Noordzee Surf & Ski

Contactgegevens Noordzee Surf & Ski: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Noordzee Surf & Ski: address, phone, fax, email, website, opening hours

Noordzee Surf & Ski

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Heilig-Kruisstraat 6; 2640; Mortsel, België

Telefoon (phone): 03 449 87 70 (+32-03 449 87 70) 03 449 87 70 (+32-03 449 87 70)

Fax (fax): 03 449 87 70; 03 440 06 47 (+32-03 449 87 70; 03 440 06 47) 03 449 87 70; 03 440 06 47 (+32-03 449 87 70; 03 440 06 47)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Noordzee Surf & Ski: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Noordzee Surf & Ski"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Noordzee Surf & Ski"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Noordzee Surf & Ski, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Noordzee Surf & Ski. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Noordzee Surf & Ski, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Noordzee Surf & Ski. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Noordzee Surf & Ski
Products information Noordzee Surf & Ski

BTW identificatienummer (tax): BE08119964599
Ondernemingsnummer: 2894592285
Hoofdstad (capital): 211,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 216,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Sports goods - Retail; Ski equipment

Product categorie (product category): Windsurfing and accessories

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Noordzee Surf & Ski
(Get full report from official database of BE for Noordzee Surf & Ski)

Aanvulling soorten activiteiten voor Noordzee Surf & Ski
Addition kinds of activities for Noordzee Surf & Ski

596399. Directe verkoopbedrijven, nv | Direct selling establishments, nec
14999910. Meerschaum mijnbouw of steengroeven | Meerschaum mining or quarrying
22620303. Teaseling: kunstmatige vezels en zijden breedgeweven stoffen | Teaseling: manmade fiber and silk broadwoven fabrics
22820200. Kunstmatige en synthetische vezelgarens, draaien, kronkelen, enz. | Manmade and synthetic fiber yarns, twisting, winding, etc.
25110602. Console tafels: hout | Console tables: wood
25190201. Rietstoelen | Cane chairs
35549906. Papiermolenmachines: plating, slitting, waxing, enz. | Paper mill machinery: plating, slitting, waxing, etc.
45810202. Vliegtuig onderhoud en reparatie | Aircraft servicing and repairing
51691101. Calciumchloride | Calcium chloride
79990902. Circus bedrijf | Circus company

Werken bij Noordzee Surf & Ski: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Noordzee Surf & Ski: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Noordzee Surf & Ski. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Noordzee Surf & Ski. Looking for open vacancies in other companies

  • PRODUCTIEMEDEWERKER (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een chemiebedrijf regio Oudenaarde zijn we op zoek naar een tijdelijke productiemedewerker. Je zal verantwoordelijk zijn voor het voorbereiden en uitvoeren van productie-instructies teneinde klanten optimaal te beleveren. - automatisch en manueel doseren van grondstoffen - besturen heftruck - afwerken reacties en compounds (bv zeven en pompen) - invullen productiedocumenten (bv recepturen, afvulorders, ...) - manueel opstarten en opvolgen van het productieproces op de werkvloer - afwerken van afvulorders (vb afvullen IBC\\\'s, vaten, ...) - reinigen van de installatie (bv spoelen tanks, zeefinstallaties, slangen, ...) - Laden en lossen van bulkgoederen (grondstoffen en afgewerkte producten) volgens noodzaak. Daarnaast zal je ook instaan voor het onderhouden van de werkvloer teneinde veiligheid en welzijn op het werk te bevorderen. - werkplaats net en ordentelijk houden - melden van anomalieën aan de installatie - correct gebruiken van de afdelingsgebouwen, goederen en installaties.

  • Customer Service officer (TIJDELIJK!) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ASAP MECHELEN CALL & CUSTOMER SERV.

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Op zoek naar een tijdelijke opdracht in de Customer Service? Dan is deze job iets voor jou! Voor onze klant in Antwerpen zijn we op zoek naar een tijdelijke Customer Service Officer die mee de klantendienst wil ondersteunen. Je staat mensen per telefoon en e-mail te woord met vragen over facturatie, technische issues, klachten,… Dankzij je servicegerichte mentaliteit weet je het probleem te analyseren een oplossing aan te reiken. Je geeft pro-actief mee hoe deze issues in de toekomst te vermijden zijn.

  • Telefonist(e) verkoop regio Gent (deeltijds) (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als telefonist(e) bij een jong, maar dynamisch bedrijf ga je: potentiële klanten contacteren Informatie verschaffen over de producten Afspraken inplannen voor de verkopers

  • Schrijnwerker Interieur (m/v) (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Sint-Truiden zijn we op zoek naar een ervaren schrijnwerker met CNC kennis.  Onze klant is gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van maatwerk keukens en badkamers Werken met particulieren, projectontwikkelaars, architecten en interieurarchitecten

  • Huishoudhulp regio Beernem (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor allerlei huishoudelijke taken bij een of meerdere particulieren: schoonmaken, opruimen, koken, strijken, enz. Soms sta je ook in voor het groot onderhoud, zoals ruiten zemen, lenteschoonmaak, enz. Je werkt aan huis, al dan niet in aanwezigheid van de werkgever of klant. Je organiseert je werk zelfstandig. Je respecteert de gewoontes van het gezin, waarbij je werkt. Je helpt graag anderen. Er zijn geen specifieke diplomavereisten. Beroepservaring en opleiding zijn een pluspunt.

  • Huishoudhulp regio Kortenberg-Bertem (KORTENBERG)

    Regio: KORTENBERG

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Kortenberg-Bertem Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • Student kerstmarkt Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Studentenjob

    Heb jij zin om als student een centje bij te verdienen op de kerstmarkt in Oostende en ben je vrij in de periode van 01/12/2018 tot en met 06/01/2019? Wij zijn op zoek naar gemotiveerde studenten die kunnen worden ingeschakeld voor schaatsverhuur!

  • jobstudent verzorging (weekend en/of verlofperiodes) (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: ARK VAN NOE

    Type: Studentenjob

    Voor het woonzorgcentrum Ark van Noé zijn we op zoek naar jobstudenten zorgkundige/verpleegkundige (weekendwerk en/of vakantieperiodes). Je helpt bij de zorg van onze bewoners en ondersteunt hen bij het uitvoeren van activiteiten van het dagelijks leven. Je hebt gevarieërde taken zoals: meehelpen bij het ochtendtoilet, uitdelen en hulp bieden tijdens de maaltijden, bewoners hulp bieden tijdens toiletsituatie, bewoners begeleiden van leefruimte naar eetzaal, afwas en je werkt mee een aangename leefomgeving. We streven ernaar om de levenskwaliteit van onze bewoners maximaal te bevorderen. Respect voor autonomie, de waardigheid en het algemeen welbevinden van de bewoner is erg belangrijk.

  • Portefeuille Manager "fixed income" (Regio Luik)

    Regio: Regio Luik

    Bedrijf: ETHIAS VERZEKERINGEN HASSELT

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de analyse en opvolging van de financiële markten en de macro-economische evoluties, evenals hun potentiële impact op de portefeuilles. Je bepaalt de KPI's voor de verschillende markten en volgt de evolutie ervan op. Je analyseert de investerings- of indekkingsvoorstellen voor de portefeuille en dit zowel op kwalitatief als kwantitatief vlak. Je beoordeelt de geschiktheid van deze voorstellen voor de verschillende portefeuilles, rekening houdend met alle aspecten (boekhoudkundig, guidelines ALM, investeringspolitiek, interne en externe beperkingen, Solvency II, etc.). Je ontwikkelt een duidelijke methodologie voor het selecteren van externe beheerders. Je bent verantwoordelijk voor het opvolgen en adviseren van de externe asset managers. Je neemt actief deel aan verschillende projecten gelinkt aan het beheer van de activa. Je doet de voorbereidingen van en neemt actief deel aan de interne en externe investeringscomités. Je werkt samen met andere interne diensten (Risk Management, ALM, etc.)

  • Test & Support Engineer (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Optimile

    Type: Vaste Job

    Over ons Optimile is een Gents softwarebedrijf dat Mobiliteit-als-een-dienst aanbiedt. Het innovatieve MaaS (Mobility-as-a-Service)-concept, ligt aan de grondslag van het bedrijf. MaaS zorgt ervoor dat gebruikers overstappen van persoonlijke transportmiddelen naar mobiliteitsoplossingen die aangeboden worden als een dienst. Door alle mobiliteitsoplossingen te combineren in één app, kunnen klanten van het ene transportmiddel naar de andere overschakelen en worden ze zo geïnformeerd over de meest efficiënte, economische of ecologische manier om hun eindbestemming te bereiken. Optimile creëert een innovatief product in een nieuwe markt en internationale context. We bieden onze software (zoals een platform, app, …) niet alleen white-labeled aan externe partijen, tevens bestaat er ons eigen merk ‘Mobiflow’. Via dit merk lanceren we onze mobiliteitsdienst op de Belgische markt. Hoe zal je werkdag eruit zien? U bent de sleutelpersoon voor het beheren, testen en meten van de functionaliteiten in front-end systemen zoals het webplatform en de mobiele applicatie De klanten van Optimile ondersteunen en de klanten van Mobiflow helpen bij technische problemen Evalueren van onze producten en waardevolle feedback geven aan het ontwikkelteam om onze dienstverlening te optimaliseren Het delen van onze verworven kennis door onze interne documentatie regelmatig bij te werken

  • Sales assistant | FT | technische omgeving | Roeselare (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HR Concept

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de administratieve en commerciële ondersteuning van het salesteam. Je staat in voor de opmaak, het opvolgen en het administratief beheren van offertes en contracten voor verschillende projecten. Je start met een diepgaande opleidingsperiode en krijgt de nodige coaching van collega's en leidinggevenden. Je verzorgt correspondentie met klanten. Je volgt verkooopprojecten op. Telefonische contacten en prospectie Orderbevestigingen opmaken en doorsturen Ondersteuning van commerciële acties

  • Assistent Bouwmarktleider (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Talentus Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als assistent van de winkel ben je een heel belangrijk spilfiguur en ben je medeverantwoordelijk voor de dagelijkse leiding van de winkel en het realiseren van de omzetdoelstellingen van de winkel. Je promoot het imago van de winkel, je zorgt ervoor dat jouw winkel hét aankoopadres is voor de klant door het geven van goed advies en het verkopen van de juiste producten. Je stuurt het winkelteam aan; samen met je team zorg je voor een mooie, verzorgde en klantgerichte winkelpresentatie en een optimale voorraadhoogte. Ten allen tijde kan je andere dagelijkse taken overnemen van het winkelpersoneel. Je bent medeverantwoordelijk voor de veiligheid van klanten, personeel en goederen. Je bent steeds aanwezig op de winkelvloer en gaat vaak op controle bij de verschillende afdelingen. Bedrijfsprofiel: Deze firma is een gekende internationale bouwmarktketen met filialen over heel België. Zij hebben een uitgebreid assortiment aan doe-het-zelf materialen, tuinmeubilair tot zelfs badkamers, ramen en deuren.

Zoek naar antwoorden van Noordzee Surf & Ski in sociale netwerken
Look for responds of Noordzee Surf & Ski in social networks

Lees alle opmerkingen voor Noordzee Surf & Ski. Laat een reactie achter voor Noordzee Surf & Ski. Noordzee Surf & Ski bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Noordzee Surf & Ski. Leave a respond for Noordzee Surf & Ski. Noordzee Surf & Ski on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Noordzee Surf & Ski op de google maps. Adres en contacten Noordzee Surf & Ski
Location of Noordzee Surf & Ski on the google maps. Address and contacts of Noordzee Surf & Ski

Andere gerelateerde bedrijven als come Noordzee Surf & Ski Noordzee Surf & Ski: HALL OMNISPORT D'ANGLEUR | Geoline | Locomoson SPRL | ILWA - IMBRECHTS EN ZONEN | Napolitano G-B

Other related companies as Noordzee Surf & Ski: HALL OMNISPORT D'ANGLEUR | Geoline | Locomoson SPRL | ILWA - IMBRECHTS EN ZONEN | Napolitano G-B

Noordzee Surf & Ski is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Noordzee Surf & Ski, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08119964599. Het bedrijf Noordzee Surf & Ski bevindt zich op het adres: Heilig-Kruisstraat 6; 2640; Mortsel. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 211,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 216,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Windsurfing and accessories. Lijst met producten zijn Sports goods - Retail; Ski equipment.
De hoofdactiviteit van Noordzee Surf & Ski is Papier en geallieerde producten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Noordzee Surf & Ski is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Noordzee Surf & Ski, openstaande posities, locatie van Noordzee Surf & Ski op de kaart.

Noordzee Surf & Ski is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is Noordzee Surf & Ski, company assigned to the tax number BE08119964599. The company Noordzee Surf & Ski is located at the address: Heilig-Kruisstraat 6; 2640; Mortsel. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 211,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 216,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Windsurfing and accessories. List of products are Sports goods - Retail; Ski equipment.
The main activity of Noordzee Surf & Ski is Paper and Allied Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Noordzee Surf & Ski is not available. You also can look at reviews of Noordzee Surf & Ski, open positions, location of Noordzee Surf & Ski on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Noordzee Surf & Ski, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Noordzee Surf & Ski, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Noordzee Surf & Ski, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Noordzee Surf & Ski, employees, financial statistics.