Kerckhove Raf & Lieven

Contactgegevens Kerckhove Raf & Lieven: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Kerckhove Raf & Lieven: address, phone, fax, email, website, opening hours

Kerckhove Raf & Lieven

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Lettenburgstraat 22-28; 8490; Jabbeke, België

Telefoon (phone): 050 81 17 46 (+32-050 81 17 46) 050 81 17 46 (+32-050 81 17 46)

Fax (fax): 050 81 48 21 (+32-050 81 48 21) 050 81 48 21 (+32-050 81 48 21)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Kerckhove Raf & Lieven: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Kerckhove Raf & Lieven"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Kerckhove Raf & Lieven"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Kerckhove Raf & Lieven, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Kerckhove Raf & Lieven. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Kerckhove Raf & Lieven, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Kerckhove Raf & Lieven. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Kerckhove Raf & Lieven
Products information Kerckhove Raf & Lieven

BTW identificatienummer (tax): BE07318237304
Ondernemingsnummer: 2006072998
Hoofdstad (capital): 777,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 449,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Doors

Product categorie (product category): Windows

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Kerckhove Raf & Lieven
(Get full report from official database of BE for Kerckhove Raf & Lieven)

Aanvulling soorten activiteiten voor Kerckhove Raf & Lieven
Addition kinds of activities for Kerckhove Raf & Lieven

07839902. Verwijderingsdiensten, struik en boom | Removal services, bush and tree
26310400. Bekleed en behandeld bord | Coated and treated board
35450309. Chucks: boor, draaibank of magnetisch (gereedschapstoebehoren) | Chucks: drill, lathe, or magnetic (machine tool accessories)
50920302. Ballonnen, nieuwigheid | Balloons, novelty
59490100. Stof slaat stukgoed op | Fabric stores piece goods
60999906. Vreemde valuta wisselkoers | Foreign currency exchange
80930303. Gezinsplanningskliniek | Family planning clinic
83610102. Kinderhuisje | Children's boarding home

Werken bij Kerckhove Raf & Lieven: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Kerckhove Raf & Lieven: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Kerckhove Raf & Lieven. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Kerckhove Raf & Lieven. Looking for open vacancies in other companies

  • Grondwerker (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Borgloon zijn wij op zoek naar een grondwerker 

  • Arbeider voor input, administratie en planning (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf dat handelt in varkensvlees regio Tielt zijn wij op zoek naar een administratief medewerker. Je zal vooral de data-input verzorgen in een productieomgeving. Verloop: Aan de varkens die binnenkomen werd reeds een klassement en kwaliteit toegekend. Je zal controleren of de ingevoerde gegevens kloppen en ze aanvullen en/of wijzigen. Daarna maak je een planning op volgens bepaalde parameters. De verdere productie is gebaseerd op jouw input. Je hebt dus een heel belangrijke taak en een zeer grote verantwoordelijkheid.

  • Schrijnwerker ATELIER (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Synergie Zwijndrecht Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    ls schrijnwerker in het atelier zal je instaan voor het vervaardigen van producten in plaatmateriaal . Voorbeelden hiervan zijn : maatmeubilair als keukens, kasten, dressings, balie. Daarnaast werk je ook aan bv: vensterbanken,.. Je werkt met de klassieke houtbewerkingsmachines zoals opdeelzaag, formaatzaag, topie,..

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ONAFHANKELIJKE THUISZORG VERENIGINGEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij graag aan de slag als huishoudhulp bij gezinnen? Is schoonmaken één van jouw favoriete bezigheden? Bij OTV Homecare ben je van harte welkom want wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Hou jij ook van netheid en steek je graag je handen uit de mouwen? Dan ben jij voor ons de geschikte kandidaat om aan de slag te gaan als huishoudhulp via het systeem van de dienstencheques. Elke dag nemen onze huishoudhulpen bij onze klanten het huishoudelijke werk uit handen. Poetsen, strijken, koken, het kan allemaal via het systeem van dienstencheques. Je wordt tewerkgesteld in particuliere huishoudens. Het mooist van al, je kan zelf je werkdagen kiezen waardoor het perfect combineerbaar is met je privéleven. Tevens kan je rekenen op een individuele coaching door onze getrainde regioverantwoordelijken, zij staan je dagelijks met raad en daad bij.

  • administratief bediende (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Konvert Interim Vilvoorde

    Type: Studentenjob

    Voor een dynamisch bedrijf gelegen te Vilvoorde zoeken we een tijdelijke voltijdse administratieve ondersteuning voor de HR afdeling. Voert courante administratieve taken uit (controleren van documenten, typen en opmaken van brieven, opvolgen van administratieve dossiers, ...). Werkt volgens de richtlijnen van de organisatie of de dienst. Een bijkomende activiteit kan zijn: kopieer- en archiveringswerk verrichten en instaan voor het onthaal.

  • Monitor om kinderen te leren programmeren met Scratch (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob om kinderen de wondere wereld van programmeren te leren ontdekken? Je begeleidt kinderen bij het leren programmeren aan de hand van het programma Scratch. Lesmateriaal en ondersteuning om de lessen te geven wordt door ons voorzien. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond. De leren programmeren activiteiten worden afgewisseld met spel. Er zijn steeds 2 groepen die afwisselend leren programmeren en spelactiviteiten doen. Je begeleidt dus 2 afzonderlijke groepen van 12 kinderen. De spelactiviteiten worden door een andere monitor voorzien.

  • Junior dossierbeheerder accountancy (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Le Grand & Associates

    Type: Vaste Job

    Sterke begeleiding Alle kansen Nauwe band met de klant Kwaliteit Work-life-balance Is dit de ideale samenvatting van jouw droomjob? Perfect! Onze klant is een groeiend en modern accountantskantoor in Aalst met een interessant en uiteenlopend cliënteel. Het kantoor plaatst een nauwe band met de cliënten op de eerste plaats. Het kantoor werd onlangs volledig vernieuwd waardoor er plaats is vrijgekomen om jou met open armen te ontvangen. Dit doe je: Als junior word je ingezet voor een aantal verschillende dossiers: kmo's, éénmanszaken, vrije beroepers,… . Je beheert dossiers van A-Y. Daarmee bedoelen wij: Algemene boekhoudkundige taken (inboeken van AKF & VKF, voorbereiden van de balansen) Fiscale aangiftes (PB, BTW, VENN.B) Indien jij er klaar voor bent, krijg je steeds meer taken toevertrouwd. In de toekomst kan je volledig zelfstandig je eigen dossiers beheren! Daarbij behoort uiteraard ook het klantenadvies.

  • Dispatcher/Planner (m/v) regio Gent (1282812) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Secretary Plus

    Type: Vaste Job

    Als dispatcher (lees: professioneel puzzelaar) zorg jij voor een perfecte voorbereiding en vlekkeloos verloop van evenementen. Wat houdt jouw takenpakket precies in? - Jij bent het eerste aanspreekpunt voor klanten en leveranciers; - Je kent de medewerkers en weet perfect waarvoor je hen kan inschakelen; - De transportplanning: je huurt de wagens en iedereen weet wanneer hij welke wagen ter beschikking heeft; - Je checkt en dubbelcheckt alle afspraken, zodat alles tijdens het evenement zeker in orde is; - Lastminutewijzigingen vang jij probleemloos op; - Is social media jouw ding? Dan laat onze klant dit met plezier aan jou over!

  • bestuurssecretaris artistieke werking/publiekswerking (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: DOMMELHOF

    Type: Vaste Job

    contractuele wervingsreserve (momenteel 1 functie vacant) standplaats: Provinciaal Domein Dommelhof Als bestuurssecretaris Artistieke werking/Publiekswerking ondersteun je, in overleg met de directie en met de coördinatoren van diverse artistieke werkingen, verschillende initiatieven op het vlak van dossiervoorbereiding, administratieve opvolging, rapportering en publiekswerking. Je promoot de artistieke initiatieven van het Provinciaal Domein Dommelhof binnen een breed Limburgs, Vlaams en internationaal netwerk en zet nieuwe projecten uit die het Limburgse kunstenveld helpen versterken. Je bent een netwerker die diverse stakeholders, artiesten en partners samenbrengt, het publiek activeert en actoren uit aangrenzende velden uit o.a. onderwijs, toerisme, sociale sector, … weet te betrekken. Toelatingsvoorwaarden: masterdiploma

  • Huisartsenpraktijk Den Biezerd is op zoek naar een medisch pedicure/ podoloog (NIEL)

    Regio: NIEL

    Bedrijf: SOTHO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij breiden ons praktijkgebouw uit, daarom zijn we op zoek naar enthousiaste en gedreven medici met specialisatie en paramedici ( kinesitherapeuten, osteopaten, (diabetes)verpleegkundigen, diëtisten, therapeuten / coaching, logopedisten, podologen / pedicure / medische voetverzorging, … ) om onze multidisciplinaire praktijk te Niel mee uit te bouwen.

  • Docent Nederlands (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • PRODUCT ONTWIKKELAAR INDUCTIVE SENSING (m/v) (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: USG Professionals

    Type: Werfreserve

    • Je werkt in nauw teamverband samen met de procesingenieur, de kwaliteitsingenieur en de klant • Je werkt verschillende concepten voor het mechanisch ontwerp uit • De product ontwikkelaar is verantwoordelijk voor zijn design waarbij hij/zij zich zal steunen op technische benaderingen zoals DFMEA, tolerantierekeningen, FEM, beoordeling meetrapport, prototypes, … • De product engineer moet kwaliteitsbewust werken in een TS16949 omgeving

Zoek naar antwoorden van Kerckhove Raf & Lieven in sociale netwerken
Look for responds of Kerckhove Raf & Lieven in social networks

Lees alle opmerkingen voor Kerckhove Raf & Lieven. Laat een reactie achter voor Kerckhove Raf & Lieven. Kerckhove Raf & Lieven bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Kerckhove Raf & Lieven. Leave a respond for Kerckhove Raf & Lieven. Kerckhove Raf & Lieven on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Kerckhove Raf & Lieven op de google maps. Adres en contacten Kerckhove Raf & Lieven
Location of Kerckhove Raf & Lieven on the google maps. Address and contacts of Kerckhove Raf & Lieven

Andere gerelateerde bedrijven als come Kerckhove Raf & Lieven Kerckhove Raf & Lieven: CONFISERIE PILATTE | MARC DETAILLE | BERTRANDE E. | FE. PEIXOTO | PR?MAMAN

Other related companies as Kerckhove Raf & Lieven: CONFISERIE PILATTE | MARC DETAILLE | BERTRANDE E. | FE. PEIXOTO | PR?MAMAN

Kerckhove Raf & Lieven is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Kerckhove Raf & Lieven, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07318237304. Het bedrijf Kerckhove Raf & Lieven bevindt zich op het adres: Lettenburgstraat 22-28; 8490; Jabbeke. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 777,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 449,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Windows. Lijst met producten zijn Doors.
De hoofdactiviteit van Kerckhove Raf & Lieven is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Kerckhove Raf & Lieven is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Kerckhove Raf & Lieven, openstaande posities, locatie van Kerckhove Raf & Lieven op de kaart.

Kerckhove Raf & Lieven is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is Kerckhove Raf & Lieven, company assigned to the tax number BE07318237304. The company Kerckhove Raf & Lieven is located at the address: Lettenburgstraat 22-28; 8490; Jabbeke. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 777,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 449,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Windows. List of products are Doors.
The main activity of Kerckhove Raf & Lieven is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Kerckhove Raf & Lieven is not available. You also can look at reviews of Kerckhove Raf & Lieven, open positions, location of Kerckhove Raf & Lieven on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Kerckhove Raf & Lieven, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Kerckhove Raf & Lieven, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Kerckhove Raf & Lieven, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Kerckhove Raf & Lieven, employees, financial statistics.