MANDELAIRE ET ASSOC SPRL

Particuliere bedrijvenGezondheidszorg • MANDELAIRE ET ASSOC SPRL
Private companiesHealth Services • MANDELAIRE ET ASSOC SPRL

Contactgegevens MANDELAIRE ET ASSOC SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MANDELAIRE ET ASSOC SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

MANDELAIRE ET ASSOC SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Cyrille Dewael 45; 1350; Orp-Jauche (Orp-le-Grand), België

Telefoon (phone): 019 63 61 21 (+32-019 63 61 21) 019 63 61 21 (+32-019 63 61 21)

Fax (fax): 019 63 61 21 (+32-019 63 61 21) 019 63 61 21 (+32-019 63 61 21)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MANDELAIRE ET ASSOC SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MANDELAIRE ET ASSOC SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MANDELAIRE ET ASSOC SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MANDELAIRE ET ASSOC SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MANDELAIRE ET ASSOC SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MANDELAIRE ET ASSOC SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MANDELAIRE ET ASSOC SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MANDELAIRE ET ASSOC SPRL
Products information MANDELAIRE ET ASSOC SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE06910644531
Ondernemingsnummer: 1057952880
Hoofdstad (capital): 316,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 307,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in MANDELAIRE ET ASSOC SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Window cleaners

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MANDELAIRE ET ASSOC SPRL
(Get full report from official database of BE for MANDELAIRE ET ASSOC SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor MANDELAIRE ET ASSOC SPRL
Addition kinds of activities for MANDELAIRE ET ASSOC SPRL

842200. Botanische en zoologische tuinen | Botanical and zoological gardens
34310104. Zinkjes: gelakt ijzer, gietijzer, of geperst metaal | Sinks: enameled iron, cast iron, or pressed metal
35370204. Auto's en vrachtwagens, voor industriële mijnbouw | Cars and trucks, for industrial mining
36740301. Lichtgevoelige apparaten, vaste toestand | Light sensitive devices, solid state
38290214. Regenmeters | Rain gauges
76290303. Stofzuiger reparatie | Vacuum cleaner repair
96510100. Financieel regelgevend agentschap | Financial regulatory agency

Werken bij MANDELAIRE ET ASSOC SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MANDELAIRE ET ASSOC SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MANDELAIRE ET ASSOC SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MANDELAIRE ET ASSOC SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Frituurmedewerker - Deeltijds (KAPRIJKE)

    Regio: KAPRIJKE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een trouwe klant in Kaprijke zijn wij, AGO Jobs&HR Zelzate, op zoek naar een DEELTIJDSE FRITUURMEDEWERKER. Jij straalt als het uithangbord van de frituur en verwelkomt alle klanten met je eeuwige glimlach. Je neemt vervolgens correct de bestellingen op en bereidt deze zodat de klant tevreden kan eten. Als deeltijdse kracht werk je steeds elke woensdag, donderdag en vrijdag, steeds elke middag en avond. Uren zijn: 11u30 - 13u30 en 17u00 - 21u00/22u00. Andere dagen (zaterdag en zondag) zijn bespreekbaar, maar geen verplichting.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Schriek - uitstekend betaald (SCHRIEK)

    Regio: SCHRIEK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) in Varsenare/Jabbeke 16à20u/week (VARSENARE)

    Regio: VARSENARE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 2 gastgezinnen wonende in Varsenare en Jabbeke. Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het huishouden: voornamelijk poetsen en strijken en andere huishoudelijke taken. Uren verspreid over meerdere dagen. Gastgezinnen zijn op zoek naar mature dames die de job van huishoudster met hart en ziel doen en met verantwoordelijkheidszin zowel op vlak van zelforganisatie als het runnen van een gezin. Discretie en vertrouwen zijn steeds heel belangrijk! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Jobstudent(e) gezocht voor Frituur te Grobbendonk (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Konvert Interim Herentals

    Type: Studentenjob

    Voor een frituur te Grobbendonk zijn we op zoek naar een jobstudent(e) die reeds een eerste ervaring in de horeca of verkoop achter de rug heeft. Je bent iemand met een verzorgd voorkomen en je bent vlot in omgang. Je staat in voor de bediening aan de toog, je neemt de bestellingen op, maakt de borden gereed en je gaat ook zelf snacks afbakken en inpakken. Je bent snel en behendig, een echt organisatietalent en zeker klantvriendelijk. Heb je interesse in deze vacature, aarzel dan niet om je cv te sturen naar [email protected] of neem telefonisch contact met ons op via 014/86.08.04.

  • Jobstudent (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Jobstudenten voor Zorgsector (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: Run4Medical

    Type: Studentenjob

    Volg je een opleidig in de zorg of verpleging? Wil je graag ervaring opdoen in jouw toekomstig vakgebied? Heb je tijd in het weekend en/of vakanties? Run4Medical zoekt voor jou een studentenjob!

  • Jobstudent telefonist (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Konvert Office Hasselt

    Type: Studentenjob

    Ben je een jobstudent die graag een cent wilt bijverdienen door als telefonist(e) te werken? Voor een firma een 8-tal uren per week rondbellen naar firma's ter opvolging van de reeds gecommuniceerde offertes naar de klanten. Je zal de klanten in twee talen te woord staan : in het Nederlands en het Frans. Je kan je uren tijdens de week inplannen in samenspraak met de firma. Wil je aan de slag? Neem dan snel contact op met Konvert Office Hasselt: 011/32.58.29 of [email protected]

  • Jobstudent (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Ondernemende Office Administrator (m/v) NL/FR (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Rainbow Resources Mechelen

    Type: Vaste Job

    We zoeken een administratieve duizendpoot die een team van consultants en trainers kan ondersteunen. Je doet dit op vele verschillende manieren: je bereid documenten voor, creëert rapporten en volgt 1 keer per maand de facturatie op. Je assisteert ook bij de organisatie van trainingen, je legt bijvoorbeeld de lokalen en de catering vast. Een job met veel variatie waar geen enkele dag dezelfde zal zijn!

  • Thuisverpleegkundige (Leuven) - freelance (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een thuiszorgorganisatie in Leuven zoeken we verpleegkundigen die willen bijwerken op hun vrije dagen. De opmaak van je uurrooster gebeurt in samenspraak met jou. Belangrijk is wel dat je op vaste weekdagen beschikbaar bent en minstens twee shiften per week kan werken. De vroegdienst loopt van 7u tot 11u, de laatdienst soms van 14u tot 18u maar meestal van 18u tot 22u. Heb jij een hart voor de thuiszorg en kan je je voor een aantal maanden engageren? Neem dan zeker contact met ons op!

  • Consulentes Health & Beauty (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als consulente van Health & Beauty producten, ga je aan de slag met onze natuurlijke, hoge kwaliteitsproducten d.m.v. homeparty's bij mensen thuis, individueel advies geven bij een gezellige koffie en/of testproducten die mensen gratis mogen uitproberen gedurende 5-7 dagen. Het geven van homeparty's is zeker niet verplicht, maar kan wel voor diegenen die daar graag mee aan de slag gaan. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen omzetverplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. We bieden eveneens hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom.

  • Winkelbediende (flexijob) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: VINCENT

    Type: Flexijob

    De klant verwelkomen De wensen vaststellen en adviseren over de producten en diensten De staat en bewaring van bederfbare producten controleren Producten die niet meer verkocht kunnen worden uit de rekken halen Opvolggegevens voor de traceerbaarheid van goederen registreren Betalingen ontvangen De winkel, het werkblad en het materiaal onderhouden De voorraad opvolgen, tekorten vaststellen Voedingsmiddelen verkopen: Slagerij De voorraad ordenen en de producten uitstallen Goederen en producten ontvangen De levering controleren

Zoek naar antwoorden van MANDELAIRE ET ASSOC SPRL in sociale netwerken
Look for responds of MANDELAIRE ET ASSOC SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor MANDELAIRE ET ASSOC SPRL. Laat een reactie achter voor MANDELAIRE ET ASSOC SPRL. MANDELAIRE ET ASSOC SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MANDELAIRE ET ASSOC SPRL. Leave a respond for MANDELAIRE ET ASSOC SPRL. MANDELAIRE ET ASSOC SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MANDELAIRE ET ASSOC SPRL op de google maps. Adres en contacten MANDELAIRE ET ASSOC SPRL
Location of MANDELAIRE ET ASSOC SPRL on the google maps. Address and contacts of MANDELAIRE ET ASSOC SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come MANDELAIRE ET ASSOC SPRL MANDELAIRE ET ASSOC SPRL: MULLER MARTINI | AU CASSE CROغTE ARDENNAIS | Vanderhaeghe K | BUREAU VAN BETS | DEDUCO

Other related companies as MANDELAIRE ET ASSOC SPRL: MULLER MARTINI | AU CASSE CROغTE ARDENNAIS | Vanderhaeghe K | BUREAU VAN BETS | DEDUCO

MANDELAIRE ET ASSOC SPRL is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MANDELAIRE ET ASSOC SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06910644531. Het bedrijf MANDELAIRE ET ASSOC SPRL bevindt zich op het adres: Rue Cyrille Dewael 45; 1350; Orp-Jauche (Orp-le-Grand). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 316,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 307,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Window cleaners. Producten gemaakt in MANDELAIRE ET ASSOC SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MANDELAIRE ET ASSOC SPRL is Gezondheidszorg, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MANDELAIRE ET ASSOC SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MANDELAIRE ET ASSOC SPRL, openstaande posities, locatie van MANDELAIRE ET ASSOC SPRL op de kaart.

MANDELAIRE ET ASSOC SPRL is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is MANDELAIRE ET ASSOC SPRL, company assigned to the tax number BE06910644531. The company MANDELAIRE ET ASSOC SPRL is located at the address: Rue Cyrille Dewael 45; 1350; Orp-Jauche (Orp-le-Grand). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 316,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 307,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Window cleaners. Products created in MANDELAIRE ET ASSOC SPRL were not found.
The main activity of MANDELAIRE ET ASSOC SPRL is Health Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of MANDELAIRE ET ASSOC SPRL is not available. You also can look at reviews of MANDELAIRE ET ASSOC SPRL, open positions, location of MANDELAIRE ET ASSOC SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MANDELAIRE ET ASSOC SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MANDELAIRE ET ASSOC SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MANDELAIRE ET ASSOC SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MANDELAIRE ET ASSOC SPRL, employees, financial statistics.