Fransen R CVBA

Contactgegevens Fransen R CVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Fransen R CVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Fransen R CVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Wittenweg 2; 3440; Zoutleeuw (Halle-Booienhoven), België

Telefoon (phone): 011 78 02 73 (+32-011 78 02 73) 011 78 02 73 (+32-011 78 02 73)

Fax (fax): 011 78 40 66 (+32-011 78 40 66) 011 78 40 66 (+32-011 78 40 66)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Fransen R CVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Fransen R CVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Fransen R CVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Fransen R CVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Fransen R CVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Fransen R CVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Fransen R CVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Fransen R CVBA
Products information Fransen R CVBA

BTW identificatienummer (tax): BE03468627929
Ondernemingsnummer: 4695526123
Hoofdstad (capital): 695,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 632,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in Fransen R CVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Windows

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Fransen R CVBA
(Get full report from official database of BE for Fransen R CVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Fransen R CVBA
Addition kinds of activities for Fransen R CVBA

20999903. Broodkruimels, behalve in bakkerijen | Bread crumbs, except made in bakeries
22310200. Bleken, sterven en speciaal behandelen: wol, haarhaar, enz. | Bleaching, dying and specialty treating: wool, mohair, etc.
34690201. Kookgerei, porselein geëmailleerd | Cooking ware, porcelain enameled
58120300. Fastfood restaurants en stands | Fast food restaurants and stands
76299901. Vliegtuig reparatie van elektrische apparatuur | Aircraft electrical equipment repair
83990100. Communautaire ontwikkelingsgroepen | Community development groups

Werken bij Fransen R CVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Fransen R CVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Fransen R CVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Fransen R CVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker DAGDIENST (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant Mars Belgium te Olen zijn wij op zoek naar productiemederwerkers. Mars Belgium is een dochteronderneming van Mars, Inc. Het is een familiebedrijf dat wereldleider is op het gebied van voedingsmiddelen, zoetwaren en dierenvoeding. Mars Belgium is de kracht achter merken zoals: Uncle Ben's, Twix, Mars, Whiskas en Pedigree, die wereldberoemd zijn. Wij zijn mee op zoek naar productiemedewerkers die graag de handen uit de mouwen steekt. Je zorgt er mee voor dat de producten tijdig afgeleverd kunnen worden bij de klanten. Hierdoor ben jij een belangrijke schakel in heel het proces. Wil jij graag deel uitmaken van een bedrijf dat wereldberoemd is ? Dan ben jij de persoon die wij zoeken !

  • Containerparkmedewerker (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Konvert Interim Vilvoorde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bedrijf te Vilvoorde gespecialiseerd in de recyclage van afvalstromen. We hebben een eigen containerdienst voor het plaatsen van afvalcontainers, zowel rolcontainers als afzetcontainers. Het afval verzamelen we in het recyclagecenter te Vilvoorde om het daar te verwerken. Hiervoor zoeken we een voltijdse containerparkmedewerker. Je staat de klanten bij met advies en hulp. Je bent verantwoordelijk voor de controle van binnenkomende afvalstoffen. Je voert beperkte controletesten uit en stelt niet-conformiteiten op. Je bent mede verantwoordelijk voor een veilige en ordelijke werkomgeving. Je wordt mee ingeschakeld in de brandinterventieploeg. Je werkt in een veranderend uurrooster De nodige opleidingen worden intern verzorgd.

  • Huishoudhulp dienstencheques Londerzeel (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: ONAFHANKELIJKE THUISZORG VERENIGINGEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij graag aan de slag als huishoudhulp bij gezinnen? Is schoonmaken één van jouw favoriete bezigheden? Bij OTV ben je van harte welkom want wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Hou jij ook van netheid en steek je graag je handen uit de mouwen? Dan ben jij voor ons de geschikte kandidaat om aan de slag te gaan als huishoudhulp via het systeem van de dienstencheques.Elke dag nemen onze huishoudhulpen bij onze klanten het huishoudelijke werk uit handen. Poetsen, strijken, koken, het kan allemaal via het systeem van dienstencheques. Je wordt tewerkgesteld in particuliere huishoudens. Telkens werk je in blokken van vier uren én het mooist van al, je kan zelf je werkdagen kiezen waardoor het perfect combineerbaar is met je privé leven. Tevens kan je rekenen op een individuele coaching door onze getrainde regioverantwoordelijken, zij staan je dagelijks met raad en daad bij.

  • Poetshulp met dienstencheques regio Sint-Katelijne-Waver (voltijds) (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Student arbeider (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Herenthout zijn wij op zoek naar twee studenten die  Je staat in om allerlei klusjes uit te voeren  Een van de twee zal met de camionette rijden 

  • Student - productiemedewerker - tijdens schoolweek (OOSTROZEBEKE)

    Regio: OOSTROZEBEKE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in de regio Oostrozebeke zijn we op zoek naar een student die zich doorheen het schooljaar 1 of meer dagen in de werkweek kan vrijmaken. Jouw takenpakket: Zitzakken vullen Paletten samenstellen Voor deze vacature kan je wekelijks tewerkgesteld worden en de dag of dagen dat je tewerkgesteld zal worden, worden in samenspraak gekozen. De loon ligt rond de €10.  Bedrijfsprofiel: Onze klant is een familiebedrijf in de regio Oostrozebeke gekend in de sector van de textiel.

  • Animator om spelactiviteiten te begeleiden tijdens schoolvakantie - Deurne (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob als spel animator? De kinderen hebben een bepaald thema gekozen en doen minimaal 3 uur per dag het door hen gekozen thema. De verschillende activiteiten zijn leren programmeren, minecraft of fotografie. Als spelanimator zorg je voor de ontspanning tussen de thema lessen in, je doet een leuk spel of maakt iets creatief, bij voorkeur in het thema dat ze gekozen hebben. De groepen wisselen af tussen de thema activiteit en spel. We verwachten van jou dat je de kinderen begeleidt en boeiende activiteiten aanbiedt. Je doet dit zelfstandig in kleine groep (+/- 12 kinderen) of samen met een andere moni voor een grotere groep.

  • TALENT MANAGER (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Voor een internationaal bedrijf in de regio van Ieper gaan wij op zoek naar een talent manager. Jij zal: - instaan voor de ontwikkeling van de competenties van de medewerkers en werkt een beleid uit hierover. - behoefteanalyses uitvoeren rond opleidingen. - loopbaanpaden uitstippelen. - de interne doorgroei van medewerkers stimuleren. - rapporteren aan de HR manager.

  • CARROSSIER - KOETSWERKHERSTELLER (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: DEBOO

    Type: Vaste Job

    Gemotiveerde persoon gezocht die graag een auto van voorbereiding, spuiten tot afwerking verzorgt.

  • Freelance projectverpleegkundige (VL-B) (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: Talent in Motion Healthcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zoek je continuïteit in jouw opdrachten als freelance verpleegkundige en wil jouw ervaring in de brede en boeiende gezondheidszorg verder uitbreiden? Kom dan werken bij Talent in Motion en word freelance projectverpleegkundige! Als professionals in eigen vak bieden wij voldoende afwisseling in diverse projecten in verschillende zorginstellingen, bovendien bieden we je de zekerheid om opdracht na opdracht te kunnen doen. Je wordt als freelance verpleegkundige tewerkgesteld in verschillende projecten voor ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en thuiszorg, en dit zowel voltijds (100%) als deeltijds (4/5de ). Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren en specialiteit (spoed, OK, …) word je ingeschakeld in zeer uiteenlopende projecten in gezondheidszorg. Wij zorgen alvast voor een optimale begeleiding en helpen je bij het uitbouwen van jouw carrière. Verpleegkundige? Als verpleegkundige verleen je de nodige zorgen op een deskundige manier, rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. Je voert de handelingen die je door de geneesheer zijn toevertrouw correct uit, binnen het wettelijk kader dat het verpleegkundig handelen vastlegt. Je werkt actief mee aan het beheer en de organisatie op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je besteed veel aandacht aan een grondige observatie van alle lichamelijke en psychosociale klachten bij de patiënten. Je bouwt mee aan de verdere optimalisatie van de zorg- en dienstverlening.

  • JUNIOR BUYER (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1671367-inline.html?cid=Partner_VDAB Junior Buyer Zelfstandig Indirecte aankoop Samen met onze klant, een klinkende naam in de voedingswereld regio Aalst, zijn wij vanuit HAYS Purchasing & Logistics Gent op zoek naar een Junior Buyer. Onze klant omschrijft zich als een cultuur waar klantgerichtheid, integriteit en teamspirit centraal staan. Als Junior Buyer ben je verantwoordelijk voor de indirecte aankoop voor onder andere HR, IT, marketing, enz. Je staat in voor de input van purchase orders, supplier data en facturen. Je verzorgt de opvolging van de facturen waarbij je de verschillende departementen te woord staat bij vragen zoals supplier data, opmaak van facturen, enz. Daarnaast waak je over de betaling van de facturen. Inzake aankoop sta je samen met de Category Buyer in voor de supplier analyse, denk je mee in het kader van centralisatie of partnerships, onderhandel je de beste prijs en beslis je zelfstandig over een bepaald budget. Je rapporteert rechtstreeks aan de Purchase Manager.

  • Bewakingsagent parkeerbeheer M/V (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: P.A.S. Security bvba

    Type: Werfreserve

    Voor een dynamisch, jong en groeiende bewakingsonderneming zijn wij op zoek naar een bewakingsagent(e) voor het parkeerbeheer te Leuven. Uw taken bestaan eruit om te observeren, te controleren en te rapporteren. Je bent verantwoordelijk voor het controleren van de geparkeerde wagens in de betalende parkeerzones of blauwe zones van de Stad Leuven (Leuven, Kessel-Lo, Heverlee). Je stelt de materiële feiten vast en kan in gezet worden in 3 verschillende shiften.

Zoek naar antwoorden van Fransen R CVBA in sociale netwerken
Look for responds of Fransen R CVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Fransen R CVBA. Laat een reactie achter voor Fransen R CVBA. Fransen R CVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Fransen R CVBA. Leave a respond for Fransen R CVBA. Fransen R CVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Fransen R CVBA op de google maps. Adres en contacten Fransen R CVBA
Location of Fransen R CVBA on the google maps. Address and contacts of Fransen R CVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Fransen R CVBA Fransen R CVBA: PMU | CARPENTER GUY | Tordoir M-P | MAZDA-RUCQUOY (CARROSSERIE) | CENTRE P.M.S.

Other related companies as Fransen R CVBA: PMU | CARPENTER GUY | Tordoir M-P | MAZDA-RUCQUOY (CARROSSERIE) | CENTRE P.M.S.

Fransen R CVBA is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Fransen R CVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03468627929. Het bedrijf Fransen R CVBA bevindt zich op het adres: Wittenweg 2; 3440; Zoutleeuw (Halle-Booienhoven). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 695,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 632,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Windows. Producten gemaakt in Fransen R CVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Fransen R CVBA is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Fransen R CVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Fransen R CVBA, openstaande posities, locatie van Fransen R CVBA op de kaart.

Fransen R CVBA is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is Fransen R CVBA, company assigned to the tax number BE03468627929. The company Fransen R CVBA is located at the address: Wittenweg 2; 3440; Zoutleeuw (Halle-Booienhoven). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 695,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 632,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Windows. Products created in Fransen R CVBA were not found.
The main activity of Fransen R CVBA is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Fransen R CVBA is not available. You also can look at reviews of Fransen R CVBA, open positions, location of Fransen R CVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Fransen R CVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Fransen R CVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Fransen R CVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Fransen R CVBA, employees, financial statistics.