CRUYSBERGHS GLASWERKEN

Particuliere bedrijvenPrimaire Metaalindustrieën • CRUYSBERGHS GLASWERKEN
Private companiesPrimary Metal Industries • CRUYSBERGHS GLASWERKEN

Contactgegevens CRUYSBERGHS GLASWERKEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CRUYSBERGHS GLASWERKEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

CRUYSBERGHS GLASWERKEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Schansstraat 109; 3550; Heusden-Zolder (Heusden), België

Telefoon (phone): 011 57 55 07 (+32-011 57 55 07) 011 57 55 07 (+32-011 57 55 07)

Fax (fax): 011 57 55 07 (+32-011 57 55 07) 011 57 55 07 (+32-011 57 55 07)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CRUYSBERGHS GLASWERKEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CRUYSBERGHS GLASWERKEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CRUYSBERGHS GLASWERKEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CRUYSBERGHS GLASWERKEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CRUYSBERGHS GLASWERKEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CRUYSBERGHS GLASWERKEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CRUYSBERGHS GLASWERKEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CRUYSBERGHS GLASWERKEN
Products information CRUYSBERGHS GLASWERKEN

BTW identificatienummer (tax): BE05447540283
Ondernemingsnummer: 5932861328
Hoofdstad (capital): 897,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 190,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Glaziers

Product categorie (product category): Windows

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CRUYSBERGHS GLASWERKEN
(Get full report from official database of BE for CRUYSBERGHS GLASWERKEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor CRUYSBERGHS GLASWERKEN
Addition kinds of activities for CRUYSBERGHS GLASWERKEN

239301. Canvas tassen | Canvas bags
295102. Plaveiselmengsels | Paving mixtures
25999903. Hotel meubels | Hotel furniture
29510204. Beton, bitumineus | Concrete, bituminous
75490201. Glas tinting, auto | Glass tinting, automotive

Werken bij CRUYSBERGHS GLASWERKEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CRUYSBERGHS GLASWERKEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CRUYSBERGHS GLASWERKEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CRUYSBERGHS GLASWERKEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief bediende transport (tijdelijk) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ASAP XL MAINFREIGHT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een administratieve duizendpoot die op zoek is naar een tijdelijke opdracht? Vind je het fijn om taken gestructureerd en volledig af te werken? Werk je graag met MS Office en andere softwarepakketten? Dan willen we je graag ontmoeten! Je biedt administratieve ondersteuning op vlak van: opvolgen van inkomende zendingen voorbereiden van orders verwerken van aangevraagde boekingen klassement, etc. Dossiers volg je proactief op; Wijzigingen meld je tijdig aan je collega's; Je kan goed overweg met MS Office; Je leert werken met ons eigen Warehouse Management System, en met het SAP systeem van onze klant; Standaard werk je in dagregime van 11u tot 19u30, maar indien nodig stel je je flexibel op in functie van het team.

  • CHAUFFEUR C / UITBEENDER (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een vleesgroothandel in de regio zijn we dringend op zoek naar een uitbeender / chauffeur c

  • Betontechnoloog (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als kwaliteitsverantwoordelijke sta je in voor het behouden en verbeteren van de productie- en productkwaliteit van het beton, het controleren van de bekistingen en nakijken van de afgewerkte producten voor ze naar de klant vertrekken. Volgende taken behoren tot jouw verantwoordelijkheid: Opvolgen van het productieproces door middel van controlemetingen, visuele controles, …; Nakijken en controleren van de bewapende bekistingen; Nakijken en opvolgen van de afgewerkte elementen voor ze naar de klant vertrekken; Uitvoeren van ijkingen, analyses en testproeven; Analyse van technische opmerkingen; Problemen onderzoeken binnen het productieproces; Betonsamenstellingen verbeteren en/of vernieuwen; Alle controles voor het behalen van CE-certificaat; Testen en onderzoeken van nieuwe producten en systemen; Collega’s op de werkvloer aanspreken en hen tijdig wijzen op fouten of afwijkingen van de kwaliteitseis

  • Toonzaaladviseur (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als toonzaal verkoper sta je dagelijks in voor: Samen met het team opening en sluit van de winkel Onthaal van de klanten Advies geven aan de klanten bestelbonnen opmaken/ingeven Organisatie van de winkel Ben je hands on in het magazijn

  • Huishoudhulpen regio Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: PADEO

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mee om zorg te dragen voor het huishouden van onze klanten? In het kader van dienstencheques ga je bij onze klanten aan huis voor het schoonmaken van de woning, strijken en eventueel kleine maaltijden klaarmaken.

  • Jobstudent weekdagen - horeca ZOO Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Studentenjob

    Je wordt als student ingeschakeld in onze sneldienstrestaurants in de Zoo. Tot je takenpakket hoort onder andere: De bezoekers onthalen en bedienen aan de toonbank. Je neemt bestellingen op en rekent af aan de kassa. Bereiden van gerechten aan de koude kant (broodjes, salades,...) Bakken van frietjes, smoutebollen,... Je ruimt tafels af. Je houdt de zaal in orde. Je onderhoudt de werkpost en het materiaal. Je verzorgt de afwas. Je helpt bij het kuisen van het restaurant bij sluiting.

  • Studenten gezocht voor C&A Ninove (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: National Retail Unit

    Type: Studentenjob

    Voor de winkel C&A in Ninove zijn we op zoek naar gemotiveerde studenten die minimaal 1 dag tijdens de week beschikbaar kunnen zijn en die al een beetje kassa ervaring hebben bij voorkeur.

  • Planner (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: NDQ

    Type: Vaste Job

    Je staat samen met ons operationeel team in voor de organisatie en planning van onze transporten. Je hebt contact met onderaannemers en maakt de dagelijkse planning. Je geeft instructies aan onderaannemers en volgt die op. Bijkomende job gezien de groei op onze nieuwe site met nieuwe burelen en logistiek magazijn.

  • Chromatografie specialist (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Konvert Office Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een firma actief in de farmaceutische industrie, regio Wevelgem, is Konvert Office op zoek naar een Chromatografie specialist (m/v): Jouw taken: -Je stelt werkprocedures, -documenten, -instructies op, nodig binnen het chromatografie programma Empower, binnen een zelfgemaakt (in samenwerking met het team) kader, volledig conform GMP en let daarbij op data integriteit en GDP - Je maakt een structuur in het Empower programma en zoekt hierin autonoom je weg, door samenwerking met het team QC analisten en specialisten, dit in projecten met gestandaardiseerde instrument-, integratie-, rapportage- en berekeningsmethoden - Je zoekt binnen het QC team, naar oplossingen voor problemen en optimalisaties, dit binnen het kader van de GMP wetgeving, terwijl je correct documenteert en rapporteert - Je staat in voor de coördinatie, uitvoering en certificatie van de opleiding van het team chromatografie en bent hun eerste aanspreekpunt en je tilt elke analist en specialist naar een hoger niveau en denkt mee aan rolinvulling binnen het team - Je bent contactpersoon voor externen voor het labo chromatografie

  • Foodcornermedewerker bij het one-stop-shop tankstation te Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: CELEKO

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant met verschillende vernieuwde tankstations in Limburg zijn we opzoek voor hun vestiging in Sint-Truiden naar 2 foodcorner medewerkers.1 Foodcorner medewerker gaat meer ingezet worden aan de "KASSA", & de andere hoofdzakelijk aan het "FOODGEDEELTE". Je takenpakket bestaat o.a.. uit: - taken: het maken van broodjes/pizza's, het bedienen van dranken/gerechten ( foodgedeelte) & verschillende taken aan de kassa, aanvullen, carwash, ... Heb je al ervaring in de sector, dan is dit natuurlijk een pluspunt. Indien geen ervaring en/of je komt uit een heel andere sector, dan ben je ook een geschikte kandidaat want bij deze werkgever krijg je een grondige opleiding & begeleiding op de werkvloer !

  • ADMINISTRATIEF MEDEWERKER DEBITEURENBEHEER (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: WEBHELP PAYMENT SERVICES BENELUX

    Type: Vaste Job

    ° Permanente follow-up klanten- en leveranciersrekeningen waarbij het opbouwen van een vertrouwensrelatie en een kwalitatieve dienstverlening fundamenteel is ° analyseren van problemen en het formuleren en implementeren van gepaste oplossingen ° onderhouden en uitvoeren van een proactief debiteurenbeheer

  • erkend familiaal bemiddelaar (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ORATO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je bent erkend familiaal bemiddelaar met een degelijke juridische kennis (o.a. familierecht en familiaal vermogensrecht). Je bent jurist of hebt een hoger diploma in een menswetenschappelijke richting behaald. Tevens opgeleid zijn in systeemtherapie of contextbegeleiding is een pluspunt. Je schrijft foutloos in het Nederlands. Kennis van het Frans en/of het Engels is een meerwaarde. Je hebt bij voorkeur reeds een stevige dosis ervaring opgedaan als familiaal bemiddelaar. Echter, ook kandidaten met beperkte ervaring maar met de juiste opleiding en gedegen vakkennis komen in aanmerking. Je bent bereid alle dossiers binnen de familiale bemiddeling op te nemen (echtscheiding, ouderschapsplan,..). Indien je daarnaast ook opgeleid bent in systeemtherapie of contextbegeleiding, kunnen we je ook vragen gezinsbegeleidingen en relatiebegeleidingen op te nemen. Je hebt de mindset van een zelfstandige, maar de wens om te behoren tot een team Je hebt ambitie en zin voor initiatief Je bent een teamplayer, verantwoordelijk, leergierig en collegiaal

Zoek naar antwoorden van CRUYSBERGHS GLASWERKEN in sociale netwerken
Look for responds of CRUYSBERGHS GLASWERKEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor CRUYSBERGHS GLASWERKEN. Laat een reactie achter voor CRUYSBERGHS GLASWERKEN. CRUYSBERGHS GLASWERKEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CRUYSBERGHS GLASWERKEN. Leave a respond for CRUYSBERGHS GLASWERKEN. CRUYSBERGHS GLASWERKEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CRUYSBERGHS GLASWERKEN op de google maps. Adres en contacten CRUYSBERGHS GLASWERKEN
Location of CRUYSBERGHS GLASWERKEN on the google maps. Address and contacts of CRUYSBERGHS GLASWERKEN

Andere gerelateerde bedrijven als come CRUYSBERGHS GLASWERKEN CRUYSBERGHS GLASWERKEN: S FRANZIN | ALAIN DELHEZ | Croix Verte et Blanche | ID?AL AUTO | JOHN CRANE BENELUX SA

Other related companies as CRUYSBERGHS GLASWERKEN: S FRANZIN | ALAIN DELHEZ | Croix Verte et Blanche | ID?AL AUTO | JOHN CRANE BENELUX SA

CRUYSBERGHS GLASWERKEN is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CRUYSBERGHS GLASWERKEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05447540283. Het bedrijf CRUYSBERGHS GLASWERKEN bevindt zich op het adres: Schansstraat 109; 3550; Heusden-Zolder (Heusden). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 897,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 190,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Windows. Lijst met producten zijn Glaziers.
De hoofdactiviteit van CRUYSBERGHS GLASWERKEN is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CRUYSBERGHS GLASWERKEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CRUYSBERGHS GLASWERKEN, openstaande posities, locatie van CRUYSBERGHS GLASWERKEN op de kaart.

CRUYSBERGHS GLASWERKEN is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is CRUYSBERGHS GLASWERKEN, company assigned to the tax number BE05447540283. The company CRUYSBERGHS GLASWERKEN is located at the address: Schansstraat 109; 3550; Heusden-Zolder (Heusden). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 897,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 190,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Windows. List of products are Glaziers.
The main activity of CRUYSBERGHS GLASWERKEN is Primary Metal Industries, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of CRUYSBERGHS GLASWERKEN is not available. You also can look at reviews of CRUYSBERGHS GLASWERKEN, open positions, location of CRUYSBERGHS GLASWERKEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CRUYSBERGHS GLASWERKEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CRUYSBERGHS GLASWERKEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CRUYSBERGHS GLASWERKEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CRUYSBERGHS GLASWERKEN, employees, financial statistics.