Atelier de Menuiserie SPRL

Contactgegevens Atelier de Menuiserie SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Atelier de Menuiserie SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Atelier de Menuiserie SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chaussée de Douai 28; 7504; Tournai (Froidmont), België

Telefoon (phone): 0475 71 86 74; 069 64 16 07 (+32-0475 71 86 74; 069 64 16 07) 0475 71 86 74; 069 64 16 07 (+32-0475 71 86 74; 069 64 16 07)

Fax (fax): 069 64 16 07 (+32-069 64 16 07) 069 64 16 07 (+32-069 64 16 07)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Atelier de Menuiserie SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Atelier de Menuiserie SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Atelier de Menuiserie SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Atelier de Menuiserie SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Atelier de Menuiserie SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Atelier de Menuiserie SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Atelier de Menuiserie SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Atelier de Menuiserie SPRL
Products information Atelier de Menuiserie SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE01758056640
Ondernemingsnummer: 9959075927
Hoofdstad (capital): 835,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 171,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Carpenters

Product categorie (product category): Windows

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Atelier de Menuiserie SPRL
(Get full report from official database of BE for Atelier de Menuiserie SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Atelier de Menuiserie SPRL
Addition kinds of activities for Atelier de Menuiserie SPRL

224100. Smalle stoffenfabrieken | Narrow fabric mills
912101. Wetgevende instanties, nationaal | Legislative bodies, national
28190602. Brandstofdrivers, vast: anorganisch | Fuel propellants, solid: inorganic
35420401. Spinning draaibanken | Spinning lathes
59429900. Boekwinkels, nec | Book stores, nec
89990801. Radio en televisie aankondigen | Radio and television announcing

Werken bij Atelier de Menuiserie SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Atelier de Menuiserie SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Atelier de Menuiserie SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Atelier de Menuiserie SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Technieker (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je zal deel uitmaken van de technische dienst en samen met jouw collega's sta je in voor het optimaal functioneren van alle technische installaties. - Je werkt mee aan het preventieve onderhoud, depannages en installatie van nieuwe machines en technieken.

  • Administratief bediende | Groeiende onderneming | Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: OFFICETEAM

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Ben jij op zoek naar een nieuwe opportuniteit binnen de administratie? Ben jij klantgericht, stressbestendig en kan jij jou behelpen in het Frans en Engels? Wij hebben de ideale job voor jou! Voor onze klant, een sterk groeiende onderneming gelegen te Genk, zoeken wij momenteel een administratief talent om het team te ondersteunen! Taken: Je bent het aanspreekpunt voor onze klanten en leveranciers; Je doet de eerstelijnstelefonie en schakelt indien nodig door; Je neemt referenties op en geeft deze door; Je print offertes af en zorgt voor de correcte administratieve afhandeling; Je zet ratings in een Excel bestand en rangschikt deze op basis van prioriteit, … : Je bent verantwoordelijk voor verschillende dossiers; Na een positieve feedback komen er ook taken bij zoals het plaatsen van bestellingen. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Machine operator in de bouwsector, in Balen, optie vast!! (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant zorgt voor de verwerking van de afvalstromen (vervuild slib afkomstig van de zinkproductie). Jij staat in voor het onderhouden van de installaties, het bedienen van de persen en het uitvoeren van herstellingen waar nodig. Je werkt hoofdzakelijk in een 3-ploegenstelsel: vroege, dag, late. Plaats van tewerkstelling is Balen. Op termijn kan u mogelijks worden ingezet op andere werven in Vlaanderen.. Jouw takenpakket: Je bent verantwoordelijk voor het bedienen van filterpersen: conditionering, sturen van debieten, regelen van de instellingen, ... Je volgt de dagelijkse en wekelijkse checklist op en voert de bijhorende taken uit. Bovendien zorg je voor het klein onderhoud van de persen en de persvloer: reiningen, vervangen van filterdoeken, vrijhouden van opvangkanalen en goten, ... Je voert kleine herstellingswerkzaamheden uit waar nodig.

  • ASSISTENT PLOEGCHEF PRODUCTIE VASTE NACHT 6467993 / 48 C (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: MANPOWER BELGIUM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een toonaangevend voedingsbedrijf, gevestigd te Nazareth, zijn we dringend op zoek naar een hulpploegchef productie. Ben je klaar om nieuwe stap te zetten in jouw carrière? Lees dan zeker deze vacature! Je bent verantwoordelijk voor het aansturen van twee geautomatiseerde productielijnen. Takenpakket: Je bent verantwoordelijk voor het opstarten van de lijn. Daarnaast sta je ook in voor het afregelen van de verschillende machines.Ombouw en reinigen van de verschillende lijnen behoort ook tot uw takenpakket. Aanvullen en afvoeren van verschillende grondstoffen met de heftruck zal ook tot uw takenpakket behoren. Als laatste ook het luik kwaliteitscontrole.

  • Huishoudhulp Regio Oostakker (20u/week) (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: AMBY Dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening van je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • Huishoudhulp (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: LOTUS CLEAN

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zoeken een huishoudhulp waar mensen op kunnen vertrouwen.

  • Enthousiaste huishoudhulp te Nevele-Landegem (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Enthousiaste Thuishulp regio Sint-Michiels (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: PLUS HOME services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Student chauffeur B (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te Neerpelt, zijn we zoek naar een student die als chauffeur B aan de slag zou willen gaan. Takenpakket: - Je wordt ingeschakeld voor Europese ritten met een bestelwagen - Dit kan zowel overdag of 's nachts zijn - Je werkt op afroepbasis

  • Baliemedewerker Sportoase Ter Heide Rotselaar (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: GROEP SPORTOASE

    Type: Studentenjob

    • Je staat in voor een klantvriendelijk ontvangst van de bezoekers van het sportcomplex en dit zowel persoonlijk, telefonisch als per mail • Correcte informatie verstrekken over aangeboden diensten, tarieven, tijden, abonnementen,... • Organisatie van de dagelijkse werking van de infobalie • Correct verwerken van alle kassaverrichtingen • Verantwoordelijkheid voor enkele administratieve taken (verwerken reservaties,…)

  • animator/animatrice (MANNEKENSVERE)

    Regio: MANNEKENSVERE

    Bedrijf: SPERMALIEHOEVE

    Type: Studentenjob

    Je begeleidt jonge kinderen (6-12j) tijdens een externe taalstage tijdens de schoolvakanties doorheen het schooljaar. Je organiseert activiteiten op de boerderij, niet de taalactiviteiten!

  • Senior dossierbeheerder / Accountant - Regio Wemmel (WEMMEL)

    Regio: WEMMEL

    Bedrijf: Le Grand & Associates

    Type: Vaste Job

    Gespecialiseerd in Accountancy, Tax of Audi? U komt terecht in een accountantskantoor dat zich sinds enkele jaren behartigd over een diverse klantenportefeuille regio Wemmel (kmo's, grotere ondernemingen, vzw's, éénmanszaken, …). Om hun exponentiële groei te ondersteunen, zijn ze momenteel op zoek naar ervaren dossierbeheerder met sterke communicatieve capaciteiten voor hun kantoor. Op termijn krijg je ook de mogelijkheid om aan te sluiten als partner. Als senior dossierbeheerder /accountant ziet jouw takenpakket er zo uit: Je fungeert als eindverantwoordelijke voor de boekhouding & fiscaliteit van jouw klanten Je zorgt voor de accurate afwerking van de verschillende fiscale aangiften zoals de personenbelasting, de vennootschapsbelasting en de BTW. Na elke maand, elk kwartaal of elk boekjaar sta je in voor de balans en bijhorende rapporteringen. U bent de vertrouwenspersoon van de klanten en geeft op een professionele en persoonlijke manier advies. U zorgt in samenwerking met jouw team voor de verdere uitbouw van de klantenportefeuille.

Zoek naar antwoorden van Atelier de Menuiserie SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Atelier de Menuiserie SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Atelier de Menuiserie SPRL. Laat een reactie achter voor Atelier de Menuiserie SPRL. Atelier de Menuiserie SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Atelier de Menuiserie SPRL. Leave a respond for Atelier de Menuiserie SPRL. Atelier de Menuiserie SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Atelier de Menuiserie SPRL op de google maps. Adres en contacten Atelier de Menuiserie SPRL
Location of Atelier de Menuiserie SPRL on the google maps. Address and contacts of Atelier de Menuiserie SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Atelier de Menuiserie SPRL Atelier de Menuiserie SPRL: HENDRIK HUIBERS | ISOSCHOL | CTR. ONDERWIJSBEGELEIDING | OUHAMA R. | R. CREUS

Other related companies as Atelier de Menuiserie SPRL: HENDRIK HUIBERS | ISOSCHOL | CTR. ONDERWIJSBEGELEIDING | OUHAMA R. | R. CREUS

Atelier de Menuiserie SPRL is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Atelier de Menuiserie SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01758056640. Het bedrijf Atelier de Menuiserie SPRL bevindt zich op het adres: Chaussée de Douai 28; 7504; Tournai (Froidmont). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 835,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 171,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Windows. Lijst met producten zijn Carpenters.
De hoofdactiviteit van Atelier de Menuiserie SPRL is Administratie van economische programma's, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Atelier de Menuiserie SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Atelier de Menuiserie SPRL, openstaande posities, locatie van Atelier de Menuiserie SPRL op de kaart.

Atelier de Menuiserie SPRL is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is Atelier de Menuiserie SPRL, company assigned to the tax number BE01758056640. The company Atelier de Menuiserie SPRL is located at the address: Chaussée de Douai 28; 7504; Tournai (Froidmont). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 835,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 171,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Windows. List of products are Carpenters.
The main activity of Atelier de Menuiserie SPRL is Administration of Economic Programs, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Atelier de Menuiserie SPRL is not available. You also can look at reviews of Atelier de Menuiserie SPRL, open positions, location of Atelier de Menuiserie SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Atelier de Menuiserie SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Atelier de Menuiserie SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Atelier de Menuiserie SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Atelier de Menuiserie SPRL, employees, financial statistics.