C&C Distribution BVBA

Contactgegevens C&C Distribution BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data C&C Distribution BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

C&C Distribution BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Van Beethovenstraat 11; 2018; Antwerpen, België

Telefoon (phone): 03 239 25 96 (+32-03 239 25 96) 03 239 25 96 (+32-03 239 25 96)

Fax (fax): 03 239 26 75 (+32-03 239 26 75) 03 239 26 75 (+32-03 239 26 75)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) C&C Distribution BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "C&C Distribution BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "C&C Distribution BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van C&C Distribution BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen C&C Distribution BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of C&C Distribution BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees C&C Distribution BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti C&C Distribution BVBA
Products information C&C Distribution BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE04320892333
Ondernemingsnummer: 9000793457
Hoofdstad (capital): 887,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 125,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in C&C Distribution BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Wines and spirits - Mfg and Whol.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor C&C Distribution BVBA
(Get full report from official database of BE for C&C Distribution BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor C&C Distribution BVBA
Addition kinds of activities for C&C Distribution BVBA

01719902. Bosbessenboerderij | Blueberry farm
17419908. Tuckpointing of restauratie | Tuckpointing or restoration
22990705. Wollen toppen, kammen en omzetten | Wool tops, combing and converting
33340000. Primair aluminium | Primary aluminum
35310506. Stapelbestuurders (bouwmachines) | Pile drivers (construction machinery)
37140105. Verbindingsstaafjes, motorvoertuigmotor | Connecting rods, motor vehicle engine
38269914. Riooltoetsapparatuur | Sewage testing apparatus
73190201. Circulaire en handbill distributie | Circular and handbill distribution
76990202. Tank truck schoonmaak service | Tank truck cleaning service
80990103. Bloeddruk testen | Blood pressure testing

Werken bij C&C Distribution BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in C&C Distribution BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor C&C Distribution BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for C&C Distribution BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Technisch Medewerker Binnendienst (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Geel zijn we op zoek naar medewerkers om de binnendienst te versterken! Onze klant is gespecialiseerd in banden & rubber. Onze klant voorziet de nodige opleiding om in technische kennis voorzien te worden van specifieke productgerelateerde groepen. Geleidelijk aan krijg je bepaalde klanten en productgroepen toegewezen. Op termijn groei je hopelijk uit tot een product specialist en dan ben je medeverantwoordelijke voor het commercieel en aankoop beleid. De verantwoordelijkheden van deze functie bestaan uit: - Hét aanspreekpunt voor klanten inzake technische vragen en adviezen. - Je bepaalt samen met de klant het product, maakt offertes op en je verwerkt de orders voor optimale productie - en montageplanning. - Klanten & leveranciers opvolgen, oplossingen voorstellingen in geval van problemen. - Je registreert bestellingen en controleert voorwaarden zoals leveringstermijnen. Kortom, een technisch - commercieel bediende functie met de nodige uitdaging!

  • POETSHULP IN EIGEN REGIO (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als poetshulp in eigen regio zal je instaan voor het algemeen onderhoud van gebouwen: kantoren vergaderzalen schoolgebouwen etc. Je hebt ervaring in de schoonmaak Je spreekt goed Nederlands Je bent flexibel naar werkuren toe Je kan je vlot verplaatsen met de auto en/of openbaar vervoer

  • Junior Credit Controller - Brussels (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij gepassioneerd door cijfers en heb je een grote affiniteit voor boekhouding? Heb je zin om je professionele leven een twist te geven en je te specialiseren als Credit Collector? Accountemps is opzoek naar een Junior Credit Collector die hongerig is naar nieuwe ervaringen en uitdagingen. De klant is gelegen in het mooie Brussel en actief in de dienstverlenende sector. Jouw verantwoordelijkheden: De bedrijfsportfolio bijhouden; Rappels uitsturen via mail; Banken inboeken; Betalingen en afbetalingsplannen afhandelen; Contact opnemen met bedrijven en klanten. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Huishoudhulp Maasland (NEEROETEREN)

    Regio: NEEROETEREN

    Bedrijf: Assist at Home

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zoeken een huishoudhulp voor 13 uur per week te poetsen, met geleidelijke uitbreiding van uren. De hoofdtaken zijn: poetsen, strijken en maaltijden bereiden Je werkt bij gezinnen thuis in de regio Neeroeteren/ Maaseik

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - deeltijds - regio Torhout (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: Familiezorg West-Vlaanderen vzw

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Student zaterdag regio Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Studentenjob

    Ben jij een vlotte student die op zoek is naar een bijverdienste op zaterdag? Kan je je makkelijk verplaatsen naar Roeselare? Dan ben jij de persoon die wij zoeken!Wat zijn jouw taken? Je geeft een degustatie van een drankje in verschillende supermarkten en drankenhandels. Stand opzetten Proevertjes uitschenken Mensen bedienen Mensen voorzien van de nodige uitleg/informatieWat zijn de werkuren? Je werkt op zaterdag van 10u-17u.

  • werkvoorbereider Funderingstechnieken (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: STABCO FOUNDATIONS

    Type: Vaste Job

    Als werkvoorbereider bereid je elk project voor, zodat je collega’s op de werf zorgeloos kunnen starten. Dit houdt in dat u: - In de beginfase de communicatie met de klant verzorgt, zodat alles op punt staat bij aanvang van het project. - Ervoor zorgt dat alle administratie van elk nieuw project perfect op punt staat. - Verantwoordelijk bent voor de beton- en materiaalbestellingen van elke werf. - Het As Built dossier voorbereidt met de tekenaar. - Werven inspecteert. - Branden blust waar nodig tijdens de uitvoering van de werken.

  • Elektrisch ingenieur (m/v) (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: SMO

    Type: Vaste Job

    WAT IS DE REDEN VAN DE VACATURE? Omwille van de aanhoudende groei van het aantal simultaan lopende projecten zoekt de afdeling Automatisatie & Sturing een extra collega voor het opnemen van het elektrisch gedeelte van de projecten. WAT HOUDT DE FUNCTIE IN? In samenwerking met de projectleider, ben jij naast het mechanisch gedeelte van een project, verantwoordelijk voor het elektrisch gedeelte van de machinebouw of andere automatisatieprojecten. Concreet sta je in voor: Het elektrisch ontwerp van een machine Het maken van berekeningen: elektrisch, vermogens, … Het opstellen van elektrische schema’s De keuze van de componenten, merk, leverancier en bijhorende opvolging De keuze PLC of andere sturing in nauwe samenwerking met het team Automatisatie/Sturing De uitvoering nauwgezet opvolgen in het atelier Daarnaast kan het ook zijn dat je zelf de handen uit de mouwen steekt in het atelier zodat je ook zelf voeling krijgt met de praktijk en dit kan meenemen in je bureauwerk.

  • Metserdiender/metser/kraanman (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: BOUWONDERNEMING LEYSEN

    Type: Vaste Job

    Bij de constructie van een gebouw komt haast in elke fase metselwerk te pas. De metselaar is dan ook een professional die evengoed op de hoogte is van grond- of funderingswerken en dakconstructies als van de bakstenen, de betonblokken, geprefabriceerde bouwelementen of om het even welke materialen waarmee hij de constructie optrekt. Wij zoeken daarom een allround medewerker die ervaring heeft in de bouw of zin heeft om de stiel op de werkvloer aan te leren!

  • Chauffeur kipper CE Transport Vuylsteke (BLANDAIN)

    Regio: BLANDAIN

    Bedrijf: VUYLSTEKE

    Type: Vaste Job

    Je bestuurt zelfstandig en op eigen verantwoordelijkheid, een vrachtwagen met of zonder aanhangwagen of trekker met oplegger. Met dit zwaar en omvangrijk wegvoertuig vervoer je goederen via de openbare weg. Je levert die goederen veilig en op tijd af bij de bestemmeling. Je zorgt voor het basisonderhoud van het voertuig. Voor het vertrek controleer je de technische geschiktheid van de vrachtwagen. Je vult de vereiste documenten in en houdt die bij. Je controleert de lading, ook tijdens het laden en lossen. Je rijdt behendig en in overeenstemming met de geldende wetgeving. Je houdt rekening met de technische vereisten van het voertuig. Je reageert gepast op onverwachte situaties zoals files, ongevallen en wegomleggingen. Je lokaliseert defecten aan de vrachtwagen en verhelpt kleine storingen. Je brengt bij de transportonderneming verslag uit. Plaats tewerkstelling: Bespreekbaar, zei onze diverse locaties op onze website. http://vuylsteketransport.wixsite.com/vuylsteketransport

  • Zelfstandig logopedist / logopediste (BEERSEL)

    Regio: BEERSEL

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK BEERSEL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Groepspraktijk Beersel zoekt een leuke en dynamische collega om ons team te versterken. Onze doelgroep bestaat vooral uit kinderen met leer-, taal-, articulatie- en myofunctionele problemen. Uiteraard staan we ook open voor andere problematieken en eigen specialisaties.

  • Flexijob kelner (M/V) (Blankenberge) (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: SMASH CAFE

    Type: Flexijob

    We zoeken een gemotiveerde kelner of kelnerin die vlot kan omgaan met klanten. Je komt als extra onder het regime van flexijob ons team versterken op drukke momenten!!! Ervaring is een pluspunt!!

Zoek naar antwoorden van C&C Distribution BVBA in sociale netwerken
Look for responds of C&C Distribution BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor C&C Distribution BVBA. Laat een reactie achter voor C&C Distribution BVBA. C&C Distribution BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for C&C Distribution BVBA. Leave a respond for C&C Distribution BVBA. C&C Distribution BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie C&C Distribution BVBA op de google maps. Adres en contacten C&C Distribution BVBA
Location of C&C Distribution BVBA on the google maps. Address and contacts of C&C Distribution BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come C&C Distribution BVBA C&C Distribution BVBA: COIFFURE LUKA | R.V.A. | BMA | Legrand (Maison SPRL | Tits C

Other related companies as C&C Distribution BVBA: COIFFURE LUKA | R.V.A. | BMA | Legrand (Maison SPRL | Tits C

C&C Distribution BVBA is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is C&C Distribution BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04320892333. Het bedrijf C&C Distribution BVBA bevindt zich op het adres: Van Beethovenstraat 11; 2018; Antwerpen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 887,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 125,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Wines and spirits - Mfg and Whol.. Producten gemaakt in C&C Distribution BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van C&C Distribution BVBA is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van C&C Distribution BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van C&C Distribution BVBA, openstaande posities, locatie van C&C Distribution BVBA op de kaart.

C&C Distribution BVBA is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is C&C Distribution BVBA, company assigned to the tax number BE04320892333. The company C&C Distribution BVBA is located at the address: Van Beethovenstraat 11; 2018; Antwerpen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 887,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 125,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Wines and spirits - Mfg and Whol.. Products created in C&C Distribution BVBA were not found.
The main activity of C&C Distribution BVBA is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of C&C Distribution BVBA is not available. You also can look at reviews of C&C Distribution BVBA, open positions, location of C&C Distribution BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over C&C Distribution BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf C&C Distribution BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about C&C Distribution BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company C&C Distribution BVBA, employees, financial statistics.