ROUSEU WIJNEN & LIKEUREN BVBA

Particuliere bedrijvenEducatieve diensten • ROUSEU WIJNEN & LIKEUREN BVBA
Private companiesEducational Services • ROUSEU WIJNEN & LIKEUREN BVBA

Contactgegevens ROUSEU WIJNEN & LIKEUREN BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ROUSEU WIJNEN & LIKEUREN BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

ROUSEU WIJNEN & LIKEUREN BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kortrijksesteenweg 147-149; 9830; Sint-Martens-Latem, België

Telefoon (phone): 09 222 34 45 (+32-09 222 34 45) 09 222 34 45 (+32-09 222 34 45)

Fax (fax): 09 222 90 50 (+32-09 222 90 50) 09 222 90 50 (+32-09 222 90 50)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ROUSEU WIJNEN & LIKEUREN BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ROUSEU WIJNEN & LIKEUREN BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ROUSEU WIJNEN & LIKEUREN BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ROUSEU WIJNEN & LIKEUREN BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ROUSEU WIJNEN & LIKEUREN BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ROUSEU WIJNEN & LIKEUREN BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ROUSEU WIJNEN & LIKEUREN BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ROUSEU WIJNEN & LIKEUREN BVBA
Products information ROUSEU WIJNEN & LIKEUREN BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE05055603027
Ondernemingsnummer: 3401885986
Hoofdstad (capital): 588,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 517,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in ROUSEU WIJNEN & LIKEUREN BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Wines and spirits - Mfg and Whol.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ROUSEU WIJNEN & LIKEUREN BVBA
(Get full report from official database of BE for ROUSEU WIJNEN & LIKEUREN BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor ROUSEU WIJNEN & LIKEUREN BVBA
Addition kinds of activities for ROUSEU WIJNEN & LIKEUREN BVBA

243103. Lijstwerk en plinten, sier en trim | Moldings and baseboards, ornamental and trim
20230312. Gepoederde Wei | Powdered whey
27310101. Boekclubs: alleen publiceren, niet op de site gedrukt | Book clubs: publishing only, not printed on site
34899904. Raketlansers | Rocket launchers
36610000. Telefoon- en telegraafapparatuur | Telephone and telegraph apparatus
37130210. Hoorlichamen | Hearse bodies
50830402. Milking machines en apparatuur | Milking machinery and equipment
73590300. Pallet verhuur diensten | Pallet rental services

Werken bij ROUSEU WIJNEN & LIKEUREN BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ROUSEU WIJNEN & LIKEUREN BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ROUSEU WIJNEN & LIKEUREN BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ROUSEU WIJNEN & LIKEUREN BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Pistoolschilder/ Zandstaler (M/V) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gelegen te Beveren-Aan-De-Ijzer zijn wij op zoek naar een pistoolschilder/zandstraler. Volgende zaken horen tot uw takenpakket: Bij de handmatige zandstraalkabine: - Stukken op karren in de straalkabine zetten. - Een buis die onder druk staat richten op het stuk tot dat dit stuk proper is. Bij de taken automatische zandstraalkabine: - Stukken op de band leggen van de zandstraalmachine. - De gestraalde stukken terug van de band nemen met behulp van een rolbrug Na het stralen schildert u de stukken met behulp van een verfpistool.

  • Administratief en Logistiek Bediende 80% te Beerse m/v (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Dagelijks beheer van Labkasten via kanbankaartjes systeem Aanmaken van bestellingen in het computersysteem Ontvangen, uitpakken, verdelen en stockeren van goederen Ophalen afval (glas, solventen, divers) en aanvullen van het leeggoed Verdelen persoonlijke pakketten voor eindgebruikers Proper en netjes laten van de afzetplaats Medium (uitpakken, registreren, opslaan) Certificatenbeheer Etiketteren van grondstoffen Inschrijven van data in logboeken RVS materiaal voorbereiden Diverse administratieve taken Diverse labo-ondersteunende taken Controleren van vervaldata van grondstoffen/mobiele fasen Bestellingen beheren op vraag van eindgebruikers

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio koningshooikt – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KONINGSHOOIKT)

    Regio: KONINGSHOOIKT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • UITSTEKEND BETAALDE HUISHOUDHULP De Haan/Bredene (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij ook werken bij het best betalende bedrijf in de dienstenchequesector? Ben jij een gemotiveerde huishoudhulp? Hou jij van poetsen? Ben jij pas tevreden als het huis proper is? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als één van de grootste dienstenchequebedrijven in Vlaanderen zijn wij een werkgever waar je op kan rekenen. Onze werknemers kunnen het bevestigen: onze groei hebben wij te danken aan de respectvolle en correcte behandeling van onze huishoudhulpen. Voor ons ben je niet zomaar een werknemer, maar onze grootste troef. Onze consulenten staan altijd voor je klaar bij vragen of problemen. Bovendien heb je bij ons een uitstekend uurloon. Het Poetsbureau is een sterk groeiend dienstenchequebedrijf, gespecialiseerd in poetshulp bij gezinnen thuis. Ondertussen tellen wij meer dan 50 kantoren verspreid over heel Vlaanderen met meer dan 3900 tevreden huishoudhulpen. De dienstencheques worden steeds populairder, daarom zijn wij voortdurend op zoek naar nieuwe huishoudhulpen om ons team te versterken. Werk jij momenteel als huishoudhulp bij een ander bedrijf? Kom gerust eens langs op ons kantoor voor een vrijblijvend gesprek. Onze voorwaarden zijn vaak aantrekkelijker dan die van onze concurrenten.

  • Huishoudhulp regio Bellegem (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ZORGGROEP H. HART

    Type: Dienstenchequebaan

    Dienstencheques H.Hart valt onder de Woon en Zorggroep H.Hart en is reeds jarenlang actief in de zorg en -welzijnsector. Dit jaar vieren we ons 15-jarig bestaan!!! Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een huishoudhulp voor bij klanten aan huis voor volgende taken: -licht huishoudelijk werk: afstoffen, dweilen, stofzuigen, ramen wassen -maaltijden bereiden -boodschappen doen -was en -strijkwerk. U werkt hoofdzakelijk bij zorgbehoevenden, bejaarden en grote gezinnen in de regio Kortrijk. Bezoek gerust onze website voor enkele sfeerbeelden www.h-hart.be

  • Praktijkhelp(st)er voor de thuiszorg - regio Middelkerke (MIDDELKERKE)

    Regio: MIDDELKERKE

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! In 2016 ontving Familiezorg West-Vlaanderen vzw de ADMB Award voor haar intensief en persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming. Helpt u graag mensen? Houdt u van orde, netheid en gezelligheid? Zoekt u een zinvolle en sociale opdracht waarvoor u veel waardering krijgt? Wil u graag samenwerken met een fijne groep collega's? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste praktijkhelp(st)ers voor de thuiszorg. Aan hulpbehoevende personen die thuis wonen biedt u praktische ondersteuning op het vlak van: wassen en strijken gewone onderhoudstaken (stof afnemen, stofzuigen, vloeren en stoep schoonmaken, keuken en sanitair onderhouden, ramen wassen...) periodiek onderhoud (meubelen schoonmaken, deuren afwassen, luchters schoonmaken, koelkast en diepvries reinigen...) boodschappen de bereiding van maaltijden

  • Verwarmingstechnieker met interessant salarispakket (VORST)

    Regio: VORST

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Voor verschillende regio's in Vlaanderen EN/OF Brussel, zijn wij op zoek naar verwarmingstechnieker om onze klant te versterken. U zal te werk staan in uw eigen regio. - Als verwarmingstechnieker sta je in voor het afstellen, herstellen en het uitvoeren van preventief onderhoud van verwarmingsketels bij onze klanten. Deze ketels hebben een vermogen van 30kW tot 1000kW. - Het afstellen van branders (met grote vermogens) behoort tot één van jouw prioritaire taken. - Je werkt zelfstandig en autonoom de planning af. - Je wordt eveneens ingeschakeld voor de wachtdiensten waarvoor een wachtvergoeding is voorzien. - Depannages maken ook deel uit van jouw takenpakket.

  • BIJLESLEERKRACHT FRANS te 3650 DILSEN-STOKKEM (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Concreet gaat het over een BIJLESLEERKRACHT FRANS te 3650 DILSEN-STOKKEM HET BETREFT EEN ZAAKVOERDER VAN EEN BEDRIJF DAT IN KADER VAN HAAR PROFESSIONELE ACTIVITEITEN HAAR FRANS WIL OPKRIKKEN. DE FOCUS LIGT OP HET MONDELINGE. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Concreet is dit voor deze vacature: DS1.

  • Freelance projectverpleegkundige kritieke diensten (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance projectmedewerker word je ingeschakeld voor opdrachten binnen verschillende ziekenhuizen op kritieke diensten. Je werkt met jouw zelfstandig statuut en kiest zelf welke opdrachten je wenst te doen. Dit kan op voltijdse of deeltijdse basis. Op deze manier kan je proeven van verschillende settings en heel wat bijleren. Vraag je je af hoe dit precies in zijn werk gaat? Neem zeker contact op met ons op het nummer 09/241.58.73

  • Taaltrainer Nederlands (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • Meertalige call agents (M/V) (Regio Luik)

    Regio: Regio Luik

    Bedrijf: ADECCO HERSTAL

    Type: Werfreserve

    Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hou je van het klantcontact en hou je van telefoneren? Spreek je bovendien perfect Nederlands en ook andere talen? Dan is een functie als call agent jou misschien wel op het lijf geschreven!

  • flexijob zaal (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: DE NOTELAAR

    Type: Flexijob

    opdienen en afruimen

Zoek naar antwoorden van ROUSEU WIJNEN & LIKEUREN BVBA in sociale netwerken
Look for responds of ROUSEU WIJNEN & LIKEUREN BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor ROUSEU WIJNEN & LIKEUREN BVBA. Laat een reactie achter voor ROUSEU WIJNEN & LIKEUREN BVBA. ROUSEU WIJNEN & LIKEUREN BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ROUSEU WIJNEN & LIKEUREN BVBA. Leave a respond for ROUSEU WIJNEN & LIKEUREN BVBA. ROUSEU WIJNEN & LIKEUREN BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ROUSEU WIJNEN & LIKEUREN BVBA op de google maps. Adres en contacten ROUSEU WIJNEN & LIKEUREN BVBA
Location of ROUSEU WIJNEN & LIKEUREN BVBA on the google maps. Address and contacts of ROUSEU WIJNEN & LIKEUREN BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come ROUSEU WIJNEN & LIKEUREN BVBA ROUSEU WIJNEN & LIKEUREN BVBA: DECOR-BEL | Dams L | geophilos | NICO CORNELISSEN | SOLVAY s.a.

Other related companies as ROUSEU WIJNEN & LIKEUREN BVBA: DECOR-BEL | Dams L | geophilos | NICO CORNELISSEN | SOLVAY s.a.

ROUSEU WIJNEN & LIKEUREN BVBA is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ROUSEU WIJNEN & LIKEUREN BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05055603027. Het bedrijf ROUSEU WIJNEN & LIKEUREN BVBA bevindt zich op het adres: Kortrijksesteenweg 147-149; 9830; Sint-Martens-Latem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 588,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 517,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Wines and spirits - Mfg and Whol.. Producten gemaakt in ROUSEU WIJNEN & LIKEUREN BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ROUSEU WIJNEN & LIKEUREN BVBA is Educatieve diensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ROUSEU WIJNEN & LIKEUREN BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ROUSEU WIJNEN & LIKEUREN BVBA, openstaande posities, locatie van ROUSEU WIJNEN & LIKEUREN BVBA op de kaart.

ROUSEU WIJNEN & LIKEUREN BVBA is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is ROUSEU WIJNEN & LIKEUREN BVBA, company assigned to the tax number BE05055603027. The company ROUSEU WIJNEN & LIKEUREN BVBA is located at the address: Kortrijksesteenweg 147-149; 9830; Sint-Martens-Latem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 588,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 517,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Wines and spirits - Mfg and Whol.. Products created in ROUSEU WIJNEN & LIKEUREN BVBA were not found.
The main activity of ROUSEU WIJNEN & LIKEUREN BVBA is Educational Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ROUSEU WIJNEN & LIKEUREN BVBA is not available. You also can look at reviews of ROUSEU WIJNEN & LIKEUREN BVBA, open positions, location of ROUSEU WIJNEN & LIKEUREN BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ROUSEU WIJNEN & LIKEUREN BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ROUSEU WIJNEN & LIKEUREN BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ROUSEU WIJNEN & LIKEUREN BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ROUSEU WIJNEN & LIKEUREN BVBA, employees, financial statistics.