Kaapse Kelder

Contactgegevens Kaapse Kelder: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Kaapse Kelder: address, phone, fax, email, website, opening hours

Kaapse Kelder

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Koning Boudewijnstraat 12; 9820; Merelbeke, België

Telefoon (phone): 09 210 85 95; 09 210 85 97 (+32-09 210 85 95; 09 210 85 97) 09 210 85 95; 09 210 85 97 (+32-09 210 85 95; 09 210 85 97)

Fax (fax): 09 210 85 95 (+32-09 210 85 95) 09 210 85 95 (+32-09 210 85 95)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Kaapse Kelder: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Kaapse Kelder"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Kaapse Kelder"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Kaapse Kelder, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Kaapse Kelder. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Kaapse Kelder, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Kaapse Kelder. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Kaapse Kelder
Products information Kaapse Kelder

BTW identificatienummer (tax): BE05976531982
Ondernemingsnummer: 5501647949
Hoofdstad (capital): 862,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 152,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in Kaapse Kelder zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Wines and spirits - Mfg and Whol.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Kaapse Kelder
(Get full report from official database of BE for Kaapse Kelder)

Aanvulling soorten activiteiten voor Kaapse Kelder
Addition kinds of activities for Kaapse Kelder

769926. Raamblind reparatie | Window blind repair services
20929911. Garnalen, bevroren: bereid | Shrimp, frozen: prepared
24310301. Vloerplanken, hout | Floor baseboards, wood
24991100. Decoratief hout en houtwerk | Decorative wood and woodwork
24991207. Spoelen, hout | Spools, wood
30890321. Vensterscreening, kunststof | Window screening, plastics
50870603. Betongraven en kisten | Concrete burial vaults and boxes
56619900. Schoenenwinkels, nec | Shoe stores, nec
59490204. Patronen: naaien, breien en naaldwerk | Patterns: sewing, knitting and needlework
72190000. Was- en kledingdiensten, niet inbegrepen | Laundry and garment services, nec

Werken bij Kaapse Kelder: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Kaapse Kelder: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Kaapse Kelder. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Kaapse Kelder. Looking for open vacancies in other companies

  • Assistent verantwoordelijke eindcontrole (m/v) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    VDL Bus Roeselare is op zoek naar een assisten verantwoordelijke voor de eindcontrole. Als rechterhand van de verantwoordelijke ondersteun je mee jouw collega's bij het controleren en testen van de bussen die afgeleverd worden door productie. Je zorgt ervoor dat de juiste software aanwezig is en kijkt deze na op fouten, indien nodig wis je de fouten in de verschillende systemen (oa verwarming, airco, enz.). Je controleert de aanwezige laadsystemen van de hoogspanningsbatterijen (dit omvat zowel snel - als traag laadsystemen). Kortom, je ziet erop toe dat er op alle aspecten kwaliteitsvol werk geleverd wordt zodoende een degelijk eindproduct af te leveren. Je bent mee verantwoordelijk voor een goede planning en organisatie van de werkzaamheden in de afdeling. Je neemt eveneens een aantal administratieve taken voor jouw rekening. Bij afwezigheid van de verantwoordelijke neem je zijn taken over.

  • internal sales (KOMEN-WAASTEN)

    Regio: KOMEN-WAASTEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als internal sales sta je in voor: In overleg met de Sales Manager onderhoud je goede relaties met de klanten/ prospecten. Je bezorgt hen de nodige informatie en je beantwoordt de commerciële en technische vragen. Je biedt ondersteuning op technisch-commercieel vlak m.b.t. klantenbezoeken prijsoffertes overleg ?. Je beheert en plant mee de agenda van de Sales Manager. Actief prospecteren zit in je bloed. Je bent verantwoordelijk voor de volledige voorbereiding van de offertes en je volgt deze offertes proactief op dit steeds in nauwe samenspraak met de Sales Manager. Je zorgt voor een algemene klantentevredenheid. Tenslotte hou je onze website up-to-date en kent sociale media voor jou geen geheimen.

  • Dossierbeheerder (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In deze administratieve en coördinerende functie treed je op als spilfiguur tussen de leveranciers van kantoormeubelen en de eindklanten. Je volgt de inkomende orders op van A tot Z en zorgt voor een vlekkeloos verloop van de orderverwerking. In deze functie onderhoud je een nauw contact met de planning zodat je een tijdige levering kan garanderen. Je koppelt terug naar eindklanten, monteurs en meubelleveranciers. Je bent de rechterhand van de Back-Office Manager. Erkenningsnummer 00603-406-20170629

  • Huishoudhulp met Dienstencheques in Wetteren (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Een huishoudhulp is vaak onmisbaar voor vele gezinnen.Je bent als het ware de pilaar binnen het huishouden. Jouw belangrijkste taak is het huis schoonmaken, maar er kunnen ook andere taken bijkomen zoals wassen, strijken en kleine naaiwerken.De klant kan jou ook vragen om boodschappen te doen en eventueel maaltijden voor te bereiden. Kortom: een mooie afwisseling van taken die je dichtbij huis kan uitvoeren.Je bepaalt samen met jouw consulente hoe ver je van huis wil werken en de taken die je wil uitoefenen. Daarnaast bepaal je ook hoeveel uren per week je kan werken en op welke dagen je beschikbaar bent.

  • Jobstudent Buurtslagers Delhaize Sint-Amandsberg (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Je helpt in het slagersatelier met de bereiding van vleesproducten en schotels. Je staat in voor de verpakking van vers bereide gerechten en je etaleert ze meteen in de koeltoonbank. Je reinigt jouw werkruimte volgende de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

  • Jobstudent (GINGELOM)

    Regio: GINGELOM

    Bedrijf: t-interim Sint-Truiden

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar jobstudenten om te werken in een supermarkt. Je kan ingezet worden aan de kassa of in de winkel zelf. Je komt in contact met de klanten, en helpt ze steeds verder met een glimlach. Je hebt een verzorgd voorkomen, en leert graag bij.

  • jobstudent (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Studentenjob

    Voor een bloeiend verpakkingsbedrijf gespecialiseerd in voedingswaren zoekt Let's Work jobstudenten. Je werkt als inpakker/productiemedewerker in een koude omgeving met oog voor hygiëne en kwaliteit. |

  • TALENT MANAGER (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Voor een internationaal bedrijf in de regio van Ieper gaan wij op zoek naar een talent manager. Jij zal: - instaan voor de ontwikkeling van de competenties van de medewerkers en werkt een beleid uit hierover. - behoefteanalyses uitvoeren rond opleidingen. - loopbaanpaden uitstippelen. - de interne doorgroei van medewerkers stimuleren. - rapporteren aan de HR manager.

  • Toonzaalverkoper tegels (M/V) voor vernieuwd filiaal in Belsele! (BELSELE)

    Regio: BELSELE

    Bedrijf: BMB | Van den Broeck

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor een hartelijk ontvangst van onze klanten in onze toonzaal en helpt hen met een correct en vlot advies. Je verwerkt offertes en bestellingen en volgt de leveringen op. Ook telefonische oproepen worden door jou op een professionele manier beantwoord.

  • Chauffeur Lincent (LINCENT)

    Regio: LINCENT

    Bedrijf: COMFORT ENERGY LINCENT

    Type: Vaste Job

    Welke uitdagingen vind je bij ons? Chauffeur met een altijd volle tank? Dan zijn we op zoek naar jou! Vrachtwagenchauffeur zijn bij Comfort Energy, dat is meer dan onze klanten voorzien van mazout. Dat is ook een positieve ingesteldheid: behulpzaam zijn, een vriendelijk woord en een oprechte glimlach. Dat gaat zelfs verder dan een vrachtwagen besturen, voor ons ben jij de held van de weg!

  • Sportieve Promotors van Voedingssuplementen - D (Regio Limburg (B)-Köln (D))

    Regio: Regio Limburg (B)-Köln (D)

    Bedrijf: ART OF WELLNESS bvba

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij breiden uit en zijn op zoek naar enthousiaste & sportieve PROMOTORS Als hobby-inkomen, parttime, fulltime of carrière-switch, in eigen regio. in vrije uren. Onbegrensde mogelijkheden: U heeft de mogelijkheid om zelf te beslissen hoeveel tijd u besteedt. U kunt kiezen waar, wanneer en hoe u werkt, zelfs wereldwijd. U heeft geen voor-opleiding of ervaring nodig, met Herbalife is het heel eenvoudig om uw eigen zaak op te zetten. U kan zelfstandig werken. U bent ondernemend ingesteld. U bent sociaal aangelegd. U staat open om nieuwe dingen te leren. U leert bij tijdens de jobuitvoering en U volgt de voorziene (basis)-opleiding. U leert alles wat u moet weten door een persoonlijke coach, een Herbalife Member/ervaringsdeskundige. U heeft ook de zekerheid dat u de ondersteuning krijgt van het succesvol en betrouwbaar internationaal bedrijf Herbalife International nv.

  • LERAAR VOOR BIJLES WISKUNDE (regio ASSE/VLAAMS-BRABANT) (Regio Asse)

    Regio: Regio Asse

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: AS2018

Zoek naar antwoorden van Kaapse Kelder in sociale netwerken
Look for responds of Kaapse Kelder in social networks

Lees alle opmerkingen voor Kaapse Kelder. Laat een reactie achter voor Kaapse Kelder. Kaapse Kelder bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Kaapse Kelder. Leave a respond for Kaapse Kelder. Kaapse Kelder on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Kaapse Kelder op de google maps. Adres en contacten Kaapse Kelder
Location of Kaapse Kelder on the google maps. Address and contacts of Kaapse Kelder

Andere gerelateerde bedrijven als come Kaapse Kelder Kaapse Kelder: LAMBERTZ-FINCHEN | RESIDENTIE SCHEUTBOS | Federale Verzekeringen (De) Assurances Federales (Les) | Derwael NV | gnagna

Other related companies as Kaapse Kelder: LAMBERTZ-FINCHEN | RESIDENTIE SCHEUTBOS | Federale Verzekeringen (De) Assurances Federales (Les) | Derwael NV | gnagna

Kaapse Kelder is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Kaapse Kelder, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05976531982. Het bedrijf Kaapse Kelder bevindt zich op het adres: Koning Boudewijnstraat 12; 9820; Merelbeke. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 862,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 152,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Wines and spirits - Mfg and Whol.. Producten gemaakt in Kaapse Kelder zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Kaapse Kelder is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Kaapse Kelder is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Kaapse Kelder, openstaande posities, locatie van Kaapse Kelder op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Kaapse Kelder is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is Kaapse Kelder, company assigned to the tax number BE05976531982. The company Kaapse Kelder is located at the address: Koning Boudewijnstraat 12; 9820; Merelbeke. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 862,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 152,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Wines and spirits - Mfg and Whol.. Products created in Kaapse Kelder were not found.
The main activity of Kaapse Kelder is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Kaapse Kelder is not available. You also can look at reviews of Kaapse Kelder, open positions, location of Kaapse Kelder on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Kaapse Kelder, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Kaapse Kelder, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Kaapse Kelder, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Kaapse Kelder, employees, financial statistics.