Beullens BVBA

Contactgegevens Beullens BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Beullens BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Beullens BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Wijgmaalbroek 49; 3018; Leuven (Wijgmaal), België

Telefoon (phone): 016 44 45 32 (+32-016 44 45 32) 016 44 45 32 (+32-016 44 45 32)

Fax (fax): 016 44 61 89 (+32-016 44 61 89) 016 44 61 89 (+32-016 44 61 89)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Beullens BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Beullens BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Beullens BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Beullens BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Beullens BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Beullens BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Beullens BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Beullens BVBA
Products information Beullens BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE06637634277
Ondernemingsnummer: 1187042236
Hoofdstad (capital): 338,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 508,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Verandas

Product categorie (product category): Windows

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Beullens BVBA
(Get full report from official database of BE for Beullens BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Beullens BVBA
Addition kinds of activities for Beullens BVBA

3639. Huishoudelijke apparaten, n.v. | Household appliances, nec
27590600. Letterpress en schermafdrukken | Letterpress and screen printing
28740101. Ammoniumfosfaat | Ammonium phosphate
32979902. Castable refractories, nonclay | Castable refractories, nonclay
39990815. Straw goederen | Straw goods
51220308. Pharmaceuticals | Pharmaceuticals
73420202. Uitroeien en ontsmetten | Exterminating and fumigating
73599906. Huurwinkel, algemeen | Rental store, general
73891309. Procesdienstdienst | Process serving service

Werken bij Beullens BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Beullens BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Beullens BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Beullens BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Dakwerker (m/v) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Actief Construct Wetteren

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bouwbedrijf in Serskamp zijn we op zoek naar een: DAKDEKKER (M/V) Functie Voorbereiding op werkplaats Samen met collega's vertrekken naar bouwplaats / werf Dakbedekking vnl hellende daken * Dakpannen, leistenen, staalplaten, op maat brengen en plaatsen * De locatie van dragers bepalen en ze plaatsen (panlatten, roeflatten, daklatten) * Dakbedekkingselementen plaatsen: Dakpannen * Isolatiematerialen verwijderen en plaatsen * Het dak volledig of gedeeltelijk verwijderen en de spanten vervangen

  • Magazijnier / Plaatser signalisatie (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Beerse zijn we op zoek naar een magazijnier / plaatser signalisatie Plan lezen Magazijnwerk Signalisatie klaarmaken en plaatsen op de werf

  • Onderhoudstechnieker (reserve teamleader) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: t-interim Evergem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als subcontractor onderhoudt onze klant zowel preventief als curatief: Binnen- en buitenkant gebouwen, elektrische storingen, brandveiligheid, verwarming, ventilatie en klimatisatie voor hun klant te Oostakker. Om deze reden zijn wij dringend op zoek naar een ONDERHOUDSTECHNIEKER (reserve teamleader) voor de onderhoudsafdeling. - Je rapporteert aan de desbetreffende teamleader; - Je vervangt de teamleader bij afwezigheid; - Je bent verantwoordelijk voor het preventief en curatief onderhoud van technische installaties; - Je analyseert technische storingen, stelt oplossingen voor en voert herstellingswerken uit; - Je bent creatief in het zoeken van oplossingen; - Je kent alle veiligheidsvoorschriften van de klant; - Vergaderingen bijwonen op vraag van Volvo; - Bijdragen aan verbeteringen en probleemoplossing; - Administratieve ondersteuning.

  • Huishoudhulp Vorselaar (VORSELAAR)

    Regio: VORSELAAR

    Bedrijf: PUUUR HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 3.000 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel.

  • Huishoudhulp dienstencheques Bree (m/v) (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen die de handen uit de mouwen willen steken bij verschillende gezinnen. Jouw takenpakket zal bestaan uit de woning onderhouden en eventueel wassen en strijken. Momenteel zijn we op zoek naar een huishoudhulp regio Bree voor 8u per week. Dagen zijn overeen te komen.

  • Persoonlijk assistent (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een budgethouder met een fysieke beperking zijn we op zoek naar een persoonlijk assistent die hem 's avonds kan bijstaan. Hij is op zoek naar 1 of 2 persoonlijke assistenten/verzorgenden/verpleegkundigen die zouden kunnen helpen voor zijn avondverzorging. Het is de bedoeling een 5-tal personen te hebben (hij heeft er nu al 3) die elkaar kunnen aflossen. Dus zelfs iemand die bv maar 3 maal per maand kan of enkel de donderdag, zou hij kunnen gebruiken. Het is de bedoeling om telkens in het begin van de maand een rooster op te maken naargelang ieders beschikbaarheid. De zorg zelf duurt ongeveer een 30 min. Taken : helpen met uitkleden condoomcatheder aanbrengen positionering in bed (kussens op juiste plaats onder benen en voeten plaatsen) meestal nog wat drinken geven en wat kleins om te eten Alles zal natuurlijk genoeg voorgetoond worden en kan eigenlijk door iedereen uitgevoerd worden, maar iemand met ervaring in zorg of verpleging is natuurlijk handig. Er is een mooie verloning voorzien. Het tijdstip is meestal vanaf 21u. Kandidaten die liever later komen zijn ook zeker welkom, maar later dan 01.00 is moeilijk.

  • Jobstudent customer care (iedere zondag) M/V (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in de regio Antwerpen zijn wij op zoek naar studenten die iedere zondag beschikbaar zijn. Als student zal je inkomde telefoons en e-mails beantwoorden. Je zal klanten verder helpen met het maken van een online afspraak. Bij klachten probeer je de klant zo goed mogelijk verder te helpen. Je kan klanten te woord staan in het Nederlands maar ook in het Frans is dit geen probleem voor jou.

  • Jobstudent Zaal (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: GRAAF VAN VLAANDEREN

    Type: Studentenjob

    U helpt de kelners in het restaurant bij de bediening van de klanten.

  • Projectleider elektrische installaties (m/v) (PLOEGSTEERT)

    Regio: PLOEGSTEERT

    Bedrijf: CERATEC ELECTROTECHNICS

    Type: Vaste Job

    Voor de afdeling Elektrische installaties in Ploegsteert, Olsene en Doornik Je ontwerpt, berekent en begroot elektrotechnische installaties. Je verzorgt en bewaakt de noodzakelijke planningen, het kostenbudget en de werfopvolging. Je adviseert en overlegt met klanten, en onderhoudt contact met leveranciers, onderaannemers en de werkvloer.

  • ZELFSTANDIG BANKAGENT CRELAN (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Hays Gent

    Type: Zelfstandige activiteit

    * Zelfstandig bankagent & makelaar verzekeringen * Commerciële ervaring in de bank * Ondernemer & people manager Crelan is een coöperatieve bank die zich onderscheidt door haar persoonlijke aanpak en transparant productaanbod. Via een uitgebreid kantorennetwerk verspreid over heel België biedt Crelan een volledige bankservice aan 930.000 klanten, hoofdzakelijk gezinnen, kmo's en landbouwers. Op vandaag zijn wij van Hays Bank & Verzekeringen op zoek naar een zelfstandig agent om een bestaand Crelanagentschap in de ruime regio rond Kortrijk over te nemen. In deze job als zelfstandig kantoorhouder neem je een bestaand, gekend agentschap over met een mooi groeipotentieel. Je bent verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van de bestaande klantenportefeuille (particulieren, zelfstandigen, kmo's, landbouwers) en doet aan actieve cross-selling met bank- en verzekeringsproducten. Hiervoor is het belangrijk om je te integreren in de regio en nieuw potentieel aan te trekken. Voor de dagdagelijkse werking van het kantoor word je ondersteund door één of meerdere bedienden. Je motiveert en coacht jouw medewerkers en zorgt voor een goede operationele werking van het agentschap.

  • Consulente/ Recruiter M/V zelfstandige activiteit (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: De Bruycker Gerda

    Type: Zelfstandige activiteit

    WIJ ZIJN OP ZOEK NAAR TOP consulentes/ recruiters (m/v), voor de sales en recruitering van onze Health & Beauty producten. Ben je een doorwinterde zelfstandige recruiter met succesvolle sales resultaten en kan je je minstens parttime inzetten? Dan ben je misschien de persoon die we zoeken om particulieren en zelfstandigen te bezoeken om onze producten te promoten en aan te bevelen. Het selecteren, werven, begeleiden en coachen van een team staat centraal in je functie of... Het zelfstandig promoten en verkopen van onze producten en je klanten persoonlijk advies geven is ook een mogelijkheid. Je bent reeds actief in de schoonheid en verzorgingssector als schoonheidsspecialiste, nagelstyliste, kapper/ster ed. maar je agenda heeft nog veel lege gaten die moeten opgevuld worden en je weet niet goed hoe. Je bent nog op zoek naar een aanvulling naast hetgeen je nu al doet, dan kunnen wij ook wel iets betekenen voor elkaar. MAAR vooral: Je wil jouw toekomstperspectieven waarmaken en je inkomen veranderen.

  • Interim Corporate Officer Manager (LOUVAIN-LA-NEUVE)

    Regio: LOUVAIN-LA-NEUVE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    The Interim Corporate Facility Manager's key responsibilities will include: Ensure that the corporate sites (3) have the most suitable working environment for its employees and their activities ; Ensure that the facilities remain in good shape to prevent issues ; Strive for reduction of OPEX of facilities and focus on budget control to deliver the highest value to the business ; Manage a team of Facility officers, receptionists, and act as a hands-on leader for his team ; Design and implement processes to deliver the required services across the 3 sites ; Design and implementation of standardised procedures and policies in line with Group/Corporate guidelines.

Zoek naar antwoorden van Beullens BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Beullens BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Beullens BVBA. Laat een reactie achter voor Beullens BVBA. Beullens BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Beullens BVBA. Leave a respond for Beullens BVBA. Beullens BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Beullens BVBA op de google maps. Adres en contacten Beullens BVBA
Location of Beullens BVBA on the google maps. Address and contacts of Beullens BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Beullens BVBA Beullens BVBA: All Plastic BVBA | SPORT EN STEUN - ZEMST BOS | JEAN PALMER | PASCALE STELLATO | PIERARD

Other related companies as Beullens BVBA: All Plastic BVBA | SPORT EN STEUN - ZEMST BOS | JEAN PALMER | PASCALE STELLATO | PIERARD

Beullens BVBA is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Beullens BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06637634277. Het bedrijf Beullens BVBA bevindt zich op het adres: Wijgmaalbroek 49; 3018; Leuven (Wijgmaal). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 338,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 508,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Windows. Lijst met producten zijn Verandas.
De hoofdactiviteit van Beullens BVBA is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Beullens BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Beullens BVBA, openstaande posities, locatie van Beullens BVBA op de kaart.

Beullens BVBA is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is Beullens BVBA, company assigned to the tax number BE06637634277. The company Beullens BVBA is located at the address: Wijgmaalbroek 49; 3018; Leuven (Wijgmaal). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 338,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 508,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Windows. List of products are Verandas.
The main activity of Beullens BVBA is Social Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Beullens BVBA is not available. You also can look at reviews of Beullens BVBA, open positions, location of Beullens BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Beullens BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Beullens BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Beullens BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Beullens BVBA, employees, financial statistics.