RESIDENTIE SCHEUTBOS

Contactgegevens RESIDENTIE SCHEUTBOS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RESIDENTIE SCHEUTBOS: address, phone, fax, email, website, opening hours

RESIDENTIE SCHEUTBOS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): R.DE VIEILLESSE HEUREUSE 1; 1080; SINT-JANS-MOLENBEEK/MOLENBEEK-SAINT-JEAN, België

Telefoon (phone): 24821721 (+32-24821721) 24821721 (+32-24821721)

Fax (fax): +32 (68) 466-16-40 +32 (68) 466-16-40

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RESIDENTIE SCHEUTBOS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RESIDENTIE SCHEUTBOS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RESIDENTIE SCHEUTBOS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RESIDENTIE SCHEUTBOS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RESIDENTIE SCHEUTBOS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RESIDENTIE SCHEUTBOS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RESIDENTIE SCHEUTBOS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RESIDENTIE SCHEUTBOS
Products information RESIDENTIE SCHEUTBOS

BTW identificatienummer (tax): BE03157440185
Ondernemingsnummer: 8210876464
Hoofdstad (capital): 315,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 843,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Services: Maisons de Repos.

Product categorie (product category): Maisons de repos and r茅sidences

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RESIDENTIE SCHEUTBOS
(Get full report from official database of BE for RESIDENTIE SCHEUTBOS)

Aanvulling soorten activiteiten voor RESIDENTIE SCHEUTBOS
Addition kinds of activities for RESIDENTIE SCHEUTBOS

4449. Water vervoer van vracht | Water transportation of freight
5714. Drapery en stoffering winkels | Drapery and upholstery stores
866100. Religieuze organisaties | Religious organizations
29110101. Gas, raffinaderij | Gas, refinery
34469900. Architectonisch metaalwerk, nec | Architectural metalwork, nec
37140212. Transmissie, motorvoertuig | Transmissions, motor vehicle
38229903. Controles, combinatieolie en hydronica | Controls, combination oil and hydronic
39619901. Kostuumjuwelen, ex. | Costume jewelry, ex. precious metal and semiprecious stones
50510206. Ferroalliages | Ferroalloys
59991502. Stenen, kristallijn: ruw | Stones, crystalline: rough

Werken bij RESIDENTIE SCHEUTBOS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RESIDENTIE SCHEUTBOS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RESIDENTIE SCHEUTBOS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RESIDENTIE SCHEUTBOS. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker mechanisch onderhoud (m/v) DAG ploeg, mooie verloning! (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor het bedrijf Innovia Films zoeken we een gemotiveerde medewerker mechanisch onderhoud. Innovia Films is een chemisch bedrijf gelegen in de rand rond Gent (Merelbeke). Het bedrijf maakt allerhande folies (of films) die vervolgens dienen als (deel van) de verpakking van o.a. tabakproducten, chocolade, thee, en allerhande consumptiegoederen van 's werelds bekendste merken. Innovia Films is reeds 40 jaar gevestigd te Merelbeke en telt 130 gemotiveerde medewerkers, die dagelijks instaan voor het goede verloop van het bedrijf. Jij kan de volgende medewerker worden, want Innovia Films werft een medewerker mechanisch onderhoud aan. Concreet gezien zal je terecht komen in een team van zo'n 12 mensen. De focus ligt werkelijk op het mechanische, daar er een afzonderlijke dienst is voor Elektriciteit en Instrumentatie. Dit betekent echter niet dat je nooit te maken krijgt met iets elektrisch. Innovia Films is op zoek naar iemand die al enkele jaren ervaring op haar/zijn palmares heeft staan, en die ook de nodige diploma's of certificaten kan voorleggen. Concreet zal je instaan voor: Het preventief onderhouden van de mechanische uitrusting (schoonmaken, smeren, bijstellen, ...); Herstellen, testen en/of afregelen van (defecte) mechanische stukken en onderdelen (tandwielen, lagers, kettingwielen, ...) Controleren van het materiaal (correcte werking e.d.), de instrumentgegevens (druk, temperatuur, ..) en de kritieke punten (zoals slijtage, smering, ...); Op maat brengen, vormgeven (aan) en aanpassen van mechanische stukken en onderdelen (draaien, frezen, boren, zagen, slijpen, ...); Het registreren en tijdelijk bij bestellen van gebruikte producten, daarnaast moet je ook tijdig hoeveelheden doorgeven aan de magazijnier of aankoper; De binnenkomende, bestelde goederen controleren op juistheid (afwerking, dimensies, ...); Terugkoppelen naar je leidinggevenden over uitgevoerde werkzaamheden; Samenwerken met verschillende afdelingen in het bedrijf, in het bijzonder met de dienst Elektriciteit en Instrumentatie. Ben jij geïnteresseerd in deze vacature? Heb jij ervaring als mechanieker? Ben je op zoek naar een (nieuwe) uitdaging, in een stabiele en leuke werkomgeving? Aarzel dan niet om ons te contacteren en solliciteer vandaag nog!

  • Operator voeding | weekend | nacht | Olen (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een voedingsbedrijf in Olen zijn wij op zoek naar operatoren voor het weekend. Je zal tijdens de nacht werken in de productie. Jouw taken zijn het ombouwen, instellen en afstellen van de machines en het opvolgen van het productieproces.

  • Meewerkend assistent werfleider (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je een bouwkundige opleiding als landmeter of andere; Heb je affiniteit met wegenbouw en werk je zelf graag mee, zodat je een goed overzicht kan bewaren over de door jouw aangestuurde werven, dan zoeken we jou! Je bereidt de activiteiten van één of meerdere bouwwerven voor. In samenwerking met de projectleider sta je in voor de dagelijkse opvolging en coördinatie van de werken. Je stuurt dagelijkse werkzaamheden aan op basis van de werkplanning. Je kan inspelen op wijzigingen of problemen op de werf. Je volgt de voortgang van de werf op en controleert deze volgens het uitvoeringsplan. Je rapporteert dagelijks aan de projectleider. Je beschikt over nauwkeurige topografische capaciteiten. Je staat ploegbazen technisch bij. Je werkt volgens de veiligheidsregels en controleert eveneens de naleving ervan op de werf. Daarnaast sta je ook in voor : - de communicatie met omwonenden - de administratie van vorderingen, werkuren en materiaalverbruik - de controle over de leveringen van materiaal op de werf - de afstemming van materieel en personeelsbezetting volgens de noden op de werf

  • Administratief Bediende (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf werkzaam in fleetmanagement, zijn we een op zoek naar een gemotiveerde Administratief bediende M/V: Indiensttreding: zo snel mogelijk! Functie: Dagelijks contact met klanten (telefoon en mailverkeer) zodat elke opdracht nauwgezet wordt opgevolgd en uitgevoerd. Algemeen administratief werk Gegevensverwerking: input van prestaties en gegevens chauffeurs Klassement Post ophalen en verdelen 

  • HUISHOUDHULP REGIO ZAVENTEM (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: GF DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij een krak in huishoudelijke taken en zou je dit graag professioneel willen uitvoeren? Reageer snel want dan ben jij de geschikte kandidaat om in ons bedrijf aan de slag te gaan! Zowel voltijds als deeltijds mogelijk. www.group-f.be

  • Huishoudelijke hulp bij gezinnen Ruddervoorde, Baliebrugge - vanaf 10 tot 38u per week (RUDDERVOORDE)

    Regio: RUDDERVOORDE

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hulp in huis is op zoek naar iemand die zeer gemotiveerd is en aan de slag wil als huishoudhulp regio Ruddervoorde en Baliebrugge. U neemt met de glimlach alle huishoudelijke taakjes over van uw klanten, u houdt van orde en netheid en bent stipt en klantvriendelijk. U kan direct bij ons aan de slag vanaf 10uur tot fulltime 38uur per week, met een werkschema aangepast aan jouw levensstijl. Mooie loonvoorwaarden, vaste job, maaltijdcheques, extralegale voordelen, gezinsvriendelijke uren, gratis rijbewijs, verlof vrij te kiezen,...

  • Jobstudent Vaper (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Studentenjob

    Ben jij onze dampende expert? Heb jij ervaring met vapen en dampen? Dan ben jij de ideale kandidaat die wij zoeken voor een toffe studentenjob!

  • Jobstudent - Lebbeke (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: JYSK

    Type: Studentenjob

    Als kennismaking met het beroepsleven kan een studentenjob bij JYSK zeker tellen! Waarom? Je staat, samen met je collega’s, in voor de verkoop in onze store en garandeert als geen ander een uistekende service voor onze klanten Je draagt bij aan de presentatie van de store en zorgt voor een nette en inspirerende winkel, inclusief het aanvullen en ordenen van producten Je pakt goederen uit in het magazijn en overhandigt de producten aan klanten die hun bestelling komen ophalen Kortom: je komt terecht in een klantgerichte en dynamische omgeving waar het tempo hoog ligt.

  • Technisch administratief bediende (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: Konvert Interim Tessenderlo

    Type: Vaste Job

    Voor een internationaal bedrijf gelegen in Paal, met als activiteit de verhuur en verkoop van trailers, trucks en chassis. Zijn we op zoek naar een technisch administratief bediende, ter ondersteuning van de aankoopafdeling. Functie: - Je staat in voor het opvolgen van de bestellingen van trekkers, trailers en chassis bij de leveranciers. - Je zorgt voor een correcte uitwisseling van technische specificaties naar de verschillende leveranciers. - Je garandeert op regelmatige basis terugkoppeling naar de vertegenwoordigers en staat bovendien in nauw contact met onze verschillende vestigingen in Europa. - Je zorgt voor de nodige analyses (stock, financiering,...) ter opvolging van de vloot. Profiel: - Je beschikt over een Bachelor diploma of beschikt over relevante werkervaring in een gelijkaardige functie. - Je hebt een sterke technische affiniteit. Ervaring met voertuigen en/of transport is bovendien een sterk pluspunt. - Je bent administratief sterk en je werkt zeer nauwkeurig en gedetailleerd. - je hebt een sterk cijfermatig inzicht en kan bovendien zeer vlot met Excel werken. - Je hebt een goede mondelinge en schriftelijke kennis van het Duits en het Engels. Kennis van het Frans is een troef. Heb jij interesse in deze functie? Contacteer dan Konvert Tessenderlo!

  • ergotherapeut (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor ons praktijkhuis in Willebroek en Heffen zijn we op zoek naar een ergotherapeut. Je werkt samen met sportcoach, kinesist, psycholoog, studiecoach, seksuoloog, ... Meer info over de praktijkhuizen op: www.praktijkhuispleintje.be www.praktijkhuissen.be

  • Inside Sales Marketing (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: HEEFT-NIEUWE-JOBS

    Type: Leercontract

    Als Inside Sales prospecteer je telefonisch naar nieuwe opportuniteiten bij nieuwe en bestaande klanten. Je wekt interesse op en overtuigt contacten van onze diensten en oplossingen. Je werkt offertes uit en verzorgt de aansluitende opvolging. Je rapporteert alles nauwkeurig binnen ons in CRM Systeem.

  • STAGIAIR(E) HUMAN RESOURCES (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Select HR Zaventem

    Type: Leercontract

    Als stagiair(e) kom je terecht in een aangenaam maar hard werkend team en ondersteun je hen in hun dagelijkse taken. Jouw takenpakket bestaat uit: - Het assisteren in het recruitmentproces: Zoeken naar de juiste kandidaat via diverse online tools Telefonische screening Inplannen van de kandidaten Meevolgen van interviews en afhankelijk van de duur van de stage, het interview zelf afnemen Na ieder interview, een verslag opstellen Vacatures online plaatsen Vertalen van vacatures (Nl-Fr-En) - Telefonische- en emailbeheer met diverse contacten (klanten, kandidaten collega’s van andere kantoren,…) - Ad-hoc taken Bedrijfsprofiel: Select HR is een Belgische organisatie die al jaren tot de absolute top behoort in de human resources-sector. Voor ons kantoor te Zaventem zijn we op zoek naar een stagiair(e) die gepassioneerd is door de HR wereld. We hebben nog 2 plaatsen tijdens het eerste semester of één dag per week gedurende een schooljaar.

Zoek naar antwoorden van RESIDENTIE SCHEUTBOS in sociale netwerken
Look for responds of RESIDENTIE SCHEUTBOS in social networks

Lees alle opmerkingen voor RESIDENTIE SCHEUTBOS. Laat een reactie achter voor RESIDENTIE SCHEUTBOS. RESIDENTIE SCHEUTBOS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RESIDENTIE SCHEUTBOS. Leave a respond for RESIDENTIE SCHEUTBOS. RESIDENTIE SCHEUTBOS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RESIDENTIE SCHEUTBOS op de google maps. Adres en contacten RESIDENTIE SCHEUTBOS
Location of RESIDENTIE SCHEUTBOS on the google maps. Address and contacts of RESIDENTIE SCHEUTBOS

Andere gerelateerde bedrijven als come RESIDENTIE SCHEUTBOS RESIDENTIE SCHEUTBOS: MARIA WOUTERS | Van Poucke R | HOUTHANDEL W DEMUELENAERE | VALENTIN VANMARSENILLE | Leemans BVBA

Other related companies as RESIDENTIE SCHEUTBOS: MARIA WOUTERS | Van Poucke R | HOUTHANDEL W DEMUELENAERE | VALENTIN VANMARSENILLE | Leemans BVBA

RESIDENTIE SCHEUTBOS is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RESIDENTIE SCHEUTBOS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03157440185. Het bedrijf RESIDENTIE SCHEUTBOS bevindt zich op het adres: R.DE VIEILLESSE HEUREUSE 1; 1080; SINT-JANS-MOLENBEEK/MOLENBEEK-SAINT-JEAN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 315,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 843,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Maisons de repos and r茅sidences. Lijst met producten zijn Services: Maisons de Repos..
De hoofdactiviteit van RESIDENTIE SCHEUTBOS is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RESIDENTIE SCHEUTBOS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RESIDENTIE SCHEUTBOS, openstaande posities, locatie van RESIDENTIE SCHEUTBOS op de kaart.

RESIDENTIE SCHEUTBOS is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is RESIDENTIE SCHEUTBOS, company assigned to the tax number BE03157440185. The company RESIDENTIE SCHEUTBOS is located at the address: R.DE VIEILLESSE HEUREUSE 1; 1080; SINT-JANS-MOLENBEEK/MOLENBEEK-SAINT-JEAN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 315,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 843,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Maisons de repos and r茅sidences. List of products are Services: Maisons de Repos..
The main activity of RESIDENTIE SCHEUTBOS is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of RESIDENTIE SCHEUTBOS is not available. You also can look at reviews of RESIDENTIE SCHEUTBOS, open positions, location of RESIDENTIE SCHEUTBOS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over RESIDENTIE SCHEUTBOS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RESIDENTIE SCHEUTBOS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RESIDENTIE SCHEUTBOS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RESIDENTIE SCHEUTBOS, employees, financial statistics.