Weinhaus Koch

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • Weinhaus Koch
Private companiesReal Estate • Weinhaus Koch

Contactgegevens Weinhaus Koch: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Weinhaus Koch: address, phone, fax, email, website, opening hours

Weinhaus Koch

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Churchilllaan 16; 2900; Schoten, België

Telefoon (phone): 03 658 71 95 (+32-03 658 71 95) 03 658 71 95 (+32-03 658 71 95)

Fax (fax): 03 658 71 95 (+32-03 658 71 95) 03 658 71 95 (+32-03 658 71 95)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Weinhaus Koch: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Weinhaus Koch"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Weinhaus Koch"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Weinhaus Koch, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Weinhaus Koch. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Weinhaus Koch, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Weinhaus Koch. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Weinhaus Koch
Products information Weinhaus Koch

BTW identificatienummer (tax): BE08424835205
Ondernemingsnummer: 5702148437
Hoofdstad (capital): 609,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 139,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in Weinhaus Koch zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Wines and spirits - Mfg and Whol.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Weinhaus Koch
(Get full report from official database of BE for Weinhaus Koch)

Aanvulling soorten activiteiten voor Weinhaus Koch
Addition kinds of activities for Weinhaus Koch

672699. Investeringskantoren, nec, nec | Investment offices, nec, nec
16239903. Buizenbouw | Pipe laying construction
35520117. Spoelen, textielmachines: hout | Spools, textile machinery: wood
50489902. Frames, oftalmisch | Frames, ophthalmic
50820000. Bouw- en mijnbouwmachines | Construction and mining machinery
63519904. Hypotheekgarantieverzekering | Mortgage guarantee insurance

Werken bij Weinhaus Koch: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Weinhaus Koch: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Weinhaus Koch. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Weinhaus Koch. Looking for open vacancies in other companies

  • Logistiek coördinator (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Gent Careers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je volgt de status op van chauffeurs die autopech hebben en biedt ondersteuning bij logistieke en technische problemen. Je communiceert tussen klanten, chauffeurs en verdelers om zo tot een optimale oplossing te komen om het voertuig zo snel mogelijk terug op de weg te krijgen. Je werkt in een dynamische en internationale omgeving. You communicate between customers, drivers and dealers in order to find the best solution to get the vehicle back on the road asap You follow up the status of breakdowns until the repair is finished and negotiate solutions to logistic and technical problems You work in a dynamic and international environment with colleagues from all over the world

  • On-site Contractmanager m/v - Laakdal (LAAKDAL)

    Regio: LAAKDAL

    Bedrijf: DAOUST GEEL

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! - Als on-site contractmanager sta ja dicht bij de klant en is een hoog serviceniveau uw eerste prioriteit. - Je uitdaging is om een integrale benadering voor het onderhoudsbeheer na te streven. - Je speelt in op de behoeften van de klant via dagelijkse klantencontacten en stuurt bij daar waar nodig. - Je bent in staat extra opportuniteiten te detecteren en hierop te anticiperen - Je organiseert en controleert het werk van de eigen ploegen op de diverse sites. - Je ploeg medewerkers varieert van 3 tot 8 medewerkers, afhankelijk van het seizoen. - We verwachten dat je als leidinggevende het goeie voorbeeld geeft en meewerkt met je ploegen. - Je draagt bij aan de realisatie en opvolging van de ecologie- en biodiversiteitsdoelstellingen van onze klant.

  • All-Round Medewerker (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Zonhoven zijn we op zoek naar een All-Round Medewerker. Je kan ingeschakeld worden als productiearbeider, magazijnier en hulpkoerier, afhankelijk van de nood binnen het bedrijf. Je kan onder meer instaan voor het correct afwegen van de grondstoffen en mengen, op basis van recepturen. Dit betekent dat je de recepturen goed moet lezen, interpreteren en soms ook hoeveelheden kan omrekenen. Tijdens het hele proces zorg je ervoor dat je eigen werkruimte proper blijft. Als magazijnier moet je de orders klaarmaken, op basis van orderpicklijsten. Daarnaast kan het ook zijn dat je mee gaat leveren met de chauffeur. Soms moet je de producten manueel tillen en binnendragen bij de klant. Dit betekent dat je telkens zakken van 25 kg moet tillen, wat fysiek zwaarder werk is. Bovendien moet je klantgericht en vriendelijk zijn.

  • Huishoudhulp Hertsberge! Opstart bespreekbaar! (HERTSBERGE)

    Regio: HERTSBERGE

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Easy Life zoekt nieuwe superhelden voor het huishouden! Het kantoor te Oostkamp is dringend op zoek naar nieuwe superhelden! Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easy Life zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken van de woning

  • Student keukenmedewerker - Pizza Hut Gent De Sterre (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de keuken: Je bent in staat om de bereiding van de voorgerechten, de pizza’s, pasta’s en de salades uit te voeren. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

  • Teambuilding - Sales Hero (SINT-LIEVENS-HOUTEM)

    Regio: SINT-LIEVENS-HOUTEM

    Bedrijf: Moodmaker Events

    Type: Vaste Job

    Moodmaker groeit en daarom zoeken we een commerciële creatieveling. Moodmaker organiseert Teambuildings en Corporate Games. We doen dit graag en… het mag gezegd… ook heel goed. We streven iedere dag opnieuw naar een bijzonder hoge kwaliteit in ons werk en doen dat steeds met een Big Smile. We zoeken een gepassioneerde Teambuilding Sales Hero. Je staat in voor prospectie en commerciële opvolging van offertes. Je stelt de best passende teambuildingactiviteit aan je klanten voor en zorgt voor een perfecte projectopvolging.

  • logistiek- en productieplanner (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: vind! Organisatie Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Het inplannen van productieorders voor een productfamilie zodat dit verloopt volgens de vraag en levertermijn voor de klant afgewogen met maximale productiviteit. Het anticiperen op schommelingen in verkoop, capaciteit en materiaalbeschikbaarheid.

  • Senior Internal sales specialist (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: CONXION

    Type: Vaste Job

    Als senior internal sales specialist maak je offertes op vraag van de klant of van de account manager. Je stemt af met leveranciers om de beste deals te verkrijgen en bevraagt grondig de wens van de klant. Je maakt configuraties in de distributieplatformen en stelt zo pakketten samen. Je volgt licenties op, houdt de klant op de hoogte en verwerkt ook andere renewals. Dit doe je samen in een team met 3 collega’s.

  • Junior Projectleider (ZONNEBEKE)

    Regio: ZONNEBEKE

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het opvolgen en realiseren van verschillende projecten en dit zowel op technisch als administratief vlak, van ruwbouw tot afwerking. Je woont, al dan niet samen de projectleider, diverse coördinatievergaderingen bij. Je bent de schakel tussen de werf, de productie en de projectleider en bewaakt de kwaliteit van de uitgevoerde werken. Je bent verantwoordelijk voor de technische, administratieve aspecten van het project. Je verzorgt de praktische organisatie van de werf. Je leidt - binnen de gestelde termijn - het project op, met oog voor detail en met bijzondere aandacht voor de veiligheid en de gezondheid van alle werknemers op de werf en volgens het gestelde budget. Je rapporteert aan de projectleider, die je geleidelijk zijn ervaring en kennis overdraagt. Je werkt mee aan de nacalculatie en de werfopvolging via een bedrijfsgebonden softwaresysteem.

  • Ervaren snoeier / tuinman (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: XTRA INTERIM

    Type: Werfreserve

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een ervaren tuinman. Je zal instaan voor het onderhoud en aanleg van tuinen Je zal vaak instaan voor snoeiwerk Belangrijk: sluitingsperiode: januari - februari

  • Kinderanimator (Provincie Antwerpen)

    Regio: Provincie Antwerpen

    Bedrijf: ANIMAGIE

    Type: Werfreserve

    Voor onze evenementen in kinderanimatie voor bedrijven en bij mensen thuis,leggen wij momenteel een wervingsreserve aan. Als animator zal je instaan voor volgende taken: Knutselactiviteiten Grime, ballonplooien, ... Je werkt op basis van een door ons voorbereid draaiboek.

  • Flexi zaalmedewerker - Pizza Hut Brugge St-Michiels (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Flexijob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de zaal: Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten. Je bent in staat om een goede service te verlenen. Je bent in staat om telefonische bestellingen te behandelen. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de verschillende werkstations. Je staat in voor het onderhoud van de zaal en het sanitair. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de zaal.

Zoek naar antwoorden van Weinhaus Koch in sociale netwerken
Look for responds of Weinhaus Koch in social networks

Lees alle opmerkingen voor Weinhaus Koch. Laat een reactie achter voor Weinhaus Koch. Weinhaus Koch bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Weinhaus Koch. Leave a respond for Weinhaus Koch. Weinhaus Koch on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Weinhaus Koch op de google maps. Adres en contacten Weinhaus Koch
Location of Weinhaus Koch on the google maps. Address and contacts of Weinhaus Koch

Andere gerelateerde bedrijven als come Weinhaus Koch Weinhaus Koch: LTX Import-Export | DELAUW CHAUFFAGE | GARAGE AKKERMANS | GARAGE PHILIPPIN | Henaut M-C

Other related companies as Weinhaus Koch: LTX Import-Export | DELAUW CHAUFFAGE | GARAGE AKKERMANS | GARAGE PHILIPPIN | Henaut M-C

Weinhaus Koch is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Weinhaus Koch, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08424835205. Het bedrijf Weinhaus Koch bevindt zich op het adres: Churchilllaan 16; 2900; Schoten. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 609,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 139,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Wines and spirits - Mfg and Whol.. Producten gemaakt in Weinhaus Koch zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Weinhaus Koch is Onroerend goed, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Weinhaus Koch is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Weinhaus Koch, openstaande posities, locatie van Weinhaus Koch op de kaart.

Weinhaus Koch is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is Weinhaus Koch, company assigned to the tax number BE08424835205. The company Weinhaus Koch is located at the address: Churchilllaan 16; 2900; Schoten. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 609,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 139,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Wines and spirits - Mfg and Whol.. Products created in Weinhaus Koch were not found.
The main activity of Weinhaus Koch is Real Estate, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Weinhaus Koch is not available. You also can look at reviews of Weinhaus Koch, open positions, location of Weinhaus Koch on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Weinhaus Koch, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Weinhaus Koch, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Weinhaus Koch, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Weinhaus Koch, employees, financial statistics.