BUBBLES CLEAN BVBA

Contactgegevens BUBBLES CLEAN BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BUBBLES CLEAN BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

BUBBLES CLEAN BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Natendries 10; 9700; Oudenaarde, België

Telefoon (phone): 055 33 00 95 (+32-055 33 00 95) 055 33 00 95 (+32-055 33 00 95)

Fax (fax): 055 33 00 83 (+32-055 33 00 83) 055 33 00 83 (+32-055 33 00 83)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BUBBLES CLEAN BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BUBBLES CLEAN BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BUBBLES CLEAN BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BUBBLES CLEAN BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BUBBLES CLEAN BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BUBBLES CLEAN BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BUBBLES CLEAN BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BUBBLES CLEAN BVBA
Products information BUBBLES CLEAN BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE01133209228
Ondernemingsnummer: 3029174804
Hoofdstad (capital): 905,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 646,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Chair-cleaning; Rugs & carpets - Cleaning; Fire & water damage restoration; Janitor service

Product categorie (product category): Window cleaners

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BUBBLES CLEAN BVBA
(Get full report from official database of BE for BUBBLES CLEAN BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor BUBBLES CLEAN BVBA
Addition kinds of activities for BUBBLES CLEAN BVBA

734202. Pestbestrijdingsdiensten | Pest control services
14990201. Muscovite mijnbouw | Muscovite mining
27419904. Patronen, papier: uitgeverij en drukwerk | Patterns, paper: publishing and printing
32990401. Kunstartikelen: Gips van Parijs, Papmache en Scagliola | Art goods: plaster of paris, papier mache, and scagliola
35780105. Registraties, kredietrekening | Registers, credit account
50470201. Tandheelkundige laboratoriumapparatuur | Dental laboratory equipment
51370200. Lingerie en onderkleding van vrouwen en kinderen | Women's and children's lingerie and undergarments
58120101. Amerikaans restaurant | American restaurant
62829902. Beleggingsadviesdienst | Investment advisory service
73899961. Onderhoud van aquatische weidingen | Aquatic weed maintenance

Werken bij BUBBLES CLEAN BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BUBBLES CLEAN BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BUBBLES CLEAN BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BUBBLES CLEAN BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • T FT Credit Analyst te Bornem (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De kredietanalist waarborgt en staat garant voor een consistente dienstverlening m.b.t. de Retail Finance kredietbeslissingen naar interne en externe klanten. Je maakt deel uit van het team krediet analisten en bent verantwoordelijk voor het verwerken en beslissen van de inkomende kredietaanvragen (die niet automatisch door de score card beslist werden), dit op basis van de krediet beslissingsrichtlijnen. Je treedt op als contactpersoon voor verkopers inzake de kredietbeslissing en wisselt informatie uit waardoor het aanvraagproces vlot kan uitgevoerd worden. Je staat mee in voor een excellente service level naar het dealer netwerk en voldoet aan de overeengekomen kwaliteitsratio omtrent kredietbeslissingen (bv. snelle beslissingsname). Je geeft correcte feedback aan de Area Sales Managers omtrent jouw krediet beslissingen en het proces van krediet indiening door de dealers. Je bent proactief en continu op zoek naar verbeteringen en ideeën om het aanvraag- en beslissingsproces te optimaliseren. Je rapporteert aan de Supervisor Credit Analysts.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Leopoldsburg (LEOPOLDSBURG)

    Regio: LEOPOLDSBURG

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Beringen, 12 uur per week (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 12 uren per week, te presteren in 2 à 3 dagen, voor een gastgezin wonende te Beringen. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, wassen, strijken en koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • HUISHOUDHULP DIENSTENCHEQUES regio Deinze - Eke - Zulte (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ABC CLEANING

    Type: Dienstenchequebaan

    Gemotiveerde poetsvrouw met enige ervaring, voor het uitvoeren van huishoudelijke taken UREN EN DAGEN OVEREEN TE KOMEN - kan deeltijds of voltijds U hebt een verzorgd voorkomen en bent betrouwbaar en discreet; u kunt zelfstandig werken en hebt zin voor orde, netheid en hygiëne U kunt zich vlot verplaatsen, bij voorkeur met bromfiets of auto.

  • Huishoudhulp/Poetshulp regio Oudenaarde (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • STUDENT VERKOPER VERO MODA Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: BESTSELLER BELGIUM

    Type: Studentenjob

    VERO MODA KORTRIJK IS LOOKING FOR A STUDENT WORKER Zit fashion in je bloed en wil je ook graag aan de slag als ambassadeur van VERO MODA? Solliciteer dan nu voor de functie van student verkoper voor de kerstvakantie! We look forward to hearing from you! JOBVERANTWOORDELIJKHEDEN: Service is bij VERO MODA prioriteit: wij willen elke klant een onvergetelijke winkelervaring bieden; Je zorgt voor het op orde houden van de winkel (plooien, ophangen, presenteren) en het aanvullen van de stock; Je verzorgt een correcte en snelle verwerking van leveringen (goederen uitpakken, kleding beveiligen en labelen); Je doet kassaverrichtingen, ontvangt betalingen en staat in voor de dienst-na-verkoop; Je kent de veiligheidsprocedures en leeft deze nauwgezet na.

  • Textielmedewerker tufter/tuftster 2 ploegen (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: BALTA GROUP - DIVISIE ITC

    Type: Vaste Job

    Je gaat aan de slag bij Balta: producent van kamerbreed designtapijt. Afdeling tuft: Het bevoorraden en bedienen van één of meerdere industriële tuftmachines voor de productie van textielvloerbekleding volgens de veiligheidsvoorschriften en de productievereisten (kwaliteit, termijnen, ...), controleren van het uitzicht van de textielvloerbekleding en de productiegegevens teneinde een kwaliteitsvol textielvloerbekleding af te leveren. Belangrijke taken: programmeren van machines ahv snelheid, motief, ... bobijnen en tuftdoek installeren op machine draadafwijkingen detecteren en oplossen tuftdoek loskoppelen nodige opvolging voorzien

  • Freelance projectverpleegkundige kritieke diensten (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance projectmedewerker word je ingeschakeld voor opdrachten binnen verschillende ziekenhuizen op kritieke diensten. Je werkt met jouw zelfstandig statuut en kiest zelf welke opdrachten je wenst te doen. Dit kan op voltijdse of deeltijdse basis. Op deze manier kan je proeven van verschillende settings en heel wat bijleren. Vraag je je af hoe dit precies in zijn werk gaat? Neem zeker contact op met ons op het nummer 09/241.58.73

  • Beautyconsulent(e) hoofd-/bijverdienste provincie West Vlaanderen Oostende (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: STARteam

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als beautyadviseur heb je een passie voor verzorgingsproducten en makeup en weet je dat uiterlijke schoonheid komt door een gezond lichaam. Je deelt je kennis met potentiele klanten en geeft hen professioneel advies, je beveelt hen onze producten aan. Dit kan op workshops, 1 op 1 verkoop, beurzen, ladies nights, ... Je maakt promotie via probeerpakketjes etc... Kortom, je maakt van je passie je beroep. Wil je aan de slag in een andere regio? Dat kan, contacteer ons!

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Londerzeel)

    Regio: Regio Londerzeel

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

  • Reps: Wordt gevonden door onze websites! (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Fair Price Consulting

    Type: Zelfstandige activiteit

    Geen angst, wij bijten niet. Integendeel! Wij zorgen ervoor dat je gevonden wordt, professioneel overkomt en scoort op het wereldwijde web! Dat is ons motto! We bieden mooie websites aan tegen zéér scherpe prijzen. Geen verborgen addertjes of langdurige contracten maar heldere afspraken, een professionele website en geen valse beloftes. Kan jij jezelf hierin vinden en kan je ons product aan de man brengen? Dan ben jij misschien dé persoon die we zoeken! Neem een kijkje op www.fairpriceconsulting.be/jobs en kom met ons in contact!

  • Winkelmedewerker (flexijob) (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: MINGNEAU

    Type: Flexijob

    Je helpt in het weekend in onze slagerij/traiteurszaak. Je bedient klanten. Je vult de toonbank aan. ...

Zoek naar antwoorden van BUBBLES CLEAN BVBA in sociale netwerken
Look for responds of BUBBLES CLEAN BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor BUBBLES CLEAN BVBA. Laat een reactie achter voor BUBBLES CLEAN BVBA. BUBBLES CLEAN BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BUBBLES CLEAN BVBA. Leave a respond for BUBBLES CLEAN BVBA. BUBBLES CLEAN BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BUBBLES CLEAN BVBA op de google maps. Adres en contacten BUBBLES CLEAN BVBA
Location of BUBBLES CLEAN BVBA on the google maps. Address and contacts of BUBBLES CLEAN BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come BUBBLES CLEAN BVBA BUBBLES CLEAN BVBA: FORTIS | CONTAINERPARK MERELBEKE | INSTITUT TANAGRA | V.C. K. ZWEVEGEM SPORT | Les Gais Pavillons

Other related companies as BUBBLES CLEAN BVBA: FORTIS | CONTAINERPARK MERELBEKE | INSTITUT TANAGRA | V.C. K. ZWEVEGEM SPORT | Les Gais Pavillons

BUBBLES CLEAN BVBA is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BUBBLES CLEAN BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01133209228. Het bedrijf BUBBLES CLEAN BVBA bevindt zich op het adres: Natendries 10; 9700; Oudenaarde. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 905,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 646,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Window cleaners. Lijst met producten zijn Chair-cleaning; Rugs & carpets - Cleaning; Fire & water damage restoration; Janitor service.
De hoofdactiviteit van BUBBLES CLEAN BVBA is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BUBBLES CLEAN BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BUBBLES CLEAN BVBA, openstaande posities, locatie van BUBBLES CLEAN BVBA op de kaart.

BUBBLES CLEAN BVBA is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is BUBBLES CLEAN BVBA, company assigned to the tax number BE01133209228. The company BUBBLES CLEAN BVBA is located at the address: Natendries 10; 9700; Oudenaarde. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 905,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 646,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Window cleaners. List of products are Chair-cleaning; Rugs & carpets - Cleaning; Fire & water damage restoration; Janitor service.
The main activity of BUBBLES CLEAN BVBA is Pipelines, Except Natural Gas, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of BUBBLES CLEAN BVBA is not available. You also can look at reviews of BUBBLES CLEAN BVBA, open positions, location of BUBBLES CLEAN BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BUBBLES CLEAN BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BUBBLES CLEAN BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BUBBLES CLEAN BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BUBBLES CLEAN BVBA, employees, financial statistics.