FINSTRAL AG (att SGF4)

Particuliere bedrijvenLandbouwdiensten • FINSTRAL AG (att SGF4)
Private companiesAgricultural Services • FINSTRAL AG (att SGF4)

Contactgegevens FINSTRAL AG (att SGF4): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FINSTRAL AG (att SGF4): address, phone, fax, email, website, opening hours

FINSTRAL AG (att SGF4)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GASTERERWEG 1; 39050; UNTERINN/RITTEN, België

Telefoon (phone): 016 65 02 90; 089 70 01 20 (+32-016 65 02 90; 089 70 01 20) 016 65 02 90; 089 70 01 20 (+32-016 65 02 90; 089 70 01 20)

Fax (fax): 087 70 01 29; 016 65 02 90 (+32-087 70 01 29; 016 65 02 90) 087 70 01 29; 016 65 02 90 (+32-087 70 01 29; 016 65 02 90)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FINSTRAL AG (att SGF4): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FINSTRAL AG (att SGF4)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FINSTRAL AG (att SGF4)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FINSTRAL AG (att SGF4), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FINSTRAL AG (att SGF4). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FINSTRAL AG (att SGF4), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FINSTRAL AG (att SGF4). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FINSTRAL AG (att SGF4)
Products information FINSTRAL AG (att SGF4)

BTW identificatienummer (tax): BE06877136230
Ondernemingsnummer: 6814239501
Hoofdstad (capital): 449,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 219,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in FINSTRAL AG (att SGF4) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Windows

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FINSTRAL AG (att SGF4)
(Get full report from official database of BE for FINSTRAL AG (att SGF4))

Aanvulling soorten activiteiten voor FINSTRAL AG (att SGF4)
Addition kinds of activities for FINSTRAL AG (att SGF4)

733600. Commerciële kunst en grafisch ontwerp | Commercial art and graphic design
20150405. Spel, klein: geslacht en gekleed | Game, small: slaughtered and dressed
22990000. Textielgoederen, nec | Textile goods, nec
25149901. Rug en stoelen voor metalen huishoudelijke meubels | Backs and seats for metal household furniture
35499901. Assemblage machines, inclusief robot | Assembly machines, including robotic
39110300. Sierringen en afwerkingen | Jewelry mountings and trimmings
50120104. Vans, noncommercial | Vans, noncommercial
92220402. Juridische raad en vervolging, staatsregering | Legal counsel and prosecution, state government

Werken bij FINSTRAL AG (att SGF4): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FINSTRAL AG (att SGF4): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FINSTRAL AG (att SGF4). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FINSTRAL AG (att SGF4). Looking for open vacancies in other companies

  • HOOFDOPERATOR (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OBOMSCHRIJVING Je start de opleiding als hulpoperator waarbij je assistentie verleent aan de hoofdoperator en aan het productieproces van de Fillings & Compounds (F&C)afdeling. Je voert hierbij verschillende opdrachten uit zoals ontvangen van grondstoffen, voorbereiden van productiebatches, aansturen verpakkingsprocessen, lossen en beladen van tankwagens, assisteren bij schoonmaakwerken en afvalbeheer,… Je groeit vervolgens door naar de functie van HOOFDOPERATOR F&C: Sturen en opvolgen van het productieproces van de F&C-afdeling (vullingen en imitatiechocolade) grotendeels geautomatiseerd, via schermsupervisie en ter plaatse. Dit proces omhelst de volledige productielijn vanaf de aankomst van de grondstoffen over het walsen en concheren tot en met de stockage van de eindproducten en de afvulling in emmers/vaten of de opvorming op de verpakkingslijn voor "easy melt". Je voert de nodige kwaliteits-, rendements- en capaciteitscontroles uit om het proces te kunnen bijsturen en optimaliseren. Daarnaast sta je ook in voor het aansturen van het elementaire dagelijkse onderhoud (technisch en hygiënisch) van alle installaties binnen de afdeling en geeft leiding en coördinatie aan de andere operatoren binnen de F&C afdeling. Bij elk van bovenstaande taken voer je ook zeer nauwgezet de nodige administratie en rapportering uit. Tewerkstelling in een 3-ploegensysteem van maandag t.e.m. vrijdag. De geselecteerde kandidaat start de opleiding als hulpoperator en groeit vervolgens door tot hoofdoperator. Het potentieel om door te groeien is essentieel bij de selectie.

  • Verkoopmedewerker speelgoedwinkel Diest (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor speelgoedwinkel te Diest zoeken we een enthousiaste medewerker! Je werkt in een voltijds rooster van 36u/week (ook weekends) Je taken zijn: Kassa, klantenservice, vracht verwerken. Het betreft een tijdelijke opdracht van 01/10/2018 tem 31/12/2018

  • Winkelbediende M/V slagerij supermarkt (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: ADECCO GENT INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een gekende supermarkt zoekt Adecco een winkelbediende om vanaf eind augustus te werken op de slagerijafdeling. Samen met de beenhouwer sta je in voor de dagdagelijkse werking van de traiteursafdeling. Je voert bereidingen met vlees uit, zoals balletjes in tomatensaus, vol-au-vent,... Hierbij hou je strikt rekening met de HACCP-normen. Ook pak je de verse producten in en vul je ze aan in de toonbank.

  • Poetshulp/Huishoudhulp (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: EXTRANET

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een medewerk(st)er voor het uitvoeren van huishoudelijk werk bij verschillende klanten in het kader van dienstencheques : schoonmaken van de woning, ramen wassen, strijken, kleine naaiwerken, bereiden van maaltijden, boodschappen doen ... Je zal tewerkgesteld worden in de regio Beringen (Paal, Koersel, Beverlo). Je bent flexibel en je bent in het bezit van eigen vervoer (fiets, brommer, auto). De werkuren zijn flexibel in te vullen. ZEER GOEDE VERDIENSTEN!!!!

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Vlierzele-20 uur/week bij 1 gezin -Solliciteer via SMS!!! (VLIERZELE)

    Regio: VLIERZELE

    Bedrijf: EASY LIFE AALST

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ellen is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen

  • Projectleider (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: TALENTFARM

    Type: Vaste Job

    Voor onze opdrachtgever, een gekend bouwbedrijf in Oost-Vlaanderen, zijn wij op zoek naar een Projectleider. Jouw takenpakket: Je volgt, samen met de hoofdprojectleider, de bouwwerken van A tot Z op. Je geeft leiding aan eigen bekisters- en metsersploegen. Je bent verantwoordelijk voor de bestelling van alle benodigdheden op de werf. Je stelt de werfplanning op en houdt toezicht op de naleving er van. Je maakt contracten op met onderaannemers. Je staat in voor het opmaken en nakijken van vorderingsstaten en facturen van leveranciers en onderaannemers. Je bent aanwezig op werfvergaderingen met het bestuur, de architect, studiebureaus, nevenaannemers en veiligheidscoördinator. Je houdt toezicht op de veiligheid en gezondheid op de werf.

  • Tractorbestuurders CE - landbouwsector (ZELZATE)

    Regio: ZELZATE

    Bedrijf: BUYSSE GEERT

    Type: Vaste Job

    Ons kleine familiebedrijf zoekt tractorbestuurders met aanhangwagen. Je taak bestaat voor 95% uit grondverzet. Op de werven staat je ook in voor het contact met de klanten. Je komt terecht in een boerderij omgeving, dus het is wel belangrijk dat je enige voeling met de landbouwsector hebt.

  • MEDEWERKER BOUW MET VERBALE TALENTEN voor de regio DE KEMPEN (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: CELEKO

    Type: Vaste Job

    Voor een klant van ons zijn we opzoek naar een vlotte commerciële persoonlijkheid die op technisch vlak zijn mannetje kan staan! Je komt terecht in een tof team, dit kan ik je persoonlijk garanderen! Onze klant gaat SAMEN met jou investeren in je carrière. Een grondige opleiding & begeleiding, indien nodig, is dan ook vanzelfsprekend! Je bezoekt bestaande & gaat actief opzoek naar nieuwe klanten in de BOUW. Je verkoopt "speciale" kwalitatieve gereedschappen & bevestigingsmaterialen aan firma's in de bouw. Ben je bijvoorbeeld: - een metser/werfleider/... in de bouw die verbaal zijn mannetje kan staan - of een commercieel talent die handig is & bijvooorbeeld zijn eigen huis heeft rechtgezet - of ben je iemand die ervaring heeft in de binnendienst van de bouw & heel graag de baan wil op gaan aarzel dan niet om te solliciteren want dan ben je voor ons de perfecte kandidaat!

  • Onderhoudstechnieker elektromechanica (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: vind! Tielt

    Type: Vaste Job

    Je staat samen met vijf andere techniekers in voor de goede werking van de productiemiddelen. Je houdt je aan een preventief onderhoudsschema om zoveel mogelijk depannages te vermijden. Je staat ook in voor de medewerking aan nieuwbouw of verbetering van bestaande installaties. Op termijn sta je samen met je collega's in voor een beurtrol om ook na de werkuren storingen op te lossen.

  • Sourcing manager (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: SCK

    Type: Vaste Job

    Als sourcing manager leid je de aankoopafdeling en neemt daarin volgende rollen op: Leider je zet het aankoopbeleid op en geeft het vorm; je voert het voorraadbeleid. Manager je zet adequate interne structuren, werkwijze en procedures op; je streeft efficiëntie na bv. d.m.v. automatiseren; je zet de nodige systemen kwaliteitsbewaking en risicobeheersing op en beheert ze. Coach je stuurt het team van medewerkers verantwoordelijk aankoop en magazijn aan, bestaande uit zowel interne als externe medewerkers. Meer info vind je op onze website.

  • Kinderpsycholoog/psychotherapeut (EKEREN)

    Regio: EKEREN

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK LOOGENBERGH

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als psycholoog/psychotherapeut gespecialiseerd en kinderen en/of jongeren, begeleid je deze doelgroep met psychische klachten. Je hebt een brede kijk op hulpverlening. Je kan creatief werken en kan aansluiten bij een divers publiek. Je betrekt ouders bij de hulpverlening van hun kind. Je hebt bij voorkeur een therapieopleiding gevolgd of start met deze opleiding. Ervaring met diagnostiek is een pluspunt.

  • gemotiveerde kelner flexi of student (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Kapriz

    Type: Flexijob

    Kapriz is een nieuwe zaak in hartje Mechelen, gespecialiseerd in de Frans-Belgische keuken. We zijn op zoek naar een gemotiveerde en ervaren kelner : studentjob of flexijob.

Zoek naar antwoorden van FINSTRAL AG (att SGF4) in sociale netwerken
Look for responds of FINSTRAL AG (att SGF4) in social networks

Lees alle opmerkingen voor FINSTRAL AG (att SGF4). Laat een reactie achter voor FINSTRAL AG (att SGF4). FINSTRAL AG (att SGF4) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FINSTRAL AG (att SGF4). Leave a respond for FINSTRAL AG (att SGF4). FINSTRAL AG (att SGF4) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FINSTRAL AG (att SGF4) op de google maps. Adres en contacten FINSTRAL AG (att SGF4)
Location of FINSTRAL AG (att SGF4) on the google maps. Address and contacts of FINSTRAL AG (att SGF4)

Andere gerelateerde bedrijven als come FINSTRAL AG (att SGF4) FINSTRAL AG (att SGF4): Werkgroep Vorming en Aktie | DE STERRE RESTAURANT | N. GUILLET | JACQUES DOBBELS | Ankerlicht

Other related companies as FINSTRAL AG (att SGF4): Werkgroep Vorming en Aktie | DE STERRE RESTAURANT | N. GUILLET | JACQUES DOBBELS | Ankerlicht

FINSTRAL AG (att SGF4) is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FINSTRAL AG (att SGF4), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06877136230. Het bedrijf FINSTRAL AG (att SGF4) bevindt zich op het adres: GASTERERWEG 1; 39050; UNTERINN/RITTEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 449,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 219,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Windows. Producten gemaakt in FINSTRAL AG (att SGF4) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FINSTRAL AG (att SGF4) is Landbouwdiensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FINSTRAL AG (att SGF4) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FINSTRAL AG (att SGF4), openstaande posities, locatie van FINSTRAL AG (att SGF4) op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

FINSTRAL AG (att SGF4) is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is FINSTRAL AG (att SGF4), company assigned to the tax number BE06877136230. The company FINSTRAL AG (att SGF4) is located at the address: GASTERERWEG 1; 39050; UNTERINN/RITTEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 449,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 219,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Windows. Products created in FINSTRAL AG (att SGF4) were not found.
The main activity of FINSTRAL AG (att SGF4) is Agricultural Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of FINSTRAL AG (att SGF4) is not available. You also can look at reviews of FINSTRAL AG (att SGF4), open positions, location of FINSTRAL AG (att SGF4) on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over FINSTRAL AG (att SGF4), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FINSTRAL AG (att SGF4), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FINSTRAL AG (att SGF4), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FINSTRAL AG (att SGF4), employees, financial statistics.