Vigne au Verre (de la)

Contactgegevens Vigne au Verre (de la): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Vigne au Verre (de la): address, phone, fax, email, website, opening hours

Vigne au Verre (de la)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue du Monument 59; 1340; Ottignies-Louvain-la-Neuve (Ottignies), België

Telefoon (phone): 010 40 05 07 (+32-010 40 05 07) 010 40 05 07 (+32-010 40 05 07)

Fax (fax): 010 40 05 07 (+32-010 40 05 07) 010 40 05 07 (+32-010 40 05 07)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Vigne au Verre (de la): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Vigne au Verre (de la)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Vigne au Verre (de la)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Vigne au Verre (de la), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Vigne au Verre (de la). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Vigne au Verre (de la), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Vigne au Verre (de la). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Vigne au Verre (de la)
Products information Vigne au Verre (de la)

BTW identificatienummer (tax): BE07060882568
Ondernemingsnummer: 9552307128
Hoofdstad (capital): 951,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 316,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Wines & spirits - Retail

Product categorie (product category): Wines and spirits - Mfg and Whol.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Vigne au Verre (de la)
(Get full report from official database of BE for Vigne au Verre (de la))

Aanvulling soorten activiteiten voor Vigne au Verre (de la)
Addition kinds of activities for Vigne au Verre (de la)

7363. Help leveringsdiensten | Help supply services
354602. Zagen en zaagapparatuur | Saws and sawing equipment
20859908. Vodka (alcoholische drank) | Vodka (alcoholic beverage)
28619901. Houtskool, behalve geactiveerd | Charcoal, except activated
31310102. Buckles, schoen | Buckles, shoe
34290400. Vliegtuig & Marine hardware, incl. | Aircraft & marine hardware, inc. pulleys & similar items
38410406. Klemmen, chirurgisch | Forceps, surgical
50510218. Terneplate | Terneplate
54619901. bagels | Bagels

Werken bij Vigne au Verre (de la): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Vigne au Verre (de la): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Vigne au Verre (de la). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Vigne au Verre (de la). Looking for open vacancies in other companies

  • LASSER (MOLENSTEDE)

    Regio: MOLENSTEDE

    Bedrijf: Konvert Interim Diest

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Molenstede zoeken we lassers voor de binnendienst. Je voert voornamelijk manueel werk uit. Metalen cassettes plooien en revettes vastzetten behoren tot jouw takenpakket.

  • Chauffeur C / CE (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je in het bezit van een rijbewijs C of CE? Zou je graag nationale ritten doen als chauffeur C of CE? Bekijk dan zeker onderstaande vacature CHAUFFEUR voor een bedrijf te Zwijnaarde. Je bent bereid tussen 5 en 6u op te starten in Zwijnaarde om daar te vertrekken met geladen vrachtwagen. Deze goederen kunnen verschillen van kleine paketten tot paketten die geleverd worden op paletten. Een rit zal ongeveer 20 à 25 stops inhouden waarbij je de goederen lost bij de klant (dit zowel manueel als met een elektrische transpallet). Dit voor klanten in Regio Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen, Antwerpen en Vlaams-Brabant.

  • ERVAREN OPERATOR - WEEKEND (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS AVELGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groeiend bedrijf in de regio van Avelgem zoeken wij ervaren operatoren voor de weekendploeg ( 2x12u). Je zal instaan voor het opstarten en instellen van de productielijnen, opvolgen van het proces, bijstellen indien nodig, je grijpt in bij storingen of problemen. Je komt terecht in de volledig nieuwe afdeling van de firma met nieuwe machines.

  • Schoonmaak (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio groot-Gent, in Nevele, zijn wij op zoek naar een poetshulp (m/v) : Je poetst de burelen, het sanitair alsook een deel van de productieomgeving, Je zet de vergaderzalen klaar, Je werkt over verschillende vestigingen heen.  

  • Operator vaste nacht (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Operator voor de snijzaal zorg jij ervoordat alle finishingmachines blijven draaien en er goede kwaliteit geproduceerd wordt. Je takenpakket als operator finishing bestaat uit: · Inleggen van weefselrollen · Weefsel aannaaien aan de vorige rol d.m.v. de naaimachine · Kuisen van de foulard en productieklaar maken van de machine en tussentijd onderhoud · Inscheren van de voorloper + doorhalen koord · Werken met bepaalde transacties in SAP · Invullen van kwaliteitsdocumenten · Afsnijden van stalen en inpakken van weefselrollen · Noteren van alle productiefouten · Controleren van proces parameters zoals de druk, temperatuur,... · Orde en netheid machinepark in stand houden

  • TECHNISCH VERKOPER - DOE HET ZELF ZAAK - REGIO GENT 7225528 / 6 C (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: MANPOWER Kantoor Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor bedrijf dat actief is op gebied van sanitair, verwarming en elektriciteit zijn we op zoek naar een VERKOPER voor de Gentse vestiging. Je zal verantwoordelijk zijn voor het ontvangen en begeleiden van de klanten. Daarnaast adviseer je de klanten bij het bepalen van de juiste materiaalkeuze voor hun elektriciteits-, verwarmings of sanitaire installaties. Verder maak je ook offertes en volg je bestellingen op. Je zal van dinsdag tot zaterdag werken en dit van 9-18h (op zaterdag tot 16h).

  • Enthousiaste huishoudhulp regio Kruishoutem (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: AMBY WAREGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • THUISHULP via dienstencheques (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ESTA

    Type: Dienstenchequebaan

    Poetsen bij de mensen thuis, boodschappen doen.

  • STUDENT BEDIENDE PERSONEELSDIENST (M/V) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    Werken met mensen is je passie? Je opvallende communicatieve en administratieve talenten wil je graag inzetten binnen een HR afdeling? Dan ben jij misschien wel de persoon die wij zoeken! De opdrachtgever zoekt een student(e) die verantwoordelijk is voor het uitvoeren, coördineren en opvolgen van een brede waaier aan HR activiteiten. Zo sta je in voor de personeelsadministratie, introductie van nieuwe collega’s, werving & selectie en treedt je op als aanspreekpunt m.b.t. personeelsvragen. Hoe vaak werk ik? Als student(e) bediende personeelsdienst werk je minstens 1 dag binnen dit bedrijf van maandag tot vrijdag van 9:00 – 12:00 / 12:30 – 17:00u. Meer werken kan uiteraard!

  • Kick ass Content Editor (NL) (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: EVOTIS

    Type: Vaste Job

    Ben jij de Nostradamus onder de copywriters die voorspelt wat onze lezers willen weten? Kom je net van de schoolbanken en wil je mee aan de wieg staan van Belgiës meest veelbelovende start-up? Schrijf dan sneller als je schaduw je meest originele sollicitatiebrief en wordt onze nieuwe Buldit-buddy. Buldit is een jonge en dynamische start-up met vernieuwende ideeën in de bouwsector. Wij reiken particulieren met (ver)bouwplannen inspiratie, informatie en tips aan. Aangenaam en ontspannen verbouwen, dat is onze missie. Je maakt deel uit van het redactieteam en zorgt dagelijks voor nieuwe content op onze verschillende kanalen. Onze unieke bedrijfscultuur maakt ons anders dan eender welk bedrijf. Join us and become famous!- Hoe vul je je dag? Je schrijft artikels en blogposts voor onze websites en social media Je herschrijft oude artikels en maakt ze beter op vlak van structuur en SEO Je vertaalt artikels van je Franstalige collega naar het Nederlands Je zoekt passende foto’s die je tekst helemaal af maken Je creëert inspirerende infographics die de aandacht trekken van onze lezers Je doet aan keywordanalyse en denkt mee over nieuwe onderwerpen Je helpt mee onze merkidentiteit en -persoonlijkheid uitbouwen Wat wij belangrijk vinden Vlotte pen Brede interesse in diverse onderwerpen Kritische houding ten opzichte van informatiebronnen Perfect Nederlands, goede kennis Frans is een pluspunt Creatief / Out-of-the-box-denken Open en leergierige houding Positieve vibe: zelfs de grootste azijnpisser wordt blij als jij er bent Kennis van de bouwwereld is een pluspunt maar geen vereiste Trakteren op lekkers als het jouw verjaardag is Kersvers Bachelor-diploma waar je (terecht!) supertrots op bent

  • Leiding inspecteur / Luchtdichtheidsproeven (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Leiding inspecteur / Luchtdichtheidsproeven Voor onze klant te Herentals zijn we op zoek naar een leidinginspecteur / luchtdichtheidsproeven; Inspecteren, reinigen en renoveren van riolen;

  • CNC draaier (DESSELGEM)

    Regio: DESSELGEM

    Bedrijf: METAALCONSTRUCTIE VANRO

    Type: Vaste Job

    Bedienen en instellen cnc draai machine. Zelfstandig kunnen werken. Opmeten van stukken. Produceren van stukwerk en seriewerk (afwisselend).

Zoek naar antwoorden van Vigne au Verre (de la) in sociale netwerken
Look for responds of Vigne au Verre (de la) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Vigne au Verre (de la). Laat een reactie achter voor Vigne au Verre (de la). Vigne au Verre (de la) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Vigne au Verre (de la). Leave a respond for Vigne au Verre (de la). Vigne au Verre (de la) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Vigne au Verre (de la) op de google maps. Adres en contacten Vigne au Verre (de la)
Location of Vigne au Verre (de la) on the google maps. Address and contacts of Vigne au Verre (de la)

Andere gerelateerde bedrijven als come Vigne au Verre (de la) Vigne au Verre (de la): FLUNITED FASHION NV | JAZZCLUB LUCHTBAL | NOLIKO MAASEIK | RIF RAF TATOO | SUBLIM BY KATTY

Other related companies as Vigne au Verre (de la): FLUNITED FASHION NV | JAZZCLUB LUCHTBAL | NOLIKO MAASEIK | RIF RAF TATOO | SUBLIM BY KATTY

Vigne au Verre (de la) is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Vigne au Verre (de la), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07060882568. Het bedrijf Vigne au Verre (de la) bevindt zich op het adres: Rue du Monument 59; 1340; Ottignies-Louvain-la-Neuve (Ottignies). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 951,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 316,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Wines and spirits - Mfg and Whol.. Lijst met producten zijn Wines & spirits - Retail.
De hoofdactiviteit van Vigne au Verre (de la) is Landbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Vigne au Verre (de la) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Vigne au Verre (de la), openstaande posities, locatie van Vigne au Verre (de la) op de kaart.

Vigne au Verre (de la) is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is Vigne au Verre (de la), company assigned to the tax number BE07060882568. The company Vigne au Verre (de la) is located at the address: Rue du Monument 59; 1340; Ottignies-Louvain-la-Neuve (Ottignies). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 951,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 316,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Wines and spirits - Mfg and Whol.. List of products are Wines & spirits - Retail.
The main activity of Vigne au Verre (de la) is Agricultural Production - Livestock and Animal Specialties, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Vigne au Verre (de la) is not available. You also can look at reviews of Vigne au Verre (de la), open positions, location of Vigne au Verre (de la) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Vigne au Verre (de la), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Vigne au Verre (de la), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Vigne au Verre (de la), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Vigne au Verre (de la), employees, financial statistics.