A.R.H.T.-Taeymans

Particuliere bedrijvenBosbouw • A.R.H.T.-Taeymans
Private companiesForestry • A.R.H.T.-Taeymans

Contactgegevens A.R.H.T.-Taeymans: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A.R.H.T.-Taeymans: address, phone, fax, email, website, opening hours

A.R.H.T.-Taeymans

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Meierhoek 10; 2170; Antwerpen (Merksem), België

Telefoon (phone): 03 644 38 82; 0475 74 39 67 (+32-03 644 38 82; 0475 74 39 67) 03 644 38 82; 0475 74 39 67 (+32-03 644 38 82; 0475 74 39 67)

Fax (fax): 03 644 38 82 (+32-03 644 38 82) 03 644 38 82 (+32-03 644 38 82)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A.R.H.T.-Taeymans: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A.R.H.T.-Taeymans"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A.R.H.T.-Taeymans"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A.R.H.T.-Taeymans, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A.R.H.T.-Taeymans. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A.R.H.T.-Taeymans, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A.R.H.T.-Taeymans. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A.R.H.T.-Taeymans
Products information A.R.H.T.-Taeymans

BTW identificatienummer (tax): BE05364044189
Ondernemingsnummer: 5374755859
Hoofdstad (capital): 388,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 364,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Contractors - Alterations; Fa?ade covering

Product categorie (product category): Windows

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A.R.H.T.-Taeymans
(Get full report from official database of BE for A.R.H.T.-Taeymans)

Aanvulling soorten activiteiten voor A.R.H.T.-Taeymans
Addition kinds of activities for A.R.H.T.-Taeymans

735999. Verhuur en verhuur van apparatuur, nec, nec | Equipment rental and leasing, nec, nec
14469906. Glas zandwinning | Glass sand mining
39140407. Zilverwerk, verzilverd | Silverware, silver plated
50820401. Bituminous coal processing equipment | Bituminous coal processing equipment
59630101. Levering van flessenwater | Bottled water delivery
62110202. Investeringsbankiers | Investment bankers

Werken bij A.R.H.T.-Taeymans: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A.R.H.T.-Taeymans: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A.R.H.T.-Taeymans. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A.R.H.T.-Taeymans. Looking for open vacancies in other companies

  • Projectstaffing verpleegkundige Medische Beeldvorming (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit eerste project kom je terecht in een Zuid-West-Vlaams ziekenhuis op de afdeling Medische Beeldvorming. Je zal op een korte termijn volwaardig moeten meedraaien, dus ervaring op dergelijke afdeling is vereist. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jouw toegewezen op basis van jouw profiel en competenties. Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • schrijnwerker atelier (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Overpelt zijn we op zoek naar een ervaren schrijnwerker. Je zal instaan voor het maken van houten meubels/stoelen ahv een plan. Hiervoor maak je gebruik van zaag- en cnc machines.

  • Mechanical engineer (Deinze) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    AGO Technics is voor een klant gelegen te Deinze op zoek naar een mechanical engineer. De firma is wereldwijd actief en speelt een toonaangevende rol in hun specifieke branche. De firma is wegens continue groei op zoek naar een extra medewerker om het huidige departement Engineering & Projects te versterken. Je functioneert binnen dit departement als een zeer belangrijke schakel. Tijdens de projectuitvoering sta je in voor de verscheidene analyses met betrekking tot de mechanische opbouw van een installatie. Je doet voornamelijk het mechanisch ontwerp met behulp van software tekenpakketten. Je garandeert dat het aanbod optimaal aansluit op de vraag van de klant. Hierna ga je ook over tot het lanceren van de nodige aankopen. Een ander aansluitend onderdeel van je takenpakket is het controleren van de aangekochte materialen en van de geproduceerde montages. Je rapporteert aan de Project Manager over de voortgang van het project. Je assisteert ook de Project Manager bij eventuele moeilijkheden van het project. Dankzij jouw voorstellen worden acties ondernomen die het project opnieuw in goede banen kan leiden. Je streeft er constant na om een vlotte voortgang van het project te waarborgen.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES VOOR OOSTERZELE - VOLTIJDS (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: NET VOOR U

    Type: Dienstenchequebaan

    NET voor U bvba, een jong kleinschalig dienstenchequebedrijf met een hart voor mensen, is dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen: Je staat in voor de uitvoering van diverse huishoudelijke taken zoals poetsen, wassen, strijken,... bij verschillende gezinnen in Oosterzele en omgeving.

  • Huishoudheld (m/v) Regio Middelburg- Solliciteer met SMS (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: EASY LIFE MALDEGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Soraya is dringend op zoek naar gemotiveerde superhelden in het huishouden voor de regio Middelburg. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij EasyLife en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselend job tegemoet.

  • Jobstudent Buurtslagers Delhaize Sint-Amandsberg (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Je helpt in het slagersatelier met de bereiding van vleesproducten en schotels. Je staat in voor de verpakking van vers bereide gerechten en je etaleert ze meteen in de koeltoonbank. Je reinigt jouw werkruimte volgende de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

  • JOBSTUDENTEN PLOPSALAND (ADINKERKE)

    Regio: ADINKERKE

    Bedrijf: PLOPSALAND

    Type: Studentenjob

    Binnen Plopsaland kan je bij drie afdelingen terecht als student: Operations: kassa, ticketcontrole, onthaal, animatie, parkingmedewerker, attractiebediening, theatermedewerker, schoonmaak, etc. F&B: keuken- en kassamedewerker in één van onze themarestaurants of de mobiele verkooppunten, afruim en afwas Merchandising: verkoop van de populaire Studio 100 producten in onze winkels en mobiele verkooppunten

  • Studentenjob schoonmaak in Genk (M/V) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: 2WORK

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar poetspersoneel om een ziekenhuis de oprit schoon te maken. Je zorgt dat de oprit (inkom) volledig proper is. Deze job is 2 dag in de week (Dinsdag en donderdag) Ben jij bereid om te poetsen in Genk: reageer dan snel!

  • Kassa medewerker vrijdag en zaterdag (tot 18/11) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Studentenjob

    Voor een mooie tuin en hobby zaak in Roeselare zoekt Randstad kassa versterking om op vrijdag en zaterdag mee te helpen. De zaak houdt uitverkoop tot 18/11 Je werkt van 9.00u-17.30u

  • Onderhoudsmedewerker afwerking (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: VESTRA

    Type: Vaste Job

    Functie: Als ervaren technieker sta je in voor het algemeen onderhoud en herstellingen van onze gebouwen en infrastructuur. Momenteel zoeken we een onderhoudsmedewerker die ruime ervaring heeft in afwerking : gyprocwerken, schrijnwerk, schilderen,… Je werkt steeds in teams van 2 tot 3 personen. In jouw vakdomein neem jij de leiding op en stuur je je collega’s aan. In domeinen die minder bekend zijn voor je, ondersteun je je collega’s. Je vertrekt elke dag vanuit het filiaal in Hasselt naar onze filialen over heel België. Wie zijn wij? Vestra is al drie generaties actief in vastgoed- ontwikkeling en sinds 2015 onder deze naam. Momenteel beheert Vestra meer dan 60 panden verspreid over heel het land met focus op zowel de residentiële markt – bestaande of nieuwbouw appartementen – als op de herontwikkeling van industriële sites.

  • GIPOD medewerker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Solid Talent nv

    Type: Vaste Job

    Op zoek naar een prestigieus project om jouw tanden in te zetten? Ervaring in het werken met GIS systemen? Op zoek naar een functie op deeltijdse basis? Neem dan snel met ons contact op voor meer informatie! Je ondersteunt de diverse partners van het project, o.a. gemeentebesturen en districten van het Agentschap Wegen en Verkeer, bij het correct invoeren van data in het GIPOD GIS systeem. Je verleent deze partners assistentie bij het gebruiken van de database. Je overtuigt de partners van het belang van het tijdig invoeren van data in het systeem. Je bewaakt de kwaliteit en de volledigheid van de data die ingevoerd worden. Je verzorgt de update van informatie in het GIPOD. Je spoort conflicten tussen de werken op. Je rapporteert naar de expert mobiliteit en adviseur mobiliteit.

  • Zaalmedewerker (Tsjechië)

    Regio: Tsjechië

    Bedrijf: Intersoc

    Type: Werfreserve

    Als zaalmedewerker ben je medeverantwoordelijk voor een vlot verloop van de maaltijden in het restaurant. Samen met de zaalverantwoordelijke stuur je een ploeg vrijwilligers aan. Jullie zorgen ervoor dat de vakantiegasten een aangename tijd kunnen doorbrengen in het restaurant en dat ze niets tekortkomen. Je vult buffetten aan, ruimt tafels af en helpt bij het schoonmaken van het restaurant en het indekken van de tafels.

Zoek naar antwoorden van A.R.H.T.-Taeymans in sociale netwerken
Look for responds of A.R.H.T.-Taeymans in social networks

Lees alle opmerkingen voor A.R.H.T.-Taeymans. Laat een reactie achter voor A.R.H.T.-Taeymans. A.R.H.T.-Taeymans bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A.R.H.T.-Taeymans. Leave a respond for A.R.H.T.-Taeymans. A.R.H.T.-Taeymans on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A.R.H.T.-Taeymans op de google maps. Adres en contacten A.R.H.T.-Taeymans
Location of A.R.H.T.-Taeymans on the google maps. Address and contacts of A.R.H.T.-Taeymans

Andere gerelateerde bedrijven als come A.R.H.T.-Taeymans A.R.H.T.-Taeymans: STRUBBE | VAN DEN BROECK W | BUREAU CLASSICS | J. DE BRABANDER | Fidelis NV

Other related companies as A.R.H.T.-Taeymans: STRUBBE | VAN DEN BROECK W | BUREAU CLASSICS | J. DE BRABANDER | Fidelis NV

A.R.H.T.-Taeymans is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A.R.H.T.-Taeymans, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05364044189. Het bedrijf A.R.H.T.-Taeymans bevindt zich op het adres: Meierhoek 10; 2170; Antwerpen (Merksem). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 388,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 364,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Windows. Lijst met producten zijn Contractors - Alterations; Fa?ade covering.
De hoofdactiviteit van A.R.H.T.-Taeymans is Bosbouw, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A.R.H.T.-Taeymans is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A.R.H.T.-Taeymans, openstaande posities, locatie van A.R.H.T.-Taeymans op de kaart.

A.R.H.T.-Taeymans is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is A.R.H.T.-Taeymans, company assigned to the tax number BE05364044189. The company A.R.H.T.-Taeymans is located at the address: Meierhoek 10; 2170; Antwerpen (Merksem). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 388,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 364,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Windows. List of products are Contractors - Alterations; Fa?ade covering.
The main activity of A.R.H.T.-Taeymans is Forestry, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of A.R.H.T.-Taeymans is not available. You also can look at reviews of A.R.H.T.-Taeymans, open positions, location of A.R.H.T.-Taeymans on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over A.R.H.T.-Taeymans, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A.R.H.T.-Taeymans, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A.R.H.T.-Taeymans, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A.R.H.T.-Taeymans, employees, financial statistics.