Peeters Gebroeders BVBA

Particuliere bedrijvencommunicatie • Peeters Gebroeders BVBA
Private companiesCommunications • Peeters Gebroeders BVBA

Contactgegevens Peeters Gebroeders BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Peeters Gebroeders BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Peeters Gebroeders BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Noordveld 18-31; 2800; Mechelen (Walem), België

Telefoon (phone): 015 20 41 98 (+32-015 20 41 98) 015 20 41 98 (+32-015 20 41 98)

Fax (fax): 015 20 52 73 (+32-015 20 52 73) 015 20 52 73 (+32-015 20 52 73)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Peeters Gebroeders BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Peeters Gebroeders BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Peeters Gebroeders BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Peeters Gebroeders BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Peeters Gebroeders BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Peeters Gebroeders BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Peeters Gebroeders BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Peeters Gebroeders BVBA
Products information Peeters Gebroeders BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE02711395263
Ondernemingsnummer: 3097839355
Hoofdstad (capital): 744,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 719,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Doors; Carpenters; Partitions

Product categorie (product category): Windows

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Peeters Gebroeders BVBA
(Get full report from official database of BE for Peeters Gebroeders BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Peeters Gebroeders BVBA
Addition kinds of activities for Peeters Gebroeders BVBA

259100. Drapery hardware en raamgordijnen en tinten | Drapery hardware and window blinds and shades
325300. Keramische muur en vloertegel | Ceramic wall and floor tile
07230405. Vruchtenvoorkooldiensten | Fruit precooling services
20990401. Witwortelwortel, gedroogd | Chicory root, dried
23290000. Herenkleding, heren | Men's and boy's clothing, nec
32649903. Isolatoren, elektrisch: porselein | Insulators, electrical: porcelain
35550308. Sticks, printers ' | Sticks, printers'
38290302. Opstelinstrumenten en machines: t-square, template, etc. | Drafting instruments and machines: t-square, template, etc.
50850302. Industriële uitrusting | Industrial fittings

Werken bij Peeters Gebroeders BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Peeters Gebroeders BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Peeters Gebroeders BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Peeters Gebroeders BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Winkelmedewerker Colruyt Wilrijk (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bediende verkoper is het jouw job om klanten zo goed mogelijk te helpen. Je zorgt dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn en bent vriendelijk en hulpvaardig. En omdat je fier bent op je winkel, zorg je dat de winkel er altijd netjes bij ligt. Zo zorg je voor tevreden klanten die efficiënt en makkelijk hun boodschappen kunnen doen, tegen de laagste prijzen. Klanten bedienen aan de kassa en rekken bijvullen, vormen het grootste deel van je job. Toch ziet elke dag er anders uit, want elke klant is anders en heeft specifieke noden. Je helpt bij een Collishop-reservatie, organiseert degustaties, geeft informatie over een product Extra voordeel: je mag als eerste nieuwe producten ontdekken en krijgt in primeur te weten welke artikelen een Rode Prijs of Extra-korting krijgen. Dat helpt je bovendien om klanten altijd correct te informeren. Blijven leren en jezelf ontwikkelen, maken deel uit van je job. Tijdens je eerste maanden krijg je begeleiding van een peter of een meter. Daarnaast geven we je de mogelijkheid om zelf je verdere ontwikkeling in handen te nemen. We investeren heel veel in onze medewerkers, want we geloven dat we als firma pas kunnen groeien als zij groeien. En we vinden het belangrijk dat onze medewerkers lang bij ons blijven en zich ook na enkele jaren even betrokken voelen.

  • Receptionist(e) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voelt iedereen zich onmiddellijk welkom bij jou? Draag jij gastvrijheid en professionaliteit hoog in het vaandel? Dan hebben wij een ideale functie voor jou! Voor onze klant, een marktleider in dienstverlening, zijn wij op zoek naar verschillende receptionisten in verschillende regio\\\'s. Als receptionist(e) is het jouw taak om de bezoekersbeleving bij de klant zo optimaal mogelijk te laten verlopen. Je bent het visitekaartje van de klant en je zal zowel aan het onthaal als telefonisch mensen vriendelijk en professioneel te woord staan. Aanvullend reik je badges uit, zorg je voor de postverdeling en verricht je verschillende administratieve taken. Je draagt op professionele wijze bij aan een excellente dienstverlening.

  • Grondwerker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant uit de regio van Deerlijk zijn we momenteel actief op zoek naar een GRONDWERKER regio Waregem (m/v). Je staat in de afdeling RAIL in voor de nodige grondwerken. Sleuven graven, ondersteken aanleggen op het spoor behoren tot je hoofdtaken. Weekend of nachtwerk komt ook aan bod. Interesse? Bel ons op 055 20 82 94 / Mail je cv door naar [email protected]

  • Chauffeur C / CE (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: Konvert Interim Halle

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groeiend transport bedrijf regio Halle, zoeken ze een gemotiveerde en flexibele vrachtwagenchauffeur. taken: - het laden en lossen van paletten. - soms retours mee terug nemen. - doc laten aftekenen. - vriendelijk en attent ingesteld.

  • Teamleaders (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een innoverend en vooruitstreven bedrijf in de Waaslandhaven te Kallo zijn wij op zoek naar dynamische teamleaders. Als teamleader coach je de magazijnmedewerkers. Jij zorgt ervoor dat zij hun taak zo goed mogelijk kunnen uitvoeren door ze duidelijke instructies te geven. Je volgt hen dagelijks op en haalt het beste van hen vanboven.

  • Magazijnier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: T-INTERIM LIER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een nieuwe conceptwinkel in Lier zijn we op zoek naar een magazijnier Je ontvangt, controleert, registreert de inkomende goederen Je staat in voor het stockbeheer, de verwerking van pickinglisten Je vervoert stukken tussen 2 verschillende magazijnen Je werkt punctueel, staat op orde en stiptheid

  • Winkelbediende Aanvuller (STABROEK)

    Regio: STABROEK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als aanvuller supermarkt kan je werken tegen een hoog tempo. je hebt interesse in de supermarktwereld je wilt geen 9 to 5 job je bent op zoek naar een functie met 3 late's + 1 dag in het weekend Je kan tussen 6 en 7 in de ochtend bij de winkel geraken.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Voorde – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (VOORDE)

    Regio: VOORDE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Administratief-commercieel bediende (MARKE)

    Regio: MARKE

    Bedrijf: DERMAUT RECRUITMENT & SELECTION

    Type: Vaste Job

    Na een intense inwerkperiode waarin u vertrouwd wordt gemaakt met de organistaie, de activiteit en de klanten van ons bedrijf, wordt u ingeschakeld in de commerciële binnendienst. U draagt heel wat administratieve verantwoordelijkheden U zorgt voor het correct bijhouden van de database. Het vlot afhandelen van vragen en suggesties van klanten U behandelt de prijsaanvragen, bereidt de offertes voor en volgt ze op. Het verzorgen van de permanentie aan het onthaal. Je werkt samen met de afdelingen transport en logistiek om zo een correcte levering van onze producten te garanderen. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de klanten voor mogelijke vragen over leveringstermijnen, hoeveelheden of kwaliteit

  • Process Engineer (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: OMBRELO

    Type: Vaste Job

    Onze opdrachtgever in Oost-Vlaanderen is een internationaal, groeiend bedrijf in de verpakkingsindustrie met een vijftal vestigingen in België. Voor de Engineering afdeling kijkt Ombrelo uit naar een ervaren Process Engineer voor een vaste aanwerving! Als Process Engineer maak je deel uit van de Engineering afdeling. Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor de continuïteit en de innovatie van de productieprocessen. Jouw takenpakket bestaat uit: Analyseren van bestaande productieprocessen en uitwerken van optimalisaties; A tot Z coördineren van de procesverbeteringsprojecten; Ondersteuning bieden aan de productie; Detecteren en opvolgen van nieuwe markttrends en aftoetsen naar haalbaarheid; Rapporteren van de actuele toestand van bedrijfsprocessen; Onderhouden van contact met machineverantwoordelijken, ploegassistenten, productieverantwoordelijke, ... rond belangrijke productiestoringen, nieuwe processen of best practices.

  • Supervisor(Junior Manager)Massimo Dutti Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: MASSIMO DUTTI GENT

    Type: Vaste Job

    Voor onze winkel te Gent zijn we op zoek naar een winkel Supervisor.(Junior Manager) U bent een dynamische, georganiseerde persoonlijkheid én vooral een sterke leider. Het dagelijkse beheer van onze winkel en haar medewerkers vertrouwen we aan jou toe. Ervaring in een gelijkaardige functie is essentieel.

  • Logopedist(e) Mariakerke-Gent (MARIAKERKE)

    Regio: MARIAKERKE

    Bedrijf: MAENHOUT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je staat in voor onderzoek en behandeling van kinderen en volwassenen met spraak-, taal-, leer-, stem- en/of neurologische stoornissen. Je werkt samen met een collega logopediste Je neemt deel aan gesprekken/overleg op school en in de praktijk. Je behandelt op school en/of in de praktijk. Je werkt met een zelfstandig statuut.

Zoek naar antwoorden van Peeters Gebroeders BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Peeters Gebroeders BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Peeters Gebroeders BVBA. Laat een reactie achter voor Peeters Gebroeders BVBA. Peeters Gebroeders BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Peeters Gebroeders BVBA. Leave a respond for Peeters Gebroeders BVBA. Peeters Gebroeders BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Peeters Gebroeders BVBA op de google maps. Adres en contacten Peeters Gebroeders BVBA
Location of Peeters Gebroeders BVBA on the google maps. Address and contacts of Peeters Gebroeders BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Peeters Gebroeders BVBA Peeters Gebroeders BVBA: COIFFURE GRETA | SPORTCENTRUM OSBROEK | GARAGE WAUTHIER F. & FILS | LAURENT | FA. PALOUM?

Other related companies as Peeters Gebroeders BVBA: COIFFURE GRETA | SPORTCENTRUM OSBROEK | GARAGE WAUTHIER F. & FILS | LAURENT | FA. PALOUM?

Peeters Gebroeders BVBA is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Peeters Gebroeders BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02711395263. Het bedrijf Peeters Gebroeders BVBA bevindt zich op het adres: Noordveld 18-31; 2800; Mechelen (Walem). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 744,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 719,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Windows. Lijst met producten zijn Doors; Carpenters; Partitions.
De hoofdactiviteit van Peeters Gebroeders BVBA is communicatie, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Peeters Gebroeders BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Peeters Gebroeders BVBA, openstaande posities, locatie van Peeters Gebroeders BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Peeters Gebroeders BVBA is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is Peeters Gebroeders BVBA, company assigned to the tax number BE02711395263. The company Peeters Gebroeders BVBA is located at the address: Noordveld 18-31; 2800; Mechelen (Walem). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 744,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 719,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Windows. List of products are Doors; Carpenters; Partitions.
The main activity of Peeters Gebroeders BVBA is Communications, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Peeters Gebroeders BVBA is not available. You also can look at reviews of Peeters Gebroeders BVBA, open positions, location of Peeters Gebroeders BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Peeters Gebroeders BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Peeters Gebroeders BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Peeters Gebroeders BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Peeters Gebroeders BVBA, employees, financial statistics.