Building Plastics Aluminium NV

Particuliere bedrijvenDiensten, niet elders geclassificeerd • Building Plastics Aluminium NV
Private companiesServices, Not Elsewhere Classified • Building Plastics Aluminium NV

Contactgegevens Building Plastics Aluminium NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Building Plastics Aluminium NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Building Plastics Aluminium NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Grote Leiestraat 205; 8570; Anzegem, België

Telefoon (phone): 056 60 48 11 (+32-056 60 48 11) 056 60 48 11 (+32-056 60 48 11)

Fax (fax): 056 61 06 57 (+32-056 61 06 57) 056 61 06 57 (+32-056 61 06 57)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Building Plastics Aluminium NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Building Plastics Aluminium NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Building Plastics Aluminium NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Building Plastics Aluminium NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Building Plastics Aluminium NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Building Plastics Aluminium NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Building Plastics Aluminium NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Building Plastics Aluminium NV
Products information Building Plastics Aluminium NV

BTW identificatienummer (tax): BE03709777832
Ondernemingsnummer: 1629791259
Hoofdstad (capital): 253,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 308,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Shutters

Product categorie (product category): Windows

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Building Plastics Aluminium NV
(Get full report from official database of BE for Building Plastics Aluminium NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Building Plastics Aluminium NV
Addition kinds of activities for Building Plastics Aluminium NV

1241. Steenkoolmijndiensten | Coal mining services
267303. Plastic en pliofilm zakken | Plastic and pliofilm bags
581203. Fastfood restaurants en stands | Fast food restaurants and stands
28190914. Kwikchloriden | Mercury chlorides
33660200. propellers | Propellers
36130103. Schakelaars, elektrische voeding behalve snap, drukknop, enz. | Switches, electric power except snap, push button, etc.

Werken bij Building Plastics Aluminium NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Building Plastics Aluminium NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Building Plastics Aluminium NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Building Plastics Aluminium NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Technisch inkoper (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: SYNERGIE LOKEREN CAREERS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je initieert, onderhandelt en sluit (raam)contracten af met preferred suppliers Bestelvoorstellen interpreteren uit het ERP-systeem Navision en zet ze om in bestellingen Overleg plegen met leveranciers en intern om de juiste service te leveren tegen verantwoorde kosten. Je volgt de openstaande bestellingen en leveringen op Op regelmatige basis evalueren van het leveranciersbestand Je voert marktonderzoeken uit om jouw interne klanten te adviseren Het beoordelen en selecteren van nieuwe leveranciers in een internationale context Rapporteren aan de Productie manager

  • Huishoudhulp Arendonk (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: 'T PLANKSKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Poets je graag bij mensen thuis? Wil je toch je uren zelf kiezen? Werk je graag dicht bij huis, zelfstandig en ben je gemotiveerd? Neem dan snel contact op met ons, want dan ben jij de collega die we zoeken! Aantal uren zijn bespreekbaar.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO AALTER (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Poetshulp (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: Sociaal Huis Koekelare

    Type: Dienstenchequebaan

    Verrichten van periodieke gewone poetswerk aan huis bij cliënten die daar tijdelijk of blijven niet meer zelf kunnen voor instaan

  • Vuilnisophaler te Puurs (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: ADECCO VGW PUURS

    Type: Studentenjob

    Al eens gedacht om te werken als vuilnisman of vuilnisvrouw? Renewi te Puurs is op zoek naar een betrouwbare flexibele vuilnisvrouw of vuilnisman voor achter een vuilniswagen. Ben je gemotiveerd en heb jij eigen vervoer? Dan ben jij misschien wel dé vuilnisman of vuilnisvrouw die wij zoeken! Hoe ziet een dag als vuilnisvrouw of vuilnisman er uit? Je meldt je aan om 6h 's morgens op de site te Puurs. Samen met de chauffeur zal je de afvalcontainers ophalen bij de klanten van Renewi. Zodra de route is afgerond, zal je samen met de chauffeur terug naar de site te Puurs rijden.

  • Studenten op afroepbasis week en/of weekend | regio Mortsel en omstreken (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Studentenjob

    De studentenvacatures beginnen binnen te stromen dus we zijn op zoek naar een aantal studenten: Orderpicken en samenstellen van foodboxen in Hoboken, vast voor enkele dagen per week Op afroepbasis helpen bij het afleveren en monteren van zitkrukjes samen met een collega Voor in de maanden juli/augustus/september zoeken we ook studenten die een aantal weken aan een stuk kunnen werken bij verschillende klanten: administratie, logistieke taken, ...

  • Jobstudent verpleegkunde - consultatie cardiologie (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Az Damiaan

    Type: Studentenjob

    Ben je bezig met je opleiding verpleegkunde ? Ben je geslaagd voor je tweede of derde jaar ? Heb je zin om je reeds opgedane kennis toe te passen in het werkveld? Az Damiaan is nog op zoek naar een jobstudent voor de kerstvakantie! Functie Je voert verpleegkundige handelingen uit op de consultatie cardiologie. Je onthaalt patiënten, verzorgt administratieve taken en assisteert bij fietsproeven ed.

  • Jobstudent ontbijtmedewerker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: HOTEL RUBENS GROTE MARKT

    Type: Studentenjob

    Hotel Rubens-Grote Markt is een luxe boutique stijl hotel gelegen aan een rustige straat op minder dan 1 minuut lopen van de Grote Markt te Antwerpen. Het ligt in het historische hart van deze stad, op loopafstand van alle belangrijke musea, de kathedraal, winkelstraten zoals de Meir en de Groenplaats en diverse interessante antiekwinkels. Het hotel is op zoek naar een leuke jobstudent die vooral de volgende taken zal uitvoeren: Zorgen dat het onze gasten aan niets ontbreekt Verzorgen van de mice en place, dekken van tafels, klaarleggen van bestek, afruimen van tafels Klaarzetten en afbouwen van het ontbijtbuffet Opruimen en schoonmaken van de werkruimten Afwassen Reinigen van de ontbijtruimte

  • HULPKOK VOOR RESTAURANT EN FEESTZAAL - SALONS DE VREDE ICHTEGEM (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: VALUMAT

    Type: Vaste Job

    U staat in voor de volledige maaltijd van a tot z in teamverband.

  • Zwembadbouwer of assistent (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: Water Technics bvba

    Type: Vaste Job

    Als zwembadbouwer ben je mee verantwoordelijk voor het uitvoeren van onze klanten hun zwemplannen. Je zet de lijnen uit adhv het ontwerpplan, voert mee de graafwerken, de plaatsing en de aansluitingen uit, en werkt het zwemgeheel af met betegeling en andere afwerking. Je bent het eerste aanspreekpunt op de werf, en dient dus klantgericht te kunnen denken en handelen. In de renovatie sta je in voor een vlotte uitvoering van de niet-technische werken, zoals coating, herplaatsen boordstenen, uitbreken en terug aanwerken van inbouwdelen, etc. Vaak werk je dus ondersteunend en samen met een technieker, en kun je ook in die richting evolueren, indien gewenst. De job is supermooi en uiterst uitdagend. Zelden zijn er dezelfde taken uit te voeren, elke keer is het wel iets anders. Hier moet je natuurlijk van houden, om je bij ons goed te voelen. Wij zijn heden een kleine KMO, met een groep van een zestal mensen, en zouden graag evolueren naar een tiental medewerkers. Wij zijn gedreven, houden van gezonde stress, maar roepen of tieren niet. Dit verwachten we dan ook van jou. Een limiet op ouderdom is er niet, maar een stevige en gezonde bouw, is wel een vereiste. Ervaring in tuinaanleg, vloerwerken, bouw, ... is zeker een pluspunt. Dus als je graag in openlucht werkt, graag unieke zaken maakt, bij zelfstandig werk niet in paniek schiet, en een slimme handige Harry bent, dan spreken wij je graag over je toekomst in ons Water Technics Powerteam! Interne opleiding via IBO, BIO of stage, worden aangeboden, indien geen ervaring in onze bezigheden.

  • Begeleid(st)er buitenschoolse kinderopvang (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: GEMEENTEBESTUUR OVERPELT

    Type: Werfreserve

    Als begeleid(st)er zorg je samen met je collega’s voor een kwalitatieve opvang en begeleiding van kinderen uit het kleuter- en basisonderwijs buiten de schooluren en tijdens schoolvakanties. Je creëert een huiselijke sfeer en stemt je zorg af op de behoefte van elk kind, ook voor kinderen met een grotere zorgbehoefte. Je staat in voor verzorging, psychosociale stimulering en ontplooiingskansen voor de kinderen.

  • flexi-job (AVERBODE)

    Regio: AVERBODE

    Bedrijf: DEN EIK

    Type: Flexijob

    Als zaal- of keukenmedewerk(st)er op losse basis.

Zoek naar antwoorden van Building Plastics Aluminium NV in sociale netwerken
Look for responds of Building Plastics Aluminium NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Building Plastics Aluminium NV. Laat een reactie achter voor Building Plastics Aluminium NV. Building Plastics Aluminium NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Building Plastics Aluminium NV. Leave a respond for Building Plastics Aluminium NV. Building Plastics Aluminium NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Building Plastics Aluminium NV op de google maps. Adres en contacten Building Plastics Aluminium NV
Location of Building Plastics Aluminium NV on the google maps. Address and contacts of Building Plastics Aluminium NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Building Plastics Aluminium NV Building Plastics Aluminium NV: FLCHAMPIGNONS LAPIERRE BVBA | Van Buynder G | R.A.C.B. | Toff | St-Jozefkliniek

Other related companies as Building Plastics Aluminium NV: FLCHAMPIGNONS LAPIERRE BVBA | Van Buynder G | R.A.C.B. | Toff | St-Jozefkliniek

Building Plastics Aluminium NV is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Building Plastics Aluminium NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03709777832. Het bedrijf Building Plastics Aluminium NV bevindt zich op het adres: Grote Leiestraat 205; 8570; Anzegem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 253,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 308,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Windows. Lijst met producten zijn Shutters.
De hoofdactiviteit van Building Plastics Aluminium NV is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Building Plastics Aluminium NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Building Plastics Aluminium NV, openstaande posities, locatie van Building Plastics Aluminium NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Building Plastics Aluminium NV is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is Building Plastics Aluminium NV, company assigned to the tax number BE03709777832. The company Building Plastics Aluminium NV is located at the address: Grote Leiestraat 205; 8570; Anzegem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 253,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 308,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Windows. List of products are Shutters.
The main activity of Building Plastics Aluminium NV is Services, Not Elsewhere Classified, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Building Plastics Aluminium NV is not available. You also can look at reviews of Building Plastics Aluminium NV, open positions, location of Building Plastics Aluminium NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Building Plastics Aluminium NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Building Plastics Aluminium NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Building Plastics Aluminium NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Building Plastics Aluminium NV, employees, financial statistics.