Lécolier F Ets

Contactgegevens Lécolier F Ets: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Lécolier F Ets: address, phone, fax, email, website, opening hours

Lécolier F Ets

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Sart Colin 106; 7622; Brunehaut (Laplaigne), België

Telefoon (phone): 069 34 52 56; 069 34 54 05 (+32-069 34 52 56; 069 34 54 05) 069 34 52 56; 069 34 54 05 (+32-069 34 52 56; 069 34 54 05)

Fax (fax): +32 (53) 421-37-99 +32 (53) 421-37-99

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Lécolier F Ets: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Lécolier F Ets"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Lécolier F Ets"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Lécolier F Ets, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Lécolier F Ets. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Lécolier F Ets, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Lécolier F Ets. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Lécolier F Ets
Products information Lécolier F Ets

BTW identificatienummer (tax): BE06393188476
Ondernemingsnummer: 3638641357
Hoofdstad (capital): 984,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 100,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Contractors - Roofing

Product categorie (product category): Windows

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Lécolier F Ets
(Get full report from official database of BE for Lécolier F Ets)

Aanvulling soorten activiteiten voor Lécolier F Ets
Addition kinds of activities for Lécolier F Ets

3471. Plating en polijsten | Plating and polishing
177101. Stucco, gunite en grouting contractors | Stucco, gunite, and grouting contractors
506599. Elektronische onderdelen en uitrusting, nec, nec | Electronic parts and equipment, nec, nec
751499. Verhuur van personenauto's, nec | Passenger car rental, nec
17710202. Stoep aannemer | Sidewalk contractor
22110606. Meubel denim | Furniture denim
34330200. Kamer- en wandverwarmers, inclusief radiatoren | Room and wall heaters, including radiators
35470102. Blooming en slabbing molen | Blooming and slabbing mills
48990000. Communicatiediensten, nv | Communication services, nec

Werken bij Lécolier F Ets: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Lécolier F Ets: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Lécolier F Ets. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Lécolier F Ets. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteurs(M/V) (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Overpelt zijn wij op zoek naar gemotiveerde monteurs. je gaat mee ter plaatste op de werf voor het plaatsen van industriële constructies Je bent bereid om eventueel te verblijven in het buitenland. Je vertrekt samen met je team uit Overpelt richting de werf.

  • Inpakoperator (m/v) (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je verpakt eindproducten volgens de specificaties, de gestelde kwaliteitseisen en opgegeven instructies. Hiervoor stel je de nodige parameters in op de verpakkingsinstallaties en treed je op bij kleine storingen. - Je zorgt voor een correcte belading van het nodige verpakkingsmateriaal. Bij een formaatwissel bouw je efficiënt en gestructureerd de installatie om. - Je controleert de zuiverheid van de gebruikte apparatuur en materiaal (verpakkingsdozen, etiketten, zakken,…).

  • Recruiter ()

    Regio:

    Bedrijf: N\a

    Type:

  • Automecanicien m/v (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: ADECCO ZEEBRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Adecco Zeebrugge zoekt een automechanieker voor een garage te Knokke-Heist. Je staat in voor het onderhoud en herstelllingen van nieuwe en tweedehandswagens van de merken Nissan, Renault en Dacia. Je maakt nieuwe wagens klaar voor de aflevering aan de klant

  • Orderpicker - Magazijnier (M/V) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ACTIEF DEINZE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Werk je graag als orderpicker en vind je fysiek werk een uitdaging? Dan is dit de vacature voor jou! Voor een bedrijf in Deinze zijn we op zoek naar een orderpicker/magazijnier met volgende taken: - Bestellingen klaarzetten op basis van bestelbonnen - Bepaalde pakketten kunnen erg zwaar zijn - Fysiek manueel werk

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Damme - Moerkerke (DAMME)

    Regio: DAMME

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Huishoudhulp Dienstencheques regio Borgerhout (BORGERHOUT)

    Regio: BORGERHOUT

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Dienstenchequebaan

    Je functie : Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

  • gemotiveerde HUISHOUDHULP in Sint-Lambrechts-Herk en Stevoort. (ULBEEK)

    Regio: ULBEEK

    Bedrijf: AKSI THUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als huishoudhulp dan ben je bij AKSI thuis aan het juiste adres! We vertrekken vanuit jou als medewerker en gaan kijken waar jij goed in bent en hoe we jouw talenten bij onze klanten maximaal kunnen inzetten. We matchen jou met de behoeften van deze klant. We houden zowel bij jou als met de klant een nauw contact waardoor we snel kunnen inspelen op je noden. We bieden jou ook de mogelijkheid aan om je bij te scholen en begeleiden je graag om je talenten nog meer te ontwikkelen, maar ook om dingen te leren die niet echt met het werk te maken hebben. (zoals de kans om gratis een cursus zelfverdediging te volgen is zomaar een extraatje) Je collega's voelen zich erg thuis bij ons omdat wij veel persoonlijke aandacht geven en omdat wij het belangrijk vinden dat je je goed voelt bij ons zodat we een fijn team vormen. Bij ons sta je er nooit alleen voor want wij staan altijd voor je klaar. Wij zijn een warme hartelijke organisatie waar het fijn is om te werken.

  • Parkwachter (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Parkwachter Voor onze klant te Westerlo zijn we op zoek naar een parkwachter / magazijnier Ontvangen, plaatsen, klaarzetten van onderdelen Bedrijven / terreinen netjes houden Rijden met heftruck

  • Technician Stralingsbescherming in dagdienst - Kerncentrale Doel (DOEL)

    Regio: DOEL

    Bedrijf: ELECTRABEL KERNCENTRALE DOEL

    Type: Vaste Job

    ENGIE Electrabel is de marktleider voor energie in België. De onderneming maakt deel uit van ENGIE, een wereldspeler op het vlak van elektriciteit, aardgas en energiediensten. Bij ENGIE Electrabel krijg je de kans om door te groeien en nieuwe uitdagingen aan te gaan. Welke opleiding je ook hebt genoten, bij ons gaat een wereld van mogelijkheden voor je open. In België bekleedt ENGIE Electrabel een unieke positie omdat onze portefeuille uit alle energievormen bestaat: windenergie, bio-energie, aardgas, kernenergie, gecombineerde oplossingen,… Onze medewerkers in de productieactiviteiten zorgen ervoor dat ENGIE Electrabel haar sterke reputatie als elektriciteitsproducent behoudt. Dankzij hun talent, knowhow en inzet helpen ze de technische en technologische troeven van ons productiepark verder uit te bouwen. Kerncentrale Doel zoekt een Technician Stralingsbescherming Kerncentrale Doel. Jouw missie adviseren en controleren van alle betrokken partijen in de installaties op het vlak van veiligheidspreventie en stralingsbescherming. Verzekeren van het volledige toezicht van de gecontroleerde zones je implementeert operationele preventie- en beschermingsmaatregelen op de werven om de fysieke integriteit van de betrokken partijen te garanderen en hun blootstelling aan ioniserende straling te beperken je organiseert en voert toezichts- en controleprogramma's uit om de impact op personen, installaties en het leefmilieu te beperken je staat in voor de routine analyse voor het bepalen van fysische en chemische grootheden je voert technisch administratieve taken uit die verband houden met verantwoordelijkheden van de dienst

  • VERANTWOORDELIJKE CARROSSERIE (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: LAGROU

    Type: Vaste Job

    expertises van schadegevallen bestek opmaken via Informix planning en begeleiding van de werkplaats bestellen van de wisselstukken

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Maaseik-Bree)

    Regio: Regio Maaseik-Bree

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

Zoek naar antwoorden van Lécolier F Ets in sociale netwerken
Look for responds of Lécolier F Ets in social networks

Lees alle opmerkingen voor Lécolier F Ets. Laat een reactie achter voor Lécolier F Ets. Lécolier F Ets bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Lécolier F Ets. Leave a respond for Lécolier F Ets. Lécolier F Ets on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Lécolier F Ets op de google maps. Adres en contacten Lécolier F Ets
Location of Lécolier F Ets on the google maps. Address and contacts of Lécolier F Ets

Andere gerelateerde bedrijven als come Lécolier F Ets Lécolier F Ets: ELBO SIGNS AND TECHNOLOGY NV | Exelmans Graphics | Molenberghs F | Corteil A | Caerels Gebr BVBA

Other related companies as Lécolier F Ets: ELBO SIGNS AND TECHNOLOGY NV | Exelmans Graphics | Molenberghs F | Corteil A | Caerels Gebr BVBA

Lécolier F Ets is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Lécolier F Ets, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06393188476. Het bedrijf Lécolier F Ets bevindt zich op het adres: Rue Sart Colin 106; 7622; Brunehaut (Laplaigne). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 984,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 100,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Windows. Lijst met producten zijn Contractors - Roofing.
De hoofdactiviteit van Lécolier F Ets is Papier en geallieerde producten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Lécolier F Ets is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Lécolier F Ets, openstaande posities, locatie van Lécolier F Ets op de kaart.

Lécolier F Ets is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is Lécolier F Ets, company assigned to the tax number BE06393188476. The company Lécolier F Ets is located at the address: Rue Sart Colin 106; 7622; Brunehaut (Laplaigne). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 984,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 100,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Windows. List of products are Contractors - Roofing.
The main activity of Lécolier F Ets is Paper and Allied Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Lécolier F Ets is not available. You also can look at reviews of Lécolier F Ets, open positions, location of Lécolier F Ets on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Lécolier F Ets, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Lécolier F Ets, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Lécolier F Ets, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Lécolier F Ets, employees, financial statistics.