HARDY SCHRIJNWERKEN NV

Particuliere bedrijvenOlie- en gaswinning • HARDY SCHRIJNWERKEN NV
Private companiesOil and Gas Extraction • HARDY SCHRIJNWERKEN NV

Contactgegevens HARDY SCHRIJNWERKEN NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HARDY SCHRIJNWERKEN NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

HARDY SCHRIJNWERKEN NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Veurnseweg 528; 8906; Ieper (Elverdinge), België

Telefoon (phone): 057 42 92 50 (+32-057 42 92 50) 057 42 92 50 (+32-057 42 92 50)

Fax (fax): 057 42 92 51 (+32-057 42 92 51) 057 42 92 51 (+32-057 42 92 51)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HARDY SCHRIJNWERKEN NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HARDY SCHRIJNWERKEN NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HARDY SCHRIJNWERKEN NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HARDY SCHRIJNWERKEN NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HARDY SCHRIJNWERKEN NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HARDY SCHRIJNWERKEN NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HARDY SCHRIJNWERKEN NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HARDY SCHRIJNWERKEN NV
Products information HARDY SCHRIJNWERKEN NV

BTW identificatienummer (tax): BE05324218750
Ondernemingsnummer: 8453948974
Hoofdstad (capital): 539,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 410,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Verandas; Doors; Carpenters

Product categorie (product category): Windows

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HARDY SCHRIJNWERKEN NV
(Get full report from official database of BE for HARDY SCHRIJNWERKEN NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor HARDY SCHRIJNWERKEN NV
Addition kinds of activities for HARDY SCHRIJNWERKEN NV

02599900. Pluimvee en eieren, nec, nec | Poultry and eggs, nec, nec
24110209. Stompen, hout | Stumps, wood
26730202. Vuilniszakken (plastic folie): gemaakt van aangekochte materialen | Trash bags (plastic film): made from purchased materials
34429901. Bewaar fronts, geprefabriceerde, metaal | Store fronts, prefabricated, metal
36999901. Reinigingsapparatuur, ultrasone, behalve medische en tandheelkundige | Cleaning equipment, ultrasonic, except medical and dental
38450121. Ultrasone scanapparatuur, medisch | Ultrasonic scanning devices, medical
73590301. Palletbox verhuur | Pallet box rental

Werken bij HARDY SCHRIJNWERKEN NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HARDY SCHRIJNWERKEN NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HARDY SCHRIJNWERKEN NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HARDY SCHRIJNWERKEN NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnmedewerker | 3 ploegen | Kontich (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Synergie Zwijndrecht Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Kontich zijn we op zoek naar logistieke medewerkers. Je zal zeer divers ingepland worden in het magazijn en taken afhandelen als sorteren en laden en lossen. Hiervoor krijg je een rondleiding in het magazijn zelf. Ervaring is dus ondergeschikt aan motivatie en leergierigheid. Je kan werken in 3 shiften.

  • Verpleegkundige bijwerken UZ Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wil je een centje bijverdienen en ondertussen bijdragen aan de kwalitatieve hulpverlening bij UZ Gent? Dan bij jij diegene die we zoeken! Randstad Medical wil de kans bieden aan verpleegkundigen om op hun beschikbare momenten losse opdrachten tijdens verschillende shiften te werken. UZ Gent biedt, met zijn diversiteit aan afdelingen, een waaier aan mogelijkheden aan voor verpleegkundigen met specialisaties of algemeen verpleegkundigen. Overeenkomstig aan jouw verwachtingen en ervaring als verpleegkundige bieden wij jou de meest geschikte opdrachten aan qua afdeling en uurrooster.

  • Werfleider (VAALBEEK)

    Regio: VAALBEEK

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

     Als werfleider sta je in voor het voorbereiden en coördineren van het dagdagelijkse reilen en zeilen, zodat iedereen op de werf of werven zijn werk naar behoren kan uitvoeren.  Je zorgt voor een goede planning, de voorbereiding, de uitvoering van het werk, de administratieve taken en het leiden van bijeenkomsten en werfvergaderingen. Je bent verantwoordelijk voor de controle op de werf inzake kwaliteit en veiligheid van personeel, onderaannemers en materieel. Je brengt dagelijks verslag uit op kantoor met de verantwoordelijken. Dit bedrijf specialiseert zich zich in bouw-en schilderwerken. Dagelijks staan ze klaar om verzorgd werk af te leveren, conform de details uit lastenboeken en projectbeschrijvingen.   

  • Chauffeur Rijbewijs C/E (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een transportbedrijf in Westerlo zijn wij op zoek naar een chauffeur CE (M/V) je rijdt met een vrachtwagen met afvalwater je rijdt met een vrachtwagen met een citerne je rijdt niet met gevaarlijke producten 

  • Chauffeur rijbewijs C (LEMBEEK)

    Regio: LEMBEEK

    Bedrijf: Konvert Interim Halle

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zal instaan voor het vervoeren van goederen naar particulieren en dit over heel BE.

  • Teamleader / Foreman (EINDHOUT)

    Regio: EINDHOUT

    Bedrijf: Start People Hasselt

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij een people-minded persoon met sterke kennis van warehouse processen?! Dan is deze vacature jou op het lijf geschreven! ull; Als teamleader stuur je een team van magazijnmedewerkers binnen één shift aan. Je zorgt samen met je supervisor en je team voor een efficiënte organisatie van het werk. Indien nodig werk je zelf actief aan de operatie om de resultaten te behalen. ull; Je functioneert als coach voor jouw team. Je zorgt voor een duidelijke communicatie en bouwt mee aan een goede teamsfeer. ull; Je zorgt ervoor dat de veiligheid maximaal gewaarborgd wordt en dat orde en netheid door iedereen gerespecteerd en nageleefd wordt. ull; Je hebt oog voor mogelijke problemen en reikt oplossingen aan om deze op te lossen of te voorkomen. Je werkt proactief mee aan het continu verbeteren van de bestaande processen en dit via de aangereikte tools. ull; Je zorgt daarnaast voor een correcte administratie en rapportering. (bijv. rapportering van productiviteit, kwaliteit & personeelswijzigingen)

  • Chauffeur CE Afzetcontainers SUEZ (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: ADECCO SUEZ CENTRUMWEST

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je op zoek naar een baan als vrachtwagenchauffeur C(E) (M/V), om de afzetcontainers op te halen? Werk je graag zelfstandig en ben je een vroege vogel? Dan is SUEZ op zoek naar jou! SUEZ een toonaangevend bedrijf, dat instaat voor het ophalen en het verwerken van afval bij hun klanten. Ze zijn nog op zoek naar een enthousiaste chauffeur om, autonoom in de vroege uren afzetcontainers met industrieel afval op te halen. Je start al in de vroege uren om aan de hand van een planning, met vooraf ontvangen route(s) afval op te halen bij klanten in de regio, Gent. Beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift is een absolute must om de klant te woord te kunnen staan en de nodige documenten in te vullen.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS REGIO MARKE - BELLEGEM (MARKE)

    Regio: MARKE

    Bedrijf: GREENHOUSE KORTRIJK

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Marke - Bellegem zoeken een goede hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Kruibeke – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KRUIBEKE)

    Regio: KRUIBEKE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp regio Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Itzu Home

    Type: Dienstenchequebaan

    SCHOONMAKEN BIJ JOU THUIS, ONZE MISSIE In 2006 werd het zusterbedrijf van Itzu Cleaning, Itzu Home (het vroegere service@home), opgericht om gezinnen en huishoudens verder te helpen met allerlei huishoudelijke taken, zoals schoonmaken, strijken, boodschappen doen enz. Het dienstenchequebedrijf Itzu Home staat garant voor een excellente service in Limburg, Brussel en West-Vlaanderen. Wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen om ons team te versterken. Als huishoudhulp verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en in welke regio je aan de slag wilt. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog gezinnen? Ook hier kunnen we voor zorgen.

  • Studentenjob verkoop Hema Waasland (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: National Retail Unit

    Type: Studentenjob

    Hema Waasland is op zoek naar studenten die beschikbaarheden hebben doorheen de week tijdens het schooljaar

  • FINANCIEEL VERANTWOORDELIJKE KMO KORTRIJK (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ARGON SELECTIE

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor de boekhouding/controlling van een aantal vennootschappen. Je verricht de boekhouding van A tot Z van het bedrijf. Je registreert en verwerkt de boekhoudkundige verrichtingen met betrekking tot aan- en verkoop. U bent tevens verantwoordelijk voor de fiscale aangiften (BTW, vennootschapsbelasting) Je doet ook debiteurenbeheer en voert betalingen uit. Je verricht de maandelijkse afsluitingen. Je werkt mee aan het opmaken en bijhouden van kostenanalyses. Je assisteert bij de opmaak van budgetten en forecasts. Je vraagt financiële informatie op van bepaalde klanten en geeft die in. Een assistent verricht het inputwerk. Je rapporteert aan de zaakvoerder en werkt nauw samen met de extern accountant.

Zoek naar antwoorden van HARDY SCHRIJNWERKEN NV in sociale netwerken
Look for responds of HARDY SCHRIJNWERKEN NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor HARDY SCHRIJNWERKEN NV. Laat een reactie achter voor HARDY SCHRIJNWERKEN NV. HARDY SCHRIJNWERKEN NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HARDY SCHRIJNWERKEN NV. Leave a respond for HARDY SCHRIJNWERKEN NV. HARDY SCHRIJNWERKEN NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HARDY SCHRIJNWERKEN NV op de google maps. Adres en contacten HARDY SCHRIJNWERKEN NV
Location of HARDY SCHRIJNWERKEN NV on the google maps. Address and contacts of HARDY SCHRIJNWERKEN NV

Andere gerelateerde bedrijven als come HARDY SCHRIJNWERKEN NV HARDY SCHRIJNWERKEN NV: VERMEYLEN D. | Weygers S | DANIEL LANGLET | Decoodt Verzekeringsmakelaars | MEUBELEN VAN DEN BERGH

Other related companies as HARDY SCHRIJNWERKEN NV: VERMEYLEN D. | Weygers S | DANIEL LANGLET | Decoodt Verzekeringsmakelaars | MEUBELEN VAN DEN BERGH

HARDY SCHRIJNWERKEN NV is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HARDY SCHRIJNWERKEN NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05324218750. Het bedrijf HARDY SCHRIJNWERKEN NV bevindt zich op het adres: Veurnseweg 528; 8906; Ieper (Elverdinge). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 539,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 410,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Windows. Lijst met producten zijn Verandas; Doors; Carpenters.
De hoofdactiviteit van HARDY SCHRIJNWERKEN NV is Olie- en gaswinning, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HARDY SCHRIJNWERKEN NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HARDY SCHRIJNWERKEN NV, openstaande posities, locatie van HARDY SCHRIJNWERKEN NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

HARDY SCHRIJNWERKEN NV is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is HARDY SCHRIJNWERKEN NV, company assigned to the tax number BE05324218750. The company HARDY SCHRIJNWERKEN NV is located at the address: Veurnseweg 528; 8906; Ieper (Elverdinge). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 539,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 410,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Windows. List of products are Verandas; Doors; Carpenters.
The main activity of HARDY SCHRIJNWERKEN NV is Oil and Gas Extraction, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of HARDY SCHRIJNWERKEN NV is not available. You also can look at reviews of HARDY SCHRIJNWERKEN NV, open positions, location of HARDY SCHRIJNWERKEN NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over HARDY SCHRIJNWERKEN NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HARDY SCHRIJNWERKEN NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HARDY SCHRIJNWERKEN NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HARDY SCHRIJNWERKEN NV, employees, financial statistics.