VAN ROLLEGHEM WILLY/ HANSROL NV

Contactgegevens VAN ROLLEGHEM WILLY/ HANSROL NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VAN ROLLEGHEM WILLY/ HANSROL NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

VAN ROLLEGHEM WILLY/ HANSROL NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Bollestraat 34A; 8830; Hooglede (Gits), België

Telefoon (phone): 051 22 80 83; 0477 37 70 95 (+32-051 22 80 83; 0477 37 70 95) 051 22 80 83; 0477 37 70 95 (+32-051 22 80 83; 0477 37 70 95)

Fax (fax): 051 24 54 96 (+32-051 24 54 96) 051 24 54 96 (+32-051 24 54 96)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VAN ROLLEGHEM WILLY/ HANSROL NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VAN ROLLEGHEM WILLY/ HANSROL NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VAN ROLLEGHEM WILLY/ HANSROL NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VAN ROLLEGHEM WILLY/ HANSROL NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VAN ROLLEGHEM WILLY/ HANSROL NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VAN ROLLEGHEM WILLY/ HANSROL NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VAN ROLLEGHEM WILLY/ HANSROL NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VAN ROLLEGHEM WILLY/ HANSROL NV
Products information VAN ROLLEGHEM WILLY/ HANSROL NV

BTW identificatienummer (tax): BE06609893798
Ondernemingsnummer: 3518066406
Hoofdstad (capital): 338,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 297,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Doors

Product categorie (product category): Windows

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VAN ROLLEGHEM WILLY/ HANSROL NV
(Get full report from official database of BE for VAN ROLLEGHEM WILLY/ HANSROL NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor VAN ROLLEGHEM WILLY/ HANSROL NV
Addition kinds of activities for VAN ROLLEGHEM WILLY/ HANSROL NV

347100. Plating en polijsten | Plating and polishing
735900. Verhuur en verhuur van apparatuur, nv | Equipment rental and leasing, nec
20629902. Rietensiroop, uit gekochte ruwe suiker | Cane syrup, from purchased raw sugar
27549919. Handelszegels: gravure printing | Trading stamps: gravure printing
31990102. Voerzakken voor paarden | Feed bags for horses
79991101. Handwerk instructies | Arts and crafts instruction
87310102. Biotechnisch onderzoek, commercieel | Biotechnical research, commercial

Werken bij VAN ROLLEGHEM WILLY/ HANSROL NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VAN ROLLEGHEM WILLY/ HANSROL NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VAN ROLLEGHEM WILLY/ HANSROL NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VAN ROLLEGHEM WILLY/ HANSROL NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Ervaren technieker gezocht! (KIELDRECHT)

    Regio: KIELDRECHT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een grotere speler in de Waaslandhaven zijn we op zoek naar een ervaren technieker. Jouw takenpakket bestaat uit : Lezen van elektrische schema's Je staat in voor het opsporen en verhelpen van sporingen Je staat in eerste instantie telefonisch ter beschikking tijdens wachtdiensten, om eventueel ook ter plaatse te gaan voor een fysieke interventie

  • Winkelmedewerker (m/v) (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een speciaalzaak thuis in de verkoop van dier-, tuin- en bakbenodigdheden zijn we op zoek naar een winkelbediende. Je verricht kassawerk en vult de goederen aan. Je geeft advies aan de klanten over hun aankopen en wijst hen de weg. Je werkt op maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag (2 op 3 zaterdagen werken).

  • INTERNAL SALES ASSISTANT M/V (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: ADECCO AALST OFFICE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Internal Sales Assistant ben je verantwoordelijk voor de opmaak en opvolging van de contracten voor de investeringsdossiers. Wanneer het contract getekend is door de klant, geef je de bestelling door, je houdt het overzicht van de bestelbons. Eens het materiaal geleverd is, controleer jij de factuur van de leverancier. Op vraag van de klant verstuur je de technische fiches. De opvolging van de special deals, gratis en extra goederen en klachten gebeurt via SAP. Bij de projecten rond de special deals maak je diverse berekeningen m.b.t. de grossiers, de eindklanten, het gamma. De administratie rond de investeringsdossiers, de technische fiches, de packshots en de rapportering gebeurt via Excel.

  • Huishoudhulp (M/V) regio Vilvoorde (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Actief Dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij van poetsen? Maak je graag het verschil bij onze particulieren? Ben je op zoek naar een flexibele job die perfect te combineren valt met een gezinsleven? Je kan zelfstandig werken en steekt graag je handen uit de mouwen? Wij bieden een deeltijdse of voltijdse functie aan met de dienstencheques. Je werkt bij verschillende particulieren thuis en organiseert je werk grotendeels zelf.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS NEVELE (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: VAN OSTA SERVICE

    Type: Dienstenchequebaan

    Poetsen en/of strijken bij particuliere klanten thuis in de omgeving Nevele.

  • HUISHOUDHULP REGIO SCHOTEN (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp poetst en/ of strijkt u bij verscheidene particulieren. U kan zich makkelijk verplaatsen met openbaar vervoer of auto en bent flexibel bij voorgestelde opdrachten en/of vervangingen die Tempo-Team u aanbiedt. U kan parttime of fulltime werken (tussen 15u/week en 38u/week). U bent stipt, eerlijk en klantvriendelijk. Ervaring in de sector is een pluspunt, maar niet noodzakelijk. U hebt kennis van huishoudelijke schoonmaakproducten. U kan vlot communiceren in het Nederlands.

  • Student Automechanica (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Studentenjob

    Dag Student! Voor een garage in Brugge zoeken we een student automechanica. Volg je de richting automechanica of een gelijkaardige studie? Heb je ervaring met automechanica? En ben je beschikbaar in augustus? Lees dan snel verder!

  • Jobstudenten zondagwerk +18 (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een groeiende onderneming in Grobbendonk zijn wij momenteel op zoek naar jobstudenten die op zondagen en wettelijke feestdagen een centje willen bijverdienen. Je komt terecht een een groeiende logistieke onderneming waar je ingezet wordt op meerdere afdelingen. Jouw takenpakket ziet er als volgt uit: * Orderpicken van kledij met behulp van een handscanner * Inpakken van de kledij, rekening houdend met de eisen van de klant * Verplaatsen van stuks en goederen in het magazijn van positie A naar positie B * ... & nog zoveel meer! Kan je jezelf op regelmatige basis vrij maken op zondagen en feestdagen en ben je bovendien 18 jaar of ouder? Neem dan zeker contact op met ons. Solliciteren kan door je CV en een korte motivatie door te sturen naar [email protected]

  • Student - stagiair administratie (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: DEKRA BELGIUM

    Type: Studentenjob

    Om ons Automotive team te ondersteunen zijn wij op zoek naar een student die elke maandag bij ons aan de slag kan gaan. Je zal nauw samenwerken met onze dossierbeheerders en experten ondersteuning bieden door in te staan voor hun agendabeheer en het plannen van hun expertise-routes.

  • Business Intelligence / SQL Specialist (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: ALSIC

    Type: Vaste Job

    ALSIC is op zoek naar een Business Intelligence / SQL specialist, voor nieuwe en reeds bestaande (uit te breiden) projecten. Wegens de projectmatige aanpak van ALSIC zijn wij op zoek naar mensen die conceptueel kunnen denken, een oplossing kunnen definiëren en mee kunnen helpen realiseren, in en samen met een team. U heeft ervaring met het ontwikkelen van ETL processen voor het extraheren van informatie uit verschillende type databronnen en bent in staat om conceptueel na te denken en het uitwerken van het datawarehouse (DWH) met eventueel bijhorende cubes. Termen zoals feitentabellen, cubes, OLAP, OLTP zijn je niet vreemd en behoren tot je basiskennis en worden dagdagelijks of frequent door je toegepast. ALSIC biedt de mogelijkheid om in te staan voor de ontwikkeling van het ganse traject van een project. Opstellen analyse (staging area, feitentabellen, cubes, e.d.), ETL processen ontwikkelen, cubes ontwikkelen, opstellen en uitwerken rapportering, enz. Het werken in een team spreekt jou aan, maar je kan tevens autonoom werken, in deze technisch gevarieerde en uitdagende omgeving.

  • Zelfstandig (mede-)uitbater Horeca (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: SPORTARIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Heb je een passie voor horeca? Ben je klaar voor een nieuwe uitdaging met veel verantwoordelijkheid? Dan ben jij de persoon waar wij naar op zoek zijn! Sportaria is een bruisende horeca-zaak en feestzaal gelegen in Sportcomplex Marienborgh te Edegem. Voor deze zaak zijn we op zoek naar een zelfstandig mede-uitbater (eventueel koppel) . Je zal instaan voor de dagdagelijkse werking van de zaak, zoals de bediening aan de toog alsook het bereiden van kleine snacks. Verder sta je ook in voor een aantal administratieve taken, het beheren van de stock, het plaatsen van bestellingen, het beheer van de kassa, het contact met klanten, enzovoort. Je bent commercieel en klantvriendelijk ingesteld en beschikt over een grote dosis verantwoordelijkheidszin? Je bent reeds zelfstandige of bent bereid dit statuut aan te nemen? Avond- en weekendwerk zijn voor jou geen probleem? Je bent bereid de leiding te nemen over een klein aantal personeelsleden? Dan word jij het nieuwe gezicht van Sportaria!

  • G2 Recruitment Solutions - Data Analyst (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    My client based in Antwerp are in need of a Data Analyst for a freelance mission of 3-6 months to start ASAP. Role 3 years experience as a Data Analyst Marketing Background Dutch and English Speaking, French is a bonus If you wish to be considered for the position available or you would like more information on the project and job, please e-mail an up to date CV with a contact number via the button below. I look forward to hearing from you. Regards,

Zoek naar antwoorden van VAN ROLLEGHEM WILLY/ HANSROL NV in sociale netwerken
Look for responds of VAN ROLLEGHEM WILLY/ HANSROL NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor VAN ROLLEGHEM WILLY/ HANSROL NV. Laat een reactie achter voor VAN ROLLEGHEM WILLY/ HANSROL NV. VAN ROLLEGHEM WILLY/ HANSROL NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VAN ROLLEGHEM WILLY/ HANSROL NV. Leave a respond for VAN ROLLEGHEM WILLY/ HANSROL NV. VAN ROLLEGHEM WILLY/ HANSROL NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VAN ROLLEGHEM WILLY/ HANSROL NV op de google maps. Adres en contacten VAN ROLLEGHEM WILLY/ HANSROL NV
Location of VAN ROLLEGHEM WILLY/ HANSROL NV on the google maps. Address and contacts of VAN ROLLEGHEM WILLY/ HANSROL NV

Andere gerelateerde bedrijven als come VAN ROLLEGHEM WILLY/ HANSROL NV VAN ROLLEGHEM WILLY/ HANSROL NV: THIEBAUT SONNET TS | Goethals | JOANNA DELGOUFFE | precis pliages | LEON KROONEN

Other related companies as VAN ROLLEGHEM WILLY/ HANSROL NV: THIEBAUT SONNET TS | Goethals | JOANNA DELGOUFFE | precis pliages | LEON KROONEN

VAN ROLLEGHEM WILLY/ HANSROL NV is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VAN ROLLEGHEM WILLY/ HANSROL NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06609893798. Het bedrijf VAN ROLLEGHEM WILLY/ HANSROL NV bevindt zich op het adres: Bollestraat 34A; 8830; Hooglede (Gits). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 338,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 297,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Windows. Lijst met producten zijn Doors.
De hoofdactiviteit van VAN ROLLEGHEM WILLY/ HANSROL NV is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VAN ROLLEGHEM WILLY/ HANSROL NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VAN ROLLEGHEM WILLY/ HANSROL NV, openstaande posities, locatie van VAN ROLLEGHEM WILLY/ HANSROL NV op de kaart.

VAN ROLLEGHEM WILLY/ HANSROL NV is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is VAN ROLLEGHEM WILLY/ HANSROL NV, company assigned to the tax number BE06609893798. The company VAN ROLLEGHEM WILLY/ HANSROL NV is located at the address: Bollestraat 34A; 8830; Hooglede (Gits). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 338,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 297,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Windows. List of products are Doors.
The main activity of VAN ROLLEGHEM WILLY/ HANSROL NV is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of VAN ROLLEGHEM WILLY/ HANSROL NV is not available. You also can look at reviews of VAN ROLLEGHEM WILLY/ HANSROL NV, open positions, location of VAN ROLLEGHEM WILLY/ HANSROL NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VAN ROLLEGHEM WILLY/ HANSROL NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VAN ROLLEGHEM WILLY/ HANSROL NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VAN ROLLEGHEM WILLY/ HANSROL NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VAN ROLLEGHEM WILLY/ HANSROL NV, employees, financial statistics.