DEJONGHE KURT

Contactgegevens DEJONGHE KURT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DEJONGHE KURT: address, phone, fax, email, website, opening hours

DEJONGHE KURT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Bezembindersstraat 6; 8210; Zedelgem (Veldegem), België

Telefoon (phone): 050 28 13 27; 0475 32 06 91 (+32-050 28 13 27; 0475 32 06 91) 050 28 13 27; 0475 32 06 91 (+32-050 28 13 27; 0475 32 06 91)

Fax (fax): 050 28 13 29 (+32-050 28 13 29) 050 28 13 29 (+32-050 28 13 29)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DEJONGHE KURT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DEJONGHE KURT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DEJONGHE KURT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DEJONGHE KURT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DEJONGHE KURT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DEJONGHE KURT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DEJONGHE KURT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DEJONGHE KURT
Products information DEJONGHE KURT

BTW identificatienummer (tax): BE06475860595
Ondernemingsnummer: 8543212890
Hoofdstad (capital): 870,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 745,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Janitor service

Product categorie (product category): Window cleaners

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DEJONGHE KURT
(Get full report from official database of BE for DEJONGHE KURT)

Aanvulling soorten activiteiten voor DEJONGHE KURT
Addition kinds of activities for DEJONGHE KURT

327199. Betonblok en baksteen, nec | Concrete block and brick, nec
24999912. Zadelsbomen, hout | Saddle trees, wood
36990200. Elektrische lasapparatuur | Electrical welding equipment
50650308. Weerstanden, elektronisch | Resistors, electronic
80930103. Drugskliniek, polikliniek | Drug clinic, outpatient

Werken bij DEJONGHE KURT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DEJONGHE KURT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DEJONGHE KURT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DEJONGHE KURT. Looking for open vacancies in other companies

  • Spuiter - dagwerk - mooi loon (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als spuiter sta je in voor volgende taken: afschuren en zandstsralen van producten opspuiten, coaten of thermisch spuiten voor- en nabewerken van de rollen en sassen controles uitvoeren: visueel, alsook opmeten van maten en toleranties meedenken met het team om het werk zo optimaal mogelijk te organiseren Je wordt opgeleid door een collega spuiter. Je werkt dagelijks van 7u - 15u30, op vrijdag tot 14u30

  • Administratief Wonder (M/V) met kennis boekhouding (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: SECRETARY PLUS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wegens uitbreiding bij één van onze klanten te Hasselt, zoeken we een Nauwkeurig Administratief Wonder (M/V) ter ondersteuning van de boekhouding. Je komt terecht in een team van 4 personen waarbij jij stoel nummer 5 zal invullen. Een greep uit je taken: - Je ondersteunt samen met je collega’s de boekhoudkundige afdeling. Zo maak je creditnota’s op, verstuur je rappels, … ; -Je controleert leveringen en bijbehorende facturatie. Indien je een fout ziet zorg jij ervoor dat deze fout wordt rechtgezet of het probleem wordt uitgezocht en opgelost; - Je maakt o.a. transportvergoedingen en commisienota’s op voor onderaannemers en houdt rekening met de contractuele afspraken; - Je beheert verder ook tankkaarten, tankkaartfacturen en accijnzen; - Je biedt bijkomende administratieve ondersteuning waar het nodig is; - Indien je verbeterideeën hebt voor de administratieve flow rapporteer je deze;

  • Customer Service Specialist (M/V) (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: SECRETARY PLUS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten te Opglabbeek zijn we op zoek naar een (junior) Customer Service Specialist (M/V): - Op de afdeling Customer Service ben je het rechtstreekse aanspreekpunt voor de klant, en voor de ontvangst, voorbereiding en opvolging van orders. - Als drijvende kracht reageer je snel en correct op al de praktische vragen van de klant met betrekking tot orders, leveringsmogelijkheden en -termijnen en eventuele klachten. - Je houdt toezicht op leveringen, leveringsvoorwaarden en transporten en analyseert en optimaliseert de informatie en goederenstroom naar de klant. - Je behandelt ook de retouraanvragen en werkt aan verbeteringsactiviteiten.

  • MECANICIEN (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent in het bezit van een technisch A2 diploma of gelijkwaardig door ervaring. Je kan minstens 3 tot 5 jaar relevante praktijkervaring voorleggen. Je hebt een uitstekende algemene kennis op gebied van mechanica. Je hebt ook minstens een basis van conventioneel draaien/frezen. Je kan je behelpen met de elektrode halfautomaat en/of TIG. Je kan montageplannen lezen en bent in staat om zowel zelfstandig als in groep een opdracht tot een goed einde te brengen. Je bent een teamplayer die door constructief overleg met collega's of met de klant oplossingen kan aanpakken. Je hebt een uitgesproken brede interesse in techniek en mechaniek. Je bent in het bezit van een rijbewijs B en je bent bereid je met de firmawagen te verplaatsen in de regio West- en Oostvlaanderen. Je bent flexibel naar ploegen toe dag en twee ploegen vormen voor jou geen probleem.

  • Huishoudhulpen/poetshulpen, Sint-Niklaas - Temse - Kruibeke - Beveren (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Handlanger magazijn (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor het manueel laden en lossen van pakketten tot 30kg. Je hebt de verantwoordelijkheid dat deze op een vlotte manier verhandeld worden. Je werkt in de nachtploeg en start om 00.30h tot 7.45h. Er is ook de mogelijkheid om in de namiddag van 16h tot 22.15 te werken.

  • Business Unit Manager PMO (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: THE PROJECT PILOTS

    Type: Vaste Job

    The Project Pilots, als onderdeel van de Cronos groep, telt intussen 30 consultants. Wij zijn gespecialiseerd in Project Management Services en coaching in tal van sectoren en project domeinen. Gezien het belang van een transparante projectopvolging, uniforme rapportage en administratieve ondersteuning van projecten, focussen wij ons binnen The Project Pilots sinds kort ook op rollen binnen eenProject Management Office. In dat kader zijn wij op zoek naar een Business Unit Manager PMO die onder de noemer van The Project Pilots het PMO-verhaal onder zijn of haar leiding verder wil gaan uitbouwen. Zit het ondernemerschap in jouw bloed, maar wil je dit doen in een gecoördineerde omgeving? In deze job opportuniteit krijg je enerzijds de mogelijkheid om zelf hands-on jouw PMO-skills verder te ontwikkelen en anderzijds om het Projectmanagement Office uit te bouwen en het team van Project Pilots en de klantenportefeuille verder uit te breiden. Jouw takenpakket COACHING en Ondernemerschap Als Business Unit Manager PMO heb je een eigen P&L en bepaal je mee de verdere uitbouw en samenstelling van het team. In dat kader ben je nauw betrokken bij: - Aanwerving van nieuwe medewerkers - Coaching van nieuwe en huidige medewerkers om hun skills en competenties verder te ontwikkelen. - Coördinatormeeting binnen Slingshot bijwonen. Je denkt ook na over ‘next steps’ om het Project Management Office verder uit te bouwen en bekend te maken bij een ruim publiek. Je zal onze services op vlak van IT Project Management Office optimaliseren door gebruik te maken van de nieuwste standaarden en tools. SALES Als Business Unit Manager PMO neem jij de leiding in het vinden van nieuwe potentiële klanten: - Je werkt pre-sales trajecten uit en staat mee in voor het bid management van totaaloplossingen bij de klant of implementaties van PMO-tools. - Je bouwt een goede relatie op binnen Cronos d.m.v. netwerken - Je voert ook AUDIT’s uit bij potentiele klanten om via onsite detectie het maturiteitsniveau omtrent hun projecten te bepalen en bijkomend te detecteren welk type PMO opportuun kan zijn. CONSULTING Je bent zelf ook nog hands-on actief als Project Management Officer bij klanten. - Je zal klanten ondersteunen bij het strategisch verhaal rond PMO of helpt hen bij de opzet van een PMO - Daarnaast kan jij ook deeltijds worden ingezet om de PMO bij de klant op administratief/ strategisch of controlerend vlak te gaan ondersteunen.

  • Project manager - Project en innovatie (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ZNA

    Type: Vaste Job

    Vacaturenummer: 5181 Locatie: ZNA Stuivenberg in Antwerpen, maar je werkt overkoepelend binnen ZNA. Afdeling/ Bedrijfseenheid: Project en innovatie Jobtime: 100% (38 uur/week) Contract: onbepaalde duur Ben jij de ervaren projectmanager die we zoeken? Jouw uitdaging: Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding, aanpak en opvolging van een project volgens de project methodologie van ZNA. Je treedt op als een drijvende kracht binnen het project. Je staat in voor het bewaken van de afgesproken regels en de consistentie van de doelstellingen en randvoorwaarden. Je maakt een verzorgde projectplanning op. Je zorgt ervoor dat de ZNA-tools in functie van centrale rapportering up to date blijven. Je staat in voor het beheren en opvolgen van het budget van de projecten en kan acties nemen indien nodig. Je kan correct de administratie van een project beheren, opvolgen en afhandelen. Nog vragen? Meer weten over de functie? Contacteer Natasha Pavlova, HR Rekrutering, op 03 217 79 90. Voel jij je aangesproken?

  • Regionale Sales representant(e) Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: BESTVISIT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bestvisit.eu is een jong creatief dynamische bedrijf (all-in-one web-portaal ) met een zeer interessant en uniek concept waarin marktplaats, webshop, city-info en lifestyle vloeiend met elkaar verbonden zijn. Ben jij de toffe ondernemer(ster) met persoonlijke lokale betrokkenheid en aanwezigheid in je regio? Hou jij van Fashion, mode en lifestyle en Horeca? dan ben jij onze lokale regionale held en is Bestvisit de match voor jou! Wij zien graag dat onze "partners" plezier hebben in hun werk. Wij zoeken personen met een uitgebreid lokaal, zakelijk en sociaal netwerk, een neus voor marketing & sales, ziet kansen liggen en weet deze te benutten, met een gezonde dosis lef, enthousiasme en werklust. Als lokale representant(e) Bestvisit.eu is een creatief dynamische bedrijf (all-in-one web-portaal ) met een zeer interessant en uniek concept waarin marktplaats, webshop, city-info en lifestyle vloeiend met elkaar verbonden zijn. Ben jij de toffe ondernemer(ster) met persoonlijke lokale betrokkenheid en aanwezigheid in je regio? Hou jij van Fashion, mode en lifestyle en Horeca? dan ben onze lokale regionale held en is Bestvisit de match voor jou! Wij zien graag dat onze "partners" plezier hebben in hun werk. Wij zoeken personen met een uitgebreid lokaal, zakelijk en sociaal netwerk, een neus voor marketing & sales, ziet kansen liggen en weet deze te benutten, met een gezonde dosis lef, enthousiasme en werklust. Als lokale representant(e) ben jij verantwoordelijk voor het promoten bij de lokale Kmo's van advertenties en marktplaatsaccounts in je eigen exclusieve regio. Kortom, jij maakt jou Bestvisit regio tot een succes in je gemeente! Ben je bereid samen met ons het netwerk uit te bouwen ? Aan jou de taak om klanten te overtuigen en te begeleiden bij de keuze van het type jaar abonnement samen met de afwikkeling en het opstarten van hun account .. Daarnaast zal je ook een frequent contact opnemen met de klant. Verdienste & bespreekbaar

  • Klinisch psycholoog (m/v) (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: PSYCHOLOGISCH CENTRUM TEMSE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Psychologisch Centrum Temse is een groepspraktijk in volle ontwikkeling van erkende psychologen voor kinderen, jongeren en volwassenen. Meer info over onze praktijk kan je vinden op www.psychologischcentrumtemse.be Als klinisch psycholoog zal je instaan voor het ondersteunen en begeleiden van volwassenen. Je geeft individuele begeleiding, maar er is ook de mogelijkheid om groepstrainingen of workshops (thema's worden onderling besproken) te geven. Daarnaast zal je ook deelnemen aan het teamoverleg en de intervisie. Op die manier zal je meehelpen aan de uitbouw van onze praktijk.

  • Reclame bedeler in Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

  • Docent Duits (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

Zoek naar antwoorden van DEJONGHE KURT in sociale netwerken
Look for responds of DEJONGHE KURT in social networks

Lees alle opmerkingen voor DEJONGHE KURT. Laat een reactie achter voor DEJONGHE KURT. DEJONGHE KURT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DEJONGHE KURT. Leave a respond for DEJONGHE KURT. DEJONGHE KURT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DEJONGHE KURT op de google maps. Adres en contacten DEJONGHE KURT
Location of DEJONGHE KURT on the google maps. Address and contacts of DEJONGHE KURT

Andere gerelateerde bedrijven als come DEJONGHE KURT DEJONGHE KURT: COIFF. FABRICE FRANCKLIN | PHILIPPE WILLEME | MASTER MUSIC | Koeckx J-F | VEGOBEL

Other related companies as DEJONGHE KURT: COIFF. FABRICE FRANCKLIN | PHILIPPE WILLEME | MASTER MUSIC | Koeckx J-F | VEGOBEL

DEJONGHE KURT is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DEJONGHE KURT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06475860595. Het bedrijf DEJONGHE KURT bevindt zich op het adres: Bezembindersstraat 6; 8210; Zedelgem (Veldegem). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 870,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 745,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Window cleaners. Lijst met producten zijn Janitor service.
De hoofdactiviteit van DEJONGHE KURT is Educatieve diensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DEJONGHE KURT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DEJONGHE KURT, openstaande posities, locatie van DEJONGHE KURT op de kaart.

DEJONGHE KURT is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is DEJONGHE KURT, company assigned to the tax number BE06475860595. The company DEJONGHE KURT is located at the address: Bezembindersstraat 6; 8210; Zedelgem (Veldegem). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 870,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 745,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Window cleaners. List of products are Janitor service.
The main activity of DEJONGHE KURT is Educational Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of DEJONGHE KURT is not available. You also can look at reviews of DEJONGHE KURT, open positions, location of DEJONGHE KURT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DEJONGHE KURT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DEJONGHE KURT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DEJONGHE KURT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DEJONGHE KURT, employees, financial statistics.