A.S.L.V. SCHOONMAAKBEDRIJF

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • A.S.L.V. SCHOONMAAKBEDRIJF
Private companiesReal Estate • A.S.L.V. SCHOONMAAKBEDRIJF

Contactgegevens A.S.L.V. SCHOONMAAKBEDRIJF: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A.S.L.V. SCHOONMAAKBEDRIJF: address, phone, fax, email, website, opening hours

A.S.L.V. SCHOONMAAKBEDRIJF

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Steenweg 208; 3665; As, België

Telefoon (phone): 089 65 00 20; 089 65 00 23 (+32-089 65 00 20; 089 65 00 23) 089 65 00 20; 089 65 00 23 (+32-089 65 00 20; 089 65 00 23)

Fax (fax): +32 (87) 823-61-82 +32 (87) 823-61-82

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A.S.L.V. SCHOONMAAKBEDRIJF: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A.S.L.V. SCHOONMAAKBEDRIJF"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A.S.L.V. SCHOONMAAKBEDRIJF"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A.S.L.V. SCHOONMAAKBEDRIJF, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A.S.L.V. SCHOONMAAKBEDRIJF. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A.S.L.V. SCHOONMAAKBEDRIJF, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A.S.L.V. SCHOONMAAKBEDRIJF. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A.S.L.V. SCHOONMAAKBEDRIJF
Products information A.S.L.V. SCHOONMAAKBEDRIJF

BTW identificatienummer (tax): BE06186920166
Ondernemingsnummer: 2703979492
Hoofdstad (capital): 232,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 483,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Fa?ade cleaning & maintenance; Fire & water damage restoration; Janitor service

Product categorie (product category): Window cleaners

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A.S.L.V. SCHOONMAAKBEDRIJF
(Get full report from official database of BE for A.S.L.V. SCHOONMAAKBEDRIJF)

Aanvulling soorten activiteiten voor A.S.L.V. SCHOONMAAKBEDRIJF
Addition kinds of activities for A.S.L.V. SCHOONMAAKBEDRIJF

07220106. Tarwe, machine oogstdiensten | Wheat, machine harvesting services
24919905. Voertuig timmerhout, behandeld hout | Vehicle lumber, treated wood
50219901. Boekenkasten | Bookcases
50399914. Metalen rails | Metal guardrails
51490104. Verkorting, groente | Shortening, vegetable
57190103. Pannen, behalve aluminium | Cookware, except aluminum
79410101. Honkbalclub, professioneel en semi-professioneel | Baseball club, professional and semi-professional
87110301. Chemische technologie | Chemical engineering

Werken bij A.S.L.V. SCHOONMAAKBEDRIJF: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A.S.L.V. SCHOONMAAKBEDRIJF: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A.S.L.V. SCHOONMAAKBEDRIJF. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A.S.L.V. SCHOONMAAKBEDRIJF. Looking for open vacancies in other companies

  • Customer Care Professional (WATERMAAL-BOSVOORDE)

    Regio: WATERMAAL-BOSVOORDE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zoeken we een 'customer care professional': Zo nauwkeurig en volledig mogelijk de vragen van klanten beantwoorden (telefonisch, e-mail of per post) Administratieve taken uitvoeren met betrekking tot de inschrijving van nieuwe klanten Programmatie en activatie van de verkoopterminals Kleine technische problemen oplossen De rekeningen van klanten nakijken en eventuele fouten rechtzetten  

  • Toonbankverkoper (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf zijn wij opzoek naar een Toonbankverkoper regio Turnhout- Mol: - Je bent medeverantwoordelijk voor de verkoop in de winkel en handelt de orders administratief correct af - Je staat de klanten bij met raad en daad - Je bent sterk op technisch vlak en kan de klanten extra service bieden door hen deskundig advies te geven - Je staat in voor de orde en netheid in de vestiging. - Kennis van meubel- en bouwbeslag is een troef

  • Chauffeur C met daguren (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een drankenhandel in Knokke-Heist is op zoek naar een chauffeur C. De firma wil een stabiel team opbouwen van chauffeurs die op elkaar kunnen rekenen. De chauffeurs werken in een regime van 38 uur per week. Normale daguren. Je moet een eerste rij-ervaring genoten hebben. Verder is het ook belangrijk dat je een hands-on mentaliteit hebt. Je gaat telkens met 2 op de baan (jijzelf en een convoyeur) om de klanten te bedienen (horecazaken etc.) . Je werkt telkens van maandag tot vrijdag , in het weekend ben je thuis. Het kan gebeuren dat je in de zomer op een zaterdagvoormiddag wel moet uitrijden. Voordelen? Naast het werk heb je nog tijd voor je privéleven, je krijgt leuke attenties doorheen het jaar, nieuwe bedrijfskledij in 2018 en na de interimperiode krijg je een vast contract.

  • Chauffeur C en/of CE (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te NInove zoeken wij een chauffeur C en /of CE om te rijden voor Delhaize. Distributie van dranken voor de winkelketen Delhaize met een trekker-opligger of vaste vrachtwagen. Transport verzorgen over gans Belgie. dag: 5à6 tot 16à17uur nacht: 16à17uur tot 's morgens (kortere rit als de dag) goederen op paletten, laden en lossen met elektrische transpalet Je werkt 1 zaterdag op 3 Optie vast! Palletvervoer Transpallet (electrisch) Nationaal transport Opligger

  • Polyvalente productiearbeider gezocht (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    1 van onze klanten breidt uit. Hiervoor hebben wij jou nodig! Jij kan deel uitmaken van dit nieuwe project, en helpen dit tot een goed einde te brengen. Als productiearbeider zorg je ervoor dat de lekkere producten verpakt worden.

  • Media observator gezocht met eerste werkervaring-kennis Frans (m/v) (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Actief Aarschot

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in regio Aarschot zijn we op zoek naar een fulltime lezer/knipper (m/v). Een lezer-knipper is een specifieke omschrijving voor een doorgedreven, gemotiveerde sterk administratief onderlegde bediende. In opdracht van bedrijven en PR-agentschappen worden actuele Nederlandstalige en Franstalige geschreven en audiovisuele pers op dagelijkse basis gescreend op zoek naar relevante informatie voor de klanten van het bedrijf. Je bundelt/knipt vervolgens de resultaten, verwerkt ze digitaal en stuurt deze door naar de opdrachtgevers. Je bent mee verantwoordelijk voor het inscannen en het intern dispatchen van allerhande persberichten.

  • productiemedewerker te Willebroek (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: ADECCO BOOM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn momenteel opzoek naar een gedreven productiemedewerker voor een klant gevestigd in Willebroek. Onze klant staat in voor de keuring, zandstralen en herspuiten van de gasflessen- duikflessen en de volledige assemblage van de flessen (nekringen – ventielen- overkapping, drukregelaars…). De flessen worden gevuld door de productiemedewerker en zijn gevuld vb met Helium, Zuurstof, Nitrogen, Argon,….. Om hun team te versterken, werven zij een productiemedewerker voor de afdeling afwerking aan. Je zal instaan om de gegevens van de flessen in te geven in het computersysteem van het bedrijf. Tevens zal je ventielen moeten aansluiten op de flessen.

  • Poetshulp Weelde (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: PUUUR TURNHOUT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Customer service medewerker NL/FR Tienen (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een bedrijf werkzaam in de medische sector, zijn we op zoek naar een Customer Service medewerker. Jouw takenpakket zal bestaan uit: - het ontvangen van bezoekers en het behandelen van inkomende telefoons en mails. Je zal het eerste aanspreekpunt zijn zowel intern als extern. - het verwerken van binnenkomende bestellingen, het opmaken van facturen en offertes. - de ondersteuning van de commerciële buitendienst.

  • Verkoopsmedewerker Jobstudent Kerstvakantie (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: Konvert Interim Brugge

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant regio Sint-Michiels zijn we op zoek naar verkoopsmedewerkers jobstudenten kerstvakantie (M/V). De firma situeert zich in de voedingssector. - Uren liggen tussen 9u30 en 18u - Werken in de kerstvakantie - Ook in de weekends! VANAF 18/12/2018!

  • Verpleegkundige woonzorgcentrum Lichtenberg (Hoboken) (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: WZC LICHTENBERG

    Type: Vaste Job

    In de Hobokense Polders kan je als verpleegkundige voor het comfort en de gezondheid van onze senioren zorgen. Woonzorgcentrum Lichtenberg ademt statigheid én gezelligheid uit. Met jouw verpleegkundige talenten verover je onmiddellijk de harten van jouw bewoners. Wat doe je graag en kan je goed? Onze bewoners zien in jou een vertrouwenspersoon die naar hen luistert en tijd neemt voor een gesprek. Je kent hun individueel zorgplan en vindt de efficiëntste oplossing voor hun verwachtingen, met respect voor alle betrokkenen. Jouw persoonlijke en enthousiaste zorg op maat motiveert jouw collega verpleeg- en zorgkundigen om ook naar de individuele noden van de bewoners te handelen. Zo creëer je een breed draagvlak om elke bewoner een aangenaam verblijf te bezorgen. Je haalt voldoening uit de mix van verpleegtechnische taken, een open communicatie en de organisatie van jouw team.

  • Keuken Verkoper (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: NDC

    Type: Vaste Job

    Kvik Geel is op zoek naar een Keuken Verkoper. Heb jij sales ervaring in de keukenbranche, retail of detailhandel? En gevoel voor trends, interieur en design? Dan is dit misschien wel jouw baan! Jouw uitdaging Als Verkoper bij Kvik ga je de traditionele manier waarop keukens, badkamers en garderobekasten worden verkocht doorbreken. Want onze prijzen zijn transparant. Daarom ligt de nadruk op persoonlijk advies. Je absorbeert het Kvik concept door training on the job en e-learning. Bij Kvik zijn de verkoopadviseurs de grootste fans van het concept. Met jouw gevoel voor trends, interieur en design werk je samen met de klant toe naar een droomontwerp voor hun keuken of badkamer. Klanten die in onze winkels komen voelen zich aangetrokken tot Deens Design tegen een eerlijke prijs. Door goed te luisteren en mee te denken met goede raad en praktische oplossingen, kom je meer te weten over hun droomkeuken of –badkamer. En natuurlijk ook over het budget; want kwaliteit heeft immers een prijs. Als je duidelijk hebt wat de klant wil, verkrijg je een voortrekkersrol in het verdere verkooptraject. Je vertelt enthousiast over het assortiment van Kvik en welke alternatieven er zijn. Ruimtelijk inzicht komt van pas bij het lezen en uitdenken van tekeningen. Ons eigen tekenprogramma Kvik 3D is online beschikbaar, zodat je interactief met de klant aan de slag kan en het droomontwerp tot leven komt. Samen met de klant kom je zo tot een passende offerte en kan de deal je bijna niet meer ontgaan! Het opvolgen van jouw eigen klanten na de verkoop is “part of the job”, een hoge klantentevredenheid nastreven is essentieel.

Zoek naar antwoorden van A.S.L.V. SCHOONMAAKBEDRIJF in sociale netwerken
Look for responds of A.S.L.V. SCHOONMAAKBEDRIJF in social networks

Lees alle opmerkingen voor A.S.L.V. SCHOONMAAKBEDRIJF. Laat een reactie achter voor A.S.L.V. SCHOONMAAKBEDRIJF. A.S.L.V. SCHOONMAAKBEDRIJF bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A.S.L.V. SCHOONMAAKBEDRIJF. Leave a respond for A.S.L.V. SCHOONMAAKBEDRIJF. A.S.L.V. SCHOONMAAKBEDRIJF on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A.S.L.V. SCHOONMAAKBEDRIJF op de google maps. Adres en contacten A.S.L.V. SCHOONMAAKBEDRIJF
Location of A.S.L.V. SCHOONMAAKBEDRIJF on the google maps. Address and contacts of A.S.L.V. SCHOONMAAKBEDRIJF

Andere gerelateerde bedrijven als come A.S.L.V. SCHOONMAAKBEDRIJF A.S.L.V. SCHOONMAAKBEDRIJF: HOUTHANDEL BAETEN | 'T FOKSKEN | Varitape NV | Geelen & Geelen NV | ECOLE MATERN. COMMUNALE

Other related companies as A.S.L.V. SCHOONMAAKBEDRIJF: HOUTHANDEL BAETEN | 'T FOKSKEN | Varitape NV | Geelen & Geelen NV | ECOLE MATERN. COMMUNALE

A.S.L.V. SCHOONMAAKBEDRIJF is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A.S.L.V. SCHOONMAAKBEDRIJF, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06186920166. Het bedrijf A.S.L.V. SCHOONMAAKBEDRIJF bevindt zich op het adres: Steenweg 208; 3665; As. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 232,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 483,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Window cleaners. Lijst met producten zijn Fa?ade cleaning & maintenance; Fire & water damage restoration; Janitor service.
De hoofdactiviteit van A.S.L.V. SCHOONMAAKBEDRIJF is Onroerend goed, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A.S.L.V. SCHOONMAAKBEDRIJF is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A.S.L.V. SCHOONMAAKBEDRIJF, openstaande posities, locatie van A.S.L.V. SCHOONMAAKBEDRIJF op de kaart.

A.S.L.V. SCHOONMAAKBEDRIJF is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is A.S.L.V. SCHOONMAAKBEDRIJF, company assigned to the tax number BE06186920166. The company A.S.L.V. SCHOONMAAKBEDRIJF is located at the address: Steenweg 208; 3665; As. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 232,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 483,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Window cleaners. List of products are Fa?ade cleaning & maintenance; Fire & water damage restoration; Janitor service.
The main activity of A.S.L.V. SCHOONMAAKBEDRIJF is Real Estate, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of A.S.L.V. SCHOONMAAKBEDRIJF is not available. You also can look at reviews of A.S.L.V. SCHOONMAAKBEDRIJF, open positions, location of A.S.L.V. SCHOONMAAKBEDRIJF on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over A.S.L.V. SCHOONMAAKBEDRIJF, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A.S.L.V. SCHOONMAAKBEDRIJF, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A.S.L.V. SCHOONMAAKBEDRIJF, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A.S.L.V. SCHOONMAAKBEDRIJF, employees, financial statistics.