Maes Eddy Algemene Schrijnwerkerij

Particuliere bedrijvenChemicaliën en Geallieerde Producten • Maes Eddy Algemene Schrijnwerkerij
Private companiesChemicals and Allied Products • Maes Eddy Algemene Schrijnwerkerij

Contactgegevens Maes Eddy Algemene Schrijnwerkerij: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Maes Eddy Algemene Schrijnwerkerij: address, phone, fax, email, website, opening hours

Maes Eddy Algemene Schrijnwerkerij

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Molenstraat 29; 9170; Sint-Gillis-Waas, België

Telefoon (phone): 03 770 79 31 (+32-03 770 79 31) 03 770 79 31 (+32-03 770 79 31)

Fax (fax): 03 707 01 92 (+32-03 707 01 92) 03 707 01 92 (+32-03 707 01 92)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Maes Eddy Algemene Schrijnwerkerij: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Maes Eddy Algemene Schrijnwerkerij"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Maes Eddy Algemene Schrijnwerkerij"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Maes Eddy Algemene Schrijnwerkerij, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Maes Eddy Algemene Schrijnwerkerij. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Maes Eddy Algemene Schrijnwerkerij, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Maes Eddy Algemene Schrijnwerkerij. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Maes Eddy Algemene Schrijnwerkerij
Products information Maes Eddy Algemene Schrijnwerkerij

BTW identificatienummer (tax): BE09378173828
Ondernemingsnummer: 7840911865
Hoofdstad (capital): 518,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 687,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Carpenters; Interior decoration

Product categorie (product category): Windows

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Maes Eddy Algemene Schrijnwerkerij
(Get full report from official database of BE for Maes Eddy Algemene Schrijnwerkerij)

Aanvulling soorten activiteiten voor Maes Eddy Algemene Schrijnwerkerij
Addition kinds of activities for Maes Eddy Algemene Schrijnwerkerij

326902. Laboratorium en industrieel aardewerk | Laboratory and industrial pottery
343101. Badkamerinrichtingen, inclusief wastafels | Bathroom fixtures, including sinks
23690403. Jassen: Meisjes, Kinderen en Zuigelingen ' | Coats: girls', children's, and infants'
24219908. Schaafmolen, nec | Planing mills, nec
34339902. Verwarmers, zwembad: olie of gas | Heaters, swimming pool: oil or gas
34639908. Loodgieterswerk smeedstukken, nonferrous | Plumbing fixture forgings, nonferrous
34890100. Kanonnen, houwers, mortieren en aanverwante apparatuur | Guns, howitzers, mortars, and related equipment
36310102. Elektrische banden, huishoudelijk | Electric ranges, domestic
38260306. Ph meter, behalve industriële proces type | Ph meters, except industrial process type

Werken bij Maes Eddy Algemene Schrijnwerkerij: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Maes Eddy Algemene Schrijnwerkerij: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Maes Eddy Algemene Schrijnwerkerij. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Maes Eddy Algemene Schrijnwerkerij. Looking for open vacancies in other companies

  • Telesales M/V (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het aanmaken van nieuwe klanten en het pamperen van bestaande klanten. Als telesales zal je op een vrolijke, enthousiaste, positieve manier prospecten benaderen en afspraken maken voor de vertegenwoordiger. Je bent een commercieel talent die het zeker niet erg vindt om 120 calls per dag te doen. Naarmate je goed bent ingewerkt mag je soms een meeting meevolgen of de klanten bezoeken.

  • Productiemedewerker (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Opvullen van materiaal klaarzetten van drogers maalmolens en andere randapparatuur (indien nodig). Reinigen van hoppers filters en inkleurtoestellen

  • ASSISTENT PLOEGCHEF PRODUCTIE VASTE NACHT 6467993 / 48 C (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: MANPOWER BELGIUM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een toonaangevend voedingsbedrijf, gevestigd te Nazareth, zijn we dringend op zoek naar een hulpploegchef productie. Ben je klaar om nieuwe stap te zetten in jouw carrière? Lees dan zeker deze vacature! Je bent verantwoordelijk voor het aansturen van twee geautomatiseerde productielijnen. Takenpakket: Je bent verantwoordelijk voor het opstarten van de lijn. Daarnaast sta je ook in voor het afregelen van de verschillende machines.Ombouw en reinigen van de verschillende lijnen behoort ook tot uw takenpakket. Aanvullen en afvoeren van verschillende grondstoffen met de heftruck zal ook tot uw takenpakket behoren. Als laatste ook het luik kwaliteitscontrole.

  • Huishoudhulp regio Wevelgem-Moorsele-Gullegem (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ZORGGROEP H. HART

    Type: Dienstenchequebaan

    Dienstencheques H.Hart valt onder de Woon en Zorggroep H.Hart en is reeds jarenlang actief in de zorg en -welzijnsector. Dit jaar vieren we ons 15-jarig bestaan!!! Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een huishoudhulp voor bij klanten aan huis voor volgende taken: -licht huishoudelijk werk: afstoffen, dweilen, stofzuigen, ramen wassen -maaltijden bereiden -boodschappen doen -was en -strijkwerk. U werkt hoofdzakelijk bij zorgbehoevenden, bejaarden en grote gezinnen in de regio Kortrijk. Bezoek gerust onze website voor enkele sfeerbeelden www.h-hart.be

  • Jobstudent hulp slagersatelier (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een nieuwe studentenjob? Kun je werken op zaterdagen in regio Kortemark? Werk je graag met vlees? Dan ben jij de jobstudent slagershulp die wij zoeken! Als jobstudent slagershulp sta je in voor volgende zaken: Verpakken van vlees Maken van hamburgers, brochetten, blinde vinken... Je hebt hierbij oog voor hygiëne.

  • Student - Bakkerij Merelbeke (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een gekende bakkerij regio Merelbeke, zoeken wij een enthousiaste student(e) die op zoek is naar een leuke weekendjob. Je zal instaan voor de verkoop, het aanvullen van de bakkerij en de opkuis aan het einde van de dag. Je wordt ingeschakeld in het weekend, dit afwisselend op zaterdag en zondag. Je bent flexibel naar uren en vlot in omgang.

  • Lasser monteur (M/V) (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: LAG TRAILERS

    Type: Vaste Job

    LAG Trailers heeft zijn hoofdzetel te Bree waar momenteel ca. 420 ervaren vakmensen tewerkgesteld zijn. Het bedrijf ontstond in 1947 en is al gedurende 70 jaar een stabiele werkplaats voor gemotiveerde werknemers. LAG biedt een ruim assortiment opleggers aan, met de focus op tankwagens en intermodale producten. Het bedrijf is Benelux marktleider in bulkopleggers en brandstofopleggers. Bulkcontainers, containerchassis, kipcontainerchassis, kippers en algemene opleggers vervolledigen het aanbod. LAG onderscheidt zich van de markt dankzij een zeer uitgewerkte en klantgerichte service. Mede door de sterke groei, zoekt het bedrijf extra ondersteuning in de functie van een: lasser monteur met volgende taken: Je monteert, op basis van technische tekeningen en plannen, onderdelen van industriële voertuigen (Tankwagens RVS en aluminium, Tankcontainers aluminium) en last deze constructies met de halfautomaat Monteren en/of lassen in en rond de tankwagens Tankwagen verplaatsen met behulp van een loopbrug Eenvoudige maar ook complexere taken kunnen uitvoeren Uiteenlopende technische problemen snel en efficiënt kunnen uitvoeren

  • Warehouse Supervisor (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: VMC-SELECT

    Type: Vaste Job

    Analyseren en organiseren van de flows met het oog op een optimaal functionerend magazijn Aansturen van 2 teamleaders en 8 magazijnmedewerkers en instaan voor opleiding, werkoverleg, taakverdeling en personeelsbezetting Zorg dragen voor de naleving van werkprocedures over kwaliteit, hygiëne, veiligheid, orde, netheid en milieu Samenwerken met andere afdelingen: plannings- en teammeetings, customer service, shiftoverdracht, ... Rapporteren van kengetallen naar management en verbeteracties

  • Integration Analyst (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: COLRUYT GROUP

    Type: Vaste Job

    Een integration analyst vertaalt de wensen rond integratie tussen applicaties en services van onze interne en externe klanten naar een win-winoplossing voor iedereen. Dankzij je uitgebreide technische kennis vind je altijd het beste antwoord op – soms – complexe IT-vraagstukken. Na een doorgedreven interne opleiding kom je terecht bij Business Processes & Systems, de globale IT-afdeling van Colruyt Group. Jouw talenten als integration analyst worden dus aangewend in verschillende domeinen: marketing & communicatie, security management, aankoop, supply chain, HR, finance, sales, business intelligence … Maar in welk domein je ook aan de slag gaat, je basisopdracht ziet er hetzelfde uit. Je bouwt sterke interne en externe partnerrelaties op, gaat in dialoog met je klanten en komt samen tot de essentie. Je analyseert de bestaande situatie, overlegt met de betrokken eindgebruikers en stelt vanuit jouw expertise de best mogelijke oplossing voor. Via een spitsvondige behoefteanalyse achterhaal je de functionele en niet-functionele requirements. Je neemt trouwens ook het volledige ownership tijdens de uitrol van jouw oplossing: je ontwerpt, implementeert, test en documenteert de nieuwe situatie. Je werkt tegelijkertijd aan meerdere projecten. Stressbestendig zijn en prioriteiten kunnen stellen, zijn een must. Het leukste aspect van je job is de constante uitdaging: bij een mogelijk probleem krijg je steeds de vrijheid en verantwoordelijkheid om een geschikte oplossing te vinden op maat van de klant. Je werkt in ons hoofdkantoor in Bornem, in onze regionale kantoren (Haasrode, Mechelen, Deinze, Lot, Halle) of op de locatie van de externe klant.

  • Tabakoloog (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor praktijkhuis Pleintje (Willebroek) en praktijkhuis Sen (Heffen) zijn we op zoek naar een gemotiveerd tabakoloog. Je werkt in een multidisciplinair praktijkhuis, samen met diëtist, coach, seksuoloog, kinesist, massagetherapeut, ea. Meer info op: www.praktijkhuispleintje.be (Willebroek) www.praktijkhuissen.be (Heffen)

  • Schrijnwerker West-Vlaanderen Regio Kortrijk (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Kapper/kapster (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Psychiat. Ziekenhuis St-Hieron

    Type: Zelfstandige activiteit

    Momenteel zijn we op zoek naar: KAPPER/KAPSTER samenwerking op zelfstandige basis (1 dag/week)

Zoek naar antwoorden van Maes Eddy Algemene Schrijnwerkerij in sociale netwerken
Look for responds of Maes Eddy Algemene Schrijnwerkerij in social networks

Lees alle opmerkingen voor Maes Eddy Algemene Schrijnwerkerij. Laat een reactie achter voor Maes Eddy Algemene Schrijnwerkerij. Maes Eddy Algemene Schrijnwerkerij bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Maes Eddy Algemene Schrijnwerkerij. Leave a respond for Maes Eddy Algemene Schrijnwerkerij. Maes Eddy Algemene Schrijnwerkerij on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Maes Eddy Algemene Schrijnwerkerij op de google maps. Adres en contacten Maes Eddy Algemene Schrijnwerkerij
Location of Maes Eddy Algemene Schrijnwerkerij on the google maps. Address and contacts of Maes Eddy Algemene Schrijnwerkerij

Andere gerelateerde bedrijven als come Maes Eddy Algemene Schrijnwerkerij Maes Eddy Algemene Schrijnwerkerij: HUIS BABY BIS | Adviesgroep Haspengouw BVBA | TECHNO-ELEC | LUNETIER (LE) | VERBRUGGEN NV

Other related companies as Maes Eddy Algemene Schrijnwerkerij: HUIS BABY BIS | Adviesgroep Haspengouw BVBA | TECHNO-ELEC | LUNETIER (LE) | VERBRUGGEN NV

Maes Eddy Algemene Schrijnwerkerij is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Maes Eddy Algemene Schrijnwerkerij, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09378173828. Het bedrijf Maes Eddy Algemene Schrijnwerkerij bevindt zich op het adres: Molenstraat 29; 9170; Sint-Gillis-Waas. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 518,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 687,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Windows. Lijst met producten zijn Carpenters; Interior decoration.
De hoofdactiviteit van Maes Eddy Algemene Schrijnwerkerij is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Maes Eddy Algemene Schrijnwerkerij is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Maes Eddy Algemene Schrijnwerkerij, openstaande posities, locatie van Maes Eddy Algemene Schrijnwerkerij op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Maes Eddy Algemene Schrijnwerkerij is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is Maes Eddy Algemene Schrijnwerkerij, company assigned to the tax number BE09378173828. The company Maes Eddy Algemene Schrijnwerkerij is located at the address: Molenstraat 29; 9170; Sint-Gillis-Waas. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 518,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 687,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Windows. List of products are Carpenters; Interior decoration.
The main activity of Maes Eddy Algemene Schrijnwerkerij is Chemicals and Allied Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Maes Eddy Algemene Schrijnwerkerij is not available. You also can look at reviews of Maes Eddy Algemene Schrijnwerkerij, open positions, location of Maes Eddy Algemene Schrijnwerkerij on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Maes Eddy Algemene Schrijnwerkerij, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Maes Eddy Algemene Schrijnwerkerij, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Maes Eddy Algemene Schrijnwerkerij, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Maes Eddy Algemene Schrijnwerkerij, employees, financial statistics.