Baldewijns BVBA

Contactgegevens Baldewijns BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Baldewijns BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Baldewijns BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Hulsterweg 82; 3980; Tessenderlo, België

Telefoon (phone): 013 66 18 84 (+32-013 66 18 84) 013 66 18 84 (+32-013 66 18 84)

Fax (fax): 013 66 47 68 (+32-013 66 47 68) 013 66 47 68 (+32-013 66 47 68)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Baldewijns BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Baldewijns BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Baldewijns BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Baldewijns BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Baldewijns BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Baldewijns BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Baldewijns BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Baldewijns BVBA
Products information Baldewijns BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE01438079833
Ondernemingsnummer: 5836730957
Hoofdstad (capital): 402,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 569,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Aluminium - Constructions; Verandas; Doors; Glaziers; Glass - Stained & glaziers; Double glazing; Safety glass; Cupolas - Skylight; Shutters; Mirrors; Solar protection - Outside; Solar protection - Inside

Product categorie (product category): Windows

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Baldewijns BVBA
(Get full report from official database of BE for Baldewijns BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Baldewijns BVBA
Addition kinds of activities for Baldewijns BVBA

5942. Boekwinkels | Book stores
375100. Motorfietsen, fietsen en onderdelen | Motorcycles, bicycles and parts
02140202. Schapenvoederboerderij | Sheep feeding farm
17919903. Lift voorbouw, metaal | Elevator front installation, metal
27410403. Muziek, blad: uitgeverij en drukwerk | Music, sheet: publishing and printing
28510211. Vernissen, Nec | Varnishes, nec
35590303. Frame rechters, auto (garage apparatuur) | Frame straighteners, automobile (garage equipment)

Werken bij Baldewijns BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Baldewijns BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Baldewijns BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Baldewijns BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Hulp kok (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    UNIEKE KANS Je taak bestaat er in om de kok te assisteren in de grootkeuken. Geen onderbroken dienst maar een full continue systeem. Je bereidt zowel de warme gerechten als de koude gerechten.

  • Magazijnier m/v (HUMBEEK)

    Regio: HUMBEEK

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn dringend op zoek naar een ervaren magazijnmedewerker met rijbewijs B! Taken : bestelbons afwerken te beginnen met het netjes inpakken van de goederen (metalen materiaal), deze van etiketten voorzien en verzenden naar de klanten, afhalingen klaarmaken, laden en lossen van vrachtwagens met vorkheftruck. Samen met de collega's toezien op orde en netheid van het magazijn.

  • Transportplanner (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: ASAP BOOM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    • Je plant, organiseert en volgt transportopdrachten op • Je bepaalt de werkverdeling van de vrachtwagenchauffeurs • Je geeft vrachtwagenchauffeurs de nodige instructies • Je staat in voor de controle op de ritten

  • Elektromechanieker (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Konvert Interim Vilvoorde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is op zoek naar gemotiveerde medewerkers met een aantal jaar ervaring als elektromechanieker. Je zal als elektromechanieker werken op locatie. We bieden steeds projecten die passen bij jouw kennis,ervaring en verwachtingen. Je zal terechtkomen in een hecht team van HR coordinatoren, account managers, techniekers , safety managers , .. Zij zullen klaart staan om jou in alles te ondersteunen en zullen jouw basis vormen. Kan je je vinden in volgende slogan : " Alles voor en door techniekers". Neem dan snel contact op met ons. We kijken uit naar jouw reactie. Als elektromechanieker waak je over de kwaliteit van het machinepark en voer je preventief onderhoud uit. daarnaast spoor je storingen op en verhelp je zowel mechanische als elektrische storingen aan technische installaties en onderdelen.

  • TECHNIEKER (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In de regio Schelle zijn we op zoek naar een technieker databekabeling voor deze vacature ziet het takenpakket er als volg uit: je kan uitvoeren van diverse montage- en bekabelingswerken; je kan het plaatsen van kabelbanen en wandgoten in bureelomgevingen valse plafonds en kelders; Monteren trekken en uitmeten van kabels voor telefonie en computernetwerken; je kan het plaatsen van aluminium kabelkolommen; je kan het aansluiten van connectoren op datakabels.

  • CHAUFFEUR CE BETONMIXER - OPTIE VAST - REGIO OUDENAARDE (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als chauffeur betonmixer sta je in voor het vervoer van beton en bouwmaterialen naar de verschillende werven. Je vertrekt iedere dag vanuit het depot en werkt over gans België.

  • Zaterdaghulp Zara Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ZARA

    Type: Studentenjob

    Als zaterdaghulp vervul je de taken van een sales assistant waarbij je op een dynamische manier onze modebewuste klanten verder helpt, graag advies geeft en inspringt op de behoeften van de klanten. Je verwerkt leveringen in de stock, je vult de winkel aan en je zorgt mee voor een ordelijke winkel. Ook help je de visual merchandisers en steek je een handje toe aan de kassa.

  • receptie medewerker ('s avonds) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FOLEY

    Type: Studentenjob

    Gasten ontvangen Gasten vriendelijk te woord staan In-, en uitcheckprocedure Het aannemen en verwerken van reserveringen

  • Hoger Redder Sportoase Zwem.com Oudenaarde (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: GROEP SPORTOASE

    Type: Studentenjob

    • Je bent verantwoordelijk voor de veiligheid van bezoekers en personeel in het zwembadgedeelte • Naleven en opvolgen van veiligheidsprocedures en poetsschema’s, met het oog op hygiëne en optimale veiligheid • Verzorgen van animatie bij extra activiteiten • Rapportering aan de zwembadmanager

  • Sales Support Maritieme Sector (m/v) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Square City

    Type: Vaste Job

    De Missie: Je bereidt offertes voor en maakt nieuwe offertes op met behulp van ons interne besturingssysteem Naast de commerciële ondersteuning zal je worden betrokken bij de rapportage en bij de follow-up van verschillende dossiers. Je beoordeelt de actuele versus de geplande resultaten. Je belt potentiële leads en volgt deze goed op. Je onderhoudt het contact met overzeese kantoren over verschillende offertes en trends. Je werkt nauw samen met de verschillende departementen.

  • Instrumentist - verpleegkundige (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: KLINIEK BEAUCARE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Verpleegkundige in privékliniek voor plastische chirurgie, die zowel instrumenteert bij chirurg, omloop is als pre- en postoperatief patiënten begleidt. Mogelijkheid om te werken op zelfstandige basis.

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Veurne)

    Regio: Regio Veurne

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

Zoek naar antwoorden van Baldewijns BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Baldewijns BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Baldewijns BVBA. Laat een reactie achter voor Baldewijns BVBA. Baldewijns BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Baldewijns BVBA. Leave a respond for Baldewijns BVBA. Baldewijns BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Baldewijns BVBA op de google maps. Adres en contacten Baldewijns BVBA
Location of Baldewijns BVBA on the google maps. Address and contacts of Baldewijns BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Baldewijns BVBA Baldewijns BVBA: MEHMET OZDEMIR | MICHEL BURTON | A. SNICKERS | MAISON ADOLPHE HARDY | FRAN?OIS-GHISL. LELY

Other related companies as Baldewijns BVBA: MEHMET OZDEMIR | MICHEL BURTON | A. SNICKERS | MAISON ADOLPHE HARDY | FRAN?OIS-GHISL. LELY

Baldewijns BVBA is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Baldewijns BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01438079833. Het bedrijf Baldewijns BVBA bevindt zich op het adres: Hulsterweg 82; 3980; Tessenderlo. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 402,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 569,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Windows. Lijst met producten zijn Aluminium - Constructions; Verandas; Doors; Glaziers; Glass - Stained & glaziers; Double glazing; Safety glass; Cupolas - Skylight; Shutters; Mirrors; Solar protection - Outside; Solar protection - Inside.
De hoofdactiviteit van Baldewijns BVBA is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Baldewijns BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Baldewijns BVBA, openstaande posities, locatie van Baldewijns BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Baldewijns BVBA is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is Baldewijns BVBA, company assigned to the tax number BE01438079833. The company Baldewijns BVBA is located at the address: Hulsterweg 82; 3980; Tessenderlo. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 402,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 569,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Windows. List of products are Aluminium - Constructions; Verandas; Doors; Glaziers; Glass - Stained & glaziers; Double glazing; Safety glass; Cupolas - Skylight; Shutters; Mirrors; Solar protection - Outside; Solar protection - Inside.
The main activity of Baldewijns BVBA is Agricultural Production - Crops, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Baldewijns BVBA is not available. You also can look at reviews of Baldewijns BVBA, open positions, location of Baldewijns BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Baldewijns BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Baldewijns BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Baldewijns BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Baldewijns BVBA, employees, financial statistics.