D'hooge Georges & Marc

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • D'hooge Georges & Marc
Private companiesReal Estate • D'hooge Georges & Marc

Contactgegevens D'hooge Georges & Marc: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data D'hooge Georges & Marc: address, phone, fax, email, website, opening hours

D'hooge Georges & Marc

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Ijzerstraat 52; 9120; Beveren (Melsele), België

Telefoon (phone): 03 775 66 03; 03 775 75 58 (+32-03 775 66 03; 03 775 75 58) 03 775 66 03; 03 775 75 58 (+32-03 775 66 03; 03 775 75 58)

Fax (fax): 03 755 49 13 (+32-03 755 49 13) 03 755 49 13 (+32-03 755 49 13)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) D'hooge Georges & Marc: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "D'hooge Georges & Marc"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "D'hooge Georges & Marc"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van D'hooge Georges & Marc, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen D'hooge Georges & Marc. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of D'hooge Georges & Marc, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees D'hooge Georges & Marc. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti D'hooge Georges & Marc
Products information D'hooge Georges & Marc

BTW identificatienummer (tax): BE09627838134
Ondernemingsnummer: 4861694335
Hoofdstad (capital): 522,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 182,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Carpenters; Stairs

Product categorie (product category): Windows

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor D'hooge Georges & Marc
(Get full report from official database of BE for D'hooge Georges & Marc)

Aanvulling soorten activiteiten voor D'hooge Georges & Marc
Addition kinds of activities for D'hooge Georges & Marc

7622. Radio en televisie reparatie | Radio and television repair
13819900. Boorolie- en gasputten, nec | Drilling oil and gas wells, nec
14749903. Potash mijnbouw | Potash mining
17210201. Buitenkant commercieel schilderij aannemer | Exterior commercial painting contractor
22840103. Rayon draad | Rayon thread
26560104. Rietjes, drinken: gemaakt van gekocht materiaal | Straws, drinking: made from purchased material
31990302. Belting voor machines: massief, gedraaid, plat, enz .: leer | Belting for machinery: solid, twisted, flat, etc.: leather
37249904. Motorverwarmers, vliegtuigen | Engine heaters, aircraft
56320201. dancewear | Dancewear
57319902. Elektronische consumentenapparatuur, nec | Consumer electronic equipment, nec

Werken bij D'hooge Georges & Marc: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in D'hooge Georges & Marc: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor D'hooge Georges & Marc. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for D'hooge Georges & Marc. Looking for open vacancies in other companies

  • ELEKTRICIEN M/V (OOSTKERKE)

    Regio: OOSTKERKE

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Als elektricien sta je in voor de elektrische montage van apparatuur. Je hebt een variatie aan taken: je voert bekabelingswerken uit, stuurt de (hulp)elektriciens aan, je zoekt fouten op in de kasten + kabelgoten/kabels.

  • Operator draadtrekkerij 2 ploegen m/v (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Start People Dendermonde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De draadbewerker aan de trekbank trekt door middel van koudvervorming walsdraad naar bouwstaaldraad, welke geschikt is voor de productie van bouwstaal en draadproducten. Je krijgt eerst een grondige opleiding en werkt onder leiding van een voorman. Je bedient zelfstandig een machine : je leidt de staaldraad door de machine, bedient de machine en bindt de eindrol samen. Je zorgt voor het op gang houden van het productieproces zonder onderbrekingen. Je meldt storingen bij je voorman. Je controleert zelf de kwaliteit en stelt de machine af, indien nodig.

  • Huishoudhulpen - Melle (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Dringend gezocht - gemotiveerde huishoudhulp Het Poetsbureau staat gekend omwille van het uitstekende loon, leuke sfeer en correcte behandeling als werknemer en persoon. Voordelen die het Poetsbureau extra biedt aan haar werknemers (ten opzichte van andere dienstenchequebedrijven): stipte loonsbetaling, volledige inspraak van de huishoudhulp in eigen uurrrooster, leuke gezinnen om bij te gaan poetsen, aangename, ervaren kantoorverantwoordelijken en consulenten waar je met al je vragen en opmerkingen bij terecht kan, enz. Onze focus is, een uitzonderlijk kwalitatief personeelsbeleid en beheer aanbieden, waarin de werknemer centraal staat. We behandelen onze poetsdames met het grootste respect want zij zijn onze sterkste troef!

  • Dringende huishoudhulpen te Berlare (UITBERGEN)

    Regio: UITBERGEN

    Bedrijf: ANNEKE'S HOME ASSIST

    Type: Dienstenchequebaan

    - Verrichten van huishoudelijke taken bij gezinnen in particuliere woningen. - Schoonmaken, strijken, koken bij de klanten thuis - Werken op dagen en uren die je zelf wil. - Zowel voltijds als deeltijds werken mogelijk.

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Kortemark (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Student hulpboekhouder (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: Go4Jobs Merelbeke

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor: - Bankverrichtingen en diverse boekingen - Afstemming bestellingen met aankopen - Opstellen van creditnota's - Beheer leveranciers en betalingen

  • Student supermarkt weekend M/V (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een studentenjob in het weekend en/of ben je ook af en toe vrij in de week? Lees dan snel verder! Voor een leuke supermarkt te Nazareth zijn wij op zoek naar studenten om hun team te versterken. Als student sta je hier heel polyvalent in, je springt bij aan de kassa, je vult de rekken aan, voert kwaliteitscontrole uit,…

  • Lasser-Constructeur-monteur (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: DE WITTE PAUL

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het samenstellen en oplassen van constructies. Dit zijnde constructies in staal & inox voor allerhande industriele toepassingen. Je staat eventueel ook in voor de constructie die je gemaakt hebt te gaan monteren op verplaatsing. (Soms uitslapen op hotel indien je dit wilt) Gaande van transportbanden, opslagtanks, buffertanks, installaties voor zandoverslag, tankbouw, structuurbouw in potrailles en zoveel meer. Je bent in staat zelfstandig aan een constructie te beginnen en dit tot een goed einde te leiden. Voor alle constructies worden er 2D en 3D plannen gegeven dus deze moet je ook kunnen lezen. Je hebt de ervaring om te weten hoe je een bepaalde constructie oplast en afwerkt (bv; lakwerk of galvanisatie (staal)) Alle constructies worden gemaakt op schragen en buizen. Er is een groot assortiment aan werktuigen voorzien (heftrucks, rolbruggen, schragen, klein werkmateriaal, enz...) Lassen van staal met Halfautomaat is een vereiste. Lassen van inox met TIG en MIG is een pluspunt.

  • E&I Technieker (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: Talentus Tessenderlo

    Type: Vaste Job

    Je doet opmetingen, storingsanalyses en voert correctieve acties uit on the field Je zorgt ervoor dat de installaties en apparatuur veiliggesteld worden ten behoeve van productie, projectwerk en onderhoudswerkzaamheden. Je gebruikt bij het voorbereiden en uitvoeren van eigen werken de daarvoor voorziene software (historiek van een toestel nakijken, opzoeken in materialenlijst, uitschrijven magazijnmaterialen, historiek aanvullen etc.) Je voert de dagdagelijkse elektrische en instrumentatie (E&I) onderhoudswerken uit in alle productie afdelingen volgens de vooropgestelde planning Bovendien maak je deel uit van de E&I wachtdienst en kan je opgeroepen worden voor het uitvoeren van ongeplande onderhoudswerken. Hierbij ben je de verantwoordelijke die bepaalt of ondersteuning van andere disciplines nodig is. Bedrijfsprofiel: Je wordt tewerkgesteld in een groot bedrijf dat instaat voor onderhoud van installaties en machineparken. Samen met hun technische experts assisteren ze de realisatie van multidisciplinaire projecten.

  • Psycholoog (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: LOCOLOGO

    Type: Zelfstandige activiteit

    zie pdf

  • Allround ICT’er (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: VERDATA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Kennis van hardware Kennis van netwerkconfiguratie Kennis van Microsoft Windows operating systemen (pc en server) Kennis van Microsoft Office Kennis van Microsoft Access / VBA en ontwikkeling / onderhoudvan software daarmee Commercieel talent Kennis van bedrijfsbeheer

  • Cateringmedewerker (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: SAILLART

    Type: Werfreserve

    Je hebt een passie voor lekker eten en drinken en je maakt het je gasten graag naar de zin. Herken je jezelf hierin ? Dan heeft Saillart Catering vast een baan naar jou smaak. Saillart verzorgt catering voor diverse opdrachtgevers: van grote events tot bedrijven. U staat in voor een correcte bediening U staat in voor het klaarzetten van een locatie U staat in voor de netheid van een locatie U bent medeverantwoordelijk voor het goede verloop van elk event

Zoek naar antwoorden van D'hooge Georges & Marc in sociale netwerken
Look for responds of D'hooge Georges & Marc in social networks

Lees alle opmerkingen voor D'hooge Georges & Marc. Laat een reactie achter voor D'hooge Georges & Marc. D'hooge Georges & Marc bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for D'hooge Georges & Marc. Leave a respond for D'hooge Georges & Marc. D'hooge Georges & Marc on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie D'hooge Georges & Marc op de google maps. Adres en contacten D'hooge Georges & Marc
Location of D'hooge Georges & Marc on the google maps. Address and contacts of D'hooge Georges & Marc

Andere gerelateerde bedrijven als come D'hooge Georges & Marc D'hooge Georges & Marc: CANIPEL | VERHAEGHE MOTORS | LUDWINA ALLAERT | YVES DENIS | Hermant J-C

Other related companies as D'hooge Georges & Marc: CANIPEL | VERHAEGHE MOTORS | LUDWINA ALLAERT | YVES DENIS | Hermant J-C

D'hooge Georges & Marc is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is D'hooge Georges & Marc, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09627838134. Het bedrijf D'hooge Georges & Marc bevindt zich op het adres: Ijzerstraat 52; 9120; Beveren (Melsele). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 522,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 182,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Windows. Lijst met producten zijn Carpenters; Stairs.
De hoofdactiviteit van D'hooge Georges & Marc is Onroerend goed, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van D'hooge Georges & Marc is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van D'hooge Georges & Marc, openstaande posities, locatie van D'hooge Georges & Marc op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

D'hooge Georges & Marc is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is D'hooge Georges & Marc, company assigned to the tax number BE09627838134. The company D'hooge Georges & Marc is located at the address: Ijzerstraat 52; 9120; Beveren (Melsele). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 522,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 182,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Windows. List of products are Carpenters; Stairs.
The main activity of D'hooge Georges & Marc is Real Estate, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of D'hooge Georges & Marc is not available. You also can look at reviews of D'hooge Georges & Marc, open positions, location of D'hooge Georges & Marc on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over D'hooge Georges & Marc, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf D'hooge Georges & Marc, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about D'hooge Georges & Marc, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company D'hooge Georges & Marc, employees, financial statistics.