Reintje

Contactgegevens Reintje: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Reintje: address, phone, fax, email, website, opening hours

Reintje

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Langerbruggestraat 59; 9000; Gent, België

Telefoon (phone): 09 251 53 20 (+32-09 251 53 20) 09 251 53 20 (+32-09 251 53 20)

Fax (fax): +32 (68) 793-87-62 +32 (68) 793-87-62

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Reintje: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Reintje"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Reintje"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Reintje, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Reintje. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Reintje, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Reintje. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Reintje
Products information Reintje

BTW identificatienummer (tax): BE04108581542
Ondernemingsnummer: 3940216064
Hoofdstad (capital): 661,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 636,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in Reintje zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Wines and spirits - Mfg and Whol.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Reintje
(Get full report from official database of BE for Reintje)

Aanvulling soorten activiteiten voor Reintje
Addition kinds of activities for Reintje

20320300. Soepen en bouillon, ingeblikte, jarred, enz. | Soups and broths, canned, jarred, etc.
36340205. Immersieverwarmers, elektrisch: huishouden | Immersion heaters, electric: household
76992100. Gun diensten | Gun services
83310102. Manpower training | Manpower training
95319901. Building standards agency, government | Building standards agency, government

Werken bij Reintje: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Reintje: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Reintje. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Reintje. Looking for open vacancies in other companies

  • Heftruckchauffeur/produktiekracht (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gelegen te Tienen zijn we op zoek naar een gemotiveerde heftruckchauffeur/produktiekracht m/v: Als heftruckchauffeur productiekracht sta je in voor de volgende taken:  Paletten met ventielzakken wikkelen, labelen en stockeren in het magazijn (3 hoog);  Afgevulde bigbags wikkelen, labelen en stapelen (2 hoog); Bevoorrading van lege paletten; Halfmanueel inpakken van poeder;  Controle van metaaldetectie;  Staalname van het eindproduct;  Connecteren van bigbags aan silo; Lege ventielzakken aanvullen;  Bulkverlading behandelen; Rest ledigen van de silo’s; controle zeefketen; De inpakruimte en zeefketen zuiver houden; Gewichtscontrole en controle van verpakkingsmateriaal op zuiverheid; Instellen van parameters; Kleine problemen oplossen.

  • Logistiek verantwoordelijke | Duits - Engels - Frans | Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: OFFICETEAM

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Neem jij graag de leiding en zorg jij er steeds voor dat alles volgens plan verloopt? Heb jij daarbovenop ook een probleemoplossende ingesteldheid en een grondige kennis van Excel? Wij hebben de ideale job voor jou ! Onze klant, een sterk groeiende en dynamische onderneming gelegen te Genk, is momenteel op zoek naar een logistiek verantwoordelijke om de leiding te nemen over een afdeling en ervoor te zorgen dat alles in goede banen loopt. Jouw verantwoordelijkheden: Je verzorgt samen met je collega's de planning van A tot Z; Je neemt klantenbestellingen en retourdocumenten aan en doet de afhandeling hiervan; je regelt transporten op een efficiënte manier; je analyseert klantenbehoeften en biedt oplossingen op maat aan; je ontwikkelt de logistieke strategie en werkt mee aan de toepassing hiervan; je coördineert en leidt de activiteiten van het team; Je rapporteert aan de managing director. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Technieker (Dienst na verkoop) (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant actief in de ventilatie-, cv- en warmwaterapparatuur en duurzame klimaatsystemen, zijn wij op zoek naar een technieker ter ondersteuning voor de dienst na verkoop. Je staat in voor het herstellen en onderhouden van verwarming- en ventilatietoestellen. Je stelt de nodige rapporten op. Je bent verantwoordelijk voor het beheer van materialen voor de opdrachten. Tevens zorg je voor elektrische aansluitingen. Je draagt de eindverantwoordelijkheid voor de werf ter plaatse.

  • Kok (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groeiende, dynamische zaak gelegen in de regio van St - Niklaas zijn we op zoek naar een kok met ervaring. Als kok sta je in voor de bereiding van al de koude en warme gerechten van de kaart.

  • Dakwerker schuine daken (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als dakwerker ben je iemand die graag buiten en op hoogte werkt. Voor deze vacature bestaat jouw takenpakket uit het volgende: dak uitzetten spanten plaatsen timmerwerken uitvoeren isolatie plaatsen EPDM plaatsen gevelbekleding plaatsen pannen en leien leggen zinkwerken uitvoeren

  • Dakwerker (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant in Bocholt is op zoek naar een gemotiveerde dakwerker.

  • POETSHULP DIENSTENCHEQUES HERENTHOUT (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: CAVALO

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoekt u een vaste of een tijdelijke job waar u zelf uw uren kan kiezen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. We zijn nog dringend op zoek naar een medewerker voor het uitvoeren van alle huishoudelijke taken zoals wassen, strijken, bereiden van maaltijden en poetsen bij gezinnen thuis. Spreekt deze job u aan? Aarzel niet om te solliciteren

  • Poetshulp /Huishoudhulp in Waterloo – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WATERLOO)

    Regio: WATERLOO

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Lummen, 8 uur per week (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, te presteren in 1 à 2 dagen, voor een gastgezinnen wonende te Lummen. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, wassen, strijken en koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • LESGEVER KLEUTEROMNISPORTKAMP (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een omnisportkamp aan kleuters van 29- 31 oktober 2018 (8:30-12:00/12:45-17:00) in Oostende zijn we op zoek naar een losse lesgever. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • Poetspersoneel: JOBSTUDENTEN (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor regio West- en Oost-Vlaanderen zijn we op zoek naar een allround medewerker schoonmaak. We zijn op zoek naar verschillende jobstudenten. Dit wil zeggen dat je vervangingen doet van vaste medewerkers waarbij je algemene schoonmaaktaken uitvoert. (vb afnemen van stof, dweilen,... van burelen, sanitair en gemeenschappelijke ruimten). We zoeken mensen voor de volgende periodes: - laatste week juli ? 1e week augustus - ma, di, do, vrij: 6u-9u - 27/7 ? 15/08 - 6u-11u

  • VLOERDER (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: CARTILLES

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar iemand die gemotiveerd is om ons team te versterken. Je bent bereid het vak aan te leren volgens de regels van de kunst: plaatsen vloer op traditionele manier verlijmen plaatsen muurbetegeling

Zoek naar antwoorden van Reintje in sociale netwerken
Look for responds of Reintje in social networks

Lees alle opmerkingen voor Reintje. Laat een reactie achter voor Reintje. Reintje bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Reintje. Leave a respond for Reintje. Reintje on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Reintje op de google maps. Adres en contacten Reintje
Location of Reintje on the google maps. Address and contacts of Reintje

Andere gerelateerde bedrijven als come Reintje Reintje: ALDI | Attache | A.F.B. (ASSURE-FINANCE-BEETHOVEN) | COIFFURE WILLY | JACQUES CHAUVEAU

Other related companies as Reintje: ALDI | Attache | A.F.B. (ASSURE-FINANCE-BEETHOVEN) | COIFFURE WILLY | JACQUES CHAUVEAU

Reintje is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Reintje, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04108581542. Het bedrijf Reintje bevindt zich op het adres: Langerbruggestraat 59; 9000; Gent. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 661,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 636,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Wines and spirits - Mfg and Whol.. Producten gemaakt in Reintje zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Reintje is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Reintje is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Reintje, openstaande posities, locatie van Reintje op de kaart.

Reintje is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is Reintje, company assigned to the tax number BE04108581542. The company Reintje is located at the address: Langerbruggestraat 59; 9000; Gent. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 661,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 636,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Wines and spirits - Mfg and Whol.. Products created in Reintje were not found.
The main activity of Reintje is Pipelines, Except Natural Gas, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Reintje is not available. You also can look at reviews of Reintje, open positions, location of Reintje on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Reintje, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Reintje, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Reintje, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Reintje, employees, financial statistics.