Kesselaers Inrichtings- & Veranderingswerken

Particuliere bedrijvenDiensten, niet elders geclassificeerd • Kesselaers Inrichtings- & Veranderingswerken
Private companiesServices, Not Elsewhere Classified • Kesselaers Inrichtings- & Veranderingswerken

Contactgegevens Kesselaers Inrichtings- & Veranderingswerken: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Kesselaers Inrichtings- & Veranderingswerken: address, phone, fax, email, website, opening hours

Kesselaers Inrichtings- & Veranderingswerken

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Veldstraat 16; 2520; Ranst, België

Telefoon (phone): 03 475 90 85; 03 485 77 85 (+32-03 475 90 85; 03 485 77 85) 03 475 90 85; 03 485 77 85 (+32-03 475 90 85; 03 485 77 85)

Fax (fax): 03 475 90 85 (+32-03 475 90 85) 03 475 90 85 (+32-03 475 90 85)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Kesselaers Inrichtings- & Veranderingswerken: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Kesselaers Inrichtings- & Veranderingswerken"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Kesselaers Inrichtings- & Veranderingswerken"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Kesselaers Inrichtings- & Veranderingswerken, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Kesselaers Inrichtings- & Veranderingswerken. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Kesselaers Inrichtings- & Veranderingswerken, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Kesselaers Inrichtings- & Veranderingswerken. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Kesselaers Inrichtings- & Veranderingswerken
Products information Kesselaers Inrichtings- & Veranderingswerken

BTW identificatienummer (tax): BE02247497558
Ondernemingsnummer: 2158233642
Hoofdstad (capital): 558,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 173,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Contractors - Alterations

Product categorie (product category): Windows

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Kesselaers Inrichtings- & Veranderingswerken
(Get full report from official database of BE for Kesselaers Inrichtings- & Veranderingswerken)

Aanvulling soorten activiteiten voor Kesselaers Inrichtings- & Veranderingswerken
Addition kinds of activities for Kesselaers Inrichtings- & Veranderingswerken

3321. Grijze en ductiele ijzergieterijen | Gray and ductile iron foundries
25150201. Beddengoed, gemonteerd | Bedsprings, assembled
34710106. Goudplaten | Gold plating
38229917. Waterkoker regelt | Water heater controls
51130307. Sanitaire voedsel containers | Sanitary food containers
51310120. Wollen en worsted stukgoed, geweven | Woolen and worsted piece goods, woven
78299901. Film levering, film | Film delivery, motion picture

Werken bij Kesselaers Inrichtings- & Veranderingswerken: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Kesselaers Inrichtings- & Veranderingswerken: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Kesselaers Inrichtings- & Veranderingswerken. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Kesselaers Inrichtings- & Veranderingswerken. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektricien industrieel onderhoud dag (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent in het bezit van een A2 - of bachelordiploma en hebt reeds enkele jaren ervaring als onderhoudstechnieker in een productie-omgeving. Je hebt een goeie kennis PLC.. Daarnaast spreek je vloeiend Nederlands. Tot slot ben je bereid om te werken in een dagsysteem maar met de nodige flexibele instelling zodat je ook kan ingezet worden tijdens de wachtdienst. Ben je ook een flexibele teamspeler, dan ben jij de kandidaat die we zoeken. PLC

  • Assistent preventie - tijdelijk ( eind april) (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Wevelgem zijn wij tijdelijk op zoek naar een assistent preventie. Je staat in voor de administratieve ondersteuning van de preventieadviseur. Dit houdt volgende zaken in: onthaal, orderinput, bestellingen opvolgen, agendebeheer, vergaderingen en meetings organiseren...

  • Dringend meewerkend ploegbaas gezocht (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: Konvert Construct Houthalen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma te Houthalen is Konvert Construct op zoek naar een gemotiveerde meewerkende ploegbaas voor werven in Limburg en Vlaams-Brabant. Ben je gemotiveerd en heb je reeds ervaring als ploegbaas metselaar? Ben je communicatief, ondernemend en een geboren leider? Solliciteer nu via 011 60 33 67 of per mail via [email protected].

  • Mecanicien van tuinmachines (WESTMALLE)

    Regio: WESTMALLE

    Bedrijf: Konvert Interim Westmalle

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Malle, een tuin- en dierspeciaalzaak, zoek wij een mecanicien voor grasmaaiers. Je onderhoudt of herstelt motoren, onderdelen en uitrusting van tuinmaterieel en ander materieel met tweetakt- of viertaktmotoren. Je werkt volgens de veiligheidsvoorschriften en de regelgeving. Je bent ook bereidt om in te springen bij het verkopen van grasmaaiers. Vind jij je terug in de bovenstaande functieomschrijving? Dan bij jij de persoon die wij zoeken! Solliciteer snel door je CV met motivatie door te sturen naar [email protected].

  • Bagagerekmaker (KONINGSHOOIKT)

    Regio: KONINGSHOOIKT

    Bedrijf: T-INTERIM HEIST-OP-DEN-BERG

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je vervaardigt diverse types van bagagerekken (voornamelijk uit hout) Je werkt daarbij volgens plan, schema of tekening Desgevallend help je bij het monteren van de bagagerekken in de wagens (autocar, bus voor openbaar vervoer) Bedrijfsprofiel: Wij zijn voor onze klant op zoek naar een bagagerekmaker die vertrouwd is met verschillende houtbewerkingsmachines. 

  • Student Callcenter (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: T-INTERIM DEINZE

    Type: Studentenjob

    Voor een gerenommeerd telecombedrijf ga je klanten contacteren, adviseren en overtuigen in het Nederlands. Je hoeft niks op te dringen maar stelt zaken voor.  Je krijgt een specifieke opleiding omtrent het project waaraan je deelneemt. Je werkt op zaterdag. 

  • Tweetalige medewerker webshop (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: Konvert Interim Gent

    Type: Vaste Job

    Functie: •U doet de begeleiding van de e-commerce orders. •U bent productspecialist voor de online webshop. •U beantwoordt specifieke vragen van de Franstalige webklanten. •U werkt full time. (5 dagen per week: van maandag tem vrijdag van 08.30 tem 17.00).

  • Medewerker fruitteelt rijbewijs G (KORTENAKEN)

    Regio: KORTENAKEN

    Bedrijf: Landbouwven. Vandewijngaerden

    Type: Vaste Job

    Je stuurt ons team van fruitplukkers aan maar staat ook zelf in voor het plukken, sorteren, snoeien en aanplanten. Je bedient hierbij verschillende landbouwvoertuigen.

  • VERANTWOORDELIJKE CARROSSERIE (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: LAGROU

    Type: Vaste Job

    expertises van schadegevallen bestek opmaken via Informix planning en begeleiding van de werkplaats bestellen van de wisselstukken

  • Press Shop Menen (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functieomschrijving Een eigen krantenwinkel uitbaten zonder grote investeringen? Dat kan, bij Press Shop. Sinds de overname van bpost worden onze winkels vernieuwd. Wij verkopen meer dan pers, tabak en loterijproducten. Iets lezen? Wij hebben allerlei magazines, boeken en bestsellers. Een cadeau? Het kaartje, het geschenk en de strik kunnen we je aanbieden. Iets eten of drinken? Neem een broodje of slaatje en geniet ervan in onze coffee corners of onderweg. Een pakketje versturen of ophalen? Kom langs in onze winkels en gebruik de diensten van kariboo of bpost. Zelf een Press Shop-winkel uitbaten? Dat kan, stuur ons jouw cv.   De functie Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van de producten Je ontvangt en controleert de leveringen Je vult de producten aan in de winkel Je stuurt de onverkochte (pers-)producten terug en volgt dit op Je beheert de stock Je doet de nodige bestellingen Je maakt dat jouw winkel er proper en netjes uitziet Kortom, je bent verantwoordelijk voor het financieel en commercieel beheer van de winkel. Indien nodig werf je medewerkers aan en stuur je het team aan. Profiel Je bent zelfstandige of je bent bereid zelfstandige te worden Ervaring in een gelijkaardige functie is een pluspunt Klantenservice vind je erg belangrijk. Je doet alles wat nodig is om je klanten tevreden te houden Je bent stressbestendig en hebt geen schrik van een lange rij klanten aan de kassa Je denkt in oplossingen, niet in problemen Je bent nauwkeurig en je volgt je dagelijkse administratie goed op Je bent resultaatgericht en streeft naar betere verkoopcijfers Je bent flexibel en hebt geen problemen met de openingsuren Je wil altijd bijleren en luistert graag naar feedback Aanbod Een instapklare winkel op een topligging Geen uitbatingskosten, enkel inbreng van een waarborg Je ontvangt een commissie gebaseerd op het zakencijfer Ondersteuning van het hoofdkantoor (op administratief, financieel en juridisch vlak, alsook op gebied van sales & marketing) Een doorgedreven opleidingsaanbod, zowel theorie als praktijk De winkel Rijselstraat 39, 8930 Menen Openingsuren van maandag tot vrijdag van 6u00 tot 18u30, op zaterdag van 7u tot 18u, op zondag gesloten Solliciteren Stuur ons je cv en een motivatie door. We nemen contact met je op.

  • Mystery Shopper (Provincie Limburg)

    Regio: Provincie Limburg

    Bedrijf: M-Eye

    Type: Werfreserve

    Ben je geïnteresseerd in klantenbeleving en ga je graag de baan op? Dan is mystery shopping zeker iets voor jou! Het geeft jou een unieke mogelijkheid om vrije uren in te vullen en iets extra bij te verdienen. Wij sturen op regelmatige basis uitnodigingen voor verschillende projecten door die in heel België plaatsvinden. Jij bepaalt zelf welke je interessant vindt en welke je kan inplannen in jouw agenda. Op die manier blijf je de baas van jouw eigen agenda en geniet je van een enorme vrijheid. Wie wil dat nu niet?

  • Flexi- job en/of extra kelner (OOSTHAM)

    Regio: OOSTHAM

    Bedrijf: DE GRAMMOFOON

    Type: Flexijob

    Zelfstandig werken in de bediening van de bistro, klanten vriendelijk ontvangen, bestellingen opnemen, gerechten en dranken serveren dit 1 à 2 avonden per week. Gezellige zaak met aangename werksfeer zie: https://www.facebook.com/www.degrammofoon.be

Zoek naar antwoorden van Kesselaers Inrichtings- & Veranderingswerken in sociale netwerken
Look for responds of Kesselaers Inrichtings- & Veranderingswerken in social networks

Lees alle opmerkingen voor Kesselaers Inrichtings- & Veranderingswerken. Laat een reactie achter voor Kesselaers Inrichtings- & Veranderingswerken. Kesselaers Inrichtings- & Veranderingswerken bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Kesselaers Inrichtings- & Veranderingswerken. Leave a respond for Kesselaers Inrichtings- & Veranderingswerken. Kesselaers Inrichtings- & Veranderingswerken on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Kesselaers Inrichtings- & Veranderingswerken op de google maps. Adres en contacten Kesselaers Inrichtings- & Veranderingswerken
Location of Kesselaers Inrichtings- & Veranderingswerken on the google maps. Address and contacts of Kesselaers Inrichtings- & Veranderingswerken

Andere gerelateerde bedrijven als come Kesselaers Inrichtings- & Veranderingswerken Kesselaers Inrichtings- & Veranderingswerken: AIA pool | Maggy | EUROFIT | AMPLI JUNIOR | ZAKENKANTOOR DE WINDT R.

Other related companies as Kesselaers Inrichtings- & Veranderingswerken: AIA pool | Maggy | EUROFIT | AMPLI JUNIOR | ZAKENKANTOOR DE WINDT R.

Kesselaers Inrichtings- & Veranderingswerken is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Kesselaers Inrichtings- & Veranderingswerken, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02247497558. Het bedrijf Kesselaers Inrichtings- & Veranderingswerken bevindt zich op het adres: Veldstraat 16; 2520; Ranst. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 558,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 173,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Windows. Lijst met producten zijn Contractors - Alterations.
De hoofdactiviteit van Kesselaers Inrichtings- & Veranderingswerken is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Kesselaers Inrichtings- & Veranderingswerken is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Kesselaers Inrichtings- & Veranderingswerken, openstaande posities, locatie van Kesselaers Inrichtings- & Veranderingswerken op de kaart.

Kesselaers Inrichtings- & Veranderingswerken is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is Kesselaers Inrichtings- & Veranderingswerken, company assigned to the tax number BE02247497558. The company Kesselaers Inrichtings- & Veranderingswerken is located at the address: Veldstraat 16; 2520; Ranst. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 558,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 173,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Windows. List of products are Contractors - Alterations.
The main activity of Kesselaers Inrichtings- & Veranderingswerken is Services, Not Elsewhere Classified, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Kesselaers Inrichtings- & Veranderingswerken is not available. You also can look at reviews of Kesselaers Inrichtings- & Veranderingswerken, open positions, location of Kesselaers Inrichtings- & Veranderingswerken on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Kesselaers Inrichtings- & Veranderingswerken, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Kesselaers Inrichtings- & Veranderingswerken, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Kesselaers Inrichtings- & Veranderingswerken, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Kesselaers Inrichtings- & Veranderingswerken, employees, financial statistics.