BERTELOOT L NV

Contactgegevens BERTELOOT L NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BERTELOOT L NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

BERTELOOT L NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kazandstraat 55; 8800; Roeselare, België

Telefoon (phone): 051 20 47 37 (+32-051 20 47 37) 051 20 47 37 (+32-051 20 47 37)

Fax (fax): 051 21 11 79 (+32-051 21 11 79) 051 21 11 79 (+32-051 21 11 79)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BERTELOOT L NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BERTELOOT L NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BERTELOOT L NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BERTELOOT L NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BERTELOOT L NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BERTELOOT L NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BERTELOOT L NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BERTELOOT L NV
Products information BERTELOOT L NV

BTW identificatienummer (tax): BE03524658203
Ondernemingsnummer: 6135833740
Hoofdstad (capital): 811,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 241,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Verandas

Product categorie (product category): Windows

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BERTELOOT L NV
(Get full report from official database of BE for BERTELOOT L NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor BERTELOOT L NV
Addition kinds of activities for BERTELOOT L NV

072304. Vruchtengewassen marktvoorbereiding diensten | Fruit crops market preparation services
599299. Bloemisten, nec | Florists, nec
10610401. Scheelite mijnbouw | Scheelite mining
35449904. Subpressen, metaalbewerking | Subpresses, metalworking
39440705. Tenders, baby (voertuig) | Tenders, baby (vehicle)

Werken bij BERTELOOT L NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BERTELOOT L NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BERTELOOT L NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BERTELOOT L NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Container transport naar diverse klanten. Huifwagentransport tussen onze opslagplaats en diverse klanten.

  • Technisch magazijnier (KURINGEN)

    Regio: KURINGEN

    Bedrijf: Synergie Hasselt Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Kuringen, werkzaam in de glassector, zijn we op zoek naar een technisch magazijnier. Je bent verantwoordelijk voor een efficïent voorraadbeheer van de technische dienst, zowel op administratief als fysiek vlak. Dit houdt onder andere in: het beheer van stockartikelen, proactieve voorraadopvolging & up-to-date houden van het voorraadsysteem, bestellingen plaatsen & onder-houden van leverancierscontacten, organisatie van de goederenontvangsten en logistieke inrichting van het technisch magazijn. Ook spring je bij in de algemene klus- en onderhoudswerken. Je rapporteert aan de Manager Productie & Techniek.

  • schrijnwerker (HOUTHULST)

    Regio: HOUTHULST

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    •De stabiliteit en de afmetingen van de gemaakte producten controleren en aanpassen (afschuren, waterpas maken, ...) •De samenhorende onderdelen voor deuren, trappen en ramen lijmen en mechanisch assembleren (opspannen, vastschroeven, ...) Het beslag bevestigen •De profielen maken Het hout zagen (massief, panelen, ...) De verbindingsstukken en profielen bewerken (vlakken, bijschaven, ...) •Preventief of correctief basisonderhoud van machines of uitrustingen uitvoeren •De zaag- en assemblagemarkeringen aanbrengen of overbrengen op de stukken (werkstukken afschrijven, paren en coderen)

  • Medewerker broodjeszaak tankstation (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: move interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    * Broodjes en snacks maken en verkopen * Leveringen ontvangen * Bestellingen maken * Ontbijt- en dessertkoeken maken * Klanten bedienen * Zorgen voor een nette en propere toonbank

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 20u bij een gezin te Izegem , combineren met andere gezinnen mogelijk (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! 20 u te presteren bij 1 gezin, de uren zijn bespreekbaar. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Jobstudent zaterdag (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: MOBIEL

    Type: Studentenjob

    zie bijlage

  • Jobstudent verkoop sportkledij - zaterdag (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Studentenjob

    verkoopsmedewerker vaste zaterdag : 10u00 - 17u00 elke zaterdag. we zoeken een persoon met interesse in sport, gymnastiek, ...

  • kelner, jobstudent, extra, bijverdienste (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: VOLTAIRE

    Type: Studentenjob

    klanten bedienen

  • Consultant Administratief Gent m/v (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: HUMAN SUPPORTS MEDICAL

    Type: Vaste Job

    - De functie van administratief consultant is een sleutelpositie in het bedrijf omdat de administratieve consultants verantwoordelijk zijn voor de loonlijst- en factureringsdiensten van alle agentschappen in België. - De administratief consultant is verantwoordelijk voor de administratieve taken met betrekking tot de bedrijfsactiviteit (HR-diensten). - De consultant is tevens verantwoordelijk voor het administratieve en sociale beheer van elke uitzendkracht. - Een basiskennis van het Frans en Engels is een belangrijke meerwaarde.

  • Freelance docent lomi lomi massage Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Schoonheidsschool VZW is een opleidingsverstrekker voor volwassenen. We bieden beroepsgerichte cursussen aan. Via onze school kan je cursussen volgen die je voorbereiden op een nieuwe carrière binnen diverse bedrijfssectoren. Onze avond- en weekendopleidingen zijn ontwikkeld door zelfstandige ondernemers en docenten met jarenlange ervaring in de praktijk. Voor onze cursus zijn we op zoek naar een gemotiveerde docent. Als freelance docent bij de Schoonheidsschool geef je les aan onze cursisten. Dit doe je vanuit jouw praktijkervaring en op basis van de richtlijnen en cursusmateriaal. Je houdt rekening met de desbetreffende doelgroep en gangbare leerplannen. Verder sta je als docent ook in voor het corrigeren van de huistaken van onze studenten en de inhoudelijke ondersteuning bij hun opleiding.

  • Freelance Payroll Officer (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1677013-inline.html?cid=Partner_VDAB Mijn klant is actief in de retailsector en heeft enkele winkels. Je werkt vanuit Gent nabij het Sint-Pieters-Station. Mijn klant is actief in de retailsector en heeft enkele winkels. Je werkt vanuit Gent nabij het Sint-Pieters-Station. Om de payrollverwerking op te vangen ben ik op zoek naar een freelance payroll officer voor 2 dagen/week. Je staat in voor de organisatie en uitvoering van de payroll voor 70 FTE's zowel arbeiders als bedienden. Je werkt hiervoor nauw samen met het sociaal secretariaat SD Worx.

  • Werkvoorbereider Elektriciteit regio Antwerpen Linkeroever (Vast of Freelance) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: PEOPLE FOR PROJECTS

    Type: Zelfstandige activiteit

    P4P zoekt verschillende Werkvoorbereiders Elektricitiet in de regio Antwerpen Linkeroever. Functiebeschrijving: Als Werkvoorbereider Elektriciteit ben je verantwoordelijk voor de technische en administratieve voorbereiding van de werken. Taken en verantwoordelijkheden: Het instaan voor de voorbereiding, opvolging en afhandeling van dagdagelijks en revisie gebonden onderhoud preventief onderhoud (inspecties en kalibraties, periodieke vervanging van onderdelen, …) correctief onderhoud (nl. diagnose, nazicht en herstelling of vervanging van defecte apparatuur) Het bieden van ondersteuning bij de voorbereiding en realisatie van projecten en installatiewijzigingen De effectieve uitvoering van de desbetreffende werken behoren niet tot het takenpakket.

Zoek naar antwoorden van BERTELOOT L NV in sociale netwerken
Look for responds of BERTELOOT L NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor BERTELOOT L NV. Laat een reactie achter voor BERTELOOT L NV. BERTELOOT L NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BERTELOOT L NV. Leave a respond for BERTELOOT L NV. BERTELOOT L NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BERTELOOT L NV op de google maps. Adres en contacten BERTELOOT L NV
Location of BERTELOOT L NV on the google maps. Address and contacts of BERTELOOT L NV

Andere gerelateerde bedrijven als come BERTELOOT L NV BERTELOOT L NV: C.F.T. | COIFFURE NOBIS | Cubitus (Le) | R.P. Decor | GEW. MY KL.LANDEIGENDOM

Other related companies as BERTELOOT L NV: C.F.T. | COIFFURE NOBIS | Cubitus (Le) | R.P. Decor | GEW. MY KL.LANDEIGENDOM

BERTELOOT L NV is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BERTELOOT L NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03524658203. Het bedrijf BERTELOOT L NV bevindt zich op het adres: Kazandstraat 55; 8800; Roeselare. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 811,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 241,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Windows. Lijst met producten zijn Verandas.
De hoofdactiviteit van BERTELOOT L NV is Olie- en gaswinning, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BERTELOOT L NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BERTELOOT L NV, openstaande posities, locatie van BERTELOOT L NV op de kaart.

BERTELOOT L NV is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is BERTELOOT L NV, company assigned to the tax number BE03524658203. The company BERTELOOT L NV is located at the address: Kazandstraat 55; 8800; Roeselare. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 811,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 241,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Windows. List of products are Verandas.
The main activity of BERTELOOT L NV is Oil and Gas Extraction, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of BERTELOOT L NV is not available. You also can look at reviews of BERTELOOT L NV, open positions, location of BERTELOOT L NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BERTELOOT L NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BERTELOOT L NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BERTELOOT L NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BERTELOOT L NV, employees, financial statistics.