AD Bibendum Fine Wines

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • AD Bibendum Fine Wines
Private companiesCoal Mining • AD Bibendum Fine Wines

Contactgegevens AD Bibendum Fine Wines: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AD Bibendum Fine Wines: address, phone, fax, email, website, opening hours

AD Bibendum Fine Wines

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Toekomststraat 40; 3500; Hasselt, België

Telefoon (phone): 011 26 27 00; 011 26 27 65 (+32-011 26 27 00; 011 26 27 65) 011 26 27 00; 011 26 27 65 (+32-011 26 27 00; 011 26 27 65)

Fax (fax): 011 26 27 66 (+32-011 26 27 66) 011 26 27 66 (+32-011 26 27 66)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AD Bibendum Fine Wines: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AD Bibendum Fine Wines"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AD Bibendum Fine Wines"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AD Bibendum Fine Wines, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AD Bibendum Fine Wines. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AD Bibendum Fine Wines, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AD Bibendum Fine Wines. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AD Bibendum Fine Wines
Products information AD Bibendum Fine Wines

BTW identificatienummer (tax): BE01287017822
Ondernemingsnummer: 1688842773
Hoofdstad (capital): 943,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 579,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in AD Bibendum Fine Wines zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Wines and spirits - Mfg and Whol.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AD Bibendum Fine Wines
(Get full report from official database of BE for AD Bibendum Fine Wines)

Aanvulling soorten activiteiten voor AD Bibendum Fine Wines
Addition kinds of activities for AD Bibendum Fine Wines

3398. Metalen hittebehandeling | Metal heat treating
3644. Niet-stroomdraende bedradingstoestellen | Noncurrent-carrying wiring devices
20460302. Maïsstroop, gedroogd of niet gemengd | Corn syrup, dried or unmixed
20679900. Kauwgom, nec | Chewing gum, nec
22110501. Bombazine, katoen | Bombazine, cotton
26529902. Opbergdozen, karton: gemaakt van aangekochte materialen | Filing boxes, paperboard: made from purchased materials
37619900. Geleide raketten en ruimtetuigen, nec | Guided missiles and space vehicles, nec
51990901. Schuim rubber | Foam rubber

Werken bij AD Bibendum Fine Wines: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AD Bibendum Fine Wines: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AD Bibendum Fine Wines. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AD Bibendum Fine Wines. Looking for open vacancies in other companies

  • Puntlasser | Dagdienst | Regio: Hamont-Achel (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een metaalverwerkend bedrijf in Hamont-Achel zijn we op zoek naar een handlasser of puntlasser voor de bediening van de puntlasmachine.

  • Twijners 2 ploegen (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: ASAP KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Verloning in overeenstemming met de functie.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Tienen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent (m/v) Ruiselede (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: LANDELIJKE KINDEROPVANG - Ons

    Type: Studentenjob

    Samen met je collega’s zorg je voor een aangename en speelse vakantie voor kinderen van 2,5 tot 12 jaar. Je begeleidt de kinderen op een creatieve en verantwoorde manier in hun vrij spel. Je zorgt voor voorbereiding en uitvoering van een speels en gevarieerd activiteitenprogramma, aangepast aan de leeftijd. Je staat in voor een vriendelijke en vlotte communicatie met ouders en contactpersonen. De opvang is open tussen 7u en 18u30, niet in het weekend.

  • Inbound customer care agent regio Aalst (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: Kennisjobs

    Type: Vaste Job

    Als Inbound customer Care Agent zal je deel uitmaken van het customer service team Je zal instaan voor het dagelijks behandelen van de inkomende vragen via chat/fax/telefoon/mail/social media/etc… van de eindgebruikers en zal nauw samenwerken met onze back office en RFP medewerkers. Je rapporteert in eerste instantie aan de Team Coach die instaat voor de dagdagelijkse opvolging Maandelijks rapporteer je ook aan het hoofd van de klantendienst in de vorm van evaluatiegesprekken en functioneringsgesprekken Avond- en weekendwerk schrikt je niet af en je bent bereid in shiften te werken.

  • Technisch commercieel medewerker bouwsector (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: HOSA

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken een technisch persoon met de nodige commerciële flair! Jouw jobomschrijving is de volgende: Verkoop en offertes opmaken Technisch adviseren van klanten en collega's Voorbereiden van orders Aankopen van materiaal Contact met verschillende leveranciers Je gaat ook zelf op bezoek bij klanten

  • JUNIOR ACCOUNTANT - AJARI GEMS (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Antwerpse Diamantsector

    Type: Vaste Job

    Registreren van boekhoudkundige verrichtingen. Inboeken van aankopen en verkopen. Facturen opmaken. Bankverrichtingen uitvoeren. Werken met boekhoudkundige programma's. Administratie/Filing.

  • Keuken/meubelplaatsers (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: VAN KRANENBURG NICK

    Type: Vaste Job

    Vanwege onze constante groei zoeken wij ter versterking van ons huidige team een keuken / meubelplaatser die gepassioneerd zijn kennis wenst om te zetten in prachtige interieurrealisaties. Je komt terecht in een team van 2 en gaat samen met je collega de aangeleverde interieurelementen monteren om zo een werf om te toveren tot een afgewerkt product die de nodige fierheid naar boven brengt.

  • Verpleegkundige (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: Zorgdragend hart

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als zelfstandig verpleegkundige sta je met je collega’s in voor de dagelijkse verzorging van de mensen van onze praktijk. Je kan zelfstandig werken Je staat zelf in van de registratie van de patiënten en regelmatig wordt er overdracht genoteerd in het patiëntendossier. Dagelijks wordt er overdracht gegeven aan de collega’s via een medische app. Bijzonderheden worden steeds gerapporteerd aan de coördinators van de praktijk en veranderingen aanbrengen worden steeds overlegd met hen. De facturatie wordt uitgevoerd door de coördinators.

  • Leefstijlcoach How2behealthy (Regio Kontich-Mortsel-Ranst)

    Regio: Regio Kontich-Mortsel-Ranst

    Bedrijf: HOW2BEHEALTHY-CURE4LIFE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Consulent(e) van How2behealthy worden? Consulent worden bij How2behealthy? Welvaartszieken en gezondheidszorgkosten exploderen. Wij geloven dat preventieve & natuurlijke gezondheidszorg de toekomst heeft! Binnen deze onnatuurlijke maatschappij bomvol misleidende gezondheidsclaims is ons doel om klanten op natuurlijke wijze in balans te brengen/houden door een eerlijke totaal-aanpak door het versterken van het zelfgenezend vermogen van het lichaam. Wij bieden een volwaardige aanvulling/alternatief op de reguliere gezondheidszorg. How2behealthy is een natuurgeneeskundig franchise formule met als motto: "How2behealthy : The Natural Way!" Waarom bij ons aansluiten? De natuurgeneeskunde is in opkomst. 15% van huidige zorgaanbod is alternatief en dit groeit hard. Helaas is het aanbod erg versnipperd. Veel potentiële klanten die niet (voldoende) geholpen kunnen worden in het reguliere circuit gaan op zoek naar alternatieve behandelmethodes, maar waar te beginnen? Men ziet door de bomen het bos niet meer. How2behealthy vervult deze gidsfunctie! We bieden een breed scala aan natuurgeneeskundige behandelingen en zoeken samenwerkingen met partners. Hun gezondheidsproducten & diensten bieden we in de vorm van partneraanbiedingen aan in onze webshop, uiteraard met een aantrekkelijke korting voor How2behealthy klanten! Een goede therapeut maakt nog geen goede ondernemer: samen staan we sterk en wij bieden gedegen ondersteuning op diverse gebieden. Zo bieden we zowel losse diensten en diverse pakketten aan onze klanten. Aangesloten consulenten ontvangen ondersteunende middelen zoals de Body-Vital-check apparatuur, programma-klappers en ondersteunende documentatie als recepten en productwijzer en diverse templates. Tevens ondersteunen we bij klantenwerving, systemen (zoals een professioneel CRM systeem), marketing, promotiematerialen, eigen webshop & supplementenlijn etc. Wat zoeken wij? How2behealthy is op zoek naar gemotiveerde en gepassioneerde gezondheids- en natuurvoedingsconsulenten die als zelfstandig ondernemer onze klanten willen begeleiden naar een natuurlijke levensstijl en een optimale gezondheid. Wie is de ideale How2behelathy consulent & partner: • HBO werk- en denkniveau; • Opleidingsrichting natuurgeneeskunde (gezondheidstherapeut) of (natuur)voeding: medische basiskennis is een pré. Opleiding nog niet afgerond? Dat hoeft geen probleem te zijn!; • Empathisch vermogen om de cliënt te begeleiden naar diens persoonlijke einddoel; • Enthousiasmerende grondhouding met passie voor de doelgroep en het vakgebied; • Een goede balans tussen inhoud en zakelijkheid; • Bereidheid te investeren in lokale naamsbekendheid en werving van nieuwe cliënten.

  • Freelance recruiter (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: ORBID

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je behartigt de rekruteringsactiviteiten van diverse profielen inhouse bij onze klanten. Via verschillende kanalen ga je op een creatieve en proactieve manier op zoek naar passende profielen die je informeert over de openstaande vacatures. Je staat in voor het aanbrengen van relevante kandidaten en gaat op zoek naar de optimale match tussen kandidaat en opdrachtgever. Je voert sollicitatie gesprekken en weet op een professionele manier kandidaten te enthousiasmeren. Je zorgt voor een nauwkeurige administratieve verwerking en opvolging van de kandidaturen en je waarborgt een goede communicatie naar alle betrokken partijen.

  • Functional Analyst (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Blake & Partners is currently looking for a Freelance Functional Analyst for one of our partners operational in the Security sector in Brussels. This SME Company will offer you a familial, informal and flexible environment witch is NOT that common in Brussels ! Function Translate the needs expressed by the business into a functional solution to guide the technical team You document functional specifications using standard methods (UML) and tools. You interact with business analysts and technical staff to build the best possible solution. Contribute to the estimation of effort, cost, time and resources required for the success of each development project You are part of a multi-functional team in which you work closely with the IT Director, Developers, Architects and the Board. Several Agile teams of 5 - 8 people Profile and Techs You have more than 4 years of experience in Functional Analysis You speak English and French or Dutch Experience in Agile / Scrum teams Good Experience with UML Experience with application development : Java, SOA, Web, Rest, SQL, DB2 Entreprise Architecture Technical environment Java EE Object Oriented programming Web Services Rest, API, Java Web development: JavaScript, XML, HTML, CSS SQL, DB2, GIT Windows, Linux Details of the mission Location: Brussels Center - Easy accessible Start: ASAP Length: 6 months + Extension Flexibility, home working and familial atmosphere Interested? to get in touch with me if you are interested or if you have any question regarding the mission, please APPLY via the button below.

Zoek naar antwoorden van AD Bibendum Fine Wines in sociale netwerken
Look for responds of AD Bibendum Fine Wines in social networks

Lees alle opmerkingen voor AD Bibendum Fine Wines. Laat een reactie achter voor AD Bibendum Fine Wines. AD Bibendum Fine Wines bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AD Bibendum Fine Wines. Leave a respond for AD Bibendum Fine Wines. AD Bibendum Fine Wines on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AD Bibendum Fine Wines op de google maps. Adres en contacten AD Bibendum Fine Wines
Location of AD Bibendum Fine Wines on the google maps. Address and contacts of AD Bibendum Fine Wines

Andere gerelateerde bedrijven als come AD Bibendum Fine Wines AD Bibendum Fine Wines: LES MAISONS BOSSIER OU BOUWEN MET F. BOSSIER SPRL | NAVIGA BUSINESS CENTER | VLOERWERKEN D.S. | ROGER BAERT | de Rochelée T-D

Other related companies as AD Bibendum Fine Wines: LES MAISONS BOSSIER OU BOUWEN MET F. BOSSIER SPRL | NAVIGA BUSINESS CENTER | VLOERWERKEN D.S. | ROGER BAERT | de Rochelée T-D

AD Bibendum Fine Wines is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AD Bibendum Fine Wines, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01287017822. Het bedrijf AD Bibendum Fine Wines bevindt zich op het adres: Toekomststraat 40; 3500; Hasselt. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 943,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 579,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Wines and spirits - Mfg and Whol.. Producten gemaakt in AD Bibendum Fine Wines zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AD Bibendum Fine Wines is Steenkoolmijnen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AD Bibendum Fine Wines is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AD Bibendum Fine Wines, openstaande posities, locatie van AD Bibendum Fine Wines op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

AD Bibendum Fine Wines is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is AD Bibendum Fine Wines, company assigned to the tax number BE01287017822. The company AD Bibendum Fine Wines is located at the address: Toekomststraat 40; 3500; Hasselt. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 943,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 579,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Wines and spirits - Mfg and Whol.. Products created in AD Bibendum Fine Wines were not found.
The main activity of AD Bibendum Fine Wines is Coal Mining, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of AD Bibendum Fine Wines is not available. You also can look at reviews of AD Bibendum Fine Wines, open positions, location of AD Bibendum Fine Wines on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over AD Bibendum Fine Wines, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AD Bibendum Fine Wines, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AD Bibendum Fine Wines, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AD Bibendum Fine Wines, employees, financial statistics.