Berckmans Plastic House bvba-sprl

Contactgegevens Berckmans Plastic House bvba-sprl: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Berckmans Plastic House bvba-sprl: address, phone, fax, email, website, opening hours

Berckmans Plastic House bvba-sprl

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Steenweg naar Halle 12; 1652; Beersel (Alsemberg), België

Telefoon (phone): 02 380 34 48 (+32-02 380 34 48) 02 380 34 48 (+32-02 380 34 48)

Fax (fax): +32 (57) 654-80-68 +32 (57) 654-80-68

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Berckmans Plastic House bvba-sprl: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Berckmans Plastic House bvba-sprl"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Berckmans Plastic House bvba-sprl"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Berckmans Plastic House bvba-sprl, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Berckmans Plastic House bvba-sprl. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Berckmans Plastic House bvba-sprl, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Berckmans Plastic House bvba-sprl. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Berckmans Plastic House bvba-sprl
Products information Berckmans Plastic House bvba-sprl

BTW identificatienummer (tax): BE06579132080
Ondernemingsnummer: 3786132812
Hoofdstad (capital): 150,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 150,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in Berckmans Plastic House bvba-sprl zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Windows

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Berckmans Plastic House bvba-sprl
(Get full report from official database of BE for Berckmans Plastic House bvba-sprl)

Aanvulling soorten activiteiten voor Berckmans Plastic House bvba-sprl
Addition kinds of activities for Berckmans Plastic House bvba-sprl

5171. Petroleumcentrales en terminals | Petroleum bulk stations and terminals
262108. Verpakking en verpakking papier | Wrapping and packaging papers
14559903. Kaolin mijnbouw | Kaolin mining
27529905. Menu's, gelithografeerd | Menus, lithographed
30210204. Schoenen, plastic zolen gegoten tot bovenkanten | Shoes, plastic soles molded to fabric uppers
38419907. Ultrasone medische schoonmaakapparatuur | Ultrasonic medical cleaning equipment

Werken bij Berckmans Plastic House bvba-sprl: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Berckmans Plastic House bvba-sprl: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Berckmans Plastic House bvba-sprl. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Berckmans Plastic House bvba-sprl. Looking for open vacancies in other companies

  • Lasser (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: ASAP TERNAT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor één van onze klanten, regio Ternat, zijn we op zoek naar een lasser: Je zal instaan voor metaalbewerking aan allerhande machines voor de bouw en de insustrie. Je zal instaan voor laswerken (baguette en halfautomaat) aan machines.

  • Glasplaatser (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bekwame klant van Let\\\'s Work regio Waregem zijn we op zoek naar een ervaren glasplaatser die dat extra vleugje pit in zich heeft! Je belandt in een innovatief bedrijf dat veel aandacht besteedt aan kwaliteit en een snelle, stipte service. Met zijn 30 jaar ervaring op de teller zoeken ze altijd naar klantgerichte oplossingen en dat samen met de werknemers van de firma. Jouw taak als glasplaatser zal vooral betrekking hebben op particuliere woningen (glazen deuren, glazen ramen, constructies...). Ben jij iemand die gedreven is en graag de handen uit de mouwen steekt? Dan ben jij de persoon waar wij naar op zoek zijn! Bel snel 056 51 73 38 Let\\\'s Work construct Kortrijk

  • Ploegbaas (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Temse zijn we op zoek naar een Teamleader service (m/v):   Je vertrekt met je ploeg vanuit onze hoofdkantoren naar de klant. Daar kan je voor heel diverse uitdagingen staan: herstellingen, revisies, shut-downs, industriële verhuis, droogijs-reinigen, onderhoud…. aan het mechanisch gedeelte van werktuigen en installaties. Je coördineert de werken, helpt mee met de uitvoering ervan en staat in voor een veilige en efficiënte oplevering. Je zorgt ervoor dat op einde van de werkdag de wagen en het werkmateriaal weer tiptop in orde staan om de volgende dag opnieuw te vertrekken. Je motiveert en coacht jouw team en zorgt ervoor dat de klant steeds tevreden is.

  • Huishoudhulp regio Hamont (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

    Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

    Bedrijf: Itzu

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en in welke regio je aan de slag wilt. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog gezinnen? Ook hier kunnen we voor zorgen.Goede verdienste + maaltijdcheques.

  • Jobstudenten schoolvakanties (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO JOBS & HR GENT-ZEEHAVEN

    Type: Studentenjob

    Je werkt als inpakker (geen ervaring vereist) in overdag 8u15 tot 16u15

  • Student schoonmaak bussen / start maandag 22/10/2018 (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: Synergie Hasselt Interim

    Type: Studentenjob

    Als student ben je maandag 22/10/2018 beschikbaar om te werken van 9:30 - 12:30. De schoonmaak van het interieur van reisbussen behoort tot jouw takenpakket. Het bedrijf bevindt zich in Diepenbeek. Wekelijks sta jij op de planning voor deze studentenjob. Een andere vaste werkdag dan maandag kan eventueel ook een optie zijn.

  • Nespresso Coffee Advisor te Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Xtra Interim & Select

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar studenten of niet studenten die willen werken als Coffee Advisor. Ben jij een Nespresso-fan? Dan doen termen als ‘Lungo’ en ‘Ristretto’ zeker een belletje rinkelen. Met jouw basis productkennis geef je advies en raadt je doelgericht producten aan. Je deinst niet terug voor een demontratie of een degustatie.

  • Lesgever Engels in naschoolse opvang (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Dagdagelijks komen kinderen in contact met Engels, liedjes op de radio, een spel dat ze spelen en zoveel meer. De bedoeling is dat je kinderen een eerste kennismaking geeft met Engels, ze hebben op school nog geen Engels gehad maar willen al eens proeven van de taal op een leuke en actieve manier. Voor deze opdracht zoeken we iemand die les kan geven schooldagen tussen 16.00 en 17.00 aan kinderen tussen 8 en 12 in Deurne en Antwerpen. Je werkt aan de hand van spelletjes, opdrachten, muziek en leert zo de kinderen op een leuke manier het engels aan. Er is een lesprogramma voorzien. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond.

  • Student verpleegkunde (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Als student is een extra centje altijd handig. Helemaal mooi meegenomen is het als je dankzij je studentenjob ook nog eens nuttige praktijkervaring kan opdoen. Doorheen de week, tijdens het weekend of in de vakantieperiodes: jij geeft aan wanneer je kan werken en wij bekijken graag samen met jou de mogelijkheden!

  • PLOEGBAZEN sector Magazijninrichting (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: HARDY'S INDUSTRIES

    Type: Vaste Job

    Je geeft leiding aan een groep medewerkers op de werven. Je zorgt ervoor dat je team werkt volgens vastgestelde procedures. Je rapporteert dagelijks aan je manager over ondernomen acties. Je bent verantwoordelijk voor het bekendmaken van de veiligheidsvoorschriften en de naleving daarvan door je team. Je zorgt ervoor dat de dagelijkse taken door het team op tijd (planning) en volgens de juiste procedures / werkwijze worden uitgevoerd. Je werkt actief mee aan de verbetering van de resultaten. Je staat in voor de evaluatie en ontwikkeling van de aan jou toegewezen medewerkers. Je stuurt gedreven je team met het juiste organisatorisch inzicht. Je bent een flexibel lid van het team. Ook onder tijdsdruk handel je rustig en beheerst naar je mensen toe, zonder daarbij je doel/deadlines uit het oog te verliezen.

  • Product Engineering Manager (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: ENGINITY

    Type: Vaste Job

    De Product Engineering Manager is verantwoordelijk voor de industrialisatie en het continue verbeteringsproces van de sensoren productfamilie voor HEN wereldwijd. De Product Engineering Manager rapporteert aan de General Manager HEN en maakt deel uit van het managementteam van de Plant. Taken en verantwoordelijkheden De Product Engineering Manager leidt de 3 Product Engineering teams van de product familie sensoren in de realisatie van de industrialisatie van nieuwe producten die in de markt geïntroduceerd worden, product/proces verbeteringen en behandeling van klantenklachten. Verantwoordelijk voor het volledig beheer van de industrialisatie van nieuwe producten en dit van concept/studie fase tot uitvoering en product lancering en dit in nauwe samenwerking met de R&D afdeling. Zorgen voor het continue verbeteringsproces door afvalvermindering, productie-efficiëntie en optimalisatie, verbetering van materialen en materiaalstromen. Verhoging van de productiviteit door middel van ‘zero defect’ denken, processen en technologie verbeteringen. Zorgt voor een pro-actieve borging van de kwaliteit van de producten door toepassen en optimaliseren van het FMEA-proces. Gedreven door feiten & cijfers en solide beslissingen kunnen nemen. Geeft sturing aan de lopende product & procesverbeteringen om alzo kwaliteit vereisten, productie doelen en kosten efficiëntie te bereiken. Geeft sturing en ondersteuning waar vereist om product & proces problemen op te lossen en klantenklachten op een efficiënte en doeltreffende manier op te lossen. Hij heeft een overzicht over de verschillende productgroepen, evalueert resultaten en gaat voor resultaatsgerichte oplossingen om de producten continu te verbeteren. Verantwoordelijk voor het gelijktijdig beheren van meerdere verbeteringsprojecten. Coördinatie van bovenstaande verantwoordelijkheden voor HEN wereldwijd.

  • Docent Duits (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

Zoek naar antwoorden van Berckmans Plastic House bvba-sprl in sociale netwerken
Look for responds of Berckmans Plastic House bvba-sprl in social networks

Lees alle opmerkingen voor Berckmans Plastic House bvba-sprl. Laat een reactie achter voor Berckmans Plastic House bvba-sprl. Berckmans Plastic House bvba-sprl bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Berckmans Plastic House bvba-sprl. Leave a respond for Berckmans Plastic House bvba-sprl. Berckmans Plastic House bvba-sprl on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Berckmans Plastic House bvba-sprl op de google maps. Adres en contacten Berckmans Plastic House bvba-sprl
Location of Berckmans Plastic House bvba-sprl on the google maps. Address and contacts of Berckmans Plastic House bvba-sprl

Andere gerelateerde bedrijven als come Berckmans Plastic House bvba-sprl Berckmans Plastic House bvba-sprl: SELLERIE "LE YEARLING"SA SA | Gluckmann F | CHR. COL | THEO MACOURS | Arion & Delahaye SA NV

Other related companies as Berckmans Plastic House bvba-sprl: SELLERIE "LE YEARLING"SA SA | Gluckmann F | CHR. COL | THEO MACOURS | Arion & Delahaye SA NV

Berckmans Plastic House bvba-sprl is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Berckmans Plastic House bvba-sprl, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06579132080. Het bedrijf Berckmans Plastic House bvba-sprl bevindt zich op het adres: Steenweg naar Halle 12; 1652; Beersel (Alsemberg). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 150,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 150,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Windows. Producten gemaakt in Berckmans Plastic House bvba-sprl zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Berckmans Plastic House bvba-sprl is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Berckmans Plastic House bvba-sprl is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Berckmans Plastic House bvba-sprl, openstaande posities, locatie van Berckmans Plastic House bvba-sprl op de kaart.

Berckmans Plastic House bvba-sprl is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is Berckmans Plastic House bvba-sprl, company assigned to the tax number BE06579132080. The company Berckmans Plastic House bvba-sprl is located at the address: Steenweg naar Halle 12; 1652; Beersel (Alsemberg). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 150,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 150,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Windows. Products created in Berckmans Plastic House bvba-sprl were not found.
The main activity of Berckmans Plastic House bvba-sprl is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Berckmans Plastic House bvba-sprl is not available. You also can look at reviews of Berckmans Plastic House bvba-sprl, open positions, location of Berckmans Plastic House bvba-sprl on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Berckmans Plastic House bvba-sprl, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Berckmans Plastic House bvba-sprl, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Berckmans Plastic House bvba-sprl, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Berckmans Plastic House bvba-sprl, employees, financial statistics.