LE FIEF DES VINS

Contactgegevens LE FIEF DES VINS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LE FIEF DES VINS: address, phone, fax, email, website, opening hours

LE FIEF DES VINS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Auguste Snieders 23; 1030; Bruxelles (Schaerbeek), België

Telefoon (phone): 02 244 96 50 (+32-02 244 96 50) 02 244 96 50 (+32-02 244 96 50)

Fax (fax): +32 (56) 990-88-93 +32 (56) 990-88-93

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LE FIEF DES VINS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LE FIEF DES VINS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LE FIEF DES VINS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LE FIEF DES VINS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LE FIEF DES VINS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LE FIEF DES VINS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LE FIEF DES VINS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LE FIEF DES VINS
Products information LE FIEF DES VINS

BTW identificatienummer (tax): BE03222259521
Ondernemingsnummer: 8288879394
Hoofdstad (capital): 485,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 265,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in LE FIEF DES VINS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Wines and spirits - Mfg and Whol.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LE FIEF DES VINS
(Get full report from official database of BE for LE FIEF DES VINS)

Aanvulling soorten activiteiten voor LE FIEF DES VINS
Addition kinds of activities for LE FIEF DES VINS

2295. Beklede stoffen, niet gegummeerd | Coated fabrics, not rubberized
10999902. Bastnasietertsmijnbouw | Bastnasite ore mining
38410420. Chirurgische lasers | Surgical lasers
38420404. Canes, orthopedisch | Canes, orthopedic
48320103. tijdgenoot | Contemporary
49530202. Vloeistofafval, inzameling en verwijdering | Liquid waste, collection and disposal

Werken bij LE FIEF DES VINS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LE FIEF DES VINS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LE FIEF DES VINS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LE FIEF DES VINS. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijn verantwoordelijke (MOORSELE)

    Regio: MOORSELE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt als vorkheftruckbestuurder in een groeiende KMO. Je taken bestaan uit volgende zaken: - Administratieve taken - Leveringsbonnen nakijken - Communicatie met klanten - Binnenkomende en buitengaande goederen controleren naar aantal en conformiteit -Het correct labelen van de stukken. -Het correct laden van de stukken volgens de wensen van de klant. -Het lossen van vrachtwagens/bestelwagens - Bevoorraden machines Je bent een beslissende factor in het bedrijf om de productie optimaal te laten draaien.

  • Medewerker zeugen- en biggenstal deeltijds 20-uren (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je helpt bij de dagdagelijkse verzorging in de zeugen- en biggenstal. mogelijke taken zijn: kraamzorg, biggen behandelen, vaccineren, spenen,....

  • Magazijnier / teamleader ( M/V) (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je taken en verantwoordelijkheden Als teamleader sta je rechtstreeks onder de magazijnoverste en zal je instaan voor het dagdagelijks goed functioneren van het team. Je zal de organisatie regelen van volgende taken die door een ploeg van 8 medewerkers worden uitgevoerd. " Laden / lossen vrachtwagens " Goederen in ontvangst nemen " Registratie aantal colli's - gewicht - maten en merken " Nazicht bij schade en/of tekorten van goederen " Goederen verplaatsen met behulp van een heftruck / elektrische transpallet " Goederen in opslagzone plaatsen " Goederen volgens kenmerken verzamelen en over verschillende posten van de locatie verdelen " Palletisatie van goederen met plastic film / in palletboxen " Labelen van goederen " Werkzone reinigen en opruimen. Indien nodig kan je inspringen bij de uitvoering van deze taken. Je zal schade, tekorten, non conformities melden aan desbetreffende oversten.

  • Productiemedewerker (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Hamont-Achel, zijn wij op zoek naar een productiemedewerker. Takenpakket: - Bedienen van de machine - Grondstoffen toevoegen in de machine - Inpakwerk van afgewerkte producten - Kwaliteitscontrole - Ponsen, knippen, strippen maken, ...

  • Technisch operator (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ADECCO RECRUITMENT BRANCH

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Gezocht bij Procter & Gamble in Mechelen: operator met technische kennis in 3 ploegen. Zowel mogelijkheden voor starters en schoolverlaters als ervaren operatoren. Procter & Gamble is een internationaal gerenomeerd bedrijf. Jij gaat aan de slag in de afdeling waar vaatwastabletten gemaakt worden. Als Operator met technische kennis draag je samen met jouw collega's de volledige technische verantwoordelijkheid van deze productielijn. Jouw takenpakket: Opstarten van de productielijn en shut -downs, volgens de uitgeschreven procedures Aanvoeren van materialen Regelmatig controles uitvoeren Oplossen van problemen aan de machines Preventief onderhoud: machine proper houden, smeerbeurten en machinecontroles. Je houdt hiervan een logboek bij waarin je alles bijhoudt wat er tijdens het productieproces gebeurt. Daarnaast neem je deel aan teammeetings om resultaten te bespreken en samen te zoeken naar verbeteringen.

  • Key account coördinator | Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een logistieke speler te Herentals, zijn wij op zoek naar key account coördinator. Het bedrijf is gespecialiseerd in automotive onderdelen als officemachines. Zij zorgen voor vervoer, installatie en bedrijfsklaar maken van de verschillende goederen. Als key account coördinator sta je dagelijks on contact met opdrachtgevers en eindklanten, ben je verantwoordelijk voor het verkennen van de markt, opnemen van nieuw etrens en formuleren van voorstellen aan het management. Daarnaast voer je analyses uit en maak je rapportages op van de verschillende dagelijkse activiteiten. Je beschikt over inzicht in de financiële resultaten en KPI's.

  • Magazijnier met reachtruckattest (ONZE-LIEVE-VROUW-WAVER)

    Regio: ONZE-LIEVE-VROUW-WAVER

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in regio Sint-Katelijne-Waver dat actief is in de verse voeding, zijn we op zoek naar enthousiaste magazijniers met reachtruckervaring. Je takenpakket als magazijnier met reachtruckervaring bestaat uit: De receptie van binnenkomende goederen: lossen van de goederen en met een reachtruck de paletten in de rekken plaatsen; Orderpicken: rijden met een elektrische BT en werken met een handscanner; Bestellingen klaarmaken in een gekoeld magazijn (0-12 graden). Je werkt in een vaste ploeg die flexibel opstart tussen 8u en 9u, zaterdagwerk is ook mogelijk.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Heverlee, 24 uur per week (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 24 uren per week, voor 2 gastgezinnen wonende te Heverlee. De gastgezinnen zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, strijk en kook. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • INSPECTEUR AUTOKEURING GEEL (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: AUTOVEILIGHEID GEEL

    Type: Vaste Job

    Voor het keuringstation in Geel zijn we op zoek naar enthousiaste medewerkers voor de keuring van motorvoertuigen en aanhangwagens. Bekijk ook onze website: www.autoveiligheid.be

  • Stabiliteitsingenieur (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: SPINDLE

    Type: Vaste Job

    Als stabiliteitsingenieur maak je stabiliteteitsberekeningen van structuren en de bijhorende lastenboeken en ramingen. Je maakt stabiliteitsplannen en meetstaten op. Je controleert plannen. Je brieft helder de berekeningen aan de CAD-ontwerper. Daarnaast meldt je pro-actief knelpunten en problemen aan de projectleider.

  • Technician Stralingsbescherming in dagdienst - Kerncentrale Doel (DOEL)

    Regio: DOEL

    Bedrijf: ELECTRABEL KERNCENTRALE DOEL

    Type: Vaste Job

    ENGIE Electrabel is de marktleider voor energie in België. De onderneming maakt deel uit van ENGIE, een wereldspeler op het vlak van elektriciteit, aardgas en energiediensten. Bij ENGIE Electrabel krijg je de kans om door te groeien en nieuwe uitdagingen aan te gaan. Welke opleiding je ook hebt genoten, bij ons gaat een wereld van mogelijkheden voor je open. In België bekleedt ENGIE Electrabel een unieke positie omdat onze portefeuille uit alle energievormen bestaat: windenergie, bio-energie, aardgas, kernenergie, gecombineerde oplossingen,… Onze medewerkers in de productieactiviteiten zorgen ervoor dat ENGIE Electrabel haar sterke reputatie als elektriciteitsproducent behoudt. Dankzij hun talent, knowhow en inzet helpen ze de technische en technologische troeven van ons productiepark verder uit te bouwen. Kerncentrale Doel zoekt een Technician Stralingsbescherming Kerncentrale Doel. Jouw missie adviseren en controleren van alle betrokken partijen in de installaties op het vlak van veiligheidspreventie en stralingsbescherming. Verzekeren van het volledige toezicht van de gecontroleerde zones je implementeert operationele preventie- en beschermingsmaatregelen op de werven om de fysieke integriteit van de betrokken partijen te garanderen en hun blootstelling aan ioniserende straling te beperken je organiseert en voert toezichts- en controleprogramma's uit om de impact op personen, installaties en het leefmilieu te beperken je staat in voor de routine analyse voor het bepalen van fysische en chemische grootheden je voert technisch administratieve taken uit die verband houden met verantwoordelijkheden van de dienst

  • Kapster Leercontract (ZUTENDAAL)

    Regio: ZUTENDAAL

    Bedrijf: HAIRCREATION CHRISTEL

    Type: Leercontract

    Wil je graag een vak als kapster leren? Dan ben je bij ons aan het goede adres.

Zoek naar antwoorden van LE FIEF DES VINS in sociale netwerken
Look for responds of LE FIEF DES VINS in social networks

Lees alle opmerkingen voor LE FIEF DES VINS. Laat een reactie achter voor LE FIEF DES VINS. LE FIEF DES VINS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LE FIEF DES VINS. Leave a respond for LE FIEF DES VINS. LE FIEF DES VINS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LE FIEF DES VINS op de google maps. Adres en contacten LE FIEF DES VINS
Location of LE FIEF DES VINS on the google maps. Address and contacts of LE FIEF DES VINS

Andere gerelateerde bedrijven als come LE FIEF DES VINS LE FIEF DES VINS: EURO-PC | DE VRIENDEN VAN HEVERLEEBOS & MEERDALW. | Stessens | MAISON DEBRA | COUNE-CONSEIL

Other related companies as LE FIEF DES VINS: EURO-PC | DE VRIENDEN VAN HEVERLEEBOS & MEERDALW. | Stessens | MAISON DEBRA | COUNE-CONSEIL

LE FIEF DES VINS is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LE FIEF DES VINS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03222259521. Het bedrijf LE FIEF DES VINS bevindt zich op het adres: Rue Auguste Snieders 23; 1030; Bruxelles (Schaerbeek). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 485,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 265,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Wines and spirits - Mfg and Whol.. Producten gemaakt in LE FIEF DES VINS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LE FIEF DES VINS is Diverse reparatiediensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LE FIEF DES VINS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LE FIEF DES VINS, openstaande posities, locatie van LE FIEF DES VINS op de kaart.

LE FIEF DES VINS is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is LE FIEF DES VINS, company assigned to the tax number BE03222259521. The company LE FIEF DES VINS is located at the address: Rue Auguste Snieders 23; 1030; Bruxelles (Schaerbeek). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 485,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 265,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Wines and spirits - Mfg and Whol.. Products created in LE FIEF DES VINS were not found.
The main activity of LE FIEF DES VINS is Miscellaneous Repair Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of LE FIEF DES VINS is not available. You also can look at reviews of LE FIEF DES VINS, open positions, location of LE FIEF DES VINS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LE FIEF DES VINS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LE FIEF DES VINS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LE FIEF DES VINS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LE FIEF DES VINS, employees, financial statistics.