @ Vinum-Bio, company assigned to the tax number BE01704498291. The company @ Vinum-Bio is located at the address: Vlaamse Gaaistraat 11; 2530; Boechout. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 790,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 509,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Wines and spirits - Retail. Products created in @ Vinum-Bio were not found.
The main activity of @ Vinum-Bio is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of @ Vinum-Bio is not available. You also can look at reviews of @ Vinum-Bio, open positions, location of @ Vinum-Bio on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over @ Vinum-Bio, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf @ Vinum-Bio, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about @ Vinum-Bio, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company @ Vinum-Bio, employees, financial statistics.