All-Cleaning-Service

Contactgegevens All-Cleaning-Service: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data All-Cleaning-Service: address, phone, fax, email, website, opening hours

All-Cleaning-Service

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kerkstraat 165; 9050; Gent (Ledeberg), België

Telefoon (phone): 09 230 10 40 (+32-09 230 10 40) 09 230 10 40 (+32-09 230 10 40)

Fax (fax): 09 230 10 40 (+32-09 230 10 40) 09 230 10 40 (+32-09 230 10 40)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) All-Cleaning-Service: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "All-Cleaning-Service"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "All-Cleaning-Service"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van All-Cleaning-Service, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen All-Cleaning-Service. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of All-Cleaning-Service, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees All-Cleaning-Service. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti All-Cleaning-Service
Products information All-Cleaning-Service

BTW identificatienummer (tax): BE01631988525
Ondernemingsnummer: 8968383789
Hoofdstad (capital): 797,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 450,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in All-Cleaning-Service zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Window cleaners

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor All-Cleaning-Service
(Get full report from official database of BE for All-Cleaning-Service)

Aanvulling soorten activiteiten voor All-Cleaning-Service
Addition kinds of activities for All-Cleaning-Service

2083. Mout | Malt
203401. Gedroogde en ontwaterde soepmixen | Dried and dehydrated soup mixes
323100. Producten van gekocht glas | Products of purchased glass
331501. Omheiningen gemaakt in wiredrawing planten | Fencing made in wiredrawing plants
811102. Gespecialiseerde advocatenkantoren, advocaten | Specialized law offices, attorneys
962101. Vliegtuigen regulerende agentschappen | Aircraft regulating agencies
28360202. tuberculine | Tuberculins
36120106. Voedingsspanning regelaars (elektrische transformatoren) | Feeder voltage regulators (electric transformers)
50630501. Alarmsystemen, niet inbegrepen | Alarm systems, nec
92290000. Openbare orde en veiligheid, nv | Public order and safety, nec

Werken bij All-Cleaning-Service: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in All-Cleaning-Service: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor All-Cleaning-Service. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for All-Cleaning-Service. Looking for open vacancies in other companies

  • Bediende verkoper Colruyt Zoersel (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bediende verkoper is het jouw job om klanten zo goed mogelijk te helpen. Je zorgt dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn en bent vriendelijk en hulpvaardig. En omdat je fier bent op je winkel, zorg je dat de winkel er altijd netjes bij ligt. Zo zorg je voor tevreden klanten die efficiënt en makkelijk hun boodschappen kunnen doen, tegen de laagste prijzen. Klanten bedienen aan de kassa en rekken bijvullen, vormen het grootste deel van je job. Toch ziet elke dag er anders uit, want elke klant is anders en heeft specifieke noden. Je helpt bij een Collishop-reservatie, organiseert degustaties, geeft informatie over een product Extra voordeel: je mag als eerste nieuwe producten ontdekken en krijgt in primeur te weten welke artikelen een Rode Prijs of Extra-korting krijgen. Dat helpt je bovendien om klanten altijd correct te informeren. Blijven leren en jezelf ontwikkelen, maken deel uit van je job. Tijdens je eerste maanden krijg je begeleiding van een peter of een meter. Daarnaast geven we je de mogelijkheid om zelf je verdere ontwikkeling in handen te nemen. We investeren heel veel in onze medewerkers, want we geloven dat we als firma pas kunnen groeien als zij groeien. En we vinden het belangrijk dat onze medewerkers lang bij ons blijven en zich ook na enkele jaren even betrokken voelen.

  • Handlanger grondwerkern en funderingswerken (DOEL)

    Regio: DOEL

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Werk je graag buiten ? Heb je zin om in de bouw te werken ? Heb je affiniteit met grondwerken en / of funderingen ? Dan kom je in aanmerking voor deze vacature! We zijn op zoek naar een handlanger voor een bedrijf dat actief is in funderingswerken. Hoofdbureau ligt in het Gentse maar jouw tewerkstellingsplaats zal de regio Kieldrecht zijn.

  • Uitzendconsulent Construct (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Verder beschik je over volgende competenties en talenten: je bent leergierig en houdt van een uitdagende werkomgeving; jouw troeven zijn doorzettingsvermogen en overtuigingskracht; je bent een plantrekker en een echte doener; je bent organisatorisch sterk en kan prioriteiten leggen; je houdt van een gezonde druk & van werken met targets; professionalisme positivisme en prestatiegerichtheid kenmerken jou; je weet hoe stress achter je te laten wanneer je de deur van het kantoor dichttrekt. Enige ervaring in sales of rekrutering is een troef.

  • Bekisters - Regio Aalter (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: AGO Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een passie voor bekisten ? DOKA-panelen hebben geen geheimen meer voor jou ? Je gaat een nieuwe uitdaging niet uit de weg ? Samen met onze klant, groeiend bouwbedrijf klasse 8, zijn we op zoek naar bekisters binnen regio Aalter. Gezien het industriële projecten betreft, zal je telkens werken met systeembekistingen.

  • Aftersales medewerker (m/v) (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, pionier in de automobielsector zijn we momenteel op zoek naar een After Sales Manager (m/v) voor hun vestiging in Sint-Truiden: U bent het lokaal aanspreekpunt van de sites m.b.t. alle naverkoopactiviteiten. Zowel voor de klanten als voor de medewerkers. U zet elke opportuniteit om in acties om de klantenbeleving, medewerkerstevredenheid en resultaten continu te verbeteren. Op basis van de vooropgestelde doelstellingen werkt u doelgerichte actieplannen uit. U initieert en implementeert deze acties. U volgt deze ook op van A tot Z en stuurt bij indien nodig. U bent verantwoordelijk voor het managen en coachen van het naverkoopsteam (20 medewerkers) in uw site. U geeft rechtstreeks leiding aan de ‘ Klantenadviseur’, ‘Magazijnbediende’, ‘Claimist / Facturist’ en ‘Werkplaatsverantwoordelijke’ van uw site . U begeleidt, stimuleert en coacht hen in alle facetten van de ‘Customer Journey’, systemen en processen. U bewaakt de dagelijkse bezetting van uw team (opleiding, verlofaanvragen, ...) Door zelf het juiste voorbeeld te tonen, zorgt u voor een goede teamspirit . U enthousiasmeert uw team aangaande veranderingsprocessen. U bent verantwoordelijk voor een transparante en gerichte informatiedoorstroming van het management naar uw team. U zorgt ervoor dat de cultuur van het bedrijf (missie, visie, waarden, rituelen,…) in uw site gekend is en dat uw teamleden deze ook begrijpen en zichtbaar omzetten in hun dagelijkse werking. Door een dagelijks overleg en nauwe samenwerking met de Sales Manager streeft u ernaar de site zo autonoom mogelijk te laten functioneren.

  • Calculator te Opglabbeek (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant (bouwsector) actief in het vervaardigen van industriële vloeren zoeken wij een CALCULATOR: Je berekent wat betonvloeren in een bouwproject precies gaan kosten, hierbij in acht nemend: de kosten van bouwmaterialen, machines en de mensen die aan de betonvloeren gaan werken. Aan de hand van de bouwbeschrijving, tekeningen en andere gegevens bepaal je welke soort en hoeveelheid materialen en mankracht voor een project nodig zijn. Is dit duidelijk, dan vraag je bij diverse leveranciers en onderaannemers offertes op voor maatwerk. Standaarden vind je terug in het systeem. Wanneer nodig onderhandel je kortingen op de prijs. Vervolgens volg je de gemaakte offertes op. Je rapporteert rechtstreeks aan en werkt nauw samen met de directie.

  • Administratief bediende verkoopadministratie Trucks (m/v) regio Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: TRIXXO JOBS GEEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw verantwoordelijkheden situeren zich op vlak van de administratieve ondersteuning van de Truck Business Advisor. Samen met hun vorm je een sterk team om aan de noden van de klanten te voldoen. Je taken betreffen onder andere: Het plaatsen en opvolgen van bestellingen Opvolgen van de klantendossiers Contacten leggen met opbouwers Opvolgen van leveringen Bijkomend soms afleveringen verzorgen Bovendien onderhoud je rechtstreeks contact met de verschillende afdelingen binnen het bedrijf

  • HVAC monteur (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: Kennisjobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bouwbedrijf regio Zwevegem zijn wij op zoek naar een HVAC monteur. Ervaring is geen must, maar een zekere leergierigheid wel! Je komt terecht in een bedrijf dat investeert in jouw toekomst en waar je vooral zal instaan voor renovatie en herstellingswerken. Je komt vooral terecht bij particulieren en je werkt je project af van A tot Z. Dit kan gaan van mazoutketels vervangen tot gasketels, nieuwbouwprojecten, herstellingen, kleine elektriciteitswerken, tegels zetten als een valse wand bouwen. Hoe polyvalenter je bent hoe beter, en een rijbewijs B is een must zodat je vlot bij de klant geraakt. Heb je enkel ervaring in een van deze takken, aarzel dan zeker niet, het is vooral je mentaliteit en de wil om bij te leren die belangrijk zijn!

  • HUISHOUDHULP Kasterlee, Lichtaart, Tielen - direct VAST contract én maaltijdcheques (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: 't GERIEF

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken bij 't Gerief, is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis via het systeem van dienstencheques. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, strijken en wassen. De job is erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Het is een deeltijdse job van 13 tot 38 uren per week. Je uurrooster is op maat: je stelt dit samen met je coach op. De coach houdt rekening met je privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieleden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. 't Gerief werkt lokaal: we zoeken mensen uit de eigen regio die poetsen bij onze klanten in Kasterlee, Lichtaart en Tielen. Woon je niet in Kasterlee? 't Gerief is actief in de Kempen en we hebben openstaande vacatures in volgende gemeenten: Grobbendonk, Herentals, Herenthout, Lille, Kasterlee, Olen, Vorselaar. Je werkt bij vaste klanten. Deze hoef je niet zelf te zoeken: daar zorgen wij voor. Onze coaches staan voor je klaar: ze gaan bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je coach terecht. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker in de schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg, verzorgende)

  • Jobstudent stagehand (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Studentenjob

    Als stagehand sta je in voor de opbouw en afbouw van podium en techniek op evenementen. Tijdens het evenement verhelp je eventuele technische of praktische problemen met de installatie.

  • Bediende boekhouding - ideale start voor schoolverlaters (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor een sterkgroeiend bedrijf regio Kortrijk gaan wij op zoek naar een boekhoudkundig medewerker: Je staat in voor: - Het opmaken en opvolgen van verkoopfacturen vanuit SAP - Het opmaken van oorsprongscertificaten - Het beheer master data e-mail voor het versturen van facturen per e-voicing - De maandelijkse intercompany afstemming en rapportering - De maandelijkse BTW & Intrastat aangifte en IC listing - De voorbereiding maandelijkse en/of kwartaalaangiftes BTW en Intrastat, alsook IC opgaves in verschillende landen - De controle van documenten bij uitvoer

  • Financieel adviseur( Hoofd - of bijberoep ) Regio GENK (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: GILS CAROLINE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bij ons geloven we in medewerkers die graag hun eigen professioneel pad willen uitstippelen. Zo krijgen onze medewerkers alle vrijheid en vertrouwen om hun eigen talenten maximaal in te zetten. Als zelfstandige adviseur bestaat uw takenpakket vooral uit het uitbouwen en behouden van de verzekeringsportefeuille. Enerzijds doet u aan prospectie van nieuwe klanten, onderhoudt u de diverse klantencontacten en kijkt u uit naar mogelijkheden voor uitbreidingen. Anderzijds biedt u oplossingen op maat van de klant aan. Toekomstgewijs kan u bij ons ook heel makkelijk doorgroeien en is er voor elke persoon wel een mooie carriëre weggelegd. Bij ons kan u starten in bijberoep en doorgroeien tot hoofdberoep.

Zoek naar antwoorden van All-Cleaning-Service in sociale netwerken
Look for responds of All-Cleaning-Service in social networks

Lees alle opmerkingen voor All-Cleaning-Service. Laat een reactie achter voor All-Cleaning-Service. All-Cleaning-Service bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for All-Cleaning-Service. Leave a respond for All-Cleaning-Service. All-Cleaning-Service on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie All-Cleaning-Service op de google maps. Adres en contacten All-Cleaning-Service
Location of All-Cleaning-Service on the google maps. Address and contacts of All-Cleaning-Service

Andere gerelateerde bedrijven als come All-Cleaning-Service All-Cleaning-Service: LA MAISON | EURO CENTER | Flash Wash | WILLIAM DE CRAENE | Quadri-Line B.V.B.A.

Other related companies as All-Cleaning-Service: LA MAISON | EURO CENTER | Flash Wash | WILLIAM DE CRAENE | Quadri-Line B.V.B.A.

All-Cleaning-Service is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is All-Cleaning-Service, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01631988525. Het bedrijf All-Cleaning-Service bevindt zich op het adres: Kerkstraat 165; 9050; Gent (Ledeberg). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 797,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 450,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Window cleaners. Producten gemaakt in All-Cleaning-Service zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van All-Cleaning-Service is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van All-Cleaning-Service is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van All-Cleaning-Service, openstaande posities, locatie van All-Cleaning-Service op de kaart.

All-Cleaning-Service is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is All-Cleaning-Service, company assigned to the tax number BE01631988525. The company All-Cleaning-Service is located at the address: Kerkstraat 165; 9050; Gent (Ledeberg). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 797,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 450,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Window cleaners. Products created in All-Cleaning-Service were not found.
The main activity of All-Cleaning-Service is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of All-Cleaning-Service is not available. You also can look at reviews of All-Cleaning-Service, open positions, location of All-Cleaning-Service on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over All-Cleaning-Service, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf All-Cleaning-Service, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about All-Cleaning-Service, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company All-Cleaning-Service, employees, financial statistics.