Ronny Van Nuffelen BVBA

Contactgegevens Ronny Van Nuffelen BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Ronny Van Nuffelen BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Ronny Van Nuffelen BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kapelstraat 99; 2160; Wommelgem, België

Telefoon (phone): 03 354 24 54 (+32-03 354 24 54) 03 354 24 54 (+32-03 354 24 54)

Fax (fax): 03 354 24 54; 03 354 24 55 (+32-03 354 24 54; 03 354 24 55) 03 354 24 54; 03 354 24 55 (+32-03 354 24 54; 03 354 24 55)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Ronny Van Nuffelen BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Ronny Van Nuffelen BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Ronny Van Nuffelen BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Ronny Van Nuffelen BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Ronny Van Nuffelen BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Ronny Van Nuffelen BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Ronny Van Nuffelen BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Ronny Van Nuffelen BVBA
Products information Ronny Van Nuffelen BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE03728179931
Ondernemingsnummer: 3558715820
Hoofdstad (capital): 984,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 718,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Doors

Product categorie (product category): Windows

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Ronny Van Nuffelen BVBA
(Get full report from official database of BE for Ronny Van Nuffelen BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Ronny Van Nuffelen BVBA
Addition kinds of activities for Ronny Van Nuffelen BVBA

328104. Slate producten | Slate products
20330400. Groenten en plantaardige producten, in blikjes, potten, enz. | Vegetables and vegetable products, in cans, jars, etc.
26760201. Servetten, sanitair: gemaakt van gekocht papier | Napkins, sanitary: made from purchased paper
28190906. Kobaltverbindingen en zouten, anorganisch | Cobalt compounds and salts, inorganic
33540103. Staven, geëxtrudeerd, aluminium | Rods, extruded, aluminum
35429918. Platenbewerkingsmachines | Sheet metalworking machines
38120401. diepte- | Fathometers
39559901. Lintjes, inkt: schrijfmachine, machine toevoegen, register, enz. | Ribbons, inked: typewriter, adding machine, register, etc.

Werken bij Ronny Van Nuffelen BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Ronny Van Nuffelen BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Ronny Van Nuffelen BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Ronny Van Nuffelen BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Technisch tekenaar (m/v) (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een high leven technisch tekenbureel zijn wij opzoek naar een technisch tekenaar. Je staat in voor het technisch uittekenen van gordijngevels en koepels. Je maakt overzichtstekeningen, detailtekeningen en productietekeningen.

  • Projectleider Elektriciteit bij het Havenbedrijf Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Start People Poolstok

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je volgt een aantal deelprojecten(*) van het Havenbedrijf Antwerpen nauwgezet op, je plant en coördineert de werken en je bewaakt de kwaliteit, de timing, het budget en de veiligheid. Je maakt bestekken op volgens de wet op de overheidsopdrachten of evalueert deze en voert de verdere besprekingen. Je maakt afspraken met de distributienetbeheerder over aansluitingen en uitvoeringen, de aannemers aan wie de uitvoering gegund werd en de stakeholders. Je bent verantwoordelijk voor het nazicht van technische constructiedossiers in het kader van voorlopige en definitieve oplevering. (*) Voorbeelden : Hoogspanningsaansluitingen tot 15KV, LED buitenverlichting projecten in het kader van de ISO50001, walstroomvoorzieningen voor binnenvaart, laagspanningsprojecten allerlei, bakenverlichtingen in de haven, installatie zonnepanelen, evaluatie van technische fiches en schema’s, …

  • Administrative Assistant Funds & Health Care (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Viavera - Brussel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Administratieve Assistente (Funds & Healthcare), ben je verantwoordelijk voor de volgende taken: de coördinatie van de administratie: agendabeheer, het organiseren van vergaderingen (opstelling en vertaling van verslagen), coördineren en organiseren van zakenreizen,… het beheer van de informatiestroom, elektronisch klassement rapportages maken over de lopende projecten (brochures en presentaties) voor de externe professionele partners, waarvoor er informatie vergaard zal worden en templates gecreëerd zullen worden. de behandeling van binnenkomende en uitgaande post  het typen, vertalen, nazien en opmaken van presentaties het voorbereiden van documenten voor vergaderingen Bedrijfsprofiel: Immobiliën

  • Manuele magazijnier (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Dendermonde Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze opdrachtgever is een producent van matrassen en boxsprings, een gevestigde waarde in de wereld van slaapcomfort! Voor hun site in Lokeren gaat men op korte termijn op zoek naar een gemotiveerde arbeider die bereid is om manueel werk uit te voeren. Via picklijsten sta je in voor het manueel verzamelen van boxsprings en matrassen, daarna het manueel laden van de vrachtwagen.

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Middelkerke (MIDDELKERKE)

    Regio: MIDDELKERKE

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Studenten podiumbouwer (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Studentenjob

    Podiumbouwer Voor onze klant in Hasselt zijn we op zoek naar gemotiveerde podiumbouwers. Je helpt met podia, tribunes en tenten op te bouwen en af te breken

  • Jobstudent Horeca (M/V) (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: MOLENHEIDE

    Type: Studentenjob

    Voor het serveren van dranken en gerechten.

  • Medewerk(st)er onthaal-receptie (weekendwerk) (LOVENDEGEM)

    Regio: LOVENDEGEM

    Bedrijf: DE TRIANGEL

    Type: Studentenjob

    Als medewerk(st)er van de receptie sta je in voor een vriendelijk en deskundig onthaal van iedereen die op onze dienstverlening een beroep doet.

  • Enthousiaste jobstudent onthaalbediende (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Ben jij een enthousiaste jobstudent? Heb jij nog voldoende vrije uren en kan jij jou op regelmatige basis vrijmaken? Lees dan zeker verder! Voor deze klant van ons zijn wij op zoek naar een gemotiveerde jobstudent onthaalbediende (m/v). Je wordt tewerkgesteld aan de balie en staat in voor o.m.: het beantwoorden van vragen van de klanten klanten de goede weg tonen verhuur van rolstoelen en/of kinderwagens verkoop van o.m. cadeaubonnen ... Je werkt tijdens drukke momenten: vrijdagavond, zaterdag en vakantieperiodes. Het is dus belangrijk dat jij voldoende uren vrij hebt en jou flexibel kan opstellen!

  • Residentiele Elektricien (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: LOGI-TECHNIC INFRA

    Type: Vaste Job

    Om de groei verder mogelijk te maken zoeken we een Residentiële elektricien voor onze divisie Infra. Als elektricien sta je vooral in voor de installaties van alle elektrische nutsvoorzieningen (verdeelkasten, verlichting, verwarming, signalisatie, communicatie) en voeding van apparaten en dit volgens plan vnl appartementsgebouwen, kantoorruimtes, renovatie… Uitvoeren van ruwbouwwerkzaamheden zoals kappen en slijpen van sleuven, boren van gaten in diverse vloeren en wanden. Plaatsen en aansluiten van datanetwerk, parlofonie, verdeelkasten, diverse residentiële verlichtingssystemen, inbouwdozen en centraaldozen. Leggen van buizen en kabels voor de verschillende stroomkringen bij in-en opbouw en draadtrekken. Bedrading plaatsen en aansluiten van elektrische kringen. Leidingtracés van de installatie uitzetten volgens plan.

  • Assistent - Storemanager Noord-Limburg (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: LIDL

    Type: Vaste Job

    Je steekt graag de handen uit de mouwen, zoekt een actieve job en durft je verantwoordelijkheid nemen. Dan is een job als assistant store manager bij Lidl een echte uitdaging! Met je team sta je in voor het dagelijks winkelbeheer. Samen met je store manager ben je verantwoordelijk voor je winkel. Taken: Help elke klant vriendelijk en met de glimlach verder. Motiveer je team door je eigen enthousiasme. Spring in aan de kassa wanneer het te druk wordt. Waak samen met je team over de versheid van de producten. Vul mee de rekken aan wanneer er producten ontbreken. Sta mee in voor het voorraadbeheer: voer bestellingen uit en volg op. Waak over de orde en winkelpresentatie in je supermarkt. Monitor en begeleid je team. Werk samen met je manager de werkverdeling uit en voer controle. Geef je team feedback over hun prestaties. Stuur bij waar nodig.

  • Sales Manager op zelfstandige basis met hoge commissies (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: InstaHome

    Type: Zelfstandige activiteit

    Na een degelijke en intensieve opleidingsperiode word je verantwoordelijk om eigenaars te helpen om hun eigendom zelf te verkopen Je laat geen kans onbenut om afspraken te maken met eigenaars die hun eigendom willen verkopen. Je zorgt dan ook voor actieve en doelgerichte prospectie. Je analyseert de noden van de klant om op die manier de juiste oplossing te kunnen aanbieden. Je bent grotendeels extern actief, hierbij word je ondermeer gesteund door een CRM systeem. Je komt in een sterk commercieel team terecht waar er nauw overleg heerst en waar ideeën en ervaringen met elkaar worden uitgewisseld. Je rapporteert over je werk en je mag rekenen op een grondige begeleiding. We helpen je bij het vormen van je eigen team Ondertussen hebben we al meer dan 60 eigenaars geholpen en gebruiken enkele grote projectontwikkelaars ook al onze diensten!

Zoek naar antwoorden van Ronny Van Nuffelen BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Ronny Van Nuffelen BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Ronny Van Nuffelen BVBA. Laat een reactie achter voor Ronny Van Nuffelen BVBA. Ronny Van Nuffelen BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Ronny Van Nuffelen BVBA. Leave a respond for Ronny Van Nuffelen BVBA. Ronny Van Nuffelen BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Ronny Van Nuffelen BVBA op de google maps. Adres en contacten Ronny Van Nuffelen BVBA
Location of Ronny Van Nuffelen BVBA on the google maps. Address and contacts of Ronny Van Nuffelen BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Ronny Van Nuffelen BVBA Ronny Van Nuffelen BVBA: BOLAND | BILBO BRUGGE | Bogaert Salaisons SA | Bilsbak Eva | Van Laer M

Other related companies as Ronny Van Nuffelen BVBA: BOLAND | BILBO BRUGGE | Bogaert Salaisons SA | Bilsbak Eva | Van Laer M

Ronny Van Nuffelen BVBA is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Ronny Van Nuffelen BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03728179931. Het bedrijf Ronny Van Nuffelen BVBA bevindt zich op het adres: Kapelstraat 99; 2160; Wommelgem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 984,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 718,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Windows. Lijst met producten zijn Doors.
De hoofdactiviteit van Ronny Van Nuffelen BVBA is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Ronny Van Nuffelen BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Ronny Van Nuffelen BVBA, openstaande posities, locatie van Ronny Van Nuffelen BVBA op de kaart.

Ronny Van Nuffelen BVBA is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is Ronny Van Nuffelen BVBA, company assigned to the tax number BE03728179931. The company Ronny Van Nuffelen BVBA is located at the address: Kapelstraat 99; 2160; Wommelgem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 984,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 718,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Windows. List of products are Doors.
The main activity of Ronny Van Nuffelen BVBA is National Security and International Affairs, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Ronny Van Nuffelen BVBA is not available. You also can look at reviews of Ronny Van Nuffelen BVBA, open positions, location of Ronny Van Nuffelen BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Ronny Van Nuffelen BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Ronny Van Nuffelen BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Ronny Van Nuffelen BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Ronny Van Nuffelen BVBA, employees, financial statistics.