WASE WIJNKELDER (DE)

Contactgegevens WASE WIJNKELDER (DE): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WASE WIJNKELDER (DE): address, phone, fax, email, website, opening hours

WASE WIJNKELDER (DE)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Hoekstraat 12; 9190; Stekene (Kemzeke), België

Telefoon (phone): 03 779 67 48 (+32-03 779 67 48) 03 779 67 48 (+32-03 779 67 48)

Fax (fax): 03 789 02 10 (+32-03 789 02 10) 03 789 02 10 (+32-03 789 02 10)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WASE WIJNKELDER (DE): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WASE WIJNKELDER (DE)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WASE WIJNKELDER (DE)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WASE WIJNKELDER (DE), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WASE WIJNKELDER (DE). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WASE WIJNKELDER (DE), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WASE WIJNKELDER (DE). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WASE WIJNKELDER (DE)
Products information WASE WIJNKELDER (DE)

BTW identificatienummer (tax): BE09316925048
Ondernemingsnummer: 6928222656
Hoofdstad (capital): 650,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 387,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Wines & spirits - Retail

Product categorie (product category): Wines and spirits - Mfg and Whol.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WASE WIJNKELDER (DE)
(Get full report from official database of BE for WASE WIJNKELDER (DE))

Aanvulling soorten activiteiten voor WASE WIJNKELDER (DE)
Addition kinds of activities for WASE WIJNKELDER (DE)

249399. Gekonstitueerde houtproducten, n.v. | Reconstituted wood products, nec
346904. Dozen, gestempeld metaal | Boxes, stamped metal
421399. Vrachtvervoer, behalve lokaal, nec | Trucking, except local, nec
14559903. Kaolin mijnbouw | Kaolin mining
24480200. Pallets, hout en hout met metaal | Pallets, wood and wood with metal
50440101. Boekhoudmachines, exclusief machineprogramma leesbaar type | Accounting machines, excluding machine program readable type
57340202. Magnetische schijven | Magnetic disks
73420204. Termiet controle | Termite control
92239902. Eerlijk kamp, ​​overheid | Honor camp, government

Werken bij WASE WIJNKELDER (DE): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WASE WIJNKELDER (DE): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WASE WIJNKELDER (DE). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WASE WIJNKELDER (DE). Looking for open vacancies in other companies

  • WERKPLAATSVERANTWOORDELIJKE DAGWERK! (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Waregem zijn we op zoek naar een gedreven werkplaatsverantwoordelijke. Jouw taken: Het uitwerken van werktekeningen en productietekeningen aan de hand van een technisch dossier. Het maken van detailtekeningen. Het aansturen van het atelier (10-tal arbeiders).

  • Magazijniers gezocht, twee ploegen, mooie verloning! (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE VOLVO TRUCKS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Op zoek naar een boeiende job, waarbij je nauwkeurig kan werken en snel resultaat kan zien? Voor VOLVO LOGISTICS zoeken wij magazijniers , met name orderpickers én heftruckchauffeurs. Orderpicken bij Volvo Logistics gebeurt op basis van het voicepickingsysteem. Via een headset krijg je orders door die volgens vaste precedures afgehandeld worden. Stockeerders/heftruckchauffeurs bergen goederen op volgens de geldende routines en voeren daarbij horende registraties uit. Zij bufferen goederen uit en vullen de picklocaties optimaal aan. Zij kennen adressen toe aan nieuwe stuknummers en zijn ook inzetbaar binnen de andere processen van goederenbehandelaar.

  • Winkelverantwoordelijke - Bakkerij Melle (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: VIO

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een gekende bakkerij met meerde filialen in Oost-Vlaanderen, zijn wij op zoek naar een nieuwe winkelverantwoordelijke voor het filiaal in Melle. Als winkelverantwoordelijke is het jouw verantwoordelijkheid dat de klanten op een professionele en vriendelijke manier worden bediend. Je bent de schakel tussen de winkel en de regioverantwoordelijke en je zorgt voor een duidelijke en vlotte communicatie. Het takenpakket van een winkelverantwoordelijke ziet er als volgt uit: Het goede verloop en de optimalisatie van jouw winkel volgens de vooropgestelde richtlijnen. Het streven naar de vooropgestelde targets qua omzet en personeelskost. Het plaatsen van de de winkelbestellingen aan de hand van een correcte stockopvolging. Het dagelijks afsluiten van de kassa en de stortingen. De opleiding en coaching van (nieuwe) medewerkers en studenten. Het naleven van de HACCP-regelgeving. De taakverdeling binnen de winkel. Het opstellen van de werkplanning. Uurrooster winkelverantwoordelijke: Je werkt afwisselend in ochtend- en avondshiften. Donderdag is de sluitingsdag en ben je thuis.

  • Project engineer (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Project Engineer ben je verantwoordelijk voor de technische studie van projecten in Elektriciteit en Instrumentatie. Je takenpakket bevat: - Detail engineering van de projecten - Beheer van het technische dossier van projecten - Assistentie a/d project manager bij voorbereiding en uitvoering v/d projecten; Werfopvolging, werfvergaderingen, klantencontacten Planning, werkvoorbereiding, technische ondersteuning - Meewerken aan de opmaak van offertes door nieuwe projecten: Technische studie van de prijsaanvragen Calculatie en opmaak van offerte

  • ADMINISTRATIEF BEDIENDE FOLDER MANAGEMENT (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Lier, gespecialiseerd in het bieden van huishoudproducten, speelgoed en meer, zijn we op zoek naar een administratief bediende binnen het folder management team. Het takenpakket: - Controle winkelvoorraad - Controle van het aantal geplande folderproducten - Bepalen van leveringen: push order, herbestellingen, eigen voorraad - Verdeling push order met distro+ - Voorwoord aktiebestelboek - Communiceren van de lijsten naar assortiment beheer te Nederland, volgens folder planning - Optimalisatie verdeling - Optimalisatie filiaalorders tov het distributie center en de voorraad beschikbaarheid

  • Vrachtwagenmechanieker (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Overpelt zijn we op zoek naar een gemotiveerde vrachtwagenmechanieker.  Je zal instaan voor het mechanisch onderhoud van trekkers en opleggers. Tevens ook voor het preventieve onderhoud van mechanische uitrustingen, voor het bepalen van preventieve of correctieve onderhoudsinterventies en voor het wisselen of herstellen van defecte onderdelen.

  • huishoudhulp dienstencheques (m/v) regio Melle - Merelbeke (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: THUISHULP vzw - Regio Oost-Vlaanderen

    Type: Dienstenchequebaan

    Je bent een onmisbare schakel in het huishouden bij onze klanten thuis. Wat doe je? Je voornaamste taak bestaat uit het onderhoud van de woning. Eventueel aangevuld met strijken, koken en/of boodschappen doen.

  • Teamleader Creative & Graphics (ADINKERKE)

    Regio: ADINKERKE

    Bedrijf: PLOPSALAND

    Type: Vaste Job

    Binnen het Sales- & Marketingteam neem jij de leiding over de creatieve cel. Je volgt mee de planning op en zorgt voor de uitvoering van talrijke ontwerpen voor externe en interne publicaties, content, enz … Je werkt zelf actief mee (ontwerpen, monteren) aan de dagelijkse uitvoering. Je zoekt samen met drukkers naar de ideale dragers, nieuwe mogelijkheden en verrassende creaties. Je neemt op een vlotte manier de lead in de marketing-, content- en creatieve meetings met de rest van het marketing- & salesteam. Je rapporteert aan de Markting & Sales Director.

  • Product Manager Accountancy (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Certio

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, actief in Accountancy en Fiscaliteit, zijn we op zoek ter uitbreiding van het bestaande team naar een Product Manager Accountancy. Binnen deze functie, werk je mee aan onderstaande activiteiten: - Bepaling strategie rond accountancy en financiële rapportering binnen het dienstenportfolio - Implementatie van producten, tools, opleidingen en consultancy vanuit de wetgeving ter zake - Je neemt de verantwoordelijkheid rond het productaanbod en fungeert als process owner - Je bent continu op zoek naar improvements binnen het product portfolio om de diensten aan de klanten te kunnen verbeteren - Vanuit het strategisch plan, werk je mee aan een overkoepelende insteek om gepaste producten commercieel te kunnen aanbieden aan de klanten In deze functie, volg je nauwlettend alle evoluties op de markt alsook binnen de wetgeving van fiscaliteit. Je hebt een algemeen overzicht waardoor je dankzij verworven kennis, ervaring en comptententies de vertaalslag weet te maken naar innoverende tools en producten,

  • (jr) Enterprise Architect (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Tri-ICT

    Type: Vaste Job

    Om ons team te versterken zijn we op zoek naar een ambitieuze (jr) Enterprise Architect. Als architect ga je aan de slag in grote en kleine projecten om samen met onze klant business systemen en processen te definiëren en te verbeteren; Je levert methodologieën, processen en een governance-kader aan aan onze klanten; Je doet projecten op basis van expertise, vaardigheden en ambitie; Je bent in staat te rapporteren aan Executive levels bij klanten. Je werkt op langdurige projecten bij onze klanten in diverse regio's : Brussel of Antwerpen of Gent

  • Cronos International - Back-End Developer (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    For long term mission at the European Institutions, Cronos is looking for several Back End developer. Profile At least 3 years of working experience Good knowledge of Spring 4, JPA, Hibernate, JMS, SQL, Java, Experience in Rest, XHTML, HTML5 and CSS Experience in Maven Master or bachelor degree Fluent in English Knowledge of French would be an asset

  • Mystery Shopper (Provincie Limburg)

    Regio: Provincie Limburg

    Bedrijf: M-Eye

    Type: Werfreserve

    Aan de hand van een specifiek scenario, evalueer je voor ons de klantenbeleving bij onze klanten. Na jouw bezoek, vul je online een volledige checklist in. Deze opdrachten vinden plaats in heel België en zijn heel afwisselend van aard. Jij bepaalt zelf welke je interessant vindt en welke je kan inplannen in jouw agenda.

Zoek naar antwoorden van WASE WIJNKELDER (DE) in sociale netwerken
Look for responds of WASE WIJNKELDER (DE) in social networks

Lees alle opmerkingen voor WASE WIJNKELDER (DE). Laat een reactie achter voor WASE WIJNKELDER (DE). WASE WIJNKELDER (DE) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WASE WIJNKELDER (DE). Leave a respond for WASE WIJNKELDER (DE). WASE WIJNKELDER (DE) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WASE WIJNKELDER (DE) op de google maps. Adres en contacten WASE WIJNKELDER (DE)
Location of WASE WIJNKELDER (DE) on the google maps. Address and contacts of WASE WIJNKELDER (DE)

Andere gerelateerde bedrijven als come WASE WIJNKELDER (DE) WASE WIJNKELDER (DE): BRUNO MORETTI | WIT PAARD MOTORS | ALFONS SCHELLENS | PASCAL DESOETE | JACQUELINE JACQUET

Other related companies as WASE WIJNKELDER (DE): BRUNO MORETTI | WIT PAARD MOTORS | ALFONS SCHELLENS | PASCAL DESOETE | JACQUELINE JACQUET

WASE WIJNKELDER (DE) is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is WASE WIJNKELDER (DE), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09316925048. Het bedrijf WASE WIJNKELDER (DE) bevindt zich op het adres: Hoekstraat 12; 9190; Stekene (Kemzeke). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 650,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 387,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Wines and spirits - Mfg and Whol.. Lijst met producten zijn Wines & spirits - Retail.
De hoofdactiviteit van WASE WIJNKELDER (DE) is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WASE WIJNKELDER (DE) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WASE WIJNKELDER (DE), openstaande posities, locatie van WASE WIJNKELDER (DE) op de kaart.

WASE WIJNKELDER (DE) is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is WASE WIJNKELDER (DE), company assigned to the tax number BE09316925048. The company WASE WIJNKELDER (DE) is located at the address: Hoekstraat 12; 9190; Stekene (Kemzeke). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 650,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 387,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Wines and spirits - Mfg and Whol.. List of products are Wines & spirits - Retail.
The main activity of WASE WIJNKELDER (DE) is Electric, Gas and Sanitary Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of WASE WIJNKELDER (DE) is not available. You also can look at reviews of WASE WIJNKELDER (DE), open positions, location of WASE WIJNKELDER (DE) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over WASE WIJNKELDER (DE), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WASE WIJNKELDER (DE), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WASE WIJNKELDER (DE), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WASE WIJNKELDER (DE), employees, financial statistics.