DIVES HANCART (ETS) SPRL

Contactgegevens DIVES HANCART (ETS) SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DIVES HANCART (ETS) SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

DIVES HANCART (ETS) SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de la Trichenne 7; 5300; Andenne (Bonneville), België

Telefoon (phone): 081 58 89 39 (+32-081 58 89 39) 081 58 89 39 (+32-081 58 89 39)

Fax (fax): 081 58 89 39 (+32-081 58 89 39) 081 58 89 39 (+32-081 58 89 39)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DIVES HANCART (ETS) SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DIVES HANCART (ETS) SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DIVES HANCART (ETS) SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DIVES HANCART (ETS) SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DIVES HANCART (ETS) SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DIVES HANCART (ETS) SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DIVES HANCART (ETS) SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DIVES HANCART (ETS) SPRL
Products information DIVES HANCART (ETS) SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE04921020507
Ondernemingsnummer: 2324676513
Hoofdstad (capital): 104,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 176,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Verandas

Product categorie (product category): Windows

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DIVES HANCART (ETS) SPRL
(Get full report from official database of BE for DIVES HANCART (ETS) SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor DIVES HANCART (ETS) SPRL
Addition kinds of activities for DIVES HANCART (ETS) SPRL

3274. Limoen | Lime
3792. Reiswagens en kampeerders | Travel trailers and campers
352399. Landbouwmachines en -uitrusting, nec | Farm machinery and equipment, nec
01710000. Bessengewassen | Berry crops
32290402. Glasvezels, textiel | Glass fibers, textile
35560103. Cream scheiders (voedingsmiddelen machines) | Cream separators (food products machinery)
39310207. Mandolines en onderdelen | Mandolins and parts
52610300. Kleuterscholen | Retail nurseries
61630000. Lening makelaars | Loan brokers
92249904. Brandpreventiebureau, overheid | Fire prevention office, government

Werken bij DIVES HANCART (ETS) SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DIVES HANCART (ETS) SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DIVES HANCART (ETS) SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DIVES HANCART (ETS) SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoop / kassa / onthaal (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent medeverantanwoordelijke voor de afdeling ruitersport en zwemmen. Je vult de rekken aan en zorgt dat de afdeling er altijd tip top uit ziet. Je leert alle producten kennen, zodat je klanten met jouw advies kan verderhelpen.

  • Elektricien / hoogtewerker M/V (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een elektricien die bij onze klant te Aalter aan de slag gaat krijgt deze taken toegewezen: Je staat in voor het herstellen en onderhoud van de openbare verlichting langs gewestwegen en autosnelwegen; Je helpt mee bij de montage van nieuwbouw verlichtingsinstallaties; Ook in-dienst-stellen van dynamische verkeersborden behoort tot je takenpakket; Alsook het uitrusten van kruispunten met driekleurige verlichtingssignalisatie; De werken die je uitvoert zijn eveneens voor tunnels vliegvelden bruggen en kunstwerken.

  • Import Inside Sales medewerker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in 2030 Antwerpen zijn wij op zoek naar een Import Inside Sales medewerker (m/v) Doel van de afdeling en functie: Coördineren van offertes met daaraan gekoppelde vrachtreservaties voor een toegewezen vaargebied. Onderhouden en ontwikkelen van inside sales activiteiten voor het desbetreffend vaargebied.Omschrijving van de werkzaamheden: Je bent verantwoordelijk voor de ontwikkeling van het toegewezen vaargebied. Je negotieert tussen klant en hoofdkantoor, offertes opmaken aan klanten en opvolging ervan. Identificatie van de markt a.d.h.v.: bezoeken van outside sales, sales leads van overzeese agenten, nieuwe vrachtaanvragen, prospects, statistieken, kranten, advertenties,... Registratie van de marktinformatie in LISA CRM. Werken via de systemen LISA CRM - LARA Quotation & CRM. Budgetten maken in samenwerking met import sales manager. Maandelijks sales rapporten opstellen: markt situatie, prestaties aan de hand van statistieken, belangrijke trafieken,... Netwerken: commerciële activiteiten bijwonen + bezoeken van voornaamste klanten binnen het toegewezen vaargebied. Trouble shooting/geschillen oplossen - assistentie customer service desk. Global offer & presentaties up to date houden bij wijzigen in het toegewezen vaargebied.

  • Assistent meestergast - nacht - Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met de ploegleider sta je in voor het reilen en zeilen van de volledige nachtploeg. -Je stuurt een ploeg van ongeveer 20 werknemers aan. -Je staat in voor de opleiding van de werknemers. -Je ziet toe op de werkzaamheden van de logistieke afdeling. -Bij grote technische storingen spreek je de technische ploeg aan. -Je overlegt met collega's en leidinggevenden om duurzame oplossingen voor te stellen. -Je hebt regelmatig contact met de productie- en personeelsplanner en rapporteert aan de productiemanager. -Als assistent meestergast toon je het goede voorbeeld in alle processen en communicatie. -Je draagt de waarden van de firma hoog in het vaandel. -Je respecteert de veiligheid-, kwaliteits- en milieuvoorschriften.

  • ELEKTROMECHANICIEN (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als vaste technieker sta je in voor het technisch onderhoud bij onze klanten. Hierbij ben je het eerste aanspreekpunt voor onze klanten omtrent het technisch onderhoud en de technische storingen. Je wordt ingezet op verschillende projecten (zowel korte als lange duur). Als elektromechanicien waak je over de kwaliteit van de uitrusting en voert preventief onderhoud uit. Je installeert en sluit de apparatuur en machines aan en controleert ze op hun goede werking. Je verhelpt elektrische en mechanische storingen. Tot slot voer je zelfstandig kleine automatiseringsopdrachten uit.

  • Exclusieve Home Manager M/V te St-Martens-Leerne 12u/week (SINT-MARTENS-LEERNE)

    Regio: SINT-MARTENS-LEERNE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 12u/week voor een gastgezin wonende te St-Martnes-Leerne. U komt terecht in een gastgezin waar u het huishouden volledig in handen mag nemen. U poetst graag maar neemt voldoende initiatief om eveneens kasten uit te kuisen, bepaalde ruimtes te reorganiseren, etc... Er kan op termijn wel eens gevraagd worden om wat voorbereidend werk te doen voor het avondeten. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Jobstudent Nachtshift Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: C.P.T. - Q8

    Type: Studentenjob

    U werkt met een vaste nacht, van 22u - 6u Uw taken brengen oa met zich mee: - het ontvangen en wegzetten van leveringen - het bakken van koffiekoeken, broodjes, taartjes en warme snacks - het beleggen van broodjes - verkoop van lottoproducten - retour en ontvangst van kranten en tijdschriften - kassawerk, klanten bedienen - schoonmaak van de shop

  • kinesist(e) voor kinderen (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: KINDERPRAKTIJK

    Type: Zelfstandige activiteit

    zelfstandige kinesist(e) binnen een multidisciplinaire groepspraktijk (3 kinesisten, 1 logopediste en samenwerking met psychologen)

  • Kinderverzorger / Kinderverzorgster (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: KINDERDAGVERBLIJF LAURO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor ons kinderdagveblijf in Aartselaar zijn wij nog steeds dringend op zoek naar een gemotiveerde kinderverzorger / kinderverzorgster. Je zal instaan voor de dagelijkse verzorging van baby's en peuters van 0-3 jaar.

  • Zelfstandige Vertegenwoordiger (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    MySeniors.be by Home Sweet Homes "Gids voor huisvesting en thuisdiensten voor Senioren" Forumlaan, 15/60 1020 Laken (Brussel) [email protected]*******Taken: Verkoop van advertenties en advertentieruimte op onze verschillende media - Brussel en Waals Brabant 1) Verkoop van advertentieruimte in de GRATIS gidsen voor senioren 2) Verkoop van stands op onze lokale seniorenbeurzen 3) Beheersmodule voor Senioren huisvestingsmogelijkheden 4) Module voor het beheer van de beschikbaarheid voor senioren in huisvestingsmogelijkheden voor voorschrijvers 5) Mini website voor Senioren huisvestingsmogelijkheden Webplatform en papieren gids om senioren te helpen bij het zoeken van huisvestingsmogelijkheden en thuisdiensten voor Senioren

  • ITS Group Benelux - Oracle DBA (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Job Description  installing and regularly upgrading the Oracle database software. This requires expertise in Oracle and its corresponding application tools. using database and coding knowledge to create database Storage structures, known as tablespaces, that store the data of Web applications. They are responsible for ensuring these structures are created with information security in mind. changing to database structures based on company needs. using their Oracle expertise and knowledge of database management to find and address the cause of the malfunction.   Skills  Understand the theories and components that make the system function. They also need knowledge of Structured Query Language (SQL) to create and alter database structures. Oracle DBAs need a working knowledge of programming languages such as HTML and XML. Oracle DBAs are people who thrive in a collaborative environment; they rarely work independently.  Designing databases using Oracle Software and knowledge of SQL Testing database applications to ensure functionality Collaborating with other Oracle DBAs to implement structures Performing regular security updates to keep user data safe Helping users to navigate and use database functions

  • vochtbestrijder / stukadoor (TIELRODE)

    Regio: TIELRODE

    Bedrijf: Vochtbestrijding TIBAS

    Type: Leercontract

    Uitvoeren van werkbonnen bij onze particuliere klanten gaande van injectiewerken,bezettingswerken, kelderbekuipingen , ventilatie en vloerdrainages Samen met je collega vertrek je dagelijks naar een andere werf in gans Vlaanderen

Zoek naar antwoorden van DIVES HANCART (ETS) SPRL in sociale netwerken
Look for responds of DIVES HANCART (ETS) SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor DIVES HANCART (ETS) SPRL. Laat een reactie achter voor DIVES HANCART (ETS) SPRL. DIVES HANCART (ETS) SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DIVES HANCART (ETS) SPRL. Leave a respond for DIVES HANCART (ETS) SPRL. DIVES HANCART (ETS) SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DIVES HANCART (ETS) SPRL op de google maps. Adres en contacten DIVES HANCART (ETS) SPRL
Location of DIVES HANCART (ETS) SPRL on the google maps. Address and contacts of DIVES HANCART (ETS) SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come DIVES HANCART (ETS) SPRL DIVES HANCART (ETS) SPRL: Entrez, c'est tout vert | PEETERS-VANORMELINGEN-STAS | Six BVBA | Desimpelaere BVBA | M. VANDERHOEVEN

Other related companies as DIVES HANCART (ETS) SPRL: Entrez, c'est tout vert | PEETERS-VANORMELINGEN-STAS | Six BVBA | Desimpelaere BVBA | M. VANDERHOEVEN

DIVES HANCART (ETS) SPRL is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DIVES HANCART (ETS) SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04921020507. Het bedrijf DIVES HANCART (ETS) SPRL bevindt zich op het adres: Rue de la Trichenne 7; 5300; Andenne (Bonneville). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 104,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 176,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Windows. Lijst met producten zijn Verandas.
De hoofdactiviteit van DIVES HANCART (ETS) SPRL is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DIVES HANCART (ETS) SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DIVES HANCART (ETS) SPRL, openstaande posities, locatie van DIVES HANCART (ETS) SPRL op de kaart.

DIVES HANCART (ETS) SPRL is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is DIVES HANCART (ETS) SPRL, company assigned to the tax number BE04921020507. The company DIVES HANCART (ETS) SPRL is located at the address: Rue de la Trichenne 7; 5300; Andenne (Bonneville). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 104,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 176,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Windows. List of products are Verandas.
The main activity of DIVES HANCART (ETS) SPRL is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of DIVES HANCART (ETS) SPRL is not available. You also can look at reviews of DIVES HANCART (ETS) SPRL, open positions, location of DIVES HANCART (ETS) SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DIVES HANCART (ETS) SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DIVES HANCART (ETS) SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DIVES HANCART (ETS) SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DIVES HANCART (ETS) SPRL, employees, financial statistics.