Techni Bel Chassis SPRL

Particuliere bedrijvenNiet-classificeerbare vestigingen • Techni Bel Chassis SPRL
Private companiesNonclassifiable Establishments • Techni Bel Chassis SPRL

Contactgegevens Techni Bel Chassis SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Techni Bel Chassis SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Techni Bel Chassis SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Boulevard Leopold II 138; 1080; Bruxelles (Molenbeek-Saint-Jean), België

Telefoon (phone): 0495 60 45 08 (+32-0495 60 45 08) 0495 60 45 08 (+32-0495 60 45 08)

Fax (fax): +32 (16) 149-51-98 +32 (16) 149-51-98

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Techni Bel Chassis SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Techni Bel Chassis SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Techni Bel Chassis SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Techni Bel Chassis SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Techni Bel Chassis SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Techni Bel Chassis SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Techni Bel Chassis SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Techni Bel Chassis SPRL
Products information Techni Bel Chassis SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE06269042968
Ondernemingsnummer: 1506195068
Hoofdstad (capital): 902,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 338,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in Techni Bel Chassis SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Windows

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Techni Bel Chassis SPRL
(Get full report from official database of BE for Techni Bel Chassis SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Techni Bel Chassis SPRL
Addition kinds of activities for Techni Bel Chassis SPRL

38290704. Thermometers, vloeibaar-in-glas en bimetaal type | Thermometers, liquid-in-glass and bimetal type
39310207. Mandolines en onderdelen | Mandolins and parts
39991402. Handgrepen, handtas en bagage | Handles, handbag and luggage
50830302. Teeltmachines en -apparatuur | Cultivating machinery and equipment
73899942. Aankoop dienst | Purchasing service
80629902. Ziekenhuis, med school aangesloten bij verpleegkunde en verblijf | Hospital, med school affiliated with nursing and residency
84220102. Aquarium | Aquarium
86610203. Religieuze instructies | Religious instruction

Werken bij Techni Bel Chassis SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Techni Bel Chassis SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Techni Bel Chassis SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Techni Bel Chassis SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoper (m/v) eetkamers en salons (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als enthousiast verkoper ontvang je op professionele wijze onze klanten in de showroom. Je adviseert hen bij de juiste keuzes voor hun decoratie.

  • Passie voor ICT én klantencontact? Lees zeker verder! (BORGERHOUT)

    Regio: BORGERHOUT

    Bedrijf: Start People Call Antwerpen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb jij een passie voor ICT en wil je in een internationaal bedrijf werken? Dan is dit dé job voor jou! Voor onze klant in Antwerpen zoeken wij een medewerker IT. Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze eindgebruikers en verantwoordelijk om de problemen in eigen handen te nemen. Er wordt van je verwacht dat je een hoog niveau klantgerichtheid aanbiedt en de eindgebruikers assisteert met hun IT problemen (hardware, netwerk, applicaties, …). Je werkt met ons ticketsysteem en kan prioriteiten correct inschatten. Je volgt jouw tickets op en zorgt ervoor dat de problemen tijdig opgelost geraken. Je staat in verbinding met ons hoofdkantoor in Duitsland om samen problemen op te lossen. Je bent in staat jouw werkprocedure en probleemoplossingen in onze Wiki tool te documenteren. Je volgt stocks op en zal bestellingen aanvragen om onze voorraad op peil te houden. Je kan ons netwerk monitoren en indien nodig problemen (helpen) oplossen. Informatiebeveiliging, servers, PC’s, laptops en smartphones hebben geen geheimen voor jou. Je denkt ook proactief mee met het team en de manager en je doet voorstellen ter optimalisatie van de dienstverlening.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Vorst-Laakdal – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (VORST)

    Regio: VORST

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Barman Brasserie (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: HET MOMENT

    Type: Studentenjob

    - dranken voorbereiden - onderhoud zaal

  • KAPPER/KAPSTER STUDENTE VOOR ZATERDAG (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: HAIREQUIPE

    Type: Studentenjob

    HAIREQUIPE werft nog enkele gemotiveerde studenten voor ZATERDAG en de VAKANTIES aan. Je houdt ervan om onze klanten te verwennen, je begrijpt dat jouw emotie belangrijk is om een leuk kappersbezoek te realiseren? Je bent gemotiveerd om steeds bij te leren in onze HAIREQUIPE-Academie? Dan ben jij misschien we degene die wij zoeken! Stuur jouw sollicatie door naar [email protected] of tel. 0495/530920. Misschien tot binnenkort! Grtjs! HAIREQUIPE (Neem alvast ook een kijkje op onze website www.hairequipe.be)

  • teamcoach keuken (KIELDRECHT)

    Regio: KIELDRECHT

    Bedrijf: WZC HEILIGE FAMILIE

    Type: Vaste Job

    als teamcoach van de keuken stuur je zowel koks als keuken en logistiek personeel aan. je bent medeverantwoordelijk voor een goede werkgeest binnen jouw team. je staat open voor een samenwerking met de andere teams in het woonzorgcentrum. je stelt menu's samen, doet bestellingen. je maakt de werkplanning van jouw team op. je kunt omgaan met een werkingsbudget. een coachopleding is een pluspunt.

  • Accountant / Dossierbeheerder voor leuk kantoor - Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Collegiaal, professioneel en open zijn wellicht de 3 sleutelwoorden die dit kantoor het beste omschrijven. Dit kantoor dat na 20 jaar ervaring in de accountancy wereld een mooie reputatie opbouwde is op zoek naar een dossierbeheerder om hun team te komen versterken. Ze gaan niet alleen voor een persoonlijke aanpak naar hun klanten toe, maar ook onder de medewerkers heerst een open communicatie. Dit uit zich onder andere in een open werkvloer waar iedereen elkaar bijstaat en streeft naar kwaliteitsverlening op een hoog niveau. Accountant / Dossierbeheerder - Functie: Het verlenen van advies aan je eigen klantenportefeuille zal behoren tot je takenpakket, je voert dus ook de nodige besprekingen met klanten en bent hun eerste aanspreekpunt. Ja zal je eigen dossiers van A-Z afwerken, waardoor je deze door en door kent. Als senior dossierbeheerder ben jij de steunpilaar voor je junior collega's die je bijstaat om hen naar een hoger niveau te tillen.

  • KOELTECHNIEKER (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: INTEGRAL

    Type: Vaste Job

    Integral is sinds 26 jaar de winkelinrichter voor bakkers en slagers en produceert zelf de koeltoonbanken. Dankzij toenemend succes zijn wij op zoek naar een koeltechnieker die deze koeltoonbanken en airco's installeerd bij onze klanten.

  • Zelfstandig uitbater Press Shop Menen (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: Ubiway Retail

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functieomschrijving Een eigen krantenwinkel uitbaten zonder grote investeringen? Dat kan, bij Press Shop. Sinds de overname van bpost worden onze winkels vernieuwd. Wij verkopen meer dan pers, tabak en loterijproducten. Iets lezen? Wij hebben allerlei magazines, boeken en bestsellers. Een cadeau? Het kaartje, het geschenk en de strik kunnen we je aanbieden. Iets eten of drinken? Neem een broodje of slaatje en geniet ervan in onze coffee corners of onderweg. Een pakketje versturen of ophalen? Kom langs in onze winkels en gebruik de diensten van kariboo of bpost. Zelf een Press Shop-winkel uitbaten? Dat kan, stuur ons jouw cv. De functie Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van de producten Je ontvangt en controleert de leveringen Je vult de producten aan in de winkel Je stuurt de onverkochte (pers-)producten terug en volgt dit op Je beheert de stock Je doet de nodige bestellingen Je maakt dat jouw winkel er proper en netjes uitziet Kortom, je bent verantwoordelijk voor het financieel en commercieel beheer van de winkel. Indien nodig werf je medewerkers aan en stuur je het team aan. De winkel Rijselstraat 39, 8930 Menen Openingsuren van maandag tot vrijdag van 6u00 tot 18u30, op zaterdag van 7u tot 18u, op zondag gesloten Solliciteren Stuur ons je cv en een motivatie door. We nemen contact met je op.

  • freelance social media coordinator & marketeer (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: TROPIFLORA

    Type: Zelfstandige activiteit

    opvolging social media * facebook * instagram opmaken van wedstrijden en verkoopacties meewerken aan nieuwe concepten en commerciele vertaling ervan inhoud website beheren schriftelijk, visuele en audiovisuele communicatie uitwerken logistieke uitvoering van communicatie, acties plannen kwaliteit van verspreide informatie controleren sociale media-toepassingen inzetten in professionele processen

  • Freelance verkoper / Verkoopster (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: LOCQUET CLAIRE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je staat in voor de verkoop in een toonzaal. Je verkoopt allerlei meubilair en decoratie.

  • RESERVE schoonmaak regio Geraardsbergen 2018 (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar schoonmakers uit de regio Geraardsbergen zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Onze vacatures zijn meestal deeltijds in de ochtend (6u-10u) en/of 's avonds (16u-21u).

Zoek naar antwoorden van Techni Bel Chassis SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Techni Bel Chassis SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Techni Bel Chassis SPRL. Laat een reactie achter voor Techni Bel Chassis SPRL. Techni Bel Chassis SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Techni Bel Chassis SPRL. Leave a respond for Techni Bel Chassis SPRL. Techni Bel Chassis SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Techni Bel Chassis SPRL op de google maps. Adres en contacten Techni Bel Chassis SPRL
Location of Techni Bel Chassis SPRL on the google maps. Address and contacts of Techni Bel Chassis SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Techni Bel Chassis SPRL Techni Bel Chassis SPRL: S.A.T.I. SA | SABINE ZAHIDI | VOS NV | KREDIETMIJ SOC. WONINGEN | Vramac Machines

Other related companies as Techni Bel Chassis SPRL: S.A.T.I. SA | SABINE ZAHIDI | VOS NV | KREDIETMIJ SOC. WONINGEN | Vramac Machines

Techni Bel Chassis SPRL is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Techni Bel Chassis SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06269042968. Het bedrijf Techni Bel Chassis SPRL bevindt zich op het adres: Boulevard Leopold II 138; 1080; Bruxelles (Molenbeek-Saint-Jean). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 902,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 338,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Windows. Producten gemaakt in Techni Bel Chassis SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Techni Bel Chassis SPRL is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Techni Bel Chassis SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Techni Bel Chassis SPRL, openstaande posities, locatie van Techni Bel Chassis SPRL op de kaart.

Techni Bel Chassis SPRL is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is Techni Bel Chassis SPRL, company assigned to the tax number BE06269042968. The company Techni Bel Chassis SPRL is located at the address: Boulevard Leopold II 138; 1080; Bruxelles (Molenbeek-Saint-Jean). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 902,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 338,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Windows. Products created in Techni Bel Chassis SPRL were not found.
The main activity of Techni Bel Chassis SPRL is Nonclassifiable Establishments, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Techni Bel Chassis SPRL is not available. You also can look at reviews of Techni Bel Chassis SPRL, open positions, location of Techni Bel Chassis SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Techni Bel Chassis SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Techni Bel Chassis SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Techni Bel Chassis SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Techni Bel Chassis SPRL, employees, financial statistics.