WIT PAARD MOTORS

Contactgegevens WIT PAARD MOTORS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WIT PAARD MOTORS: address, phone, fax, email, website, opening hours

WIT PAARD MOTORS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VILVOORDSESTEENWEG 38; 1850; GRIMBERGEN, België

Telefoon (phone): 22709246 (+32-22709246) 22709246 (+32-22709246)

Fax (fax): +32 (2) 856-19-50 +32 (2) 856-19-50

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WIT PAARD MOTORS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WIT PAARD MOTORS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WIT PAARD MOTORS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WIT PAARD MOTORS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WIT PAARD MOTORS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WIT PAARD MOTORS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WIT PAARD MOTORS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WIT PAARD MOTORS
Products information WIT PAARD MOTORS

BTW identificatienummer (tax): BE09375152587
Ondernemingsnummer: 5777954101
Hoofdstad (capital): 331,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 751,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Facilités: Magasin.. Produits: Mazout de Chauffage.. Services: Carrosserie. Types de Véhicules: Voitures.. Services: Dépannage & Remorquage.. Services: Remorquage d'Epaves.

Product categorie (product category): Récupération de matières métalliques recyclables and démolisseurs de voitures. Entretien et réparations de véhicules à domicile. Stations-service and carburants. Entretien and réparations de voitures. Combustibles

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WIT PAARD MOTORS
(Get full report from official database of BE for WIT PAARD MOTORS)

Aanvulling soorten activiteiten voor WIT PAARD MOTORS
Addition kinds of activities for WIT PAARD MOTORS

3543. Industriële patronen | Industrial patterns
381201. Vliegtuigen / luchtvaartvliegtuiginstrumenten en begeleidingssystemen | Aircraft/aerospace flight instruments and guidance systems
28999911. Corrosiepreventief smeermiddel | Corrosion preventive lubricant
36250209. Vacuüm relais | Vacuum relays
36340208. Trays, warming | Trays, warming
50519906. Platen, metaal | Plates, metal
59450000. Hobby, speelgoed en speelwinkels | Hobby, toy, and game shops
65190000. Eigendommen verhuurders, onbeperkt | Real property lessors, nec
65199905. Mijn eigendom leasing | Mine property leasing
67949903. Octrooien, licenties, leasing | Patent buying, licensing, leasing

Werken bij WIT PAARD MOTORS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WIT PAARD MOTORS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WIT PAARD MOTORS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WIT PAARD MOTORS. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoop / kassa / onthaal (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent medeverantanwoordelijke voor de afdeling ruitersport en zwemmen. Je vult de rekken aan en zorgt dat de afdeling er altijd tip top uit ziet. Je leert alle producten kennen, zodat je klanten met jouw advies kan verderhelpen.

  • Winkelmedewerker tankstation Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: ADECCO ZEEBRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als winkelmedewerker voor dit nieuwe tankstation te Knokke zijn wij op zoek naar een sociaal en opgewekt persoon die tijdelijk beschikbaar is voor een vervangingsopdracht van een 2-tal weken. Je wordt polyvalent ingezet op de verschillende plaatsen bij deze moderne zaak. Tot je taken kunnen behoren: de broodjeszaak Panos: klanten bedienen, broodjes maken,... de supermarkt: bediening, kassawerk, aanvullen,... tankstation: afrekenen Daarnaast ben je ook bereid om hier en daar het onderhoud, het proper houden van de zaak, voor je rekening te nemen.

  • HR Asssistant (LAAKDAL)

    Regio: LAAKDAL

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een grote Europese transportspeler zijn wij op zoek naar een HR / Management Assistant. Als assistent van het management sta je hen bij in allerhande voornamelijk administratieve taken. Daarnaast ben je het aanspreekpunt voor het personeel als HR Assistant. De HR afdeling is jouw eigen bevoegdheid met ondersteuning van een jurist en een sociaal secretariaat.

  • Operator M/V 2 ploegen - Regio Dendermonde (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Start People Dendermonde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als elektrisch tester sta je in voor het bedienen van een machine.

  • Huishoudhulp Torhout! Uurrooster op maat! (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Easy Life is een jong, dynamisch en snel groeiend bedrijf en is steeds op zoek naar gemotiveerde mensen die graag het huishouden doen. Die ook stipt en klantgericht kunnen werken. Stofzuigen, afstoffen, ramen poetsen, dweilen, strijken en boodschappen doen vind je leuk? Zelfstandig werken bij klanten thuis trekt je aan? Solliciteer dan zeker voor deze job! Je staat er zeker niet alleen voor. Jouw verantwoordelijke is steeds bereid om je te ondersteunen, bezorgt je een planning op maat en helpt je bij het bijhouden van je administratie. Ga je met de bus, fiets, trein, wagen, .. Wij houden rekening met je uurrooster! Vanaf 12u tot 38u/week is mogelijk. Geen weekendwerk en de uren steeds van 8-17u. Snelle opstart!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Bierbeek – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BIERBEEK)

    Regio: BIERBEEK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Hoboken – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP (M/V) DRONGEN (deeltijds - zelf te kiezen) (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • STUDENTENJOB WINKELINVENTARIS - MA AVOND 15 OKT (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: MANPOWER BELGIUM

    Type: Studentenjob

    Samen met een team van 8 medewerkers zal je worden ingezet voor het inventariseren van de aanwezige kledingsstukken en accessoires Met behulp van een handscannertje scan je de barcodes in Dit is eenvoudig en repititief werk en gebeurt onderbegeleiding van een winkelverantwoordelijke

  • Pizzakoerier Student - Pizza Hut Delivery Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: je brengt de bestelling tijdig tot bij de klant je bent verantwoordelijk voor de betaling je zorgt voor een uitstekende service je werkt actief mee in de keuken

  • FREELANCE HR CONSULTANTS (BE766284) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: HUDSON BELGIUM NV

    Type: Zelfstandige activiteit

    Hudson is internationaal marktleider in HR dienstverlening. Via onze Talent Management, Rekrutering & Selectie en Interim Management oplossingen helpen wij onze klanten om succes te boeken met mensen. Onze afdeling Career Guidance en Outplacement staat in voor loopbaanbegeleiding en outplacementbegeleiding van werknemers. Ter versterking van dit team zijn we voor ons kantoor in Hasselt op zoek naar (m/v): FREELANCE HR CONSULTANTS Loopbaanbegeleiding & Outplacement Heb je ervaring als Loopbaancoach of met het begeleiden van Outplacements en heb je interesse om op freelance basis te werken? Ben je ondernemend en lig je wakker van kwaliteit en professionaliteit? Wil je deel uitmaken van een dynamische en ambitieuze organisatie? Dan ben je bij Hudson aan het juiste adres.

  • Onderhoud hotelkamers zondag (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: BOARDHOUSE

    Type: Flexijob

    Wij zijn op zoek naar een onderhoudsdame of -heer voor onze kamers op zondag.

Zoek naar antwoorden van WIT PAARD MOTORS in sociale netwerken
Look for responds of WIT PAARD MOTORS in social networks

Lees alle opmerkingen voor WIT PAARD MOTORS. Laat een reactie achter voor WIT PAARD MOTORS. WIT PAARD MOTORS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WIT PAARD MOTORS. Leave a respond for WIT PAARD MOTORS. WIT PAARD MOTORS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WIT PAARD MOTORS op de google maps. Adres en contacten WIT PAARD MOTORS
Location of WIT PAARD MOTORS on the google maps. Address and contacts of WIT PAARD MOTORS

Andere gerelateerde bedrijven als come WIT PAARD MOTORS WIT PAARD MOTORS: L'ILE AUX ENFANTS | ANNICK GRAINDORGE | Van Campenhout L | ERIC GILLIS | Sprinter

Other related companies as WIT PAARD MOTORS: L'ILE AUX ENFANTS | ANNICK GRAINDORGE | Van Campenhout L | ERIC GILLIS | Sprinter

WIT PAARD MOTORS is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is WIT PAARD MOTORS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09375152587. Het bedrijf WIT PAARD MOTORS bevindt zich op het adres: VILVOORDSESTEENWEG 38; 1850; GRIMBERGEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 331,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 751,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Récupération de matières métalliques recyclables and démolisseurs de voitures. Entretien et réparations de véhicules à domicile. Stations-service and carburants. Entretien and réparations de voitures. Combustibles. Lijst met producten zijn Facilités: Magasin.. Produits: Mazout de Chauffage.. Services: Carrosserie. Types de Véhicules: Voitures.. Services: Dépannage & Remorquage.. Services: Remorquage d'Epaves..
De hoofdactiviteit van WIT PAARD MOTORS is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WIT PAARD MOTORS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WIT PAARD MOTORS, openstaande posities, locatie van WIT PAARD MOTORS op de kaart.

WIT PAARD MOTORS is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is WIT PAARD MOTORS, company assigned to the tax number BE09375152587. The company WIT PAARD MOTORS is located at the address: VILVOORDSESTEENWEG 38; 1850; GRIMBERGEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 331,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 751,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Récupération de matières métalliques recyclables and démolisseurs de voitures. Entretien et réparations de véhicules à domicile. Stations-service and carburants. Entretien and réparations de voitures. Combustibles. List of products are Facilités: Magasin.. Produits: Mazout de Chauffage.. Services: Carrosserie. Types de Véhicules: Voitures.. Services: Dépannage & Remorquage.. Services: Remorquage d'Epaves..
The main activity of WIT PAARD MOTORS is Electric, Gas and Sanitary Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of WIT PAARD MOTORS is not available. You also can look at reviews of WIT PAARD MOTORS, open positions, location of WIT PAARD MOTORS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over WIT PAARD MOTORS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WIT PAARD MOTORS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WIT PAARD MOTORS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WIT PAARD MOTORS, employees, financial statistics.